Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 456
χαααχχαχαχαχααχχαχαα απλα ενημερωσα!!!Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;
χαααχχαχαχαχααχχαχαα απλα ενημερωσα!!!Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;
ισωs IΡΙΔΑΣτο crystal μια κοπέλα με γυαλιά πως λέγεται;
Όχι ίσως. ΊΡΙΔΑ την λένεισωs IΡΙΔΑ
ισωs IΡΙΔΑ
Ιριδα την λενε και να ξερετε κανει τις καλυτερες ''εμφανισεις'' εκτος περπατημενης!Όχι ίσως. ΊΡΙΔΑ την λένε
Άδικα ρωτάς συναγωνιστή... Δε θα σου πει...... Ήθελε μόνο να το γράψει για να ρωτάμε και αυτός να κάνει τον έξυπνο.... Κοινώς να του δώσουμε σημασία..... Αν δεν έχει κάποιος σκοπό να πει κάτι ολοκληρωμένα ας μην το πει καθόλου.... Γνώμη μουΚάποια παραπάνω πληροφορία από την παντρεμένη εκ Κιλκίς; Τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ...Ήμουν και εγώ πελάτης της Μαγκυς στη Καμάρα. Δεν ξέρω εάν έχω συναντηθεί μαζί της στο μαγαζί της γιατί είχα και εγώ το "στανταρακι" μου εκεί...
Και παλιότερα στη Μάγγυ θυμάμαι μια από τις καλύτερες κοπέλες που είχε να εργάζεται έγκυος.....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
Μόνο ο πιανίστας έλλειπε αλλά η Φένια έπαιξε εντυπωσιακή πίπιζα.Έγιναν και όργια φορώντας μάσκες,όπως στην ταινία;
Σταυρουπολη. εχει facebook με τα τηλεφωνα και αν τους στειλεις μνμ στο fb στελνουν και προγραμμα αν ζητησεις.Εχουν γινει πολλες αναφορες στο thread για το προγραμμα της Αννιτας/Βανας. Που το βρισκουμε αυτο;
ΤουμπανοΗ σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα.
Η φενια τουμπανο;Τουμπανο
Ποια εννοείς σεριφισα?Η σεριφισσα είναι καλή γιατί την μια φορά που πήγα δεν την είδα. Με οδήγησε η Σοφία στο δωμάτια σαν τον Τομ Κρουζ στο Μάτια ερμητικά κλειστά .
Μαύρο στην Ελίνα όπως και γενικά στο μαγαζί αυτό. Η δώρα ρε παιδιά κάνει τέλειο μασάζ τέλειο τέλειο τέλειο γιατί είναι η επιστήμη τηςΗ γριά κότα έχει το ζουμί!
Να πας ρε φίλε να σου αλλάξει γυαλιά ο γιατρός. Εκτός αν το ειρωνεύεσαι και το λεπτή και το ευγενική!Στην Ελίνα αναφέρεσαι; Είναι όντως μεγαλύτερη; Έξω την είδα λεπτή και ευγενική. Μάλλον δεν με βοηθάει η μυωπία μου.
Δεν ειναι η σεριφισσα αυτη..Καμια σχεση...Η φενια τουμπανο;
Και πώς την ζητάμε την σεριφισσα μάστορα;Δεν ειναι η σεριφισσα αυτη..Καμια σχεση...
Αν εισαι θαμωνας θα την μαθεις κι αυτην..αν πας για τη δοκιμη δυσκολα..στο γραφειακι δεξια απ τα δωματια καθετε.Και πώς την ζητάμε την σεριφισσα μάστορα;
Κάνε περιγραφή έτσι για την καυλάνταΑν εισαι θαμωνας θα την μαθεις κι αυτην..αν πας για τη δοκιμη δυσκολα..στο γραφειακι δεξια απ τα δωματια καθετε.
Χα χα σωστοοοςΔεν την ζητας. Αυτή σε βρίσκει, αν θέλει.
Μιλάς με γρίφους γέροντα....Έχεις δίκιο. Σιγά μην δοκιμάσω στην τύχη. Άσε να μείνω στα σταθερά μου.
Μόνο Δώρα. Η γνωστή Δώρα του luxury.
Και μια παρατήρηση: σε λίγο, οι υγρασιες από τα ντουβαρια θα φτάσουν ως την εξώπορτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν την ζητας. Αυτή σε βρίσκει, αν θέλει.
Δεν αναφέρεις όνομα. Στην Α αναφέρεσαι?Meaning?