Αν έχει σούπερ σώμα και όχι τόσο όμορφη, Ιριδα. Αν είναι πιο χυμώδης, ΜπέλλαΣτο crystal μια κοπέλα με γυαλιά πως λέγεται;
Τελευταία τροποποίηση:
Αν έχει σούπερ σώμα και όχι τόσο όμορφη, Ιριδα. Αν είναι πιο χυμώδης, ΜπέλλαΣτο crystal μια κοπέλα με γυαλιά πως λέγεται;
Λάουρα ?ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
ΟΧΙΛάουρα ?
Κάποια παραπάνω πληροφορία από την παντρεμένη εκ Κιλκίς; Τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ...Ήμουν και εγώ πελάτης της Μαγκυς στη Καμάρα. Δεν ξέρω εάν έχω συναντηθεί μαζί της στο μαγαζί της γιατί είχα και εγώ το "στανταρακι" μου εκεί...Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
Επίσκεψη dames, πίπα κωλο όλα, γκόμενα 45αρα με χιλιόμετρα, καλό σώμα, γλείφει κωλο... Χύσιμο στο στόμα. Δεν είναι καλή φάση αν είσαι εκλεκτικός. Οκ, γαμας. Αυτό.
Πουτανακι από εφαρμογή, παντρεμένη από Κιλκίς, ψοφια για πουτσα, αγαμητη καιρό, πρώην μασατζου στη Μάγκυ Εγνατία, πέρασα απλά φανταστικά, καβατζα μου πλέον.
Ρουμπινί..αλλά σταματησεΣτο crystal μια κοπέλα με γυαλιά πως λέγεται;
Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Όποια και να είναι καλό είναι να μην αναφερθείς δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει λόγος .Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;
χαααχχαχαχαχααχχαχαα απλα ενημερωσα!!!Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;
ισωs IΡΙΔΑΣτο crystal μια κοπέλα με γυαλιά πως λέγεται;
Όχι ίσως. ΊΡΙΔΑ την λένεισωs IΡΙΔΑ
ισωs IΡΙΔΑ
Ιριδα την λενε και να ξερετε κανει τις καλυτερες ''εμφανισεις'' εκτος περπατημενης!Όχι ίσως. ΊΡΙΔΑ την λένε
Άδικα ρωτάς συναγωνιστή... Δε θα σου πει...... Ήθελε μόνο να το γράψει για να ρωτάμε και αυτός να κάνει τον έξυπνο.... Κοινώς να του δώσουμε σημασία..... Αν δεν έχει κάποιος σκοπό να πει κάτι ολοκληρωμένα ας μην το πει καθόλου.... Γνώμη μουΚάποια παραπάνω πληροφορία από την παντρεμένη εκ Κιλκίς; Τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ...Ήμουν και εγώ πελάτης της Μαγκυς στη Καμάρα. Δεν ξέρω εάν έχω συναντηθεί μαζί της στο μαγαζί της γιατί είχα και εγώ το "στανταρακι" μου εκεί...
Και παλιότερα στη Μάγγυ θυμάμαι μια από τις καλύτερες κοπέλες που είχε να εργάζεται έγκυος.....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Μόνο ο πιανίστας έλλειπε αλλά η Φένια έπαιξε εντυπωσιακή πίπιζα.Έγιναν και όργια φορώντας μάσκες,όπως στην ταινία;
Η Ντάρια έκανε εντυπωσιακότερηΜόνο ο πιανίστας έλλειπε αλλά η Φένια έπαιξε εντυπωσιακή πίπιζα.
Σταυρουπολη. εχει facebook με τα τηλεφωνα και αν τους στειλεις μνμ στο fb στελνουν και προγραμμα αν ζητησεις.Εχουν γινει πολλες αναφορες στο thread για το προγραμμα της Αννιτας/Βανας. Που το βρισκουμε αυτο;