Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως αν εξαιρέσεις τε prive μαγαζιά για τα οποία δεν έχω άποψη όλα τα άλλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όσες αξίζουν (π.χ. Ιωάννα) φεύγουν ή ζητάνε πλέον 120 ευρώ για φούλ (π.χ. Δραγούμη)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

παρακαλουνται οσοι εχουν συνευρεθει με την κυρια Μπρουνι να ειναι διακριτικοι για να μην δημιουργηθει διπλωματικο επεισοδιο με την Γαλλια , γιατι ο Νικολα ειναι λιγο ζηλιαρης .

Ευχαριστω ...

eliminator

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.περασα απο θεαγενειο 2-3 φορες τις τελευταιες 10 μερες αλλα τζιφος.μαλλον πηγανε διακοπες η" φαγανε πεσιμο.αν ξερει κανεις λε3πτομερειες ας ενημερωσει  γιατι ηταν απο τα λιγα με full

απανω τις

viewer

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για το θεαγενειο αν λετε αυτο πανω απο θειο βανια εχω να παω 2 χρονια. τοτε ηταν απλο αν και φαινοταν πως κατι επαιζε. προφανως με φοβηθηκαν. για δραγουμη τι παιζει? υπαρχει τηλ για ραντεβου η πηγαινουμε ετσι?

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για το θεαγενειο αν λετε αυτο πανω απο θειο βανια εχω να παω 2 χρονια. τοτε ηταν απλο αν και φαινοταν πως κατι επαιζε. προφανως με φοβηθηκαν. για δραγουμη τι παιζει? υπαρχει τηλ για ραντεβου η πηγαινουμε ετσι?
εγω παντως πηγα ι.δραγουμη αλλα τζιφος ο τυπος στην υποδοχη ελεγε οτι κανουν μονο μασαζ και αυτα που λενε δεν ισχυουν μαλλον φοβηθηκε γιατι δεν με ηξερε

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εγω παντως πηγα ι.δραγουμη αλλα τζιφος ο τυπος στην υποδοχη ελεγε οτι κανουν μονο μασαζ και αυτα που λενε δεν ισχυουν μαλλον φοβηθηκε γιατι δεν με ηξερε

ετσι , ετσι ειναι κακος ο κοσμος και λεει πολλα . αν ειναι δυνατον ...

και την κυρια ερρικα που την εχει  :knockinb: η μιση θεσσαλονικη και αυτο κακια και ανυποστατη φημη ειναι ...  :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προφανώς και θα φοβάται αν δεν σε ξέρει. Μην περιμένεις να σπρώξεις από την πρώτη φορά. Έχε υπομονή και τα καλά θα έρθουν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε σεις,για ονομα δηλαδη!Τι περιμενετε να σας πουν στην υποδοχη,οτι εδω μεσα γινεται της π...,γαμ... και δερνετε και τετοια?Βαλτε λιγακι τη λογικη να δουλεψει,σκεφτειτε τι θα λεγατε εσεις σε καποιον τυχαιο που θα ρχοταν στο δικο σας μαγαζι κι εκανε τετοιες ερωτησεις.Σιγα μη σας πουν οτι εκει μεσα ειναι και κοινοβιο,μπορεις να φτιαχτεις με ο,τι θελεις και να παρεις παρτουζα ολη τη πολυκατοικια!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ρε παιδιά τι εστί Εβίτα; Οι παλιοί ας διαφωτίσουν τους νέους.

ggg69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα!μπορεί να μου πεί κανένας τι παίζει με το παράρτημα της β.ολγας(πάνω από SEVEN),που βρίσκεται επίσης β.όλγας και ντεμέκ έχει πιο πολλές υπηρεσίες(τζακούζι κ.α.)?Αξίζει η όχι?

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρώ πλέον πουθενά αγγέλιες για μασάζ.
Και κάτι τηλέφωνα που καταλάθος είχαν σωθεί από τα χέρια της καθαρίστριας , για το seven νομίζω , δεν λειτουργούν πλέον.
Έχει την όρεξη κανείς κάνει τον χρυσό οδηγό και να μου στείλει κανα τηλέφωνο;
Και seven με βολέυει , και ο,τι είναι ανατολικά από φραπέ και πάνω.

Ευχαριστώ πάαααααααρα πολυ σε όποιον μου απαντήσει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κρίσεις θα κάνω όποτε νομίζω χωρίς να ζητήσω την άδειά σου Thesspunter. Αν θέλεις απάντησε στην ερώτησή μου και αν δεν θέλεις, καλή καρδιά.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κρίσεις θα κάνω όποτε νομίζω χωρίς να ζητήσω την άδειά σου Thesspunter. Αν θέλεις απάντησε στην ερώτησή μου και αν δεν θέλεις, καλή καρδιά.
Κάνε όσες θέλεις, όχι για μένα όμως

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και αυτό που είπα δεν το είπα για να σε προσβάλω αλλά για να σου πω ότι θα μπορούσες να απαντήσεις καλύτερα. Ας το σταματήσουμε όμως εδώ για να μην ζαλίζουμε τους υπόλοιπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom