Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μια γρηγορη αναγνωση των τελευταια σελιδων θα βοηθουσε .

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
μήπως κάποιος θα μπορούσε να με ενημερώσει για τα τηλέφωνα σε στούντιο στην κρήνη και στην καλλιδοπούλου?και κάποια κοπέλα που να αξίζει τα λεφτά της???ευχαριστώ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δραγούμη 42 πάνω από Εγνατία, 1ος όροφος. Μόλις πας μην πεις, γειά σας ήρθα να γαμήσω. Υπομονή και διακριτικότητα

Κοντα στην πλ.αριστοτελους?και αυτη η ερρικα ειναι νεο φρουτο ή παλια στο ιδρυμα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσεις που γνωριζετε απο μασαζ στη θεσσαλονικη,το καλυτερο απο υπηρεσιες και εμφανιση τεμαχιων...με ποιο θα το συγκρινατε στην αθηνα?οποιος ξερει καλο θα ηταν να απαντησει για να μπει ενα μετρο συγκρισης και για μας και για σας.. ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εσεις που γνωριζετε απο μασαζ στη θεσσαλονικη,το καλυτερο απο υπηρεσιες και εμφανιση τεμαχιων...με ποιο θα το συγκρινατε στην αθηνα?οποιος ξερει καλο θα ηταν να απαντησει για να μπει ενα μετρο συγκρισης και για μας και για σας.. ;)

αφού τα είπαμε...το καλύτερο είναι το μπόντι φρι με νεαρές ρωσίδες,πρέπει να είναι καλύτερο από αυτά της Αθήνας,όπου ακούω πως παίζουν πολλές μιλφ,αλβανίδες κλπ...είναι στούντιο εποχής...πριν την απαγόρευση,δεκαετίας 90...αλλά πολύ πριβέ,οπότε άστο...

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Aυτο το καιρο ποιεσ δουλευουν στην Β.Γεωργιου?μηπωσ πηγε κανεις?

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
βασ γεωργιου ειχα παει περσι τετοια εποχη ειχε δυο αλβανιδες λαουρα βανεσσα τις επαιρνα διδυμο τελειο φραπεδακι και χουφτωματα κατω απο φουστα και βυζακια ημουν τακτικος μεχρι νοεμβριο πηγα μαρτη ουτε καν φραπε τζαμπα το διδυμο απο δυο μπαζα τωρα τι παιζει , ξερει αν υπαρχουν τα αλβανακια πουθενα καθως και τι παιζει με κασσανδρου 47 γιατι πηρα σημερα και μου ειπαν για αισθησιακο αλλα ειχα δουλεια και δεν πηγα ευχαριστω

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
μπορεις να μου πεις λεπτομερειες φιλες ξερεις τιποτα για β γεωργιου

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
εχει κανεις υπ οψιν το μποντι ριλαξ πηγα δυο φορες μονο μασαζ τη δευτερη μου εδωσε καρτα με κινητο για να κανονισω ραντεβου αλλα δεν ηθελα να πεταξω κι αλλα λεφτα τα μωρα παντως λεγανε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
τι παιζει με κασσανδρου 47 γιατι πηρα σημερα και μου ειπαν για αισθησιακο αλλα ειχα δουλεια και δεν πηγα ευχαριστω

Τι Κασσάνδρου ρε παιδιά; Αυτό είναι στα 10 λεπτά από μένα και δεν το ξέρω;;; Κέντρο ανοίξανε; Άντε πάλι να χαλάσουμε λεφτά...

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωση.στην β.γεωργιου θα ειναι κλειστα μεχρι την παρασκευη.οσο για τισ καινουριες στο angel spa τις εχει δοκιμασει κανεις?

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Έχώ και την εντύπωση ότι μετά το πέσιμο στη Βούλγαρη το μαγαζί έχει χάσει σε υπηρεσίες, ή μήπως απλά έτσι νομίζω επειδή είναι καλοκαίρι και λυπεί πολύς κόσμος ; Εσείς τι λέτε συναγωνιστές ;
:headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Την καλημέρα μου κύριοι και καλή προσαρμογή σε όσους γύρισαν τώρα όπως και εγώ από διακοπές. Πάρτε και μια ωραία φωτό για καλό χειμώνα

Συνημμένα

• Eleos!!!.jpg
    Eleos!!!.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom