Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

και για να γυρισουμε λιγο στο θεμα μας , που ΔΕΝ ειναι οι ... αξιαγαπητες κατα ταλλα ευτραφεις μασατζουδες :

Εχει αναφερθει πολλακις από συναδελφους ότι το μαγαζι πανω από Seven είναι ΜΟΝΟ για φραπε . Το ιδιο και για πανω από Ford . Ο μονος που ανεφερε και φουλ σε αυτο το μαγαζι ( αν δεν κανω λαθος ) είναι ο Ρ1 . Δεν εχω λογο να το αμφισβητησω ...

Καλη ενημερωση από τον συναδελφο .

Είναι αληθεια πως τωρα τελευταια η ενημερωση εχει ατονησει λιγο ...

Μεχρι το επομενο review ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Τι ώρα ανοίγει το «Βούλγαρη»; Από το πρωί παίρνω τηλέφωνο και δεν απάντά. Ανοίγει αργά ή έγινε κάνα κακό; Έχουμε φτάσει στον παραλογισμό σ’ αυτή την πόλη. Διώκονται τα πιο απλά πράγματα και φυσικά πράγματα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και για να γυρισουμε λιγο στο θεμα μας , που ΔΕΝ ειναι οι ... αξιαγαπητες κατα ταλλα ευτραφεις μασατζουδες :

Εχει αναφερθει πολλακις από συναδελφους ότι το μαγαζι πανω από Seven είναι ΜΟΝΟ για φραπε . Το ιδιο και για πανω από Ford . Ο μονος που ανεφερε και φουλ σε αυτο το μαγαζι ( αν δεν κανω λαθος ) είναι ο Ρ1 . Δεν εχω λογο να το αμφισβητησω ...

Καλη ενημερωση από τον συναδελφο .

Είναι αληθεια πως τωρα τελευταια η ενημερωση εχει ατονησει λιγο ...

Μεχρι το επομενο review ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε
για φουλ στη Φορντ εγω ανεφερα ,οπως ανεφερα και τις προυποθεσεις(για την μπλακ)

deus

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι απέγινε  η λενα απο βαρδαρη?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους

νεα απο βαρδαρη σεν εχω γιατι εχω να παω αρκετο καιρο

αλλα .....

καλιδοπουλου ειναι ενα μωρο (νομιζω ρουλα)
που μου αφησε πολυ καλες εντυποσεις
επισης
ενημερωθικα απο τη δηευθηνση
για ενα αλο μωρο εν ονοματι κατερινα νομιζω το οπιο ειναι πολυ αξιολογο αλλα δεν καταφερα να το δω γιατι μολις ειχε μπει σε ραντεβου
αν καπιος φιλος εχει πλυροφοριες ας ενημεροσει
γιατι ψηνομαι να παω σημερα

καλο απογευμα σε ολους

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα !

να ξες , εγω σου πηρα την κατερινα .  :boobies:

ξανθια με κοντο μαλλι και πρασινα ματια . υψος και σωμα κανονικο . στηθος λιγο πεσμενο . ηλικια 25 - 30 .

θα την χαρακτηριζα εμφανισιμη . ειναι ευχαριστη και χαμογελαστη .

καλο απογευμα !

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλησπερα !

να ξες , εγω σου πηρα την κατερινα .  :boobies:

ξανθια με κοντο μαλλι και πρασινα ματια . υψος και σωμα κανονικο . στηθος λιγο πεσμενο . ηλικια 25 - 30 .

θα την χαρακτηριζα εμφανισιμη . ειναι ευχαριστη και χαμογελαστη .

καλο απογευμα !
Προχώρα στο παρασύνθημα...

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμε πρςταρης στο ιδος δεν εχς κανει ποτε και 8α με ενδιεφερε γεια κατ οικον επισκεψη αν πεζει κατι καλο συστημενο απο σαε πμ ...ευχαριστω

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Για την Βουλγαρία, πράγματι υπάρχουν κάποιες καλές άκρες αλλά δεν μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες σε κάποιον που δεν τον ξέρει. Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι δικοί μας έχουν κάνει πολλές ιστορίες εκεί. Έχουν στείλει δημοσιογράφους κανάλια κλπ. Και δεν ισχύουν αυτές οι βλακείες περί Trafficking οι κοπέλες είναι ελεύθερες. Πάντως μια επιτόπια έρευνα μπορείτε να την κάνετε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ. Το καλύτερο είναι να πάτε σε ένα ξενοδοχείο εκεί στο πεζόδρομο ή στον κάτω δρόμο και να ζητήσετε κοπέλα. (Δεν είναι αυτά που τις έχουν αλλά νομίζω θα σας φέρουν). Την επόμενη φορά που θα τους δω από κοντά θα τους ρωτήσω αν δέχονται να σας δώσω τα τηλεφώνά τους  με pm και το ξενοδοχείο που είναι συνήθως τα κορίτσια. Για γενικές πληροφορίες, τα «εργαζόμενα κορίτσια» δεν είναι πιο συνεργάσιμα από τα δικά μας αλλά είναι πολύ όμορφα και πολύ νέες. Θα παραδεχθώ όμως ότι έχουν βελτιωθεί πολύ. Από τιμές το συνολικό κόστος βγαίνει πάνω κάτω όσο εδώ. 50 η κοπέλα + 15 ή 20 ή 40 το δωμάτιο + το ταξί 16 ή 20 + 5 προμήθεια του ξενοδοχείου (όχι για το δικό τους ξενοδοχείο) + βενζίνη πήγαινε έλα. Προσοχή στο ρεύμα από Σιδηρόκαστρο προς Προμαχώνα η τροχαία γράφει για ψύλλου πήδημα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σιγα μη παμε προμαχωνα για να γαμησουμε(ενταξει εγω πηγα μεχρι Κινα αλλα το συνδυασα με δουλειες οποτε δε πιανει).Το ολο θεμα ξεκινησε απο μια παπαρια(κατα τα φαινομενα)που πεταξε καποιος οτι ταχα με 35 Ευρω ερχεται σπιτι του μια μουν...Βουλγαρα και τα κανει ολα.Και μαλιστα τη ψαρεψε απο Αγγελιοφορο.Σε συνεχεις εκκλησεις να δωσει παραπανω στοιχεια,εκανε την παπια.Μας εχει κανει ολους Πουαρω τις τελευταιες ημερες αλλα ματαια προς το παρον...

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Εγώ απλώς έδωσα πληροφορίες για όποιον θέλει.

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Βέβαια  35€ που είπε ο φίλος είναι πολύ λίγα. Θυμίζει Βαρδάρη αλλά και τα μπάζα που έχουν,μερικές φορές, δεν αξίζουν παραπάνω. 

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν και το θέμα δεν έχει καμιά σχέση με το topic . Πληροφορίες για Σαντάνσκι : τιμή αξιοπρερέστατου ξενοδοχείου 35 Ε τη βραδιά με πρωινό , τιμή κοπέλας 50 Ε 1 ώρα ή 60 Ε 2 ώρες ή 100 Ε μέχρι να τη βαρεθείς , ποιότητα μέτρια αν και είναι και θέμα τύχης , υπάρχει συγκεκριμένο ξενοδοχείο που ψωνίζεις στη καφετέρια (ή κάτι σαν καφετέρια) , τιμή ταξί μαζί με το δωράκι 20 Ε , προσοχή στους γύφτους μούφα νταβάδες που την πέφτουν στη βόλτα !!! το πολύ πολύ να σου στείλουν καμιά αδερφή τους που κουβαλάει ότι αρώστια μπορείς να φανταστείς . Τέλος φαγητό στο Σαντάνσκι , χαμηλής ποιότητας , με 10 Ε ίσως και λιγότερο σκάς ! Η αγορά αν και δεν είναι πια και ιδιαίτερα φτηνή έχει κάποιο ενδιαφέρον .
Το αν αξίζει μια βόλτα είναι στη κρίση του καθενός ....

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κανεισ το τηλ απο angel σπα
ευχαριστω

και απο πανοραμα αν γινεται ειναι πιο κοντα

wc

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά η βουλγάρα δεν είναι μούσι,α ν ψ'άχνεις καιρό βρίσκεις έτυχε βέβαια, όχι ότι ανοίγω τον αγγελιοχώρο και βρ΄σικω κάθε μέρα, πέρυσι την βρήκα και από το΄τε την φωνάζω συχνά, δεν υπάρχει πια η αγγελλία της στην εφημερίδια, α και την λένε ρένα
δηλαδή τι να κάνω να πηγαίνω και να δίνω συν΄λεχεια 70 ευρώ για να πιθάνω κώλο και το πολύ να γλέιφω κανένα βυζί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom