fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 101
- Πόντοι
- 0
ΛάουραamesΚαλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;
ΛάουραamesΚαλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;
Τελικά δεν είπες εντυπώσεις πήγες τι έκανες; Είμαι και εγώ Σέρρες κοντά και θα πάω για κάτι δουλειές και λέω να περάσω, αξίζει;Λόγο εργασιών όπου έχω να κάνω στο Κιλκίς θα επισκεφτώ το εκεί μαγαζί αύριο… και θα σας πω εντυπώσεις και ότι άλλο βγει
Μαγκεs τσαμπα τρολαρεται ......ετσι που κανεται η στιχομυθυα του νηματοs δεν αποκτα καθ'ολου ενδιαφερον.... Αφειστε τα αυτα και δωστε γνωση στο νημαδεν υπαρχει πλακα εκανα
ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Εξαρτάται τι ζητάς! Αν θέλεις και σεξ, τότε πας Body Free. Ήμουν πελάτης του Νίκου και πάντα στο χώρο που διατηρούσε στη Καραμανλή είχε και το κομμάτι του σεξ σε πρόγραμμα. Το massagio δεν το ξέρω, κάποιοι έχουν πει ότι παίζει "πετσέτα"...ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Δεν τρως πετσέτα στο Massagio, ακόμη και την πρώτη φορά που πήγα απλά ξάπλωσα ολόγυμνος στο κρεβάτι και όλα πήραν τον δρόμο τους.Εξαρτάται τι ζητάς! Αν θέλεις και σεξ, τότε πας Body Free. Ήμουν πελάτης του Νίκου και πάντα στο χώρο που διατηρούσε στη Καραμανλή είχε και το κομμάτι του σεξ σε πρόγραμμα. Το massagio δεν το ξέρω, κάποιοι έχουν πει ότι παίζει "πετσέτα"...
Χρειάζεται να ψήσουμε καφέ ή θα μας πείς λεπτομέρειες για το τι έγινε στον δρόμο;Δεν τρως πετσέτα στο Massagio, ακόμη και την πρώτη φορά που πήγα απλά ξάπλωσα ολόγυμνος στο κρεβάτι και όλα πήραν τον δρόμο τους.
Δυο απαντήσεις είχες συνάδελφε και οι δυο ήταν για Body free και εσύ το έριξες στο massagio.Τελικά άλλα ρωτάς εδώ, άλλα απαντάει ο καθένας. Για Εμφάνιση ήθελα τα φώτα σας. Όχι αν θα χώσω ή όχι. Τέλος πάντων. Πήγα massagio στα τυφλά. 3 κοπέλες παρούσες. Χαρά, γλυκιά πιτσιρίκα αλλά μπαμπάτσικια, Αντριάνα γύρω στα 28-30 όπως την έκοψα ξανθιά και μια ακόμα με όμορφο πρόσωπο αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Επιλογή Αντριάνας. Ο χώρος πεντακάθαρος. Πρώτο μέρος αρκετά καλό με σωστή πίεση για χαλάρωμα. Δεύτερο μέρος, η ρόμπα που φορούσε έκρυβε εκπλήξεις. Παίζει η μπιροκοιλιά μου να ήταν μικρότερη. Και βυζιά μεγάλα αλλά στην κατιούσα.. Τουλάχιστον έκανε καλό φραπέ. 50€
Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορίαΧρειάζεται να ψήσουμε καφέ ή θα μας πείς λεπτομέρειες για το τι έγινε στον δρόμο;
Ναι αλλά οι απαντήσεις λέγανε ότι σπρώχνεις. Όχι περιγραφή.Δυο απαντήσεις είχες συνάδελφε και οι δυο ήταν για Body free και εσύ το έριξες στο massagio.
Για λόγους υγείας δεν κατάφερα να πάω!!!Τελικά δεν είπες εντυπώσεις πήγες τι έκανες; Είμαι και εγώ Σέρρες κοντά και θα πάω για κάτι δουλειές και λέω να περάσω, αξίζει;
Ημερομηνια ; ποτε πηγες;Τελικά άλλα ρωτάς εδώ, άλλα απαντάει ο καθένας. Για Εμφάνιση ήθελα τα φώτα σας. Όχι αν θα χώσω ή όχι. Τέλος πάντων. Πήγα massagio στα τυφλά. 3 κοπέλες παρούσες. Χαρά, γλυκιά πιτσιρίκα αλλά μπαμπάτσικια, Αντριάνα γύρω στα 28-30 όπως την έκοψα ξανθιά και μια ακόμα με όμορφο πρόσωπο αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Επιλογή Αντριάνας. Ο χώρος πεντακάθαρος. Πρώτο μέρος αρκετά καλό με σωστή πίεση για χαλάρωμα. Δεύτερο μέρος, η ρόμπα που φορούσε έκρυβε εκπλήξεις. Παίζει η μπιροκοιλιά μου να ήταν μικρότερη. Και βυζιά μεγάλα αλλά στην κατιούσα.. Τουλάχιστον έκανε καλό φραπέ. 50€
ΣάββατοΗμερομηνια ; ποτε πηγες;
Στο massagio η Χαρά είναι ότι πρέπει για τα γούστα σου, bbw με μεγάλα βυζιά.Ημερομηνια ; ποτε πηγες;
σα δε ντρεπεσαι σατυρεΣτο massagio η Χαρά είναι το πρέπει για τα γούστα σου, bbw με μεγάλα βυζιά.
Κανονικό μασάζ και λίγο τσιμπημενο..Αυτό τι μαγαζί είναι;;
Στο πανόραμα