Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Clouzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
10
Like
1.922
Πόντοι
491
Και αφού την κάνεις την ενημέρωση γιατί δεν λες το κόστος. Μη μας πεις τι πλήρωσες εσύ, πες μας πόσο ζητάει η κοπέλα.
Άν διάβασες τον φίλο που ρώτησε για αυτή και έγραψα εγώ την κριτική θα ήξερες ότι είναι 100 ευρώ.Εγω ξέχασα να το γράψω.Με συγχωρείς.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.176
Πόντοι
3.786
Επιτέλους Θεσσαλονίκη
Διάβασα τόσα εδώ τις τελευταίες μέρες που καταμπερδευτηκα.
Ας μου κάποιος αν θέλει που παίζει full πρόγραμμα
Ξέρω μόνο dames body free και κάποιες μεμονωμένες
Τώρα διάβασα για elegance και με την ανάλογη χορηγεια σε πολλά ιδρύματα
Διάθεση χορηγειας υπάρχει .Αν θέλει κάποιος ή κάποια ας μου στείλει πμ να μην βαδίζω στα τυφλά
Έχω περάσει σχεδόν απ' όλα τα ιδρύματα και εχω ενημερώσει αν αξίζει κάτι ή όχι και δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια καί τα ίδια και γίνομαι κουραστικός.προσωπικο μύνημα παρακαλώ όποιος θέλει.
Ευχαριστω
Και στο
Επιτέλους Θεσσαλονίκη
Διάβασα τόσα εδώ τις τελευταίες μέρες που καταμπερδευτηκα.
Ας μου κάποιος αν θέλει που παίζει full πρόγραμμα
Ξέρω μόνο dames body free και κάποιες μεμονωμένες
Τώρα διάβασα για elegance και με την ανάλογη χορηγεια σε πολλά ιδρύματα
Διάθεση χορηγειας υπάρχει .Αν θέλει κάποιος ή κάποια ας μου στείλει πμ να μην βαδίζω στα τυφλά
Έχω περάσει σχεδόν απ' όλα τα ιδρύματα και εχω ενημερώσει αν αξίζει κάτι ή όχι και δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια καί τα ίδια και γίνομαι κουραστικός.προσωπικο μύνημα παρακαλώ όποιος θέλει.
Ευχαριστω
Και για ορισμένες στο golden spa έχει ειπωθεί ότι προχωράνε μέχρι και σεξ.Λίγες νομίζω.

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Δοκιμη στο Ανιτα Σπα με Τατιανα. Ωραια μικροκαμωμενη κοπελια. Στο δευτερο μερος βγαζει κατι εκφυλο. Θα ξαναπροτιμηθει

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε ολους. Παλιό μέλος εδώ, είχα απενεργοποιήσει λογαριασμό αλλά μου έλειψαν κάποια πραγματα και είπα να κάνω νέο profile. Καλώς σας βρίσκω λοιπόν. Και για να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας...

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Επίσκεψη crystal.
Μια φορά με Άρτεμη. Σαν να έβαλε κάνα δυο κιλακια αλλά το κορίτσι είναι κούκλα, από μασάζ δεν λέει, αλλά β μέρος σούπερ. Βασικά έχει φανταστικό σώμα και κυρίως στήθος
Μια φορά με Νεφέλη. Με διάφορα η πιο όμορφη εκεί μέσα, και η πιο παλιά. Ευγενική και σέξυ.
Και οι δύο δώσανε αυτό για το οποίο πήγα. Εκτόνωση στα 50€.
Όχι value for money, αλλά αυτό που κάνουν ,το κάνουν καλά

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Επίσκεψη vana
Πέρασμα με Ελένη. Όμορφη, καλό σώμα, αλλά ως εκεί. Δεν θα ξαναπερνουσα.
Πέρασμα με Δώρα (η παλιά Δώρα του Luxury). Γλυκειά, σέξυ, δεν την βοηθάει το σώμα της από την μέση και κάτω αλλά κερδίζει σε συμπεριφορα. Εκτόνωση στα 50€.

Θα ήθελα να δοκιμάσω την Ελίνα εκεί μέσα, δεν ξέρω αν έχει κάποιος άποψη.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
239
Πόντοι
21
Επίσκεψη vana
Πέρασμα με Ελένη. Όμορφη, καλό σώμα, αλλά ως εκεί. Δεν θα ξαναπερνουσα.
Πέρασμα με Δώρα (η παλιά Δώρα του Luxury). Γλυκειά, σέξυ, δεν την βοηθάει το σώμα της από την μέση και κάτω αλλά κερδίζει σε συμπεριφορα. Εκτόνωση στα 50€.

Θα ήθελα να δοκιμάσω την Ελίνα εκεί μέσα, δεν ξέρω αν έχει κάποιος άποψη.
Η γριά κότα έχει το ζουμί!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
150 ειναι υπερβολικό ποσό
Κι η σεριφισσα το ψηνει..
Αναλογα πως το βλεπει κανεις..
Αλλος θελει να δωσει κανα 250 μεχρι να κανει πιπα στα 100 στα πετσεταδικα..ασε φιλε τα ξερουμε τα γραμματα..

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Αλλος θελει να δωσει κανα 250 μεχρι να κανει πιπα στα 100 στα πετσεταδικα..ασε φιλε τα ξερουμε τα γραμματα..
Είπα πως το ποσό είναι υπερβολικό. Δεν είπα πως δεν θα το έδινα για τις συγκεκριμένες. Υπό προϋποθέσεις, βέβαια. Τα ξέρουμε και εμείς αδερφέ, no worries

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.486
Πόντοι
456
Η σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα. Με οδήγησε η Σοφία στο δωμάτια σαν τον Τομ Κρουζ στο Μάτια ερμητικά κλειστά .

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.176
Πόντοι
3.786
Η σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα. Με οδήγησε η Σοφία στο δωμάτια σαν τον Τομ Κρουζ στο Μάτια ερμητικά κλειστά .
Έγιναν και όργια φορώντας μάσκες,όπως στην ταινία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom