thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Κάπου την πήρε το μάτι μουkalispera sas parakalo psakno tin fotini apo 25 marti help
Κάπου την πήρε το μάτι μουkalispera sas parakalo psakno tin fotini apo 25 marti help
οπως παντα σαφης και κατατοπιστικος...Κάπου την πήρε το μάτι μου
ε δεν θα του δώσουμε και τη μπουκιά στο στόμα με 2 μόνο ποστ και GREEKLISHοπως παντα σαφης και κατατοπιστικος...
κι εδω ρε συ θεσπαντερ παραμυθι πουλας,μια φορα σε ρωτησα να μου πεις μια πληροφορια και με ειχες στο φτυσιμο(πλακα κανω).Τωρα βεβαια που διαπιστωσες οτι ειμαστε ομοιδεατες(Αρης εγω,κρυφοσκωλιξ εσυ)ειμαι σιγουρος οτι θα συνδραμεις σε ο,τι χρειαστω.Αυτη τη Φωτεινη παντως(ειναι παοκι μεγαλο)οταν τη γαμουσα την εβαζα να λεει"Γαμα με Αρη μου",μιλαμε για πολυ καλη φαση.ε δεν θα του δώσουμε και τη μπουκιά στο στόμα με 2 μόνο ποστ και GREEKLISH
Σε εσένα όμως το λέω αν θέλεις, έχουμε άλλη σχέση...
Ξέρεις εσύ ;)
μακρια απο Ολυμπιαδος!!!και χοντρη και βιαστικη...τι να κανω την επαθα!!!ακου εξτρα λεφτα για να χουφτωσω,ποια την χοντρη.Εχει παραγινει το κακο με τις χοντρες στα μασατζιδικα.Θα απεργισω!!!
εχω περασει απιστευτα εν ετει 2000 σε πολλα απο τα μασατζιδικα του κεντρου,αληθεια ειναι κανα καλο ανοικτο ή παπαρια?
αφου σε πειραζε που ηταν χοντρη γιατι μπηκες?Η μηπως χοντρυνε στη διαδρομη απο το χωλ στο δωματιο?Θα μας τρελλανετε ορισμενοι.μακρια απο Ολυμπιαδος!!!και χοντρη και βιαστικη...τι να κανω την επαθα!!!ακου εξτρα λεφτα για να χουφτωσω,ποια την χοντρη.Εχει παραγινει το κακο με τις χοντρες στα μασατζιδικα.Θα απεργισω!!!
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.δεν έκαναν πιάστα αλλά εβγαιναν από το μαγαζί και μάλλον περίμενα για μεταφορικό μέσοΠροχτές το βράδυ είδα δύο να στέκονται έξω από αυτό στην Κωλέττη.
Η μία ειδικά πολύ καλή σε εμφάνιση η αλλα συμπαθητική.
αυτά
Η μηπως χοντρυνε στη διαδρομη απο το χωλ στο δωματιο?
Προχτές το βράδυ είδα δύο να στέκονται έξω από αυτό στην Κωλέττη.
Η μία ειδικά πολύ καλή σε εμφάνιση η αλλα συμπαθητική.
αυτά
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.δεν έκαναν πιάστα αλλά εβγαιναν από το μαγαζί και μάλλον περίμενα για μεταφορικό μέσο
οχι ρε,ο δαιμων του ιντερνετ μετεφερε αυτα τα ποστ σε λαθος θρεντ ...
έχω το σκόρδα. γίνεται δουλειά;εννοει το σπα,για εκει πρεπει να'χεις πολυ μεσο ομως...
Αν εχεις τον Σκορδα ξεχνα το σπαγγατο,για καμια γεφυρα σε βλεπω μονο...έχω το σκόρδα. γίνεται δουλειά;
θα πάω σύντομα να δω τι παίζει.
όύτε κανένα "σφραγισματάκι" δε θα παίξει;Αν εχεις τον Σκορδα ξεχνα το σπαγγατο,για καμια γεφυρα σε βλεπω μονο...