You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)
παιζουν καλυτερες φασεις με λιγοτερα χρηματα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο, και οχι ξεφωνημα μετα..
Αν ειχες την καλοσυνη να μας διαφωτισεις ...
ZEYS
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εμενα μου φτανει ενα απλο μασαζακι φραπεδακι ...δε 8ελω να παω για μπριζολα...αλλα παρολα αυτα δισταζω σαν νεος που ειμε....και το γεγονος οτι μπωρει να παιζουν και καμερες στα μαγαζια με κανουν ακομα πιο διστακτικο.....
παντως ας μου στειλει κανεισ 1 πμ..για βαρδαρη μερια...πιως πηγε τελευτεα???αν εχει καλες παρουσιες και κανα τηλ..
8ελει να εισε συστημενος???
παντως ας μου στειλει κανεισ 1 πμ..για βαρδαρη μερια...πιως πηγε τελευτεα???αν εχει καλες παρουσιες και κανα τηλ..
8ελει να εισε συστημενος???
κανεισ το τηλ απο angel spa και τα δυο αν γινεται αν οχι απο πανοραμα γιατι ειναι διπλα
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ChL57wXX9TwCFM:[URL unfurl="true"]http://sapioi.files.wordpress.com/2007/02/sas_zhtan_sto_thlefwno.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
επειδη βαριεμαι να ψαχνω πιο πριν, ποιο ειναι αυτο? διευθυνση... και αν το ξερω θα σου το δωσω γιατι μου αρεσε η φωτο!!!
aparaithtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δοκιμάστε να πάρετε την milf Δήμητρα-Ερρίκα-Τζένη από την Δραγούμη ή όπως αλλιώς την ξέρετε σε ξενοδοχείο. Αξίζει..!!!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
καλη απο το λαιμο και κατω,απο το λαιμο και πανω κατι απο ταινια Λουτσιο Φουλτσι!Τουλαχιστον μοστραρει νεο στηθος...Δοκιμάστε να πάρετε την milf Δήμητρα-Ερρίκα-Τζένη από την Δραγούμη ή όπως αλλιώς την ξέρετε σε ξενοδοχείο. Αξίζει..!!!
aparaithtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γούστα είναι αυτά Agnius και δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά για 2-3 ώρες με περίπου 100 Ευρώ, full extra πρόγραμμα και για milf....νομίζω πως αξίζει!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
οχι και να χαραμισεις 3 ωρες απο το χρονο σου ρε φιλε,ποια γαμας την Τρεισι Λορντς?Αλλα οπως λες και συ γουστα ειναι αυτα και ο καθενας κανει τις επιλογες του.Για ξεπετα μισης ωρας κατι λεει...Γούστα είναι αυτά Agnius και δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά για 2-3 ώρες με περίπου 100 Ευρώ, full extra πρόγραμμα και για milf....νομίζω πως αξίζει!
καλησπερα σε ολους
τελικα πιγα και κατελιξα με κατερινα
τπτ το ιδιετερο αλλα επιδη σημερα λεω να ξαναπαω
ξερουμε τπτ ?
τελικα μιας και πηγες ... ειναι το ιδιο team ?
ενα καινουργιο βραζιλιανικο μωρο εχει ερθει στην Βουλγαρη , σουπερ προγραμμα , σιλλικονη στο φουλ και βραζιλιανικο κωλαρακι.
εγω εμεινα ευχαριστημενος τις τραβηξα και μια πενια στο τελος στα μεμε και ηρεμησα.
ονομα δεν θυμαμαι αλλα πηγαινει δευτερα-τεταρτη-παρασκευη .
εγω εμεινα ευχαριστημενος τις τραβηξα και μια πενια στο τελος στα μεμε και ηρεμησα.
ονομα δεν θυμαμαι αλλα πηγαινει δευτερα-τεταρτη-παρασκευη .
καλησπερα σε ολουςτελικα μιας και πηγες ... ειναι το ιδιο team ?
τελικα πηγα
ναι
το team ειναι το ιδιο
αυτη τη φορα πρωτημησα τη ρουλα μιας και η κατερινα που εκανα την αλλη φορα ηταν απλα συμπαθητικη
και επραξα σωστααααααααα
[move]τελιο [/move]
δεν μπορω να περιγραψω