Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οπως παντα σαφης και κατατοπιστικος...
ε δεν θα του δώσουμε και τη μπουκιά στο στόμα με 2 μόνο ποστ και GREEKLISH

Σε εσένα όμως το λέω αν θέλεις, έχουμε άλλη σχέση...
Ξέρεις εσύ  ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ε δεν θα του δώσουμε και τη μπουκιά στο στόμα με 2 μόνο ποστ και GREEKLISH

Σε εσένα όμως το λέω αν θέλεις, έχουμε άλλη σχέση...
Ξέρεις εσύ  ;)
κι εδω ρε συ θεσπαντερ παραμυθι πουλας,μια φορα σε ρωτησα να μου πεις μια πληροφορια και με ειχες στο φτυσιμο(πλακα κανω).Τωρα βεβαια που διαπιστωσες οτι ειμαστε ομοιδεατες(Αρης εγω,κρυφοσκωλιξ εσυ)ειμαι σιγουρος οτι θα συνδραμεις σε ο,τι χρειαστω.Αυτη τη Φωτεινη παντως(ειναι παοκι μεγαλο)οταν τη γαμουσα την εβαζα να λεει"Γαμα με Αρη μου",μιλαμε για πολυ καλη φαση.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
μακρια απο Ολυμπιαδος!!!και χοντρη και βιαστικη...τι να κανω την επαθα!!!ακου εξτρα λεφτα για να χουφτωσω,ποια την χοντρη.Εχει παραγινει το κακο με τις χοντρες στα μασατζιδικα.Θα απεργισω!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες,θα χρειαστω την αμεριστη βοηθεια σας καθοτι σε λιγα εικοσιτετραωρα ανεβαινω εις τα βορεια διαμερισματα σας που τοσο πολυ εχω πεθυμησει... :rockon: :rockon:
εχω περασει απιστευτα εν ετει 2000 σε πολλα απο τα μασατζιδικα του κεντρου,αληθεια ειναι κανα καλο ανοικτο ή παπαρια?εχετε παει συναδελφοι σε καποιο στην αθηνα για να εχουμε μετρο συγκρισης?thanks εκ των προτερων(και καλα ο φουστης για να σας γλυκανω και αλλο :2funny:)

panx

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε , δε σου φτανει που εχεις τον μοναδικο τιτλο σε ολη την αττικη , πας και για θεσσαλονικη?  :rockon:

υ.γ να μου περιποιηθειται των μαστερ γιατι θα υπαρξουν κυρωσεις!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μακρια απο Ολυμπιαδος!!!και χοντρη και βιαστικη...τι να κανω την επαθα!!!ακου εξτρα λεφτα για να χουφτωσω,ποια την χοντρη.Εχει παραγινει το κακο με τις χοντρες στα μασατζιδικα.Θα απεργισω!!!

εχει γινει αναφορα για το συγκεκριμενο πριν μερικες σελιδες ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω περασει απιστευτα εν ετει 2000 σε πολλα απο τα μασατζιδικα του κεντρου,αληθεια ειναι κανα καλο ανοικτο ή παπαρια?

αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε ... πιο κοντα στο δευτερο .

χωροι πανω κατω τα ιδια , πιο ακριβα , απο κοπελες και υπηρεσιες μετρια πραγματα ( εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ) , τα πιο πολλα λειτουργουν πριβε .

αν δεν εχεις καποιον να σε παρει απο το χερακι , καλυτερα να επενδυσεις σε μπουγατσες ( ή στον τερκενλη ή στον αγαπητο ή στον ελενιδη ) . :)

καλη διαμονη και τα λεμε ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αφου σε πειραζε που ηταν χοντρη γιατι μπηκες?Η μηπως χοντρυνε στη διαδρομη απο το χωλ στο δωματιο?Θα μας τρελλανετε ορισμενοι.

deus

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμπειρια απο καμαρα,ονομα μαρια ηλικια 19  κουκλακι... αλλα απο μασαζ πολυ μετρια πραγματα
αρκετα παρθενα το επαιζε (χουφτωμα μονο πανω απο τα ρουχα ,δεν βγαζουμε ουτε το βραχιολι μας και κατι τετοια )

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Προχτές το βράδυ είδα δύο να στέκονται έξω από αυτό στην Κωλέττη.
Η μία ειδικά πολύ καλή σε εμφάνιση η αλλα συμπαθητική.
αυτά

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτά
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.δεν έκαναν πιάστα αλλά εβγαιναν από το μαγαζί και μάλλον περίμενα για μεταφορικό μέσο

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτά

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.δεν έκαναν πιάστα αλλά εβγαιναν από το μαγαζί και μάλλον περίμενα για μεταφορικό μέσο

ο δαιμων του ιντερνετ μετεφερε αυτα τα ποστ σε λαθος θρεντ ...  :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εννοει το σπα,για εκει πρεπει να'χεις πολυ μεσο ομως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom