Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (16 μέλη και 39 επισκέπτες)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες επειδη ειμαι ολοκαινουριος στο σπορ του μασαζ (εχω διατελεσει μονο σε 'σπιτακια') θα θελα να μου προτεινει καποιος σας καποιο μαγαζι απο το οποιο σχηματισε θετικοτατες εντυπωσεις και να μου προτεινετε αν ειναι δυνατον και τις κοπελες που εσεις προτιματε...Επιπλεον επειδη ειμαι και φαν των milf θα θελα να ρωτησω αν παιζει κανα καλο πουθενα να παω αμεσως! Και κατι τελευταιο: για να πας σε μασατζιδικο απλα πας ετσι χαλαρα χτυπας την πορτα και μπαινεις, ή πρεπει να χεις κλεισει ραντεβουδακι?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενα καλο , αλλα αλμυρουτσικο , μιλφακι παιζει στην δραγουμη η Ερρικα ( ή τζενη ή δημητρα )

βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν το εχουν γυρισει σε πριβε . ( οπως τα περισσοτερα δυστυχως )

σε ολα ομως πρεπει να κλεισεις πρωτα ραντεβου .

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
pedia den xero pou ke an exi kamia kali pantos se osa girisa korifea ine i dimitra i tzeni apo i.dragoumie kani extra me parapano lefta,episis sto seven eki v.olgas oi kopeles den ine diskoles ana tous skasis kanena 20 euro parapano kati kanun.ego pantos vrika mia boulgara 30 xronon apo aggelioforo me 35 euro gia 1 ora sex ke kani ke ateliotes pipes!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, παλιός στον χώρο των μασατζίδικων τα γυρνάω από το 2006.Απ όσα πήγα κορυφαία η Δήμητρα ή Τζένη (τώρα είναι στην Δραγούμη) και με παραπάνω χρήματα κάνει αρκετά, επίσης η Ρένα από το Seven εκεί Βόλγας.Πάντως εγώ βρήκα απο αγγελιοφόρο μία Βουλγάρα 38 χρ λίγο μεγάλη αλλά θεά,έρχεται σπίτι μου και με 35 ευρώ την χώνω 1 ώρα και, ότι θες κάνει αυτή ότι θες.όσο για το angel spa στην Κρήνη, άσε πεταμένα λεφτά εκεί, δεν λέει καμία!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
pedia den xero pou ke an exi kamia kali pantos se osa girisa korifea ine i dimitra i tzeni apo i.dragoumie kani extra me parapano lefta,episis sto seven eki v.olgas oi kopeles den ine diskoles ana tous skasis kanena 20 euro parapano kati kanun.ego pantos vrika mia boulgara 30 xronon apo aggelioforo me 35 euro gia 1 ora sex ke kani ke ateliotes pipes!!!
Καλησπέρα, παλιός στον χώρο των μασατζίδικων τα γυρνάω από το 2006.Απ όσα πήγα κορυφαία η Δήμητρα ή Τζένη (τώρα είναι στην Δραγούμη) και με παραπάνω χρήματα κάνει αρκετά, επίσης η Ρένα από το Seven εκεί Βόλγας.Πάντως εγώ βρήκα απο αγγελιοφόρο μία Βουλγάρα 38 χρ λίγο μεγάλη αλλά θεά,έρχεται σπίτι μου και με 35 ευρώ την χώνω 1 ώρα και, ότι θες κάνει αυτή ότι θες.όσο για το angel spa στην Κρήνη, άσε πεταμένα λεφτά εκεί, δεν λέει καμία!!!
Στο πρώτο μήνυμα γράφεις 30, στο δεύτερο 38.  Αποφάσισε

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

πετυχες τα ελληνικα , τωρα ο επομενος στοχος ειναι τα μικρα .

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποιά μικρά πλάκα κάνεις?
δηλαδή να πάω να σκάω 70 ευρώ για να γλέιφω τα βυζιά της άλλης?τόσα θέλουν 50 μασάζ και 20 ευρώ δώρο,άσε μεγάλε τα έχω γυρίσει όλα καριόλες όλες
θες να σε παρσάρω την ρένα την βουλγάρα?
πες μου όνομαμ και όταν την πάρω θα σε ενημερώσω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτα τα μικρα εννοω , δεν κανω πλακα .

τωρα ειναι πολυ καλυτερα . :)

οσο για την ρενα ... ευχαριστω , αλλα οχι ευχαριστω .

νασαι καλα και τα λεμε .

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ποιά μικρά πλάκα κάνεις?
δηλαδή να πάω να σκάω 70 ευρώ για να γλέιφω τα βυζιά της άλλης?τόσα θέλουν 50 μασάζ και 20 ευρώ δώρο,άσε μεγάλε τα έχω γυρίσει όλα καριόλες όλες
θες να σε παρσάρω την ρένα την βουλγάρα?
πες μου όνομαμ και όταν την πάρω θα σε ενημερώσω
Σιγα μη δωσει και ΑΦΜ,την αγγελια πες μας μεγαλε,αφου λες οτι απο κει την ψαρεψες.Που στον Αγγελιοφορο?Να κανουμε και μεις μια επιτοπια ερευνα επι του θεματος.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνηστες χτεσ την εκανα την κουτουραδα και πηγα ολημπου. εκτοσ που ηταν τοφαλοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου ητησε και 20 ευρο εχτρα για να την χουφτοσω................................................................ πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλησπερα συναγωνηστες χτεσ την εκανα την κουτουραδα και πηγα ολημπου. εκτοσ που ηταν τοφαλοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου ητησε και 20 ευρο εχτρα για να την χουφτοσω................................................................ πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μακριαααααααααααααααααααααααααααααα

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
μονο μακρια???????????????????????????????? ουτε απο την ολημπιαδοσ δεν θα ξαναπερασω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μονο μακρια???????????????????????????????? ουτε απο την ολημπιαδοσ δεν θα ξαναπερασω
Αυτοι δεν ειναι που σου παρουσιαζουν το δεκαλογο του μαλακα-πελατη?Αν θυμαμαι καλα γεματο μπαζα ειναι και εκει.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Αυτοι δεν ειναι που σου παρουσιαζουν το δεκαλογο του μαλακα-πελατη?Αν θυμαμαι καλα γεματο μπαζα ειναι και εκει.

μπαζα???????????????????????????????? πολυ ευγενικο σε βρισκω στις εκφρασεις σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχαχαχα αν ειναι ετσι................... καλα κανεις

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παντως συνοψιζοντας απο αλλους συναγωνιστες,οι πιο ενδιαφερουσες περιπτωσεις ειναι προς Β.Ολγας μερια η και Βαρδαρη.Η Καμαρα ειναι κι αυτη μπαζωμενη ενω στηνΑργοναυτων τελευταια φορε ηταν απαγοητευση τα "κοριτσια".

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ενημερωση απο καλιδοπουλου .

Μετα το πεσιμο που εγινε πριν καναδυο μηνες , αλλαξαν καποια πραγματα .

Καταρχην το γυρισε σε πριβε .

Εδιωξε ολες τις παλιες ( λια , μασαγια κτλ ) και πηρε νεο αιμα , απο ανατολικο μπλοκ .

Σε προσφατη επισκεψη εθεαθησαν :

Μια ξανθια νταρντανα που τρομαζει κοσμο ( τουλαχιστον τον υποφαινομενο που ειναι λατρης των petite  )
Μια μελαχροινη αξιοπρεπης 30αρα . αλικη
Μελαχροινο μωρο ονοματι ρουλα . ( εχει παρει καλες κριτικες , αλλα θελω να εχω ιδια αποψη )
Ξανθια με κοντο μαλι κατερινα . ευχαριστη παρουσια , μασαζ μετριο , αλλα η συνεδρια ηταν συνολικα ικανοποιητικη .

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

ΥΓ : Μπορει να κανω λαθος με τα ονοματα . τι να κανεις ... με τοσα chairshots ... 
ΥΓ : Τελικα nick-thess τι εγινε με δραγουμη ? ελπιζω να μην πηγε τσαμπα η καθοδηγηση .  :)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προχθες επισκευθικα την βουλγαρη. Ηταν 3 κοπελεσ, η λαουρα, ομορφουλα αλλα καπωσ βαριοταν μου φανηκε, η μαργαριτα που δεν μου εκανε κλικ κ η μονικα νομιζω απο κουβα....Πολυ καλη για τα γουστα μου.....κ επιτελους ευχαριστηθικα μασαζ....με τα ολα του....πολυ δυνατο το κοριτσι....μπραβο τησ, αξιζει μια επισκεψη......Επισησ απο angel δοκιμασα την Ιωαννα.....κ παλι ευχαριστημενοσ αν κ με το μασαζ δεν τα παει κ πολυ καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom