Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Μακριά κ αγαπημένοι .......
Πήγα για το πρόγραμμα με τα πόδια που διαφήμιζε χωρίς να ρωτήσω πριν και την πάτησα....
Καμία σχέση με μασάζ και ξεπέταγμα στο μισάωρο. Δεν θα προτιμηθεί ξανά !
Και εγώ για το πρόγραμμα με τα πόδια ήθελα να πάω.. ευχαριστώ πάντως έσωσες έναν αδελφό

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες. Καινούριος εδώ και γενικά στην όλη φάση. Μου έχει μπει η ιδέα του μασάζ με ο,τι άλλο υπάρχει αλλά δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση. Κάποιος να δώσει κανένα τιπ? Θα εκτιμηθεί
Στείλε μου μνμ να σε ενημερώσω

Romantikos_001

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες, εντυπώσεις από Φένια elegance? (εμφάνιση, μασάζ)

Petros1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα! Σήμερα ποιο είναι ανοιχτό? Θα ρθω έκτακτα από επαρχία και δε ξέρω τα κατατόπια, κάτι λέγατε ότι κάποια είναι κλειστά για διακοπές..

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.326
Πόντοι
736
Μπορει να μαs δωσει γνωση ......καποιοs συναθλητηs απο το προγραμμα τηs βανα-Ανιτα που εχει αναρτηθει ποιεs κοπελεs ειναι αυτεs που δινουν τιμια αυτο που πληρωνουμε ???
Ποιες θα σου τον παίξουνε καλά εννοείς ρε φίλε γιατί αυτό δίνουν;

Betoven38

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
369
Πόντοι
21

Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?
Την συγκεκριμένη έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω 2 φορές αλλά δεν είχα απάντηση.
Ενώ το Viber φαίνεται ενεργό και να το χρησιμοποιεί συχνά.

jlake

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Παίδες, εντυπώσεις από Φένια elegance? (εμφάνιση, μασάζ)
ξανθια(βαμμενα) με ωραιο προσωπο και μικρο στηθος, δυνατο σωμα κοντουλα και αρκετα μαυρισμενη απο σολαριουμ

ακομπλεξαριστη στην κουβεντα, κουλ στο να σου κανει αυτο που θες.
δυνατη πιπα.
γνκ ωραιο μουνακι ειναι, δεν θα φυγεις με παραπονο αν εισαι νορμαλ και εσυ.

p777

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
168
Πόντοι
0
Και εγώ για το πρόγραμμα με τα πόδια ήθελα να πάω.. ευχαριστώ πάντως έσωσες έναν αδελφό
Μακριά από Relief και τη σαβούρα τη Νικόλ μαζί με την άλλη τη μάγισσα. Ξεπετα στα 20 λεπτά διότι το κόστος των 60 ευρώ πηγαίνει στον τεμπέλη ιδιοκτήτη να τα ρίξει στο καζίνο
Μακρυά από αυτό το μαγαζι

Romantikos_001

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
ξανθια(βαμμενα) με ωραιο προσωπο και μικρο στηθος, δυνατο σωμα κοντουλα και αρκετα μαυρισμενη απο σολαριουμ

ακομπλεξαριστη στην κουβεντα, κουλ στο να σου κανει αυτο που θες.
δυνατη πιπα.
γνκ ωραιο μουνακι ειναι, δεν θα φυγεις με παραπονο αν εισαι νορμαλ και εσυ.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σχετικά νέα ή ανήκει στην κατηγορία milf;
Άλλες αξιόλογες επιλογές έχει το elegance;

jlake

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σχετικά νέα ή ανήκει στην κατηγορία milf;
Άλλες αξιόλογες επιλογές έχει το elegance;
περιπου 26-30 ειναι.

οταν ειχα παει αρχες καλοκαιριου ειχε και την Νταρια που κανει τις ιδιες υπηρεσιες.

ιδια ηλικια πανω κατω με Φενια. Ρωσιδα με λιγα τατου, λευκη επιδερμιδα. Ψηλη περιπου 1.80 με αδυνατο κορμι αλλα σφιχτο.
Μικρο στηθος , ωραιο κωλαρακι και ροζ μουνακι. Επισης μου αρεσε και το προσωπο της, γενικα και αυτη ειναι ομορφη κοπελα, απλα αν σου αρεσουν οι πετιτ τοτε πας Φενια.
Δεν μιλουσε καλα αγγλικα , τα βασικα αλλα γενικα δεκτικη και ευγενικη προσωπικοτητα, επισης και αυτη κουλ και ακομπλεξαριστη.
μασαζ τα βασικα, πιπα τοπ και γενικα το σκηνικο μαζι της μου αρεσε πολυ.

για τα δικα μου γουστα οριακα περασα λιγο καλυτερα απο Φενια αλλα και οι δυο θεωρω οτι ειναι safe και τοπ επιλογες... ειμαι και φαν του ανατολικου μπλοκ.

και με αυτην αν εισαι νορμαλ δεν θα φυγεις με καποιο παραπονο οπως και με Φενια.

thats all my friend

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Ποιες θα σου τον παίξουνε καλά εννοείς ρε φίλε γιατί αυτό δίνουν;
Ναι να υπαρχει ολο το πακετο εμφανιση καλη διαθεση καλο Social αν υπαρχει .....αυτο το πακετο για τα 50 ευρο που δινουμε .....και αν υπαρχει και εξτραδακι γιατι οχι καλη διαθεση να εχουμε να περνουμε και να δινουμε και να πληρωνουμε.... πηγα δυο φορεs ANITA SPA oλα και ολα και ηταν κατι χοντρεs ανεκφραστεs εντελωs

Τελευταία τροποποίηση:

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπερα στο νημα δωστε γνωση στον λαο οσοι γνωριζετε ρε boys .....Ιδιωs σε μαs τουs καινουριουs στο νημα......τον αλλον το ρωτησα κατι σε "π.μ" αν θελει να με απαντησει για κατι εντελωs ασημαντο .....και ουτε καν απαντησε εστω και μονολεκτικα .....Αρε μετα αναρωτιοσαστε γιατι στην αθηνα ημουν πολλα χρονια εκει ηταν ολα στο πιατο .....με το αναλογο κοστοs φυσικα

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.480
Πόντοι
456

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.480
Πόντοι
456
Σήμερα ανέβασε στορυ το spa body free έναν μούναρο (σώμα) εν ονόματι Αγγελική. Είπε ότι θα είναι εδώ ΣΚ και Πέμπτη. Δοκίμασε κανείς; Ένα σχόλιο δεν είδαμε.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
περιπου 26-30 ειναι.

οταν ειχα παει αρχες καλοκαιριου ειχε και την Νταρια που κανει τις ιδιες υπηρεσιες.

ιδια ηλικια πανω κατω με Φενια. Ρωσιδα με λιγα τατου, λευκη επιδερμιδα. Ψηλη περιπου 1.80 με αδυνατο κορμι αλλα σφιχτο.
Μικρο στηθος , ωραιο κωλαρακι και ροζ μουνακι. Επισης μου αρεσε και το προσωπο της, γενικα και αυτη ειναι ομορφη κοπελα, απλα αν σου αρεσουν οι πετιτ τοτε πας Φενια.
Δεν μιλουσε καλα αγγλικα , τα βασικα αλλα γενικα δεκτικη και ευγενικη προσωπικοτητα, επισης και αυτη κουλ και ακομπλεξαριστη.
μασαζ τα βασικα, πιπα τοπ και γενικα το σκηνικο μαζι της μου αρεσε πολυ.

για τα δικα μου γουστα οριακα περασα λιγο καλυτερα απο Φενια αλλα και οι δυο θεωρω οτι ειναι safe και τοπ επιλογες... ειμαι και φαν του ανατολικου μπλοκ.

και με αυτην αν εισαι νορμαλ δεν θα φυγεις με καποιο παραπονο οπως και με Φενια.

thats all my friend
Μπραβο ρε φιλε μου πολυ καλη αναλυση εισαι ωραιοs

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Όποιος θέλει θα του πω εγώ για την περιβόητη φενια

Stories