ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.472
- Πόντοι
- 456
Δεν ξέρω ποιός είναι πιο νηστικός το αρκούδι (που έχει δαγκώσει άλλους 10) ή γύφτος που παίζει το ντέφι;Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει
Δεν ξέρω ποιός είναι πιο νηστικός το αρκούδι (που έχει δαγκώσει άλλους 10) ή γύφτος που παίζει το ντέφι;Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει
Τι νηστικό ρε τύπε, αφού έχει τσιμπήσει το 50αρικοΝηστικό αρκούδι δεν χορεύει
Αυτό που σε ρωτάνε αν είσαι παντρεμένος,τι φάση;;
Δώρα και Νικόλ είναι στην Βάνα. Ήταν και η Αντζελινα Δεν ξέρω αν είναι ακόμαΡωτήσα ξανά στα λαγωνικά του bou ,που βρίσκονται τα κορίτσια του λουξουρι μασάζ;
Οι καταπιεσμενες/κατατρεγμενες που δουλευουν με το ζορι εννοεις οπως εγραφαν οι ιντερνετικες φυλλαδες?Ρωτήσα ξανά στα λαγωνικά του bou ,που βρίσκονται τα κορίτσια του λουξουρι μασάζ;
Αν σκεφτεσαι πως θα χαλασεις το 50αρικο απλα αλλαζεις σπορ..εχει και τα μπουρδελα που κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.Ενταξυ Φιλε πληρωνει οτι μπορει και θελει ο καθεναs .....δουνε και λαβην ειναι αυτο ...και δεν χρειαζεται να το παρεξηγουμε .....υπαρχουν γουστα για ολλα τα πορτοφολια και για ολουs δεν ειναι αυτα .Εδω μεσα στο νημα υπαρχουν πιτσιρικαδεs 25-30 χρονων που δινουν μεχρι 50 και περνουν αυτο που μπορουν και Θελουν Και υπαρχουν και 45αριδεs η και 50αριδεs plus ευκαταστατοι Κυριοι.....
Τζέντλεμαν που δινουν το κατι παραπανω και περνουν αυτο που πληρωνουν .....δεν ειναι κακο!
Πιστεύεις οτι μας πειράζει το 50; Ξέρεις πόσα έχουμε πετάξει από μπουρδέλα και κωλόμπαρα μέχρι και μασατζηδικα. Το θέμα είναι γιατί να πληρώσω κάτι που άλλοι το παίρνουν τσάμπα ή να πληρώσω όταν άλλη κορασίδα το βγάζει εξ αρχής. Αισθάνεσαι κορόιδο και όχι μόνο.Αν σκεφτεσαι πως θα χαλασεις το 50αρικο απλα αλλαζεις σπορ..εχει και τα μπουρδελα που κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Στα μασαζερι μονο με εξτρα παιρνεις..το 50αρηκο ειναι τελειωστε next
Πας για μασάζ στο Crystal και φεύγεις φούλ πιασμένος από το air condition και μετά πρέπει να πας σε κανονικό μασατζίδικο για να ξεπιαστείς
Όχι γιατί τα γούστα διαφέρουν. Πας εκεί βλέπεις ποια σου αρέσει και την τσιμπάς στο δωμάτιο. Αν μείνεις ευχαριστημένος την επόμενη φορά κλείνεις με την ίδια ραντεβού τηλεφωνικά.Αρχηγέ προτείνεις καμία από το Κρίσταλ?
Ζήτα να σου τραβήξουν καμία βεντούζα ξεκινώντας από το παπάριΠας για μασάζ στο Crystal και φεύγεις φούλ πιασμένος από το air condition και μετά πρέπει να πας σε κανονικό μασατζίδικο για να ξεπιαστείς
Ποια ειναι α αυτη καινουργια;;Καμία άποψη για Αλεξάνδρα από Elegance?
Δεν ξέρω. Με αυτή ανταλλάσω μηνύματα στο viperΠοια ειναι α αυτη καινουργια;;
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει μεταγραφή από το body free γιατί εκεί είχε μία Αλεξάνδρα Ρωσίδα;Δεν ξέρω. Με αυτή ανταλλάσω μηνύματα στο viper
Ε καλά, να χυσουμε θέλουμε μύσταρε όχι να ερωτευτούμε.Παιδιά το μασάζ είναι μια κοροϊδία. Δεν υπάρχει άμεση επαφή με την εκάστοτε κοπέλα ούτε στο ερωτικο κομμάτι, ούτε φιλιά για το μεγαλύτερο μέρος και είσαι αναγκασμένος να μιλήσεις με μια άγνωστη που δεν ξέρεις τι σκοπό έχει. Άσχετα αν μπορείς να λες χαζομάρες.
Σε χτυπάει κάτω από την μέση με τα έξτρα η κάθε κοπέλα, γιατί νιώθεις άβολα, σου χτυπάει το λαμπάκι "δεν μπορείς να ανταποκριθείς μπροστά στην κοπέλα", οπότε μας πιάνουν στη ανάγκη.
Είναι πεταμένα χρήματα χωρις να υπάρχει λόγος.
Σκεφτόμουν να πάω αυτές τις μέρες και λέω γιατί να το επιλέξω, τι παραπάνω θα κερδίσω. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει με επιχειρήματα, θα χαρώ να διαβάσω την άποψη του
Έχεις εικόνα πως ήταν αυτή? Για να ξέρω να συγκρίνωΥπάρχει περίπτωση να έχει πάρει μεταγραφή από το body free γιατί εκεί είχε μία Αλεξάνδρα Ρωσίδα;