Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συνοδοιποροι μετα απο καιρο απουσιας.
μια απλη ενημερωση απο τις τελευταιες μου επισκεψεις.
βουλγαρη η μονη που αξιζει ειναι η κοπελιτσα απο κουβα κορινα νομιζω.
και τις 2 φορες ηταν υπεροχη και σχετικα λιγοτερο επαγγελματιας απο τις αλλες.
και το λεω αυτο διοτι οι γνωστες του μαγαζιου θυμουνται οτι οι περισσοτερες κοπελες ειναι αρκετα σφιχτες εκει μεσα
στην ολγας για εμενα μονο κατερινα λογω και πολυ καλου μασαζ για πραγματικη μυοχαλαρωση
και μια ερωτηση οποιος ξερει.ποιες εχει ο βασιλης τωρα?η αφροδιτη ισχυει?
τα λεμε

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου στους συναδέλφους.

Η Αφροδίτη από του Βασίλη έχει πλέον σταματήσει το επάγγελμα πριν από το Πάσχα. Από κοπέλλες παίζουν οι παλιές ΄Ελενα (milf - σταθερή αξία και δυνατή παρουσία για τους λάτρεις του είδους), η κοντούλα ασπρουλιάρα Κατερίνα  που προσωπικά ποτέ δεν μου έκανε κλίκ για να την προτιμήσω και από σχετικά πιο πρόσφατες παρουσίες είναι η Τάνια μελαχροινή milf, με πολύ καλό μασάζ και συμμετοχή, σώμα ικανοποιητικό, αλλά δυστυχώς χάνει λόγω άσχημου προσώπου. Από ότι έμαθα πάντως, αναμένεται μετά τον 15Αύγουστο και μια ακόμα κοπέλλα Ελληνίδα.

Όσο αφορά την Καλλιδοπούλου, δυστυχώς η Ρούλα λείπει σε άδεια και ελπίζουμε σε σύντομη επιστροφή της ώστε να επαληθευτούν τα τόσο καλά λόγια που λέγονται για αυτήν από όλους μέχρι τώρα τους συναδέλφους.

Από τις υπόλοιπες σχετικά καινούργιες κοπέλλες της Καλλιδοπούλου, Τζίνα και Κατερίνα μου άφησαν μέτριες εντυπώσεις ώστε να τις ξαναπροτιμήσω άμεσα. Η Τζίνα πολύ αδύνατη και προσποιητή ενω η Κατερίνα μέτριο μασάζ και υπερβολικά ομιλητική.  Αντιθέτως, πολύ καλές εντυπώσεις έχω για την Αλίκη για την οποία έχω κάνει παλιότερα αναλυτική αναφορά και την κατατάσσω στις τακτικές μου επιλογές.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

welcome come back stofos !!!!!

ενα δυνατο πληκτρολογιο επιστρεφει !  :rockon:  :rockon:  :rockon:

μετα απο πολυ καιρο ο συναδελφος stofos ΣΠΑΕΙ την σιωπη του και μας δινει περιεκτικη και εγκυρη πληροφορηση .

πανω κατω συμφωνω με τις επισημανσεις του stofos .

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι καλησπέρα. Πρωτο μου post αν και παρακολουιω το thread  εδω και λίγο καιρό. Πηγα από Angel μετά από αρκετό καιρό αποχής. Η κοπέλα νέα πρώτη μερα εκεί (Αλεξάνδρα) Εμφάνιση αρκετά καλή (λίγο γεματούλα- μεγάλο στήθος). Μασαζ πολύ καλό , φραπεδάκι μέτριο. Για παραπάνω είπε οτι δεν είχε ενημερωθεί οτι θα έπρεπε να παρέχει. (σημείωση οτι και με γνωρισαν στο μαγαζί από παλαιοτερες επισκεψεις και είχα εξυπηρέτηση ''ανωτερου επιπεδου'' από Ιωαννα και την τσεχα (Λιλυ νομιζω))

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δεν ξέρω σε ποιά απολες τις σελίδες αναγράφεται μπορεί κάποιος να μου πει τις διευθυνσεις και τον αριθμό  απο τα μαγαζια αυτά? ολγας βουλγαρη καλλιδοπουλου κτλ

ευχαριστω συντροφοι

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ευχαριστώ τα βρήκα. έχουμε κανένα νέο απο το αNGEL SPA στην κρηνη? μένω κοντά και λέω να το επισκευτώ.

(ας μου στείλει κάποιος το τηλ αν είναι απαραίτητο)

ευχαριστώ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γνωρίζει κανείς αν στην Δραγούμη εκτός από την Έρικα κάνουν και άλλες φούλ;

subomarinero

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μη περιμενεις να σου τη βγαλει ρε φιλε,βγαλτην εσυ πρωτος...
[/quote
την ειχα βγαλει ρε συ και οταν μπηκε μεσα την ξαναεβαλε και οταν τη ρωτησα γιατι μοθ ειπε εδω κανουμε μονο μασαζ.... :think:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ισως ηταν επειδη πηγες πρωτη φορα,ωστοσο οπως παρατηρεις απο δω μεσα υπαρχουν κι αλλοι χωροι που προσφερονται για παραπανω.Εγω οταν πρωτο πηγα στο συγκεκριμενο κι ενω περιμενα στο χωλακι παρα λιγο να κουφαθω απο τα βογγητα αυτουνου που ηταν μεσα,ετσι δε μασησα απο πετσετες και μαλακιες.Απλα το επαιξα και καλα παλιος πελατης του χωρου.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
pa;idew p;hra thl sto angel spa kai moy eipe 50eyro masazaki aplo kai apo 60 kai pano me aitheria elaia ktlktl. s;igoura pa;izei ekei h moufa to magazi tha fao frhkh?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Στο τηλεφωνο σε αγνωστο , τι θα πουνε ?

Μασαζακι , τσιμπουκακι , πισωκολητο Χ ευρω ?

Οταν αρκετοι αναφερουν οτι το μαγαζι ειναι φουλ , ειναι φουλ παει τελειωσε . Δεν θελει κοπο , θελει τροπο .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Να χαιρετησω και γω τον φιλο stofos που μας τιμησε μετα απο αρκετο καιρο!!! Συμφωνος και με τις αποψεις του περι Καλλιδοπουλου, καπως ετσι ειναι τα πραγματα, αν και εχω την εντυπωση πως Ρουλα μαλλον τελος, ενδεχεται να μην την ξαναδουμε, κριμα αν γινει αυτο, πολυ ευχαριστη παρουσια στο μαγαζι!!

viewer

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε κατι για  Κασσανδρου 47? εχει μισαωρο χαλαρωτικο μασσαζ. εχει κανεις πληροφοριες?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αν θες να παλεψεις με καμια σουμο ειναι το καταλληλο μερος

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια χωρις ειρωνιες και εξυπναδες τι παιζει στην κασσανδρου 47 ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom