Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
καλησπέρα θέλω να βοηθήσω κάποιους που ρωτάνε για βάνα σπα επειδή πηγαίνω χρόνια εκεί για να κάνεις κάτι παραπάνω με μια κοπέλα πέραν του τρομπαρίσματος πρέπει να γίνεις πελάτης της και όχι να παίρνεις διαφορετικές κάθε φορά ώστε η κοπέλα που θα σταμπάρεις να σε μάθει και να σε εμπιστευτεί και φυσικά να έχεις ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και μετά θα περάσεις καλά σας το λέω γιατί πάω χρόνια εκεί και ξέρω πως λειτουργούν η κοπελες εκεί
Να σε καλα ρε φιλε μου .....Εσυ ομωs σιγουρα θα ξεs δωσε γνωση ποια κοπελα προτεινειs απο την VANA ?

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Έχει πάει κανείς Εβιτα τελευταία ξέρει τι παίζει από ρόστερ?

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21
Καλημέρα. Έχω πάει μέσα στο καλοκαίρι σε όλα τα μασάζ με τις περισσότερες κοπέλες. Απλά το αναφέρω εδώ έτσι όπως όλοι ρωτούν να μάθουν.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.491
Πόντοι
3.786
Καλημέρα. Έχω πάει μέσα στο καλοκαίρι σε όλα τα μασάζ με τις περισσότερες κοπέλες. Απλά το αναφέρω εδώ έτσι όπως όλοι ρωτούν να μάθουν.
Δεν πρέπει τότε να μας δώσεις τα φώτα σου με κριτικές;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.826
Πόντοι
456
Και τι το λες έτσι, για να ζηλέψουμε; Κάνε καμιά περιγραφή.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
170
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια. Καμία μαύρη παίζει σε κάποιο στούντιο? Γνωρίζει κανείς?

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0

Έχουμε γνωμουλα για αυτή τη μικρή? Αξίζει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356

Ρε τύπε ρωτάς ξανά ρωτάς απάντηση δε παίρνεις πήγαινέ σε κάποια από αυτές κανε ενημέρωσή να δεις πως θα παίρνεις απαντήσεις μετά

Περιμένουμε να μας πεις Για την μικρούλα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538

sprince190

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Λες να είναι η ίδια ;;

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0

Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?
Πήγα πριν λίγες μέρες σε αυτήν. Μέσω viber μιλήσαμε. Τονίζω ότι ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που πάω σε κάποια επί πληρωμή οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία και με βοήθησε να φύγει το αρχικό άγχος. Ευγενική και καθαρή.
Στα του "αθλήματος" να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ειδικά από τη πίπα της, πολύ δυνατή!

Τελευταία τροποποίηση:

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
584
Πόντοι
81
Πήγα πριν λίγες μέρες σε αυτήν. Μέσω viber μιλήσαμε. Τονίζω ότι ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που πάω σε κάποια επί πληρωμή οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία και με βοήθησε να φύγει το αρχικό άγχος. Ευγενική και καθαρή.
Στα του "αθλήματος" να πω ότι έμεινε ικανοποιημένος, ειδικά από τη πίπα της, πολύ δυνατή!
Πόσο το δωρακι ! Και τι παροχές ;

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Πόσο το δωρακι ! Και τι παροχές ;
80 είπε αρχικά αλλά τη λέω κάνε καλύτερη τιμή για πρώτη φορά και με είπε 60. 45 λεπτά κράτησε η συνάντηση. Παροχές τα πάντα εκτός από πρωκτικό.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Στα του "αθλήματος" να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, ειδικά από τη πίπα της, πολύ δυνατή!
Σωστός ο παίχτης
Από σώμα πρόσωπο ηλικία περίπου Ελληνίδα??

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Σωστός ο παίχτης
Από σώμα πρόσωπο ηλικία περίπου Ελληνίδα??
Ελληνίδα ναι, 25 χρονών. Δεν την λες λεπτή αλλά σίγουρα όχι χοντρή. Εχει πιασίματα, ωραία βυζιά και κώλο. Εγω ως φαν των βυζιών τα ευχαριστήθηκα πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom