You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ήμουν άτυχος και δε τη πρόλαβαΛυδία, πρώην λουξουρι?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.027
- Πόντοι
- 2.356
Μόνο τρομερό μασάζ έκανε???Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς την Νίκη γύρω στα 27 από το ανιτα/βανα σπα ?
Πέρυσι είχα πάει και από τότε δε τη βρίσκω πουθενά. Έκανε τρομερό μασάζ γενικά πολυ δυνατό σεσσιον
Είμαι πολύ ξενερωμενος που δε παίζει κάτι παρόμοιο
γιατί αν είναι μόνο γιαυτό κάτι θα βρεθεί
Όχι φυσικά χαχαχαΜόνο τρομερό μασάζ έκανε???
γιατί αν είναι μόνο γιαυτό κάτι θα βρεθεί
Επίσης θα ήθελα να επισκεφτώ το κρυσταλ αν και δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος θα ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία
Ξέρει κανείς τη κοπέλα με τα σχιστά μάτια και γυαλιά;
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Το κρυσταλ ανοιγει στis 26-8 ...αν δεν κανω λαθοsGolden/olga day/aqua είναι το ίδιο από όσο ξέρω. Το κρυστάλ είναι ανοιχτό ξέρει κανεις; Το aqua έχει στορυ όποτε λογικά είναι
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.478
- Πόντοι
- 456
EleganceΣυναγωνιστές μασάζ με καλαμάκι που προτείνεται ;;
NickTheFox
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2021
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Μασάζ σε σοβαρούς κυρίους
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ. 6985995711
kanesex.com
Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Μπορει να μαs δωσει γνωση ......καποιοs συναθλητηs απο το προγραμμα τηs βανα-Ανιτα που εχει αναρτηθει ποιεs κοπελεs ειναι αυτεs που δινουν τιμια αυτο που πληρωνουμε ???Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Στο ελεγκανσ’ φενια και σοφία ειναι….
Alla k alla
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2024
- Like
- 519
- Πόντοι
- 80
Καλησπέρα! Αναπολώ τις ημέρες του ευ ζην στην Όλγας. Μου άρεσε η όλη φιλοσοφία τους με τις μικρές άσπρες φούστες. Και ειδικά εκείνη η κοπέλα η Χριστίνα! Για εμένα από τις καλύτερες!! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να τη βρούμε κάπου;;
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
καλησπέρα θέλω να βοηθήσω κάποιους που ρωτάνε για βάνα σπα επειδή πηγαίνω χρόνια εκεί για να κάνεις κάτι παραπάνω με μια κοπέλα πέραν του τρομπαρίσματος πρέπει να γίνεις πελάτης της και όχι να παίρνεις διαφορετικές κάθε φορά ώστε η κοπέλα που θα σταμπάρεις να σε μάθει και να σε εμπιστευτεί και φυσικά να έχεις ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και μετά θα περάσεις καλά σας το λέω γιατί πάω χρόνια εκεί και ξέρω πως λειτουργούν η κοπελες εκεί
Να το κανω μεταφραση..παντου τον βαζουν στο λαρυγγι..αν ξερεις πως.καλησπέρα θέλω να βοηθήσω κάποιους που ρωτάνε για βάνα σπα επειδή πηγαίνω χρόνια εκεί για να κάνεις κάτι παραπάνω με μια κοπέλα πέραν του τρομπαρίσματος πρέπει να γίνεις πελάτης της και όχι να παίρνεις διαφορετικές κάθε φορά ώστε η κοπέλα που θα σταμπάρεις να σε μάθει και να σε εμπιστευτεί και φυσικά να έχεις ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και μετά θα περάσεις καλά σας το λέω γιατί πάω χρόνια εκεί και ξέρω πως λειτουργούν η κοπελες εκεί
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
και οχι μονο λαρυγγι και κατι παραπανοΝα το κανω μεταφραση..παντου τον βαζουν στο λαρυγγι..αν ξερεις πως.
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Μαρούλι, καλούς τρόπους, εχεμύθεια, βασική εμφάνιση και το σημαντικότερο να αφιερώσεις χρόνο !Να το κανω μεταφραση..παντου τον βαζουν στο λαρυγγι..αν ξερεις πως.
Κραταω τους τυπουςκαι οχι μονο λαρυγγι και κατι παραπανο
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Μακριά κ αγαπημένοι .......Γνωμη για relief?
Έχει πάει κανείς?
Πήγα για το πρόγραμμα με τα πόδια που διαφήμιζε χωρίς να ρωτήσω πριν και την πάτησα....
Καμία σχέση με μασάζ και ξεπέταγμα στο μισάωρο. Δεν θα προτιμηθεί ξανά !