Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.371
- Πόντοι
- 456
Παναγιωτη ξερω μια πιτσαρια στον Κοπανο Ημαθιας ....αν σας κανει....Παναγιώτη???
ΝΕΟ ίδρυμα
Παναγιωτη ξερω μια πιτσαρια στον Κοπανο Ημαθιας ....αν σας κανει....Παναγιώτη???
ΝΕΟ ίδρυμα
...και σε κάποιες άλλες οριζόντιο.Η αληθεια ειναι δεν ξερω αν το μουνι ειναι καθετο η οριζοντιο...σε κατι φωτογραφιες ειδα οτι ειναι καθετο....
Μήπως το έβλεπες ξαπλωμένος;Η αληθεια ειναι δεν ξερω αν το μουνι ειναι καθετο η οριζοντιο...σε κατι φωτογραφιες ειδα οτι ειναι καθετο....
Την Μαριαννα εννοειΠαναγιώτη???
ΝΕΟ ίδρυμα
Τι έμαθε δηλαδή; Από πού και εμείς πως το ξέρουμε;Ο μπετοστοκος τα έμαθε όλα!!!!!
Αυτο το κρυσταλ που είναι έχει σελίδα? Η αγγελιες
Φαίνεται οτι την γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμάς. Ρουφάει και με πόσα;Δηλαδη η Μπελλα πλεον δε ρουφαει?
Ευχαριστώ πολύ μεχρι εκτονοση φτάνουν εκεί η έχει και παραπάνω σερβις![]()
Crystal Massage | Thessaloníki
Crystal Massage, Thessaloniki. Gefällt 2.792 Mal · 12 Personen sprechen darüber · 1 Person war hier. Κέντρο ευεξίας μασάζwww.facebook.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ωραίος ο φίλος, εχεμυθος. Σε εσένα άρα δεν την έχει ρουφήξει. Πρόταση εσύ της έκανες να στον ρουφήξει;Με 80 ευρω σε κολλητο μου εμπιστο του τον ρουφηξε. Απλα του ειπε να μη το πει γιατι δε το κανει σε ολους το πρόγραμμα
Οχι...εχω παει τοσες φορες......και δε το προτεινε μπορει να μη με γουσταρεΩραίος ο φίλος, εχεμυθος. Σε εσένα άρα δεν την έχει ρουφήξει. Πρόταση εσύ της έκανες να στον ρουφήξει;
Εσύ θα το προτείνεις όχι αυτή. Αυτή θα απαντήσειΟχι...εχω παει τοσες φορες......και δε το προτεινε μπορει να μη με γουσταρε
Έμπιστος μου φαίνεσαι.Δε νομιζω..το κανει οπου γουσταρει
Πήγα τη προηγούμενη τετάρτη στο μαγαζι και ξερω τι σου λεωΈμπιστος μου φαίνεσαι.