Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Helper200

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μασάζ με καλαμάκι που προτείνεται ;;

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς την Νίκη γύρω στα 27 από το ανιτα/βανα σπα ?
Πέρυσι είχα πάει και από τότε δε τη βρίσκω πουθενά. Έκανε τρομερό μασάζ γενικά πολυ δυνατό σεσσιον
Είμαι πολύ ξενερωμενος που δε παίζει κάτι παρόμοιο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς την Νίκη γύρω στα 27 από το ανιτα/βανα σπα ?
Πέρυσι είχα πάει και από τότε δε τη βρίσκω πουθενά. Έκανε τρομερό μασάζ γενικά πολυ δυνατό σεσσιον
Είμαι πολύ ξενερωμενος που δε παίζει κάτι παρόμοιο
Μόνο τρομερό μασάζ έκανε???
γιατί αν είναι μόνο γιαυτό κάτι θα βρεθεί

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Μόνο τρομερό μασάζ έκανε???
γιατί αν είναι μόνο γιαυτό κάτι θα βρεθεί
Όχι φυσικά χαχαχα
Επίσης θα ήθελα να επισκεφτώ το κρυσταλ αν και δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος θα ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία
Ξέρει κανείς τη κοπέλα με τα σχιστά μάτια και γυαλιά;

NickTheFox

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
63
Πόντοι
0

Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώμη για αυτήν?

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα
Μπορει να μαs δωσει γνωση ......καποιοs συναθλητηs απο το προγραμμα τηs βανα-Ανιτα που εχει αναρτηθει ποιεs κοπελεs ειναι αυτεs που δινουν τιμια αυτο που πληρωνουμε ???

Alla k alla

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2024
Like
519
Πόντοι
80
Καλησπέρα! Αναπολώ τις ημέρες του ευ ζην στην Όλγας. Μου άρεσε η όλη φιλοσοφία τους με τις μικρές άσπρες φούστες. Και ειδικά εκείνη η κοπέλα η Χριστίνα! Για εμένα από τις καλύτερες!! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να τη βρούμε κάπου;;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
καλησπέρα θέλω να βοηθήσω κάποιους που ρωτάνε για βάνα σπα επειδή πηγαίνω χρόνια εκεί για να κάνεις κάτι παραπάνω με μια κοπέλα πέραν του τρομπαρίσματος πρέπει να γίνεις πελάτης της και όχι να παίρνεις διαφορετικές κάθε φορά ώστε η κοπέλα που θα σταμπάρεις να σε μάθει και να σε εμπιστευτεί και φυσικά να έχεις ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και μετά θα περάσεις καλά σας το λέω γιατί πάω χρόνια εκεί και ξέρω πως λειτουργούν η κοπελες εκεί

MikeMic

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες. Καινούριος εδώ και γενικά στην όλη φάση. Μου έχει μπει η ιδέα του μασάζ με ο,τι άλλο υπάρχει αλλά δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση. Κάποιος να δώσει κανένα τιπ? Θα εκτιμηθεί

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
καλησπέρα θέλω να βοηθήσω κάποιους που ρωτάνε για βάνα σπα επειδή πηγαίνω χρόνια εκεί για να κάνεις κάτι παραπάνω με μια κοπέλα πέραν του τρομπαρίσματος πρέπει να γίνεις πελάτης της και όχι να παίρνεις διαφορετικές κάθε φορά ώστε η κοπέλα που θα σταμπάρεις να σε μάθει και να σε εμπιστευτεί και φυσικά να έχεις ωραίους τρόπους συμπεριφοράς και μετά θα περάσεις καλά σας το λέω γιατί πάω χρόνια εκεί και ξέρω πως λειτουργούν η κοπελες εκεί
Να το κανω μεταφραση..παντου τον βαζουν στο λαρυγγι..αν ξερεις πως.

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Να το κανω μεταφραση..παντου τον βαζουν στο λαρυγγι..αν ξερεις πως.
Μαρούλι, καλούς τρόπους, εχεμύθεια, βασική εμφάνιση και το σημαντικότερο να αφιερώσεις χρόνο !

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Γνωμη για relief?
Έχει πάει κανείς?

sael.x.aira

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Γνωμη για relief?
Έχει πάει κανείς?
Μακριά κ αγαπημένοι .......
Πήγα για το πρόγραμμα με τα πόδια που διαφήμιζε χωρίς να ρωτήσω πριν και την πάτησα....
Καμία σχέση με μασάζ και ξεπέταγμα στο μισάωρο. Δεν θα προτιμηθεί ξανά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom