Αρχαιος εισαι..θα την βρεις την ακρη..Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλα στη χειροτερη θα δοκιμασω krystal πρωτη φορα. απλα ελεγα αν κανενας εχει κανει συγκρισεις προσφαταΑρχαιος εισαι..θα την βρεις την ακρη..
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
MagicMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάλι έχω ακούσει για το Body Free studio, αν έχει πάει κανείς ας πειΔεν έχω πάει
Αυτό ρωταω
Alla k alla
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2024
- Like
- 519
- Πόντοι
- 80
Krystal θα ελεγα..Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.172
- Πόντοι
- 3.786
Το luxury έχει κλείσει.Το πρώην aqua ποιο είναι,το golden spa ή το elegance?Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Golden/olga day/aqua είναι το ίδιο από όσο ξέρω. Το κρυστάλ είναι ανοιχτό ξέρει κανεις; Το aqua έχει στορυ όποτε λογικά είναι
Κρυσταλ, είχαν βγάλει story από 26/9 ξανάGolden/olga day/aqua είναι το ίδιο από όσο ξέρω. Το κρυστάλ είναι ανοιχτό ξέρει κανεις; Το aqua έχει στορυ όποτε λογικά είναι
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Από Ανίτα/βανα ποιες αξίζουν;
Εγώ πάντως που έστειλα μνμ στο τελεγκραμ και ρώτησα απλά για μασάζ μου απάντησε κατευθείαν 200€/ωρα φουλ και φυσικά δε ξανά ασχολήθηκαsixthsenseskg πατα
Μηπως εννοεις 26-8?Κρυσταλ, είχαν βγάλει story από 26/9 ξανά
..ναι ναι, σωστόςΜηπως εννοεις 26-8?
Καλησπέρα σε όλους.....από αύριο θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα Θεσσαλονίκη,παλιός στο σπορ ,αλλά στην Αθήνα.... Επειδή δεν βγάζω εύκολα άκρη στο νήμα ... Αν και διάβασα αρκετές σελίδες,αλλά κάποια ιδρύματα διάβασα έκλεισαν κτλ... Θα στείλει κάποιος σε πμ .... Κάποια καλή γνώμη; Έχετε άποψη για κατοικον; Παίζει τίποτα τώρα;
καμιαΑπό Ανίτα/βανα ποιες αξίζουν;
giannis_mb
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία πολύ καλή η κοπέλα με θέληση!Πέρασμα μετα απο πολύ καιρό για ενα μασαζάκι απο το crystal. Παρουσες αρκετες κοπέλες, περασα με την Ιριδα πρωτη φορα που φορουσε και το πορνογυαλο και ηταν μες την καυλα. εκανα ντουζακι και πριν προλαβω να ξαπλωσω ηρθε μεσα στο δωματιο και η Ιριδα, μες την καυλα το κοριτσι απο την πρωτη εως την τελευταια στιγμη, εμεινε με το στριγκακι θελει εξτρα για να το βγαλει και ξεκινησε το μασαζ αρκετα δυνατο και με ρωτησε και 2 φορες αν ειναι καλα η πιεση, σε γενικες γραμμές καλο το μασαζ και αρκετη συζητηση κατα την διαρκεια. Στα του αγωνα πολυ καυλιαρα με αρκετα φτυσιματα και πολυ παίξιμο με τα βυζακια της οπου και τελειωσα. Γενικα πολυ καλη προσπαθει ολη την ωρα και δε βαριεται σαν τις περισσοτερες.
JohanThess
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2024
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μιας και σήμερα θέλω να κάνω επείγοντος μια επίσκεψη έχει κάποιος να προτείνει μαγαζί και κοπέλα κατά προτίμηση ψιλό gf φάση οποίος θέλει και μπορεί ας μου πει εδώ η με πμ
Το μασάζ ψιλό αδιάφορο με νοιάζει φάση gf και να κάνει 69 να μπορώ να φάω και εγώ μεζέ
Ευχαριστώ συναγωνιστές
Το μασάζ ψιλό αδιάφορο με νοιάζει φάση gf και να κάνει 69 να μπορώ να φάω και εγώ μεζέ
Ευχαριστώ συναγωνιστές
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
JohanThess
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2024
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Χαχαχα οι δασκάλες .... Ποια αξίζει το απόγευμα βραδάκι να πάω ? Μιλάμε για το μαγαζί που είναι στην Σταυρούπολη έτσι ?Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα
AlexThess88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Με Έμμυ έχει κάνει κανένας;Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα