Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επισησ απο angel δοκιμασα την Ιωαννα.....κ παλι ευχαριστημενοσ αν κ με το μασαζ δεν τα παει κ πολυ καλα

αν δεν τα πάει καλά με το μασάζ ας πάει να δουλέψει σε στούντιο...

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
ειναι δυνατον? καθομαι και γραφω 15 σειρες αναφορα και οταν το στελνω να κολαει και να χανετε? αν ειναι δυνατον!!!!!!!! αντε παλι απο την αρχη.........

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
439
Πόντοι
26
ειναι δυνατον? καθομαι και γραφω 15 σειρες αναφορα και οταν το στελνω να κολαει και να χανετε? αν ειναι δυνατον!!!!!!!! αντε παλι απο την αρχη.........

Αντε γραφε,μην μας κρατας σε αγωνια!!!!
Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε  !!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν πειραζει ψηλε , ολοι μαζι σου ...

περιμενουμε με αγωνια !

κανε και κανα save σε word καλου κακου ...

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
παμε απο την αρχη ποιο περιληπτικα τωρα. μετα την πικρα της κυριακης στην ολημπιαδος... την δευτερα πηγα ολγας πανω απο το seven μια μαρινα που μου εκανε, καλο πολυ καλο μασαζ (με ελιωσε στην κυριολεξια) και το καθιερομενο φραπεδακι οχι τοσο καλο (δεν ειχε καλο ρυ8μο) χιχιχιχιχιχι. και μου εδωσαν και τηλ (σταθερο) απο το καινουργιο που ανοιξανε λεει εκει κοντα (για καλους πελατες ειπε.......) την τριτη ειπα να κσαναδοκιμασω και πηγα παλι ολγας πανω απο την ford και εκανα με 2 κοπελες (σοματαρεσ και οι δυο αλλα η μια στα μουτρα ηταν........) και μετα το μασαζακι (μετριο) κανονικα φραπεδακι και η μια κοπελα μου εδωσε να θυλαξω!!!!!!!!!!!!!!! επιδει πρωτη φορα μου συνεβει μπορει καμποιοσ να μου πει αν πρεπει να το θεορω σαν στανταρ υπηρεσια στον φραπε? αυτα και καλο καλοκαιρι σε ολους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παμε απο την αρχη ποιο περιληπτικα τωρα. μετα την πικρα της κυριακης στην ολημπιαδος... την δευτερα πηγα ολγας πανω απο το seven μια μαρινα που μου εκανε, καλο πολυ καλο μασαζ (με ελιωσε στην κυριολεξια) και το καθιερομενο φραπεδακι οχι τοσο καλο (δεν ειχε καλο ρυ8μο) χιχιχιχιχιχι. και μου εδωσαν και τηλ (σταθερο) απο το καινουργιο που ανοιξανε λεει εκει κοντα (για καλους πελατες ειπε.......) την τριτη ειπα να κσαναδοκιμασω και πηγα παλι ολγας πανω απο την ford και εκανα με 2 κοπελες (σοματαρεσ και οι δυο αλλα η μια στα μουτρα ηταν........) και μετα το μασαζακι (μετριο) κανονικα φραπεδακι και η μια κοπελα μου εδωσε να θυλαξω!!!!!!!!!!!!!!! επιδει πρωτη φορα μου συνεβει μπορει καμποιοσ να μου πει αν πρεπει να το θεορω σαν στανταρ υπηρεσια στον φραπε? αυτα και καλο καλοκαιρι σε ολους
Στανταρ οχι,αλλα συμβαινει.Ποσες κοπελλες συνολο βρηκες στη Β.Γεωργιου?Η μαυρη ηταν ακομη εκει?(οχι τιποτα σπουδαιο βεβαια,αλλα δινει φουλ)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
439
Πόντοι
26
Δηλ ρε φιλε τι ακριβως σου εκανε η κοπελα;
Εγω πηγα χθες και εκανα με την Ελσα αλλα ειχε μονο φραπε!!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
439
Πόντοι
26
Στανταρ οχι,αλλα συμβαινει.Ποσες κοπελλες συνολο βρηκες στη Β.Γεωργιου?Η μαυρη ηταν ακομη εκει?(οχι τιποτα σπουδαιο βεβαια,αλλα δινει φουλ)

Ναι ειναι ακομα εκει.Εχει συνολο επτα κοπελες{με τα αφεντικα μαζι}

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
η μαυρη ναι ηταν εκει αλλα δεν ηξερα για το φουλ. ποσο το χρεωνει?

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Δηλ ρε φιλε τι ακριβως σου εκανε η κοπελα;
Εγω πηγα χθες και εκανα με την Ελσα αλλα ειχε μονο φραπε!!!

τωρα οταν λεω οτι με αφυσε να θυλαξω πωσ το καταλαβενεις? δεν ξερω αν κανει να μπω σε λεπτομεριες?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μαζι με το μασαζ? η εξτρα απο εκεινο το 50? δλδ στο σθνολο να παει 150?
οχι και 150 φιλαρακι,να γαμησουμε παμε οχι το αντιθετο...παντως η μαυρη δινει φουλ μετα απο πολυ ψησιμο,οχι ευκολα.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
οχι και 150 φιλαρακι,να γαμησουμε παμε οχι το αντιθετο...παντως η μαυρη δινει φουλ μετα απο πολυ ψησιμο,οχι ευκολα.

εδω ρε φιλαρακι η αλη στην ολυμπιαδος που ηταν και 130 κιλα!!!!!!! μου ζητησε 20 ευρο για να της ποιασω το κωλο!!!!! ξερω γω τη τρελα κουβαλαει η καθε μια τους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εδω ρε φιλαρακι η αλη στην ολυμπιαδος που ηταν και 130 κιλα!!!!!!! μου ζητησε 20 ευρο για να της ποιασω το κωλο!!!!! ξερω γω τη τρελα κουβαλαει η καθε μια τους?
αυτες ασ'τις να κουβαλανε,εμεις μονο μη κουβαλαμε...εγω εχω βαλει ταβανι τα 120 οτι θεα και να ειναι.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο με τις χοντρες εχει παραγινει .

εξω οι χοντρες απο τα μασατζιδικα !!!  :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κι όμως μερικοί τις γουστάρουν τις στρουμπουλούλες...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όντως, αλλιώς γιατί υπάρχουν ως εναλλακτικές λύσεις σε κάποια μασατζίδικα;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κι όμως μερικοί τις γουστάρουν τις στρουμπουλούλες...

αυτοι φταινε !!!

εξω και οι φαν των χοντρων απο τα μασατζιδικα !!!  :rockon:

σοβαρα τωρα , περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...

απλα μου την σπαει λιγο ο μομπυ ντικ να το παιζει ντιβα ... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom