Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
επίσκεψη βάνα με ΕΜΥ κλασικά δεν την αλλάζω με τίποτα κάποιος έγραψε αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη ένα έχω να πω τέτοιο πεντακάθαρο μουνί και τόσο σφιχτό δεν έχω ξαναδεί σε κοπέλα αφού νομίζεις ότι τηα σου σπάσει το δάχτυλο όταν της το βάζεις και το σφίγγει

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
επίσκεψη βάνα με ΕΜΥ κλασικά δεν την αλλάζω με τίποτα κάποιος έγραψε αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη ένα έχω να πω τέτοιο πεντακάθαρο μουνί και τόσο σφιχτό δεν έχω ξαναδεί σε κοπέλα αφού νομίζεις ότι τηα σου σπάσει το δάχτυλο όταν της το βάζεις και το σφίγγει
Κάνε μια περιγραφή το σώμα, φάτσα, έτσι για να έχουμε μια εικόνα...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Πιστεύεις οτι μας πειράζει το 50; Ξέρεις πόσα έχουμε πετάξει από μπουρδέλα και κωλόμπαρα μέχρι και μασατζηδικα. Το θέμα είναι γιατί να πληρώσω κάτι που άλλοι το παίρνουν τσάμπα ή να πληρώσω όταν άλλη κορασίδα το βγάζει εξ αρχής. Αισθάνεσαι κορόιδο και όχι μόνο.
Ξεκαθαρισε τι ειναι αυτο που πιστευεις οτι πρεπει να παρεις με ενα 50αρικο..μετα το συζηταμε και περαιτερω.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456
Ξεκαθαρισε τι ειναι αυτο που πιστευεις οτι πρεπει να παρεις με ενα 50αρικο..μετα το συζηταμε και περαιτερω.
Μα το λέω 1ο να μην έχουν χρεώσεις κατά το δοκούν και 2ο να το βγάζουν για να μπορούμε να χαϊδέψουμε ένα τρυφερό μουνάκι. Δεν μιλάω για παραπάνω, δάχτυλα κλπ. Αυτά είναι στην δικιά τους προαίρεση.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
χαχχαχαα είστε για γελια πολλοί εδω μεσα. Πόσοι λιγούρηδες υπάρχουν. ζητάει viber ο άλλοσ. χαχαχαχ
Ρε αδερφέ, ζητάει το viper γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας. Που το πρόβλημα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δωαε βιπερ σε μηνυμα φιλε
+306949631244

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
Ρε αδερφέ, ζητάει το viper γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας. Που το πρόβλημα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

+306949631244
με συγχωρείς νομιζα της κοπελλας

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Μα το λέω 1ο να μην έχουν χρεώσεις κατά το δοκούν και 2ο να το βγάζουν για να μπορούμε να χαϊδέψουμε ένα τρυφερό μουνάκι. Δεν μιλάω για παραπάνω, δάχτυλα κλπ. Αυτά είναι στην δικιά τους προαίρεση.
Αγορι μου..οι ιδιοι που λενε μη δινετε τα δινουν..ολοι τα σταζουν..απο κει και περα τι θα πουν οι 40-50 εδω μεσα σε μια πολη 2 εκ πιστεψε με δεν εχει απολυτως καμια σημασια γι αυτα τα μαγαζια..δεν τους ενδιαφερεις με λιγα λογια.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Κάνε μια περιγραφή το σώμα, φάτσα, έτσι για να έχουμε μια εικόνα...
έχει καβλοφατσα ωραία . μικρό στήθος και λίγα κιλά παραπάνω από τα κανονικά γενικά αν είσαι πελάτης της θα περάσεις καλά

Axortagos133

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά η Εύη από το luxury είναι κάπου τώρα;
Η Ασημίνα είναι υπαρκτό πρόσωπο; Επίσης, η Βάνα έχει social media;

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Παιδιά η Εύη από το luxury είναι κάπου τώρα;
Η Ασημίνα είναι υπαρκτό πρόσωπο; Επίσης, η Βάνα έχει social media;

H Ασημινα δεν υπαρχει ποτε στο εβδομαδιαιο προγραμμα του ΒΑΝΑ ΣΠΑ κ οποιος την εχει αναφερει εδω μεσα οταν τους ζητανε να την περιγραψουνε κανουν τους Κινεζους... Τα συμπερασματα δικα σου!

nikos9890

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
0
Πέρασμα μετα απο πολύ καιρό για ενα μασαζάκι απο το crystal. Παρουσες αρκετες κοπέλες, περασα με την Ιριδα πρωτη φορα που φορουσε και το πορνογυαλο και ηταν μες την καυλα. εκανα ντουζακι και πριν προλαβω να ξαπλωσω ηρθε μεσα στο δωματιο και η Ιριδα, μες την καυλα το κοριτσι απο την πρωτη εως την τελευταια στιγμη, εμεινε με το στριγκακι θελει εξτρα για να το βγαλει και ξεκινησε το μασαζ αρκετα δυνατο και με ρωτησε και 2 φορες αν ειναι καλα η πιεση, σε γενικες γραμμές καλο το μασαζ και αρκετη συζητηση κατα την διαρκεια. Στα του αγωνα πολυ καυλιαρα με αρκετα φτυσιματα και πολυ παίξιμο με τα βυζακια της οπου και τελειωσα. Γενικα πολυ καλη προσπαθει ολη την ωρα και δε βαριεται σαν τις περισσοτερες.

mobil13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχουμε κανένα νέο για το που Μπορεί να Πήγε η Αντζελίνα δεν είναι πια στην Βάνα μήπως την πήρε το μάτι σας πουθενά αλλού; Ευχαριστώ

xtapodias

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα,μια κοπέλα στο Βάνα με τατουάζ στο λαιμό μελαχρινή λίγα παραπάνω κιλάκια,ξέρει κανείς πως τη λένε;

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
Επίσκεψη dames, πίπα κωλο όλα, γκόμενα 45αρα με χιλιόμετρα, καλό σώμα, γλείφει κωλο... Χύσιμο στο στόμα. Δεν είναι καλή φάση αν είσαι εκλεκτικός. Οκ, γαμας. Αυτό.
Πουτανακι από εφαρμογή, παντρεμένη από Κιλκίς, ψοφια για πουτσα, αγαμητη καιρό, πρώην μασατζου στη Μάγκυ Εγνατία, πέρασα απλά φανταστικά, καβατζα μου πλέον.
Είναι κοινής χρήσης ή έτυχε σε σένα και σου έκατσε;

Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
205
Πόντοι
20
Δεν θέλω να θίξω κανένα...
Αλλά πιστεύω ότι το να πηγαίνεις στο dames πλέον...είναι ότι πιο σιχαμερό και σεξουαλικα ανώμαλο (ίσως φετιχιστικο) ...Ξανά λέω ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ...εκφράζω γνώμη...θέλω ειλικρινά να μου πει κάποιος με τι κριτήρια πάει σε αυτό το μαγαζί ....
Πηγαινω Dames καθαρά και μόνο για την ανωμαλία που βγάζει ο χώρος καθώς και τα κορίτσια. Μεγάλο + για μένα είναι οι ηλικίες που παίζουν στο κατάστημα.

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Καλησπέρα έχουμε κανένα νέο για το που Μπορεί να Πήγε η Αντζελίνα δεν είναι πια στην Βάνα μήπως την πήρε το μάτι σας πουθενά αλλού; Ευχαριστώ
..προς Λάρισα πριν καμιά βδομάδα

mobil13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Τη εννοείς προς Λάρισα στο μαγαζί που έχει Βάνα εκεί ;

Stories

Νέο!