Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή επιλογή και γενικά με διάθεση να προσφέρει στον πελάτη. Την προτείνω.καλησπερα κυριοι, εχει καποιος εμπειρια με Ισμηνη απο μασατζιο;
Πολύ καλή επιλογή και γενικά με διάθεση να προσφέρει στον πελάτη. Την προτείνω.καλησπερα κυριοι, εχει καποιος εμπειρια με Ισμηνη απο μασατζιο;
Σε επικοινωνια μαζι της μου ειπε κ εμενα 80 κ μετα ξεκηνησε τα +20 κτλ κ υης ευχηθηκα καλη συνεχειαΜονο μασαζ κανει χωρις σεξ;
Συνάντηση με την κοπέλα.Οντως είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.Μελαχροινη και κοντουλα γύρω στο 160 την έκανα με στήθος 1,5 και μεγαλουτσικη ρώγα.Στο πρόσωπο έχει ένα θεματακι με το ένα μάτι της που είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και το τονίζω για να είστε ενήμεροι.Πολυ πρόσχαρη και ευχάριστη και άνετη γιατί μιλήσαμε πρώτα.Δεν βιάζεται καθόλου ούτε κοιτάει ρολόι.Ξεκινησαμε με μασάζ που κάνει αρκετά καλό και ξέρει και αφού τελείωσε αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια με γλώσσα.Γουστσρει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει.Η πίπα της πολύ καλή υγρή και αισθησιακή με πολύ έμφαση και γλείψιμο και της γύρω περιοχής και κυρίως στα μπαλάκια.Στο σεξ αντέχει σε ότι ρυθμο και αν θες με εναλλαγές στάσεων.Κοινως γουστάρει την πουτσα και στο δείχνει.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα δέχτηκε ευχαρίστως αλλά χωρίς κατάποση.Πολυ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.Εννοειτε ότι γίνονται 2 εκτονώσεις στην ώρα και εγώ ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα και μάλιστα έκατσα και παραπάνω χωρίς να πει τίποτα.καλημερα,ξερουμε κατι ειπε θελει 100
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερωτισμός και αισθησιασμός
Με λένε Λίζα και είμαι μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό και αισθησιασμό. Έχω δικό μου χώρο. τηλέφωνο επικοινωνίας 6983026542kanesex.com
Και αφού την κάνεις την ενημέρωση γιατί δεν λες το κόστος. Μη μας πεις τι πλήρωσες εσύ, πες μας πόσο ζητάει η κοπέλα.Συνάντηση με την κοπέλα.Οντως είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.Μελαχροινη και κοντουλα γύρω στο 160 την έκανα με στήθος 1,5 και μεγαλουτσικη ρώγα.Στο πρόσωπο έχει ένα θεματακι με το ένα μάτι της που είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και το τονίζω για να είστε ενήμεροι.Πολυ πρόσχαρη και ευχάριστη και άνετη γιατί μιλήσαμε πρώτα.Δεν βιάζεται καθόλου ούτε κοιτάει ρολόι.Ξεκινησαμε με μασάζ που κάνει αρκετά καλό και ξέρει και αφού τελείωσε αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια με γλώσσα.Γουστσρει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει.Η πίπα της πολύ καλή υγρή και αισθησιακή με πολύ έμφαση και γλείψιμο και της γύρω περιοχής και κυρίως στα μπαλάκια.Στο σεξ αντέχει σε ότι ρυθμο και αν θες με εναλλαγές στάσεων.Κοινως γουστάρει την πουτσα και στο δείχνει.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα δέχτηκε ευχαρίστως αλλά χωρίς κατάποση.Πολυ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.Εννοειτε ότι γίνονται 2 εκτονώσεις στην ώρα και εγώ ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα και μάλιστα έκατσα και παραπάνω χωρίς να πει τίποτα.
Να περνάτε καλά και να γαματε όσο πιο πολύ μπορείτε.
ευχαριστω πολυΣυνάντηση με την κοπέλα.Οντως είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.Μελαχροινη και κοντουλα γύρω στο 160 την έκανα με στήθος 1,5 και μεγαλουτσικη ρώγα.Στο πρόσωπο έχει ένα θεματακι με το ένα μάτι της που είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και το τονίζω για να είστε ενήμεροι.Πολυ πρόσχαρη και ευχάριστη και άνετη γιατί μιλήσαμε πρώτα.Δεν βιάζεται καθόλου ούτε κοιτάει ρολόι.Ξεκινησαμε με μασάζ που κάνει αρκετά καλό και ξέρει και αφού τελείωσε αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια με γλώσσα.Γουστσρει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει.Η πίπα της πολύ καλή υγρή και αισθησιακή με πολύ έμφαση και γλείψιμο και της γύρω περιοχής και κυρίως στα μπαλάκια.Στο σεξ αντέχει σε ότι ρυθμο και αν θες με εναλλαγές στάσεων.Κοινως γουστάρει την πουτσα και στο δείχνει.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα δέχτηκε ευχαρίστως αλλά χωρίς κατάποση.Πολυ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.Εννοειτε ότι γίνονται 2 εκτονώσεις στην ώρα και εγώ ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα και μάλιστα έκατσα και παραπάνω χωρίς να πει τίποτα.
υποπτο!καλημερα,ξερουμε κατι ειπε θελει 100
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερωτισμός και αισθησιασμός
Με λένε Λίζα και είμαι μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό και αισθησιασμό. Έχω δικό μου χώρο. τηλέφωνο επικοινωνίας 6983026542kanesex.com
απο ποια αποψη ο φιλος πιο πανω την επισκεφτηκε.υποπτο!
Από ότι μου είπε Σεπτέμβρη θα ξανάξεκινησει !Η Εύα One Salonica έχει σταματήσει;
Πολυ καλη περιγραφη φιλε μου μπραβω!Συνάντηση με την κοπέλα.Οντως είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.Μελαχροινη και κοντουλα γύρω στο 160 την έκανα με στήθος 1,5 και μεγαλουτσικη ρώγα.Στο πρόσωπο έχει ένα θεματακι με το ένα μάτι της που είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και το τονίζω για να είστε ενήμεροι.Πολυ πρόσχαρη και ευχάριστη και άνετη γιατί μιλήσαμε πρώτα.Δεν βιάζεται καθόλου ούτε κοιτάει ρολόι.Ξεκινησαμε με μασάζ που κάνει αρκετά καλό και ξέρει και αφού τελείωσε αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια με γλώσσα.Γουστσρει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει.Η πίπα της πολύ καλή υγρή και αισθησιακή με πολύ έμφαση και γλείψιμο και της γύρω περιοχής και κυρίως στα μπαλάκια.Στο σεξ αντέχει σε ότι ρυθμο και αν θες με εναλλαγές στάσεων.Κοινως γουστάρει την πουτσα και στο δείχνει.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα δέχτηκε ευχαρίστως αλλά χωρίς κατάποση.Πολυ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.Εννοειτε ότι γίνονται 2 εκτονώσεις στην ώρα και εγώ ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα και μάλιστα έκατσα και παραπάνω χωρίς να πει τίποτα.
Πόσο πάει?Συνάντηση με την κοπέλα.Οντως είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.Μελαχροινη και κοντουλα γύρω στο 160 την έκανα με στήθος 1,5 και μεγαλουτσικη ρώγα.Στο πρόσωπο έχει ένα θεματακι με το ένα μάτι της που είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και το τονίζω για να είστε ενήμεροι.Πολυ πρόσχαρη και ευχάριστη και άνετη γιατί μιλήσαμε πρώτα.Δεν βιάζεται καθόλου ούτε κοιτάει ρολόι.Ξεκινησαμε με μασάζ που κάνει αρκετά καλό και ξέρει και αφού τελείωσε αρχίσαμε τα φιλιά και κάποια με γλώσσα.Γουστσρει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει.Η πίπα της πολύ καλή υγρή και αισθησιακή με πολύ έμφαση και γλείψιμο και της γύρω περιοχής και κυρίως στα μπαλάκια.Στο σεξ αντέχει σε ότι ρυθμο και αν θες με εναλλαγές στάσεων.Κοινως γουστάρει την πουτσα και στο δείχνει.Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου τα δέχτηκε ευχαρίστως αλλά χωρίς κατάποση.Πολυ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.Εννοειτε ότι γίνονται 2 εκτονώσεις στην ώρα και εγώ ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα και μάλιστα έκατσα και παραπάνω χωρίς να πει τίποτα.
Πώς το εννοείς; Πίπα απ' όλα στα 40€ παράδειγμα;Παίζει τίποτα οικονομικό που να αξίζει ?
Κόψε κάτιΠώς το εννοείς; Πίπα απ' όλα στα 40€ παράδειγμα;
Πιο κάτω;Κόψε κάτι
Spa body free έχει φουλ. Το elegance ξέρω μέχρι καφέ με καλαμάκι. Έχει δώσει κάνει φουλ στο elegance;Επιτέλους Θεσσαλονίκη
Διάβασα τόσα εδώ τις τελευταίες μέρες που καταμπερδευτηκα.
Ας μου κάποιος αν θέλει που παίζει full πρόγραμμα
Ξέρω μόνο dames body free και κάποιες μεμονωμένες
Τώρα διάβασα για elegance και με την ανάλογη χορηγεια σε πολλά ιδρύματα
Διάθεση χορηγειας υπάρχει .Αν θέλει κάποιος ή κάποια ας μου στείλει πμ να μην βαδίζω στα τυφλά
Έχω περάσει σχεδόν απ' όλα τα ιδρύματα και εχω ενημερώσει αν αξίζει κάτι ή όχι και δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια καί τα ίδια και γίνομαι κουραστικός.προσωπικο μύνημα παρακαλώ όποιος θέλει.
Ευχαριστω
Ώρες ώρες απορώ που μπενω να διαβάσω τα γραφόμεναSpa body free έχει φουλ. Το elegance ξέρω μέχρι καφέ με καλαμάκι. Έχει δώσει κάνει φουλ στο elegance;
Κατά αρχήν Μ άρεσει το όνομα σουSpa body free έχει φουλ. Το elegance ξέρω μέχρι καφέ με καλαμάκι. Έχει δώσει κάνει φουλ στο elegance;