Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
300
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.018
Πόντοι
206
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Λάουρα ?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.244
Πόντοι
7.195
Επίσκεψη κρυσταλ με Ίριδα, ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος πριν μερικά ποστ. Ad χύσιμο στο λαιμό και σκάγια στο πηγούνι και στα χείλη ... Σούπερ φάση.
Επίσκεψη dames, πίπα κωλο όλα, γκόμενα 45αρα με χιλιόμετρα, καλό σώμα, γλείφει κωλο... Χύσιμο στο στόμα. Δεν είναι καλή φάση αν είσαι εκλεκτικός. Οκ, γαμας. Αυτό.
Πουτανακι από εφαρμογή, παντρεμένη από Κιλκίς, ψοφια για πουτσα, αγαμητη καιρό, πρώην μασατζου στη Μάγκυ Εγνατία, πέρασα απλά φανταστικά, καβατζα μου πλέον.
Κάποια παραπάνω πληροφορία από την παντρεμένη εκ Κιλκίς; Τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ...Ήμουν και εγώ πελάτης της Μαγκυς στη Καμάρα. Δεν ξέρω εάν έχω συναντηθεί μαζί της στο μαγαζί της γιατί είχα και εγώ το "στανταρακι" μου εκεί...

Teragr

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !
Η Εύα Τζάμπο εξακολουθεί να είναι στο αντίστοιχο μέρος; Αξίζει για ξεμπουκωμα;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.888
Πόντοι
1.436
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
I’m
Θα σε ενδιέφερε να γίνεις νονός;
Όποια και να είναι καλό είναι να μην αναφερθείς δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει λόγος .
Το να γίνει μάνα είναι κάτι πολύ σεβαστο και δεν έχει νόημα το που δουλεύει.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.018
Πόντοι
206

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.192
Πόντοι
206
Κάποια παραπάνω πληροφορία από την παντρεμένη εκ Κιλκίς; Τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ...Ήμουν και εγώ πελάτης της Μαγκυς στη Καμάρα. Δεν ξέρω εάν έχω συναντηθεί μαζί της στο μαγαζί της γιατί είχα και εγώ το "στανταρακι" μου εκεί...
Άδικα ρωτάς συναγωνιστή... Δε θα σου πει...... Ήθελε μόνο να το γράψει για να ρωτάμε και αυτός να κάνει τον έξυπνο.... Κοινώς να του δώσουμε σημασία..... Αν δεν έχει κάποιος σκοπό να πει κάτι ολοκληρωμένα ας μην το πει καθόλου.... Γνώμη μου

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.192
Πόντοι
206
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Και παλιότερα στη Μάγγυ θυμάμαι μια από τις καλύτερες κοπέλες που είχε να εργάζεται έγκυος.....

Throwaway_26

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Εχουν γινει πολλες αναφορες στο thread για το προγραμμα της Αννιτας/Βανας. Που το βρισκουμε αυτο;

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Εχουν γινει πολλες αναφορες στο thread για το προγραμμα της Αννιτας/Βανας. Που το βρισκουμε αυτο;
Σταυρουπολη. εχει facebook με τα τηλεφωνα και αν τους στειλεις μνμ στο fb στελνουν και προγραμμα αν ζητησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom