Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456
Ξυπνάτε λίγο μας έχουν πάρει χαμπάρι. Με 50+20 πάω αλλού που θα μου παίξουν και κλαρίνο. Με 50+30 θα φάω και μπριζόλα και ακόμα ασχολούμαστε με τα φραπεδάδικα.

Rally

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Like
73
Πόντοι
0
Αυτό που σε ρωτάνε αν είσαι παντρεμένος,τι φάση;;

Εμένα με ρωτησε αν έχω κοπέλα και είπα ναι. Και μου λες για να έρχεσαι για μασάζ, θα χωρίσεις. Και λέω όχι, απλώς ακόμα δεν είμαι δεσμευμένος, σχέση έχω μόνο με την κοπέλα. Και τα άκουσε όλα λίγο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.326
Πόντοι
736
Ρωτήσα ξανά στα λαγωνικά του bou ,που βρίσκονται τα κορίτσια του λουξουρι μασάζ;
Δώρα και Νικόλ είναι στην Βάνα. Ήταν και η Αντζελινα Δεν ξέρω αν είναι ακόμα

Απλά απ’ ό,τι φαίνεται η συμπεριφορά των κοριτσιών πέραν από την συμπεριφορά του πελάτη που είναι το πιο σημαντικό εξαρτάται πολύ από το μαγαζί που δουλεύουν και την γενική στάση του μαγαζιού απέναντι στους πελάτες.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Ρωτήσα ξανά στα λαγωνικά του bou ,που βρίσκονται τα κορίτσια του λουξουρι μασάζ;
Οι καταπιεσμενες/κατατρεγμενες που δουλευουν με το ζορι εννοεις οπως εγραφαν οι ιντερνετικες φυλλαδες?
Λετε να ξαναδουλευουν?
Ε δε νομιζω..

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Ενταξυ Φιλε πληρωνει οτι μπορει και θελει ο καθεναs .....δουνε και λαβην ειναι αυτο ...και δεν χρειαζεται να το παρεξηγουμε .....υπαρχουν γουστα για ολλα τα πορτοφολια και για ολουs δεν ειναι αυτα .Εδω μεσα στο νημα υπαρχουν πιτσιρικαδεs 25-30 χρονων που δινουν μεχρι 50 και περνουν αυτο που μπορουν και Θελουν Και υπαρχουν και 45αριδεs η και 50αριδεs plus ευκαταστατοι Κυριοι.....

Τζέντλεμαν που δινουν το κατι παραπανω και περνουν αυτο που πληρωνουν .....δεν ειναι κακο!​

Αν σκεφτεσαι πως θα χαλασεις το 50αρικο απλα αλλαζεις σπορ..εχει και τα μπουρδελα που κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Στα μασαζερι μονο με εξτρα παιρνεις..το 50αρηκο ειναι τελειωστε next

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456
Αν σκεφτεσαι πως θα χαλασεις το 50αρικο απλα αλλαζεις σπορ..εχει και τα μπουρδελα που κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Στα μασαζερι μονο με εξτρα παιρνεις..το 50αρηκο ειναι τελειωστε next
Πιστεύεις οτι μας πειράζει το 50; Ξέρεις πόσα έχουμε πετάξει από μπουρδέλα και κωλόμπαρα μέχρι και μασατζηδικα. Το θέμα είναι γιατί να πληρώσω κάτι που άλλοι το παίρνουν τσάμπα ή να πληρώσω όταν άλλη κορασίδα το βγάζει εξ αρχής. Αισθάνεσαι κορόιδο και όχι μόνο.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.874
Πόντοι
1.436
Πας για μασάζ στο Crystal και φεύγεις φούλ πιασμένος από το air condition και μετά πρέπει να πας σε κανονικό μασατζίδικο για να ξεπιαστείς

Rally

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Like
73
Πόντοι
0
Πας για μασάζ στο Crystal και φεύγεις φούλ πιασμένος από το air condition και μετά πρέπει να πας σε κανονικό μασατζίδικο για να ξεπιαστείς

Αρχηγέ προτείνεις καμία από το Κρίσταλ?

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.874
Πόντοι
1.436
Αρχηγέ προτείνεις καμία από το Κρίσταλ?
Όχι γιατί τα γούστα διαφέρουν. Πας εκεί βλέπεις ποια σου αρέσει και την τσιμπάς στο δωμάτιο. Αν μείνεις ευχαριστημένος την επόμενη φορά κλείνεις με την ίδια ραντεβού τηλεφωνικά.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456
Ζήτα να σου τραβήξουν καμία βεντούζα ξεκινώντας από το παπάρι

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καμία άποψη για Αλεξάνδρα από Elegance?

GeorgeKok

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Παίδες το μασσατζιο μια από τα ίδια (part1-part2 ) ; Ξέρει κανείς αν αξίζει ; Και ποσό κοστίζει

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Παιδιά το μασάζ είναι μια κοροϊδία. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με την εκάστοτε κοπέλα ούτε στο ερωτικο κομμάτι, ούτε φιλιά για το μεγαλύτερο μέρος και είσαι αναγκασμένος να μιλήσεις με μια άγνωστη που δεν ξέρεις τι σκοπό έχει. Άσχετα αν μπορείς να λες χαζομάρες.

Σε χτυπάει κάτω από την μέση με τα έξτρα η κάθε κοπέλα, γιατί νιώθεις άβολα, σου χτυπάει το λαμπάκι "δεν μπορείς να ανταποκριθείς μπροστά στην κοπέλα", οπότε μας πιάνουν στη ανάγκη.

Είναι πεταμένα χρήματα χωρις να υπάρχει λόγος.

Σκεφτόμουν να πάω αυτές τις μέρες και λέω γιατί να το επιλέξω, τι παραπάνω θα κερδίσω. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει με επιχειρήματα, θα χαρώ να διαβάσω την άποψη του
Ε καλά, να χυσουμε θέλουμε μύσταρε όχι να ερωτευτούμε.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.472
Πόντοι
456
Κλασική Ρωσίδα, ψηλή, ξανθιά, μιλάει καλά τα ελληνικά ελαφρώς σπαστά. Έχει και κάνα 2 μικρά τατουάζ. Μου είχε πει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ότι δούλευε και σε στριπ κλάμπ της πόλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom