Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.377
- Πόντοι
- 456
Πες μας τωρα οτι εισαι και ο ρουφιανος του νηματος...να ολοκληρωθει η ζωη μας....Ο μπετοστοκος τα έμαθε όλα!!!!!
Πες μας τωρα οτι εισαι και ο ρουφιανος του νηματος...να ολοκληρωθει η ζωη μας....Ο μπετοστοκος τα έμαθε όλα!!!!!
από βάνα σπα πάρε την ΕΜΥ την Τατιάνα και την φαιη μεγάλα ξεκολακια θα περάσεις καλά αν είσαι καλό παιδί χρηματικά εννοώΔούναι και λαβείν είναι το φόρουμ.Γράψε μας με ποιες έχεις περάσει στη Βάνα,με μια σύντομη περιγραφή για την εμφάνιση τους και πώς είναι στις υπηρεσίες τους,και μετά θα σε βοηθήσουμε και εμείς
Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρος με την δεσποινίδαΈμπιστος μου φαίνεσαι.
Από κορασίδες που έφυγαν ή και από την τωρινή σύνθεσηΌλοι έχουμε πάρει τσιμπούκι έστω και μια φορά από Κρίσταλ
Οσες εφυγαν οχι απλα τσιμπουκωναν...Αλλα εκαναν κατι γαμησια....μουρλια....Από κορασίδες που έφυγαν ή και από την τωρινή σύνθεση
Το παρατραβαςΟσες εφυγαν οχι απλα τσιμπουκωναν...Αλλα εκαναν κατι γαμησια....μουρλια....
Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε. Μην είμαστε και μαλακες να δίνουμε ονομα , άλλο σε προσωπικό μήνυμα και σε έμπιστο συναγωνιστή.Από κορασίδες που έφυγαν ή και από την τωρινή σύνθεση
Καλά χατίρι δεν χαλάω στείλε σε προσωπικό μήνυμαΟνόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε. Μην είμαστε και μαλακες να δίνουμε ονομα , άλλο σε προσωπικό μήνυμα και σε έμπιστο συναγωνιστή.
Εγώ δεν είμαι καθόλου έμπειρος με τη δεσποινίδα και ούτε πρόκειται...Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρος με την δεσποινίδα
Για το Τέξας συζητάμε και δεν χρειάζεται να έχει μπριζόλα η ιστορίαΕγώ δεν είμαι καθόλου έμπειρος με τη δεσποινίδα και ούτε πρόκειται...
Δεν θα έδινα ποτέ (ξανά) 70-80-100 για να μην έχει μπριζόλα.
Αυτά παλιά στο Τέξας.
Γνώμη σου...εγώ πλέον χωρίς μπριζόλα δε χάνω χρόνο και χρήμα.Για το Τέξας συζητάμε και δεν χρειάζεται να έχει μπριζόλα η ιστορία
Συμφωνώ αλλά δεν έχεις καμία εμπειρία παλιά από το ΤέξαςΓνώμη σου...εγώ πλέον χωρίς μπριζόλα δε χάνω χρόνο και χρήμα.