Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

model50

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Ελληνίδα ναι, 25 χρονών. Δεν την λες λεπτή αλλά σίγουρα όχι χοντρή. Εχει πιασίματα, ωραία βυζιά και κώλο. Εγω ως φαν των βυζιών τα ευχαριστήθηκα πάντως.
καλησπερα φιλε-απο φατσα καλη ; Δοντια κλπ ολα καθαρη ;

Sotispa

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα
Νέος στο άθλημα αν εξαιρέσετε ότι τόσο καιρό είμαι αναγνώστης εδώ μέσα πήρα λοιπόν την απόφαση και έκανα πρόσφατα την αρχή.
Λάτρης του πρωκτικου έψαχνα εδώ και καιρό μέσα από τα σχόλια που μπορω να πάω. Τηλ απογευματάκι σε dames και κλείνω ραντεβού για την ίδια ημερα αργά το βράδυ στην Όλγας. 2 κοπέλες παρούσες. Σάσα και Τανια ξένες και οι δύο. Προτίμησα Σάσα.Εμφανισιμη Ξανθια, μέτριος ανάστημα, ηλικίας 48-50, ωραίος κωλος, πλαστικό βυζάκι και κάνα δυο μποτοξακια.
Τώρα στο ψητό
Πήρα πρόγραμμα φουλ με κωλο στα 90ε. Μασάζ δεν έπαιξε δεν με πολύ ένοιαζε κιόλας. Ξεκίνησε με γυμνή πιπα. Πολύ δυνατή πιπα με βαθύ λαρύγγι. Αφού μπήκε προφυλακτικό συνεχίσαμε με μουνι για να καταλήξουμε στο αμαρτωλό της κωλο. Η τύπισσα με εντυπωσίασε πραγματικά γιατί δεν είχε κανέναν ανδοιασμο. Από το μουνι το έβαζε στον κωλο και το αντίστροφο. Τελειώσαμε παίρνοντας τα φλόκια στο πρόσωπο και το στομα.
Προσωπικά μην έχοντας και μεγάλη πείρα εμεινα πολύ ικανοποιημένος. Τα έκανε όλα ότι της ζητούσες νιώθοντας πως παίζεις σε τσόντα. Αν με ρωτατε ναι θα ξαναπάω. Στα αρνητικά, όλο το πανηγύρι κράτησε μάξιμουμ 15-20 λεπτά. Καταλάβαινεις ότι πάει να σε ξεπεταξει χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης υπερβολικά αχ και βαχ που καταλαβαίνεις ότι προσποιείται κάτι το οποίο είναι περιττό για μένα.
Σορρυ όποιον κούρασα με τον πρόλογο.

ΥΓ Ειμαι άρρωστος με το πρωκτικο. Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο ίδρυμα που τον σερβίρει βοηθήστε!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.484
Πόντοι
456
Παιδιά πως μπορώ να βρω το elegance ; Έχει σοσιαλ
Έχει εδώ μέσα νήμα. Στις πρώτες σελίδες θα βρεις τρόπους επικοινωνίας. Στο λέω έτσι γιατί αν σε ρωτήσουν τα κορίτσια που μας βρήκες θα πεις την σελίδα αλλιώς όχι οτι δεν δέχονται αλλά πάντα είναι δύσπιστες και μέχρι να σου παίξουν το πουλί παίζεται το θέατρο του παραλόγου.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Να σε καλα ρε φιλε μου .....Εσυ ομωs σιγουρα θα ξεs δωσε γνωση ποια κοπελα προτεινειs απο την VANA ?
εγώ έχω επιλέξει δυο που πηγαίνω την Τατιάνα και την εμμυ είναι αναλογώ τι γούστα έχεις αυτές ας πούμε δεν έχουν μεγάλο στήθος

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
80 είπε αρχικά αλλά τη λέω κάνε καλύτερη τιμή για πρώτη φορά και με είπε 60. 45 λεπτά κράτησε η συνάντηση. Παροχές τα πάντα εκτός από πρωκτικό.
Φιλιά με γλώσσα επεδιωξες? Χύσιμο στόμα?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Πήγα πριν λίγες μέρες σε αυτήν. Μέσω viber μιλήσαμε. Τονίζω ότι ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που πάω σε κάποια επί πληρωμή οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία και με βοήθησε να φύγει το αρχικό άγχος. Ευγενική και καθαρή.
Στα του "αθλήματος" να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ειδικά από τη πίπα της, πολύ δυνατή!
Μπράβο σου για την ενημέρωση φίλε...

jlake

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
24
Πόντοι
0
καλησπερα κυριοι, εχει καποιος εμπειρια με Ισμηνη απο μασατζιο;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.328
Πόντοι
736
Καλησπέρα στην ομάδα
Νέος στο άθλημα αν εξαιρέσετε ότι τόσο καιρό είμαι αναγνώστης εδώ μέσα πήρα λοιπόν την απόφαση και έκανα πρόσφατα την αρχή.
Λάτρης του πρωκτικου έψαχνα εδώ και καιρό μέσα από τα σχόλια που μπορω να πάω. Τηλ απογευματάκι σε dames και κλείνω ραντεβού για την ίδια ημερα αργά το βράδυ στην Όλγας. 2 κοπέλες παρούσες. Σάσα και Τανια ξένες και οι δύο. Προτίμησα Σάσα.Εμφανισιμη Ξανθια, μέτριος ανάστημα, ηλικίας 48-50, ωραίος κωλος, πλαστικό βυζάκι και κάνα δυο μποτοξακια.
Τώρα στο ψητό
Πήρα πρόγραμμα φουλ με κωλο στα 90ε. Μασάζ δεν έπαιξε δεν με πολύ ένοιαζε κιόλας. Ξεκίνησε με γυμνή πιπα. Πολύ δυνατή πιπα με βαθύ λαρύγγι. Αφού μπήκε προφυλακτικό συνεχίσαμε με μουνι για να καταλήξουμε στο αμαρτωλό της κωλο. Η τύπισσα με εντυπωσίασε πραγματικά γιατί δεν είχε κανέναν ανδοιασμο. Από το μουνι το έβαζε στον κωλο και το αντίστροφο. Τελειώσαμε παίρνοντας τα φλόκια στο πρόσωπο και το στομα.
Προσωπικά μην έχοντας και μεγάλη πείρα εμεινα πολύ ικανοποιημένος. Τα έκανε όλα ότι της ζητούσες νιώθοντας πως παίζεις σε τσόντα. Αν με ρωτατε ναι θα ξαναπάω. Στα αρνητικά, όλο το πανηγύρι κράτησε μάξιμουμ 15-20 λεπτά. Καταλάβαινεις ότι πάει να σε ξεπεταξει χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης υπερβολικά αχ και βαχ που καταλαβαίνεις ότι προσποιείται κάτι το οποίο είναι περιττό για μένα.
Σορρυ όποιον κούρασα με τον πρόλογο.

ΥΓ Ειμαι άρρωστος με το πρωκτικο. Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο ίδρυμα που τον σερβίρει βοηθήστε!
η Σασα έχει μεγάλη ιστορία
Κωλόμπαρα στριπτιτζάδικα μασατζίδικα Έσκορτ

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.484
Πόντοι
456
Από το body free έχει περάσει κανένας τώρα τελευταία; Βλέπω οτι ανεβάζει κάτι καυλιά σε στορυ στο fb. Λέω να κάνω το κασκαντεριλικι αύριο.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Από το body free έχει περάσει κανένας τώρα τελευταία; Βλέπω οτι ανεβάζει κάτι καυλιά σε στορυ στο fb. Λέω να κάνω το κασκαντεριλικι αύριο.
Ποια είναι η σελίδα του γιατί δεν μπορώ να το βρω?

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
36
Πόντοι
0
καλημερα,ξερουμε κατι ειπε θελει 100
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Stories

Νέο!