subomarinero
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πριν 12 μερες πηυα....ποτε το εκλεισαν?στους Αμπελοκηπους κανανε ντου οι μπατσοι και το κλεισανε εκτος αν ανοιξε παλι η καποιο αλλο, η Κατερινα στην Ολγας ειναι;
Πριν 12 μερες πηυα....ποτε το εκλεισαν?στους Αμπελοκηπους κανανε ντου οι μπατσοι και το κλεισανε εκτος αν ανοιξε παλι η καποιο αλλο, η Κατερινα στην Ολγας ειναι;
Ρε παιδια η Ελλη που δουλευε παλια στην β.γεωργιου και αν θυμαμαι καλα και λιγο στο βαρδαρη τι απεγινε κι αυτη η ψυχη?ομορφη κοπελα παντως...
Εχει σχεση με την δουλεια ...Δικαστηριο??? Γιατι??
Πςςςς.... σωπα ρε.κριμα γιατι μου αρεζε αυτη η κοπελα οταν εκανα μαζι της παλια.αλλα πολλα ψεματα ελεγε.Εχει σχεση με την δουλεια ...
Γιατί, θέλεις να ρωτήσεις για να κλέψεις στο διαγώνισμα;Βασικα ρε παιδια με την Ντινα απο Δραγουμη εχει κανει ποτε κανεισ φουλ?
Που το καταλαβες ρε παοκτση?βασικα μου αρεσει αυτη η κοπελα γι αυτο ρωτησα.πειραζει?Γιατί, θέλεις να ρωτήσεις για να κλέψεις στο διαγώνισμα;
Σήμερα απ'ότι έμαθα αναμένεται νέο αίμα στο Angel στην Κρήνη. Άντε να δούμε.
ξερεις εσυ...θελω ενημερωση,ετσι?Σήμερα απ'ότι έμαθα αναμένεται νέο αίμα στο Angel στην Κρήνη. Άντε να δούμε.
Αυτό ξαναπέστοεμεις δεν θελουμε νεο αιμα ... θελουμε την παλια καλη ιωαννα ...
μη περιμενεις να σου τη βγαλει ρε φιλε,βγαλτην εσυ πρωτος...μαγκες σημερα πηγα στο μασατσιδικο της βασ.γεωργιου και μαπα!!!!!πηρα καποια ελσα και ουτε τη πετσετα δε μου εβγαλε
οποτε αλανια μακρια απο εκει....α σε 15 μερες θα πανε τσιμισκη 36.μην πατε....
τα μασάζ έχουν εξελιχθεί σε ένα απέραντο...φρενοκομείο στη Θεσσαλονίκη...μπάζα,μπάζα και ξανά μπάζα...υπάρχουν ακόμα φίλοι που πηγαίνουν Β.Γεωργίου?...έλεος,συντηρείτε αυτές τις πεταμένες,που όχι μόνο είνα μπάζα αλλά έχουν και ύφος από πάνω...συν το βρωμοχώρο τους...και στα άλλα τα ίδια...
φυσικά εξαιρείται το μπόντι φρι και κάποιες ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις όπως Δήμητρα μιλφ ή κάποια-μέτρια κι αυτή-στου Βασίλη...κατα τα άλλα κοροιδία
ΥΓ ξέχασα φυσικά το μέγιστο κολομάγαζο,που απορώ ποιοι πηγαίνουνε...Ολύμπου,στις χοντρές που βρωμάνε οι μασχάλες τους ιδρωτίλα
Ακομα και το bf εχει πεσει ... πολυ ...
καταλλα εχεις δικιο .
τουλαχιστον ας αποφευγουμε τις πολυ κακες περιπτωσεις .