Και εγώ για το πρόγραμμα με τα πόδια ήθελα να πάω.. ευχαριστώ πάντως έσωσες έναν αδελφόΜακριά κ αγαπημένοι .......
Πήγα για το πρόγραμμα με τα πόδια που διαφήμιζε χωρίς να ρωτήσω πριν και την πάτησα....
Καμία σχέση με μασάζ και ξεπέταγμα στο μισάωρο. Δεν θα προτιμηθεί ξανά !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Γμτ...όλα τα έχω εκτός από εμφάνιση!Μαρούλι, καλούς τρόπους, εχεμύθεια, βασική εμφάνιση και το σημαντικότερο να αφιερώσεις χρόνο !
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Στείλε μου μνμ να σε ενημερώσωΓεια σας μάγκες. Καινούριος εδώ και γενικά στην όλη φάση. Μου έχει μπει η ιδέα του μασάζ με ο,τι άλλο υπάρχει αλλά δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση. Κάποιος να δώσει κανένα τιπ? Θα εκτιμηθεί
Romantikos_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παίδες, εντυπώσεις από Φένια elegance? (εμφάνιση, μασάζ)
Petros1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα! Σήμερα ποιο είναι ανοιχτό? Θα ρθω έκτακτα από επαρχία και δε ξέρω τα κατατόπια, κάτι λέγατε ότι κάποια είναι κλειστά για διακοπές..
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.326
- Πόντοι
- 736
Ποιες θα σου τον παίξουνε καλά εννοείς ρε φίλε γιατί αυτό δίνουν;Μπορει να μαs δωσει γνωση ......καποιοs συναθλητηs απο το προγραμμα τηs βανα-Ανιτα που εχει αναρτηθει ποιεs κοπελεs ειναι αυτεs που δινουν τιμια αυτο που πληρωνουμε ???
Την συγκεκριμένη έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω 2 φορές αλλά δεν είχα απάντηση.Μασάζ σε σοβαρούς κυρίους
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ. 6985995711kanesex.com
Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?
Ενώ το Viber φαίνεται ενεργό και να το χρησιμοποιεί συχνά.
jlake
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
ξανθια(βαμμενα) με ωραιο προσωπο και μικρο στηθος, δυνατο σωμα κοντουλα και αρκετα μαυρισμενη απο σολαριουμΠαίδες, εντυπώσεις από Φένια elegance? (εμφάνιση, μασάζ)
ακομπλεξαριστη στην κουβεντα, κουλ στο να σου κανει αυτο που θες.
δυνατη πιπα.
γνκ ωραιο μουνακι ειναι, δεν θα φυγεις με παραπονο αν εισαι νορμαλ και εσυ.
Μακριά από Relief και τη σαβούρα τη Νικόλ μαζί με την άλλη τη μάγισσα. Ξεπετα στα 20 λεπτά διότι το κόστος των 60 ευρώ πηγαίνει στον τεμπέλη ιδιοκτήτη να τα ρίξει στο καζίνοΚαι εγώ για το πρόγραμμα με τα πόδια ήθελα να πάω.. ευχαριστώ πάντως έσωσες έναν αδελφό
Μακρυά από αυτό το μαγαζι
Romantikos_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σχετικά νέα ή ανήκει στην κατηγορία milf;ξανθια(βαμμενα) με ωραιο προσωπο και μικρο στηθος, δυνατο σωμα κοντουλα και αρκετα μαυρισμενη απο σολαριουμ
ακομπλεξαριστη στην κουβεντα, κουλ στο να σου κανει αυτο που θες.
δυνατη πιπα.
γνκ ωραιο μουνακι ειναι, δεν θα φυγεις με παραπονο αν εισαι νορμαλ και εσυ.
Άλλες αξιόλογες επιλογές έχει το elegance;
jlake
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
περιπου 26-30 ειναι.Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σχετικά νέα ή ανήκει στην κατηγορία milf;
οταν ειχα παει αρχες καλοκαιριου ειχε και την Νταρια που κανει τις ιδιες υπηρεσιες.
ιδια ηλικια πανω κατω με Φενια. Ρωσιδα με λιγα τατου, λευκη επιδερμιδα. Ψηλη περιπου 1.80 με αδυνατο κορμι αλλα σφιχτο.
Μικρο στηθος , ωραιο κωλαρακι και ροζ μουνακι. Επισης μου αρεσε και το προσωπο της, γενικα και αυτη ειναι ομορφη κοπελα, απλα αν σου αρεσουν οι πετιτ τοτε πας Φενια.
Δεν μιλουσε καλα αγγλικα , τα βασικα αλλα γενικα δεκτικη και ευγενικη προσωπικοτητα, επισης και αυτη κουλ και ακομπλεξαριστη.
μασαζ τα βασικα, πιπα τοπ και γενικα το σκηνικο μαζι της μου αρεσε πολυ.
για τα δικα μου γουστα οριακα περασα λιγο καλυτερα απο Φενια αλλα και οι δυο θεωρω οτι ειναι safe και τοπ επιλογες... ειμαι και φαν του ανατολικου μπλοκ.
και με αυτην αν εισαι νορμαλ δεν θα φυγεις με καποιο παραπονο οπως και με Φενια.
thats all my friend
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Ναι να υπαρχει ολο το πακετο εμφανιση καλη διαθεση καλο Social αν υπαρχει .....αυτο το πακετο για τα 50 ευρο που δινουμε .....και αν υπαρχει και εξτραδακι γιατι οχι καλη διαθεση να εχουμε να περνουμε και να δινουμε και να πληρωνουμε.... πηγα δυο φορεs ANITA SPA oλα και ολα και ηταν κατι χοντρεs ανεκφραστεs εντελωsΠοιες θα σου τον παίξουνε καλά εννοείς ρε φίλε γιατί αυτό δίνουν;
Τελευταία τροποποίηση:
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στο νημα δωστε γνωση στον λαο οσοι γνωριζετε ρε boys .....Ιδιωs σε μαs τουs καινουριουs στο νημα......τον αλλον το ρωτησα κατι σε "π.μ" αν θελει να με απαντησει για κατι εντελωs ασημαντο .....και ουτε καν απαντησε εστω και μονολεκτικα .....Αρε μετα αναρωτιοσαστε γιατι στην αθηνα ημουν πολλα χρονια εκει ηταν ολα στο πιατο .....με το αναλογο κοστοs φυσικα
Τελευταία τροποποίηση:
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.480
- Πόντοι
- 456
Μπουμπούκι είναι το μωρό ακόμα (για μένα) .Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σχετικά νέα ή ανήκει στην κατηγορία milf;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.480
- Πόντοι
- 456
Σήμερα ανέβασε στορυ το spa body free έναν μούναρο (σώμα) εν ονόματι Αγγελική. Είπε ότι θα είναι εδώ ΣΚ και Πέμπτη. Δοκίμασε κανείς; Ένα σχόλιο δεν είδαμε.
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Μπραβο ρε φιλε μου πολυ καλη αναλυση εισαι ωραιοsπεριπου 26-30 ειναι.
οταν ειχα παει αρχες καλοκαιριου ειχε και την Νταρια που κανει τις ιδιες υπηρεσιες.
ιδια ηλικια πανω κατω με Φενια. Ρωσιδα με λιγα τατου, λευκη επιδερμιδα. Ψηλη περιπου 1.80 με αδυνατο κορμι αλλα σφιχτο.
Μικρο στηθος , ωραιο κωλαρακι και ροζ μουνακι. Επισης μου αρεσε και το προσωπο της, γενικα και αυτη ειναι ομορφη κοπελα, απλα αν σου αρεσουν οι πετιτ τοτε πας Φενια.
Δεν μιλουσε καλα αγγλικα , τα βασικα αλλα γενικα δεκτικη και ευγενικη προσωπικοτητα, επισης και αυτη κουλ και ακομπλεξαριστη.
μασαζ τα βασικα, πιπα τοπ και γενικα το σκηνικο μαζι της μου αρεσε πολυ.
για τα δικα μου γουστα οριακα περασα λιγο καλυτερα απο Φενια αλλα και οι δυο θεωρω οτι ειναι safe και τοπ επιλογες... ειμαι και φαν του ανατολικου μπλοκ.
και με αυτην αν εισαι νορμαλ δεν θα φυγεις με καποιο παραπονο οπως και με Φενια.
thats all my friend
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.480
- Πόντοι
- 456
Γιατί το λες έτσι ρε συνάδελφε; Κάνε την ανάλυση σουΌποιος θέλει θα του πω εγώ για την περιβόητη φενια
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
Ολα τα ξέρεις εσύ κουφάλιτσαΌποιος θέλει θα του πω εγώ για την περιβόητη φενια
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 736
τι θα πεις δηλαδή;Όποιος θέλει θα του πω εγώ για την περιβόητη φενια
Ολοι το εχουν τουμπανο κ αυτή κρυφό καμάρι!!!