Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Golden/olga day/aqua είναι το ίδιο από όσο ξέρω. Το κρυστάλ είναι ανοιχτό ξέρει κανεις; Το aqua έχει στορυ όποτε λογικά είναι

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1

mitsblack

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2019
Like
66
Πόντοι
0

K71kk

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.....από αύριο θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα Θεσσαλονίκη,παλιός στο σπορ ,αλλά στην Αθήνα.... Επειδή δεν βγάζω εύκολα άκρη στο νήμα ... Αν και διάβασα αρκετές σελίδες,αλλά κάποια ιδρύματα διάβασα έκλεισαν κτλ... Θα στείλει κάποιος σε πμ .... Κάποια καλή γνώμη; Έχετε άποψη για κατοικον; Παίζει τίποτα τώρα;

giannis_mb

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα μετα απο πολύ καιρό για ενα μασαζάκι απο το crystal. Παρουσες αρκετες κοπέλες, περασα με την Ιριδα πρωτη φορα που φορουσε και το πορνογυαλο και ηταν μες την καυλα. εκανα ντουζακι και πριν προλαβω να ξαπλωσω ηρθε μεσα στο δωματιο και η Ιριδα, μες την καυλα το κοριτσι απο την πρωτη εως την τελευταια στιγμη, εμεινε με το στριγκακι θελει εξτρα για να το βγαλει και ξεκινησε το μασαζ αρκετα δυνατο και με ρωτησε και 2 φορες αν ειναι καλα η πιεση, σε γενικες γραμμές καλο το μασαζ και αρκετη συζητηση κατα την διαρκεια. Στα του αγωνα πολυ καυλιαρα με αρκετα φτυσιματα και πολυ παίξιμο με τα βυζακια της οπου και τελειωσα. Γενικα πολυ καλη προσπαθει ολη την ωρα και δε βαριεται σαν τις περισσοτερες.
Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία πολύ καλή η κοπέλα με θέληση!

JohanThess

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Καλημέρα μιας και σήμερα θέλω να κάνω επείγοντος μια επίσκεψη έχει κάποιος να προτείνει μαγαζί και κοπέλα κατά προτίμηση ψιλό gf φάση οποίος θέλει και μπορεί ας μου πει εδώ η με πμ
Το μασάζ ψιλό αδιάφορο με νοιάζει φάση gf και να κάνει 69 να μπορώ να φάω και εγώ μεζέ
Ευχαριστώ συναγωνιστές

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα

Συνημμένα

• IMG_1971.jpeg