alipanavatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
ΕλήφθηΔεν συγκρίνονται οι εσκορτ με τις μασατζουδες
ΕλήφθηΔεν συγκρίνονται οι εσκορτ με τις μασατζουδες
καλησπερα φιλε-απο φατσα καλη ; Δοντια κλπ ολα καθαρη ;
Κάνει τα μπάνια της να μαυρίσει την κολοτρυπιδα της; Χα, χα, χα. Γειά σου πρόεδρε!Από ότι μου είπε Σεπτέμβρη θα ξανάξεκινησει !
40+; Αυτή κοντεύει τα 60H Εύα στο One Salonica δέχεται τρίο? Γιατί ψάχνομαι με ένα φίλο μου να καρφώσουμε μια 40+αρα
Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;H Εύα στο One Salonica δέχεται τρίο? Γιατί ψάχνομαι με ένα φίλο μου να καρφώσουμε μια 40+αρα
Ενταξει λιγο υπερβολικος εισαι τωρα..45αρα ειναι..40+; Αυτή κοντεύει τα 60
Μικρότερη από εμένα; Δύσκολο. Dream onΕνταξει λιγο υπερβολικος εισαι τωρα..45αρα ειναι..
Πάνω από 50 δεν είναι με τίποτα, αλλά οι ηλικίες ελάχιστη σημασία έχουν. Αν περνάς καλά ξαναπάς.. αν όχι τότε φεύγεις. Μην κολλάτε σε αριθμούς.40+; Αυτή κοντεύει τα 60
ΚΑΜΙΑΣκέφτομαι σήμερα να περάσω μια βόλτα από βανα
Είμαι ανάμεσα σε Βερόνικα και Τατιάνα ποια προτείνεται
ΕΜΜΥΈχεις να προτείνεις κάτι άλλο με τρώει ο κωλος Μ σήμερα
Δεν ψάχνουμε τον kill bill..να μαμησουμε θέλουμε!!Έχεις δίκιο. Σιγά μην δοκιμάσω στην τύχη. Άσε να μείνω στα σταθερά μου.
Μόνο Δώρα. Η γνωστή Δώρα του luxury.
Και μια παρατήρηση: σε λίγο, οι υγρασιες από τα ντουβαρια θα φτάσουν ως την εξώπορτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν την ζητας. Αυτή σε βρίσκει, αν θέλει.
ή για να την ασπρίσει....όπως το πάρει κανείς.Κάνει τα μπάνια της να μαυρίσει την κολοτρυπιδα της; Χα, χα, χα. Γειά σου πρόεδρε!
Λάθος μέρος αδερφέΔεν ψάχνουμε τον kill bill..να μαμησουμε θέλουμε!!
Έχεις αυτοκτονικες τάσεις Ε; Κ εγώ είχα κάποτε, πριν αρχίσουν τα σχολεία, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.... Αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό....Σκέφτομαι σήμερα να περάσω μια βόλτα από βανα
Είμαι ανάμεσα σε Βερόνικα και Τατιάνα ποια προτείνεται
Έμμυ έχει άδεια. Δοκίμασες καμία άλλη τελικά να πεις κ εμάς ?
αντριαννα massagioΈμμυ έχει άδεια. Δοκίμασες καμία άλλη τελικά να πεις κ εμάς ?
Αξίζει το massagio?αντριαννα massagio
Δωσε γνωση φιλε μου βοηθα και μαs ουs kαινουριουs sτην πολη ....τι εννοειs ..... κανει τις καλυτερες ''εμφανισεις'' εκτος περπατημενης?Ιριδα την λενε και να ξερετε!