Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θεωρω υπερβολικο το σκηνικο με τα μασαζ.
πολλα χρηματα για ενα - στην καλυτερη περιπτωση - βιαστικο φραπε.
παιζουν καλυτερες φασεις με λιγοτερα χρηματα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο, και οχι ξεφωνημα μετα..

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου φτανει ενα απλο μασαζακι φραπεδακι :jerking:...δε 8ελω να παω για μπριζολα...αλλα παρολα αυτα δισταζω σαν νεος που ειμε....και το γεγονος οτι μπωρει να παιζουν και καμερες στα μαγαζια με κανουν ακομα πιο διστακτικο..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παντως ας μου στειλει κανεισ 1 πμ..για βαρδαρη μερια...πιως πηγε τελευτεα???αν εχει καλες παρουσιες και κανα τηλ..
8ελει να εισε συστημενος???

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κανεισ το τηλ απο angel spa και τα δυο αν γινεται αν οχι απο πανοραμα γιατι ειναι διπλα

images

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
κανεισ το τηλ απο angel spa και τα δυο αν γινεται αν οχι απο πανοραμα γιατι ειναι διπλα
                http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ChL57wXX9TwCFM:[URL unfurl="true"]http://sapioi.files.wordpress.com/2007/02/sas_zhtan_sto_thlefwno.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
επειδη βαριεμαι να ψαχνω πιο πριν, ποιο ειναι αυτο? διευθυνση... και αν το ξερω θα σου το δωσω γιατι μου αρεσε η φωτο!!!

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οταν λεμε καλιδοποθλοθ εννοοθμε με ολγασ γωνια

aparaithtos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμάστε να πάρετε την milf Δήμητρα-Ερρίκα-Τζένη από την Δραγούμη ή όπως αλλιώς την ξέρετε σε ξενοδοχείο. Αξίζει..!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δοκιμάστε να πάρετε την milf Δήμητρα-Ερρίκα-Τζένη από την Δραγούμη ή όπως αλλιώς την ξέρετε σε ξενοδοχείο. Αξίζει..!!!
καλη απο το λαιμο και κατω,απο το λαιμο και πανω κατι απο ταινια Λουτσιο Φουλτσι!Τουλαχιστον μοστραρει νεο στηθος...

aparaithtos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γούστα είναι αυτά Agnius και δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά για 2-3 ώρες με περίπου 100 Ευρώ, full extra πρόγραμμα και για milf....νομίζω πως αξίζει!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γούστα είναι αυτά Agnius και δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά για 2-3 ώρες με περίπου 100 Ευρώ, full extra πρόγραμμα και για milf....νομίζω πως αξίζει!
οχι και να χαραμισεις 3 ωρες απο το χρονο σου ρε φιλε,ποια γαμας την Τρεισι Λορντς?Αλλα οπως λες και συ γουστα ειναι αυτα και ο καθενας κανει τις επιλογες του.Για ξεπετα μισης ωρας κατι λεει...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

η κυρια ερρικα εχει εξαιρετικη αποδοση στα προφορικα .  :)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πηρα στο angel κ μου παν οτι η Ιωαννα σταματησε.....πικραθηκα ειναι η αληθεια.....μπασ κ την πετυχε καποιοσ καπου αλλου???

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
ξερει κανις τι πεζει σε καληδοπουλου σημερα
γιατι εχω σκοπο να παω ?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
τελικα πιγα και κατελιξα με κατερινα
τπτ το ιδιετερο αλλα επιδη σημερα λεω να ξαναπαω
ξερουμε τπτ ?

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι απο βδομαδα θα παιξει νεο προσωπο στο angel....για καλο μου παν...τωρα θα δειξει.....

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ενα καινουργιο βραζιλιανικο μωρο εχει ερθει στην Βουλγαρη , σουπερ προγραμμα , σιλλικονη στο φουλ  και βραζιλιανικο κωλαρακι.
εγω εμεινα ευχαριστημενος τις τραβηξα και μια πενια στο τελος στα μεμε και ηρεμησα.
ονομα δεν θυμαμαι αλλα πηγαινει δευτερα-τεταρτη-παρασκευη .

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
τελικα μιας και πηγες ... ειναι το ιδιο team ?
καλησπερα σε ολους
τελικα πηγα
ναι

το team ειναι το ιδιο
αυτη τη φορα πρωτημησα τη ρουλα μιας και η κατερινα που εκανα την αλλη φορα ηταν απλα συμπαθητικη

και επραξα σωστααααααααα

[move]τελιο [/move]
δεν μπορω να περιγραψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom