You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
φιλε η Χρυσα δουλευει ακομα πηρα το πρωι τηλ και με ειπανε
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πηγα σημερα την Λιζα Εγνατια η Χρυσα ειναι ακομα εκει, η Λίζα δεν λεει και πολλα απο εμφανιση δεν λεει και πολλα στο προγραμμα ουδετερα πραγματα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μακρια απο Καμαρα ρε παιδια,το μερος επηξε στη σαβουρα,ας δειξουμε περιφρονηση στις μετριοτητες επιτελους!πηγα σημερα την Λιζα Εγνατια η Χρυσα ειναι ακομα εκει, η Λίζα δεν λεει και πολλα απο εμφανιση δεν λεει και πολλα στο προγραμμα ουδετερα πραγματα
Καλησπερα συναδελφοι κανενα outcall για μασαζ καλο υπαρχει?? κατι βρικα στον αγγελιοφορο 2 κατακριβεια με τηλ. 697-...652 και 695-...667 ξερει κανεις να helparei?
χωρις να εχω ιδια αποψη οι αγγελιες συνηθως αντιστοιχουν σε χοντρες , ασχημες , τραβεστι ή συνδιασμο των προηγουμενων .
καποιες γνωστες μασατζουδες αποτι ακουω παιρνουν δουλεια και στο σπιτι , αλλα με επιλεγμενους πελατες . θα πρεπει να τις ρωτησεις .
αντε να κανω και μια ενημερωση ... ( αν τελικα ισως να μην εχει νοημα ... )
γνωστο μασατζιδικο που προσφερει το χαμογελο στους πελατες του θα ειναι απο δω και περα κλειστο το Σ/Κ .
αξιολογες παρουσιες ενα ξανθο μιλφακι ( με αριστη αποδοση στα προφορικα ) και ενα petite μωρο απο ρωσια μερια ( υποθετω ) .
αλλες δυο τρεις κυριες-κοπελες ειναι αδιαφορες εμφανισιακα , αν και δεν ξερω απο υπηρεσιες τι λενε .
μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Το μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι είναι πριβέαντε να κανω και μια ενημερωση ...
Το μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι είναι πριβέ
Το ξερω .
Διαφωνω ομως , με το σκεπτικο σου .
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειπαμε η Νενα δουλευει στα Εβερεστ τωραη νεναρα ρε φιλε εκανε φανταστικο καλαμακι αλλα σταματησε γαμωτο
καλσπερα παιδες
καινουργιος στην γειτονια και θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιος
που να μπορει να συνοψησει τα μερη και να βγαλουμε μια ακρη
σελ 81
είναι ακόμα ανοιχτό? Είναι ακόμα εκεί το κοριτσάκι από την ταϊλανδή ?
Μπορεί κανένας να μου δώσει το τηλέφωνο να κλείσω κάνα randevu?.
με την σειρα : ναι , 99% οχι , χλωμο . ( εγω δεν το εχω )
Το κοριτσάκι απ την ταϊλάνδη έχω χρόνια να το ακούσω αν μιλάμε για την Μασάγια.
Όσο για την Βούλγαρη, συναγωνιστής που προσπάθησε να τους πάρει και να κανονίσει μου είπε ότι πλέον έχει γίνει πριβέ το μαγαζί και μόνο αν σε ξέρει και σε συστήσει άλλος πελάτης κλείνεις ραντεβού. Προφανώς από τότε που τους έκλεισαν οι μπάτσοι πριν λίγο καιρό έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί.
Όσο για την Βούλγαρη, συναγωνιστής που προσπάθησε να τους πάρει και να κανονίσει μου είπε ότι πλέον έχει γίνει πριβέ το μαγαζί και μόνο αν σε ξέρει και σε συστήσει άλλος πελάτης κλείνεις ραντεβού. Προφανώς από τότε που τους έκλεισαν οι μπάτσοι πριν λίγο καιρό έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί.
Το κοριτσάκι απ την ταϊλάνδη έχω χρόνια να το ακούσω αν μιλάμε για την Μασάγια.
μεχρι το πεσιμο ηταν καλιδοπουλου . απο κει και περα αγνοειται .
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Παιδιά ξέρουμε τί παίζει τελευταία με τα μαγαζιά Βαρδάρη, Β. Γεωργίου και Β. Όλγας, seven;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλημερα,λοιπον Βαρδαρη πιγα πριν μερικες ημερες,μετρια πραγματαΠαιδιά ξέρουμε τί παίζει τελευταία με τα μαγαζιά Βαρδάρη, Β. Γεωργίου και Β. Όλγας, seven;
Β.Γεωργιου ειναι τα ιδια κοριτσια,απλα θα εχουν μετακομιση προς Τσιμισκη μερια σε νεο λουξ χωρο και Β.Ολγας εκανα με την Ρενα και εμεινα οπως παντα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !! ;) ;) ;)
λειτουργεί πάντως κανονικά.Το κοριτσάκι απ την ταϊλάνδη έχω χρόνια να το ακούσω αν μιλάμε για την Μασάγια.
έχει μάλιστα και μία κοπέλα από εξωτική χώρα, πολύ καλή στο μασάζ.