Αμα σου περισσευουν 150Spa body free έχει φουλ. Το elegance ξέρω μέχρι καφέ με καλαμάκι. Έχει δώσει κάνει φουλ στο elegance;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Same here..Ώρες ώρες απορώ που μπενω να διαβάσω τα γραφόμενα
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.486
- Πόντοι
- 456
Αν είναι να πάρω φουλ τη Φένια ή ακόμα και την Σοφία που λέει πως δεν τα έδινα για μια φορά.Αμα σου περισσευουν 150
Clouzo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.922
- Πόντοι
- 491
Άν διάβασες τον φίλο που ρώτησε για αυτή και έγραψα εγώ την κριτική θα ήξερες ότι είναι 100 ευρώ.Εγω ξέχασα να το γράψω.Με συγχωρείς.Και αφού την κάνεις την ενημέρωση γιατί δεν λες το κόστος. Μη μας πεις τι πλήρωσες εσύ, πες μας πόσο ζητάει η κοπέλα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.176
- Πόντοι
- 3.786
Και στοΕπιτέλους Θεσσαλονίκη
Διάβασα τόσα εδώ τις τελευταίες μέρες που καταμπερδευτηκα.
Ας μου κάποιος αν θέλει που παίζει full πρόγραμμα
Ξέρω μόνο dames body free και κάποιες μεμονωμένες
Τώρα διάβασα για elegance και με την ανάλογη χορηγεια σε πολλά ιδρύματα
Διάθεση χορηγειας υπάρχει .Αν θέλει κάποιος ή κάποια ας μου στείλει πμ να μην βαδίζω στα τυφλά
Έχω περάσει σχεδόν απ' όλα τα ιδρύματα και εχω ενημερώσει αν αξίζει κάτι ή όχι και δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια καί τα ίδια και γίνομαι κουραστικός.προσωπικο μύνημα παρακαλώ όποιος θέλει.
Ευχαριστω
Και για ορισμένες στο golden spa έχει ειπωθεί ότι προχωράνε μέχρι και σεξ.Λίγες νομίζω.Επιτέλους Θεσσαλονίκη
Διάβασα τόσα εδώ τις τελευταίες μέρες που καταμπερδευτηκα.
Ας μου κάποιος αν θέλει που παίζει full πρόγραμμα
Ξέρω μόνο dames body free και κάποιες μεμονωμένες
Τώρα διάβασα για elegance και με την ανάλογη χορηγεια σε πολλά ιδρύματα
Διάθεση χορηγειας υπάρχει .Αν θέλει κάποιος ή κάποια ας μου στείλει πμ να μην βαδίζω στα τυφλά
Έχω περάσει σχεδόν απ' όλα τα ιδρύματα και εχω ενημερώσει αν αξίζει κάτι ή όχι και δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια καί τα ίδια και γίνομαι κουραστικός.προσωπικο μύνημα παρακαλώ όποιος θέλει.
Ευχαριστω
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν κάνει τρίο? Γτ έχω ένα φίλο και ψάχνουμε για μια μιλφ να τη πάρουμε παρέαΑπό ότι μου είπε Σεπτέμβρη θα ξανάξεκινησει !
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δοκιμη στο Ανιτα Σπα με Τατιανα. Ωραια μικροκαμωμενη κοπελια. Στο δευτερο μερος βγαζει κατι εκφυλο. Θα ξαναπροτιμηθει
Επίσκεψη crystal.
Μια φορά με Άρτεμη. Σαν να έβαλε κάνα δυο κιλακια αλλά το κορίτσι είναι κούκλα, από μασάζ δεν λέει, αλλά β μέρος σούπερ. Βασικά έχει φανταστικό σώμα και κυρίως στήθος
Μια φορά με Νεφέλη. Με διάφορα η πιο όμορφη εκεί μέσα, και η πιο παλιά. Ευγενική και σέξυ.
Και οι δύο δώσανε αυτό για το οποίο πήγα. Εκτόνωση στα 50€.
Όχι value for money, αλλά αυτό που κάνουν ,το κάνουν καλά
Μια φορά με Άρτεμη. Σαν να έβαλε κάνα δυο κιλακια αλλά το κορίτσι είναι κούκλα, από μασάζ δεν λέει, αλλά β μέρος σούπερ. Βασικά έχει φανταστικό σώμα και κυρίως στήθος
Μια φορά με Νεφέλη. Με διάφορα η πιο όμορφη εκεί μέσα, και η πιο παλιά. Ευγενική και σέξυ.
Και οι δύο δώσανε αυτό για το οποίο πήγα. Εκτόνωση στα 50€.
Όχι value for money, αλλά αυτό που κάνουν ,το κάνουν καλά
Επίσκεψη vana
Πέρασμα με Ελένη. Όμορφη, καλό σώμα, αλλά ως εκεί. Δεν θα ξαναπερνουσα.
Πέρασμα με Δώρα (η παλιά Δώρα του Luxury). Γλυκειά, σέξυ, δεν την βοηθάει το σώμα της από την μέση και κάτω αλλά κερδίζει σε συμπεριφορα. Εκτόνωση στα 50€.
Θα ήθελα να δοκιμάσω την Ελίνα εκεί μέσα, δεν ξέρω αν έχει κάποιος άποψη.
Πέρασμα με Δώρα (η παλιά Δώρα του Luxury). Γλυκειά, σέξυ, δεν την βοηθάει το σώμα της από την μέση και κάτω αλλά κερδίζει σε συμπεριφορα. Εκτόνωση στα 50€.
Πολύ ναζί όμως.Δοκιμη στο Ανιτα Σπα με Τατιανα. Ωραια μικροκαμωμενη κοπελια. Στο δευτερο μερος βγαζει κατι εκφυλο. Θα ξαναπροτιμηθει
Τελευταία τροποποίηση:
150 ειναι υπερβολικό ποσόΑν είναι να πάρω φουλ τη Φένια ή ακόμα και την Σοφία που λέει πως δεν τα έδινα για μια φορά.
Η γριά κότα έχει το ζουμί!Επίσκεψη vana
Στην Ελίνα αναφέρεσαι; Είναι όντως μεγαλύτερη; Έξω την είδα λεπτή και ευγενική. Μάλλον δεν με βοηθάει η μυωπία μου.Η γριά κότα έχει το ζουμί!
Κι η σεριφισσα το ψηνει..150 ειναι υπερβολικό ποσό
Αναλογα πως το βλεπει κανεις..
Αλλος θελει να δωσει κανα 250 μεχρι να κανει πιπα στα 100 στα πετσεταδικα..ασε φιλε τα ξερουμε τα γραμματα..
Είπα πως το ποσό είναι υπερβολικό. Δεν είπα πως δεν θα το έδινα για τις συγκεκριμένες. Υπό προϋποθέσεις, βέβαια. Τα ξέρουμε και εμείς αδερφέ, no worriesΚι η σεριφισσα το ψηνει..
Αλλος θελει να δωσει κανα 250 μεχρι να κανει πιπα στα 100 στα πετσεταδικα..ασε φιλε τα ξερουμε τα γραμματα..
Τελευταία τροποποίηση:
Για πες να δούμε...Όποιος θέλει θα του πω εγώ για την περιβόητη φενια
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.486
- Πόντοι
- 456
Η σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα. Με οδήγησε η Σοφία στο δωμάτια σαν τον Τομ Κρουζ στο Μάτια ερμητικά κλειστά .Κι η σεριφισσα το ψηνει..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.176
- Πόντοι
- 3.786
Έγιναν και όργια φορώντας μάσκες,όπως στην ταινία;Η σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα. Με οδήγησε η Σοφία στο δωμάτια σαν τον Τομ Κρουζ στο Μάτια ερμητικά κλειστά .