Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (9 μέλη και 51 επισκέπτες)

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21
Πέρασμα από Zesi spa στην Μοναστηρίου δύο κοπέλες η μία που πέρασα μικρόκαμομενη όμορφη μελαχρινή γύρω στο 1,70 αδύνατη στα τού αγώνα πολύ καλή ίσως θα μπορούσε καί καλύτερα ο χώρος είναι σκατα παλιό διαμέρισμα αλλά οκ όχι αχουρι ήταν και ο μαλακάς ο Μιχάλης μέσα μάλλον γιατί άκουσα ομιλίες και πιθανόν και κοπέλες οι οποίες δεν εμφανίστηκαν το παράβολο κλασικά στα 60 80 Euro ίσως προτιμήθη πάλι

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
222
Πόντοι
20
ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω

• Χαχα
Αντιδράσεις: Vlc

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.215
Πόντοι
456
ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
222
Πόντοι
20
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μετά από δύο χρόνια (κάτοικος εξωτερικού) λέω να επισκεφτώ την Μαριάννα (έχω τα κονε από τότε που δούλευε στον Βασίλη Μοναστηριού). Γνωρίζει κανένας σχετικά με το ροστερ της αυτό το διάστημα?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.215
Πόντοι
456
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
222
Πόντοι
20
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.
Ναι οκ. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι ψηλές κοντές αδύνατες χοντρές? Στιλ νεφέλη Μπέλα από Krystal? Στιλ Ντάρια ή Φενια από Elegance?

Max_N

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;

zeronimo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Λόγο εργασιών όπου έχω να κάνω στο Κιλκίς θα επισκεφτώ το εκεί μαγαζί αύριο… και θα σας πω εντυπώσεις και ότι άλλο βγει
Τελικά δεν είπες εντυπώσεις πήγες τι έκανες; Είμαι και εγώ Σέρρες κοντά και θα πάω για κάτι δουλειές και λέω να περάσω, αξίζει;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
124
Πόντοι
0
δεν υπαρχει πλακα εκανα
Μαγκεs τσαμπα τρολαρεται ......ετσι που κανεται η στιχομυθυα του νηματοs δεν αποκτα καθ'ολου ενδιαφερον.... Αφειστε τα αυτα και δωστε γνωση στο νημα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.546
Πόντοι
7.195

Εξαρτάται τι ζητάς! Αν θέλεις και σεξ, τότε πας Body Free. Ήμουν πελάτης του Νίκου και πάντα στο χώρο που διατηρούσε στη Καραμανλή είχε και το κομμάτι του σεξ σε πρόγραμμα. Το massagio δεν το ξέρω, κάποιοι έχουν πει ότι παίζει "πετσέτα"...

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.588
Πόντοι
2.046
Εξαρτάται τι ζητάς! Αν θέλεις και σεξ, τότε πας Body Free. Ήμουν πελάτης του Νίκου και πάντα στο χώρο που διατηρούσε στη Καραμανλή είχε και το κομμάτι του σεξ σε πρόγραμμα. Το massagio δεν το ξέρω, κάποιοι έχουν πει ότι παίζει "πετσέτα"...
Δεν τρως πετσέτα στο Massagio, ακόμη και την πρώτη φορά που πήγα απλά ξάπλωσα ολόγυμνος στο κρεβάτι και όλα πήραν τον δρόμο τους.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.215
Πόντοι
456
Δεν τρως πετσέτα στο Massagio, ακόμη και την πρώτη φορά που πήγα απλά ξάπλωσα ολόγυμνος στο κρεβάτι και όλα πήραν τον δρόμο τους.
Χρειάζεται να ψήσουμε καφέ ή θα μας πείς λεπτομέρειες για το τι έγινε στον δρόμο;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Γνώμη για dames κάποιος τελευταία;Πρέπει ν έχει χαλάσει πολύ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom