Τη γυναίκα του Σαρκοζύ λέτε ρε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
eliminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους.περασα απο θεαγενειο 2-3 φορες τις τελευταιες 10 μερες αλλα τζιφος.μαλλον πηγανε διακοπες η" φαγανε πεσιμο.αν ξερει κανεις λε3πτομερειες ας ενημερωσει γιατι ηταν απο τα λιγα με full
απανω τις
απανω τις
εγω παντως πηγα ι.δραγουμη αλλα τζιφος ο τυπος στην υποδοχη ελεγε οτι κανουν μονο μασαζ και αυτα που λενε δεν ισχυουν μαλλον φοβηθηκε γιατι δεν με ηξερεΓια το θεαγενειο αν λετε αυτο πανω απο θειο βανια εχω να παω 2 χρονια. τοτε ηταν απλο αν και φαινοταν πως κατι επαιζε. προφανως με φοβηθηκαν. για δραγουμη τι παιζει? υπαρχει τηλ για ραντεβου η πηγαινουμε ετσι?
Για το θεαγενειο αν λετε αυτο πανω απο θειο βανια εχω να παω 2 χρονια. τοτε ηταν απλο αν και φαινοταν πως κατι επαιζε. προφανως με φοβηθηκαν. για δραγουμη τι παιζει? υπαρχει τηλ για ραντεβου η πηγαινουμε ετσι?
εγω παντως πηγα ι.δραγουμη αλλα τζιφος ο τυπος στην υποδοχη ελεγε οτι κανουν μονο μασαζ και αυτα που λενε δεν ισχυουν μαλλον φοβηθηκε γιατι δεν με ηξερε
ετσι , ετσι ειναι κακος ο κοσμος και λεει πολλα . αν ειναι δυνατον ...
και την κυρια ερρικα που την εχει η μιση θεσσαλονικη και αυτο κακια και ανυποστατη φημη ειναι ...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ρε σεις,για ονομα δηλαδη!Τι περιμενετε να σας πουν στην υποδοχη,οτι εδω μεσα γινεται της π...,γαμ... και δερνετε και τετοια?Βαλτε λιγακι τη λογικη να δουλεψει,σκεφτειτε τι θα λεγατε εσεις σε καποιον τυχαιο που θα ρχοταν στο δικο σας μαγαζι κι εκανε τετοιες ερωτησεις.Σιγα μη σας πουν οτι εκει μεσα ειναι και κοινοβιο,μπορεις να φτιαχτεις με ο,τι θελεις και να παρεις παρτουζα ολη τη πολυκατοικια!εγω παντως πηγα ι.δραγουμη αλλα τζιφος ο τυπος στην υποδοχη ελεγε οτι κανουν μονο μασαζ και αυτα που λενε δεν ισχυουν μαλλον φοβηθηκε γιατι δεν με ηξερε
που εχουν γαμησει τη Καρλα Μπρουνι με 50 Ευρω
Εχω γαμήσει και χειρότερες
Οι "καινουργιοι" ας ριξουν μια ματια εδω :
δες pmπαιδια η εβιτα φερνει ωραιες κοπελες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ναι ρε παιδιά τι εστί Εβίτα; Οι παλιοί ας διαφωτίσουν τους νέους.
Διάβασε λιγάκι και κόψε τις κρίσεις (αναφέρομαι σε δημοσίευσή σου σε άλλο θέμα)
Καλησπερα,
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρώ πλέον πουθενά αγγέλιες για μασάζ.
Και κάτι τηλέφωνα που καταλάθος είχαν σωθεί από τα χέρια της καθαρίστριας , για το seven νομίζω , δεν λειτουργούν πλέον.
Έχει την όρεξη κανείς κάνει τον χρυσό οδηγό και να μου στείλει κανα τηλέφωνο;
Και seven με βολέυει , και ο,τι είναι ανατολικά από φραπέ και πάνω.
Ευχαριστώ πάαααααααρα πολυ σε όποιον μου απαντήσει
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρώ πλέον πουθενά αγγέλιες για μασάζ.
Και κάτι τηλέφωνα που καταλάθος είχαν σωθεί από τα χέρια της καθαρίστριας , για το seven νομίζω , δεν λειτουργούν πλέον.
Έχει την όρεξη κανείς κάνει τον χρυσό οδηγό και να μου στείλει κανα τηλέφωνο;
Και seven με βολέυει , και ο,τι είναι ανατολικά από φραπέ και πάνω.
Ευχαριστώ πάαααααααρα πολυ σε όποιον μου απαντήσει
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Κάνε όσες θέλεις, όχι για μένα όμωςΚρίσεις θα κάνω όποτε νομίζω χωρίς να ζητήσω την άδειά σου Thesspunter. Αν θέλεις απάντησε στην ερώτησή μου και αν δεν θέλεις, καλή καρδιά.