You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
έχω μια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη, σχετικά με την ιδιοκτησία του μαγαζιούμη το προσπαθησεις,θα πονεσει...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΠΟΙΑ ..ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ?..Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ Η CG...Σας παρακαλω καποιος να μου πει που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη καποια με μεγαλα βυζια,οχι χοντρη φυσικα....Στειλτε μου pm η απαντηστεεεεε......
με πμριχτην να τη συζητησουμε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν σου αρεσουν τα μεγαλα στηθη και δε σε νοιαζει φατσα πηγαινε στην Ερρικα-Τζενη-Ελενα και δε συμαζευεται σε αυτο της Δραγουμη,εκει ειναι τα απογευματα.Βεβαια το προιον δεν ειναι οριτζιναλ αλλα προηλθε κατοπιν επεμβασης.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΠΟΙΑ ..ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ?..Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ Η CG...Σας παρακαλω καποιος να μου πει που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη καποια με μεγαλα βυζια,οχι χοντρη φυσικα....Στειλτε μου pm η απαντηστεεεεε......
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μη το τυλιξεις,εδω θα κατσουμε.Τι γινεται θα το στειλεις το ρημαδι να μαθουμε?Αντε και με τρωει η αγωνια...
παίζω ένα διαδικτυακό παιχνίδι το Φυλετικές Μάχες και ένας μπινές αρειανός δε λεει να με αφήσει σε ησυχίαΜη το τυλιξεις,εδω θα κατσουμε.Τι γινεται θα το στειλεις το ρημαδι να μαθουμε?Αντε και με τρωει η αγωνια...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
κι εκει προβοκατορας ρε πακαρα...παίζω ένα διαδικτυακό παιχνίδι το Φυλετικές Μάχες και ένας μπινές αρειανός δε λεει να με αφήσει σε ησυχία
αυτός με χτυπάει.μια ζωή κομπλεξικοί.κι εκει προβοκατορας ρε πακαρα...
απλά επειδή έχω άλλα μέτωπα δεν μπορώ να σχοληθώ μαζί του.
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορει κανεις να παραθεσει μια κατασταση με τα υπαρχοντα μαγαζια αν ειναι ευκολο.Ευχαριστω.
Η εστω πμ
Η εστω πμ
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το παιζεις Ζαγορακης δηλαδη και δεν ασχολεισαι?Τελος παντων,ειμαστε και σε αλλο θρεντ,μη με αναβεις...εσυ οπως ειπαμε,περιμενω...αυτός με χτυπάει.μια ζωή κομπλεξικοί.
απλά επειδή έχω άλλα μέτωπα δεν μπορώ να σχοληθώ μαζί του.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πόντιος είναι;....έχω μια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη, σχετικά με την ιδιοκτησία του μαγαζιού
Στην καταγωγή......;Πόντιος είναι;....
¨Οχι απλά έμαθα ότι ίσως και να συμμετέχει και αλλού
καλημερα συναγωνιστες εχω πολυ καιρο να παω για μασαζ με εξτρα προγραμμα φυσικα αν θελετε βοηθηστε λιγο την κατασταση μην πεσω σε καμια φολα.τελευταια πριν 2 ετη ειχα παει σε αυτο που ειναι πανω απο το 7even πηρα την Δημητρα κ με δωρακι επαιξε οργανο.ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων.
Panx Θεσσαλονίκη είσαι ? λολ Για μολόγα τίποτα καλό εκεί σε PM γιατί έχω χάσει τις άκρες μουκαλα ρε φιλε , δε σου φτανει που εχεις τον μοναδικο τιτλο σε ολη την αττικη , πας και για θεσσαλονικη?
υ.γ να μου περιποιηθειται των μαστερ γιατι θα υπαρξουν κυρωσεις!!!
με καθυστέρηση περίπου 1,5 μήνα...
Από αγγελία (νομίζω στον Αγγελιοφόρο) με σταθερό τηλέφωνο βρήκα μασατζίδικο στη Μπότσαρη στο ύψος της Μακεδονίας, ακριβώς πάνω από μια γωνιακή Shell που έχει εκεί.
Μια ελληνίδα κοντά στα 40 ήταν εκεί. Μασαζ που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, πίπα, ελεύθερα χουφτώματα σε ψιλοκαλό σώμα και γλύψιμο πεσμένου βυζιού. Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος με την παροχή υπηρεσίας αλλά προσωπικά δεν θα ξαναπάρω γιατί το ρεζουμέ ήταν "πίπα από ελαφρώς πεσμένη 40άρα με 70€"
Από αγγελία (νομίζω στον Αγγελιοφόρο) με σταθερό τηλέφωνο βρήκα μασατζίδικο στη Μπότσαρη στο ύψος της Μακεδονίας, ακριβώς πάνω από μια γωνιακή Shell που έχει εκεί.
Μια ελληνίδα κοντά στα 40 ήταν εκεί. Μασαζ που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, πίπα, ελεύθερα χουφτώματα σε ψιλοκαλό σώμα και γλύψιμο πεσμένου βυζιού. Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος με την παροχή υπηρεσίας αλλά προσωπικά δεν θα ξαναπάρω γιατί το ρεζουμέ ήταν "πίπα από ελαφρώς πεσμένη 40άρα με 70€"
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Απο εξορια γυρισες και πηγες εκει?με καθυστέρηση περίπου 1,5 μήνα...
imao.
με καθυστέρηση περίπου 1,5 μήνα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Απο εξορια γυρισες και πηγες εκει?
ή απο ενορία?