Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μη το προσπαθησεις,θα πονεσει...

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΠΟΙΑ ..ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ?..Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ Η CG...Σας παρακαλω καποιος να μου πει που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη καποια με μεγαλα βυζια,οχι χοντρη φυσικα....Στειλτε μου pm  η απαντηστεεεεε......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΚΑΠΟΙΑ ..ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ?..Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ Η CG...Σας παρακαλω καποιος να μου πει που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη καποια με μεγαλα βυζια,οχι χοντρη φυσικα....Στειλτε μου pm  η απαντηστεεεεε......
Αν σου αρεσουν τα μεγαλα στηθη και δε σε νοιαζει φατσα πηγαινε στην Ερρικα-Τζενη-Ελενα και δε συμαζευεται σε αυτο της Δραγουμη,εκει ειναι τα απογευματα.Βεβαια το προιον δεν ειναι οριτζιναλ αλλα προηλθε κατοπιν επεμβασης.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μη το τυλιξεις,εδω θα κατσουμε.Τι γινεται θα το στειλεις το ρημαδι να μαθουμε?Αντε και με τρωει η αγωνια...
παίζω ένα διαδικτυακό παιχνίδι το Φυλετικές Μάχες και ένας μπινές αρειανός δε λεει να με αφήσει σε ησυχία

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει κανεις να παραθεσει μια κατασταση με τα υπαρχοντα μαγαζια αν ειναι ευκολο.Ευχαριστω. 
Η εστω πμ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτός με χτυπάει.μια ζωή κομπλεξικοί.
απλά επειδή έχω άλλα μέτωπα δεν μπορώ να σχοληθώ μαζί του.
Το παιζεις Ζαγορακης δηλαδη και δεν ασχολεισαι?Τελος παντων,ειμαστε και σε αλλο θρεντ,μη με αναβεις...εσυ οπως ειπαμε,περιμενω...

oeo11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες εχω πολυ καιρο να παω για μασαζ με εξτρα προγραμμα φυσικα αν θελετε βοηθηστε λιγο την κατασταση μην πεσω σε καμια φολα.τελευταια πριν 2 ετη ειχα παει σε αυτο που ειναι πανω απο το 7even πηρα την Δημητρα κ με δωρακι επαιξε οργανο.ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων. :sunglasses:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καλα ρε φιλε , δε σου φτανει που εχεις τον μοναδικο τιτλο σε ολη την αττικη , πας και για θεσσαλονικη?  :rockon:

υ.γ να μου περιποιηθειται των μαστερ γιατι θα υπαρξουν κυρωσεις!!!
Panx Θεσσαλονίκη είσαι ? λολ Για μολόγα τίποτα καλό εκεί σε PM γιατί έχω χάσει τις άκρες μου

otempora

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με καθυστέρηση περίπου 1,5 μήνα...
Από αγγελία (νομίζω στον Αγγελιοφόρο) με σταθερό τηλέφωνο βρήκα μασατζίδικο στη Μπότσαρη στο ύψος της Μακεδονίας, ακριβώς πάνω από μια γωνιακή Shell που έχει εκεί.
Μια ελληνίδα κοντά στα 40 ήταν εκεί. Μασαζ που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, πίπα, ελεύθερα χουφτώματα σε ψιλοκαλό σώμα και γλύψιμο πεσμένου βυζιού. Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος με την παροχή υπηρεσίας αλλά προσωπικά δεν θα ξαναπάρω γιατί το ρεζουμέ ήταν "πίπα από ελαφρώς πεσμένη 40άρα με 70€"  :P

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Από αγγελία (νομίζω στον Αγγελιοφόρο) με σταθερό τηλέφωνο βρήκα μασατζίδικο στη Μπότσαρη στο ύψος της Μακεδονίας, ακριβώς πάνω από μια γωνιακή Shell που έχει εκεί.
Μια ελληνίδα κοντά στα 40 ήταν εκεί. Μασαζ που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, πίπα, ελεύθερα χουφτώματα σε ψιλοκαλό σώμα και γλύψιμο πεσμένου βυζιού. Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος με την παροχή υπηρεσίας αλλά προσωπικά δεν θα ξαναπάρω γιατί το ρεζουμέ ήταν "πίπα από ελαφρώς πεσμένη 40άρα με 70€"  :P
Απο εξορια γυρισες και πηγες εκει?

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
imao.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom