You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Αν είναι αυτό που νομίζω σου κάνουμ μασάζ δύο γκόμενες και σου λένε αν θες να τον παίξεις μόνος σου
ελληνιδες? οροφος? και ποσο κοστιζει αυτο?
το να τον παιξεις μονος σου ειναι τσαμπα .
και το αλλο στην δραγουμη τι παιζει? τιμη? εψαξα λιγο αλλα βρηκα μονο το νουμερο της οδου.τιμη ξερεις ?
το αλλο στην δραγουμη ειναι καλυτερη περιπτωση . εχε μαζι σου 50 - 120 Ε .
Καλή περίπτωση η Έρρικα αλλά το παραέχεσε με τα 120 ευρώπουλατο αλλο στην δραγουμη ειναι καλυτερη περιπτωση . εχε μαζι σου 50 - 120 Ε .
Καλή περίπτωση η Έρρικα αλλά το παραέχεσε με τα 120 ευρώπουλα
ελευθερη αγορα . οποιου δεν του αρεσει , δεν τα δινει .
ο υποφαινομενος πχ τα εδωσε μια φορα και δεν ξαναπηρε . αλλοι , ειναι πελατες τακτικοι .
ο καθενας αποφασιζει και πραττει αναλογα ...
Συμφωνώ και επαυξάνω. Γι'αυτό εξάλου έχουν πάει οι τιμές στο Θεό, επειδή υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουνελευθερη αγορα . οποιου δεν του αρεσει , δεν τα δινει .
ο υποφαινομενος πχ τα εδωσε μια φορα και δεν ξαναπηρε . αλλοι , ειναι πελατες τακτικοι .
ο καθενας αποφασιζει και πραττει αναλογα ...
KOSTASAKMI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα.παιδια. γραφω πρωτη φορά.πήγαινα παλια στην εβιτα οταν ηταν κηφισια και μετα πετρου συνδικα αλλά έχω χασει το τηλεφωνο της . ειναι ευκολο να μου το στειλει καποιος?εβιτα = καλιδοπουλου
ευχαριστω
KOSTASAKMI
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα.παιδια. γραφω πρωτη φορά.πήγαινα παλια στην εβιτα οταν ηταν κηφισια και μετα πετρου συνδικα αλλά έχω χασει το τηλεφωνο της . ειναι ευκολο να μου το στειλει καποιος?
καλησπερα παιδια,
πρωτα απο ολα ενα μεγαλο ευχαριστώ για το φιλο που με βοηθησε.
Πηγα λοιπον σημερα στην εβιτα και πηρα την τζινα γιατι μονο αυτή ηταν διαθεσιμη . Πηρα το μεσαιο προγραμμα αλλά παιδια δεν αξιζε καθολου.Παρα μα παρα πολυ μετρια και μιλουσε και συνεχως.
ευχαριστω
Μήπως δοκίμασε κανείς τις καινούριες από το Angel για να μας πει εντυπώσεις;
ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
kollimenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα.θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου συστησει ενα καλο μασατζιδικο στην θεσσαλονικη(πραγματικα μονο μασαζ ) οδο τιμες κτλ και αν μπορει να μ πμ ενα τηλεφωνο. ευχαριστω.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καλησπέρα σε όλους.ειμαι φανατικος του site και μόλις σήμερα αποφάσισα να κάνω εγγραφή.να αναφέρω την εμπειρία μου σε μασαζ της β.όλγας,πάνω από dvd club, με την ματίνα να είναι πρώτη μου προτίμηση...αυτό που με χαλάει είναι που δεν μπορώ να βρώ έναν αξιοπρεπή χώρο όπου θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι παραπάνω από μια απλή μαλ...ία στα 80 ευρώ.αν κάποιος έχει κάτι καλό υπόψιν του, ας ενημερώσει...
ευχαριστώ για τον χρόνο σας, τα ξαναλέμε σύντομα.
καλησπέρα σε όλους.ειμαι φανατικος του site και μόλις σήμερα αποφάσισα να κάνω εγγραφή.να αναφέρω την εμπειρία μου σε μασαζ της β.όλγας,πάνω από dvd club, με την ματίνα να είναι πρώτη μου προτίμηση...αυτό που με χαλάει είναι που δεν μπορώ να βρώ έναν αξιοπρεπή χώρο όπου θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι παραπάνω από μια απλή μαλ...ία στα 80 ευρώ.αν κάποιος έχει κάτι καλό υπόψιν του, ας ενημερώσει...
φίλε χώροι υπάρχουν πολλοί,τώρα αν είναι αξιοπρεπείς παίζεται...πάντως μαγαζιά τύπου σέβεν β.όλγας είναι κοροιδία...