Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
36
Πόντοι
0
Ευγενικά χαιρετάς, και φεύγεις. Απλό κ σωστό
καλημερα,αυτο ειναι το παλιο aqua
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλημερα,αυτο ειναι το παλιο aqua

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
36
Πόντοι
0

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
176
Πόντοι
1
Γνωμες για ραφαελα απο crystal,
Για εμένα δεν αξίζει man κοντή όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά μέσα δεν ξέρω αν κάνει καλό μασάζ κτλ. Αλλά από εξωτερικής εμφανίσεως δεν είναι κάτι που αξίζει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.425
Πόντοι
3.786
Εγώ που την έχω δοκιμάσει,έχω αντίθετη άποψη.Γύρω στα 20,όμορφο πρόσωπο και ας μην είναι μοντέλο,με καλοσχηματισμένο κορμί.Πιασιματάκια όσο πρέπει με ωραία κωλάρα και βυζάκι.Δεν θα πάθεις σοκ από το μασάζ της,αλλά κάνει καλή προσπάθεια να σε καυλώσει,χωρίς υπερβολές και θεατρινισμούς.

Τελευταία τροποποίηση:

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Ερώτηση: Όταν η τσατσά δεν σε ενημερώνει από πριν, ότι στο μασατζίδικο έχει μόνο δύο γριές γύρω στα 50 , τι κάνεις; Για όσους δεν κατάλαβαν, μιλάω για ένα μέρος στην Β. Όλγας 38.
Για εμάς που θέλουμε 50 , ήταν καλές ?

Romantikos_001

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες μία Ναταλία στο crystal μήπως είναι η Ναταλία της Βάνας; Κανένα καινούργιο πρόσωπο στο crystal έχουμε;

kalamity

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να πάω σε μασάτζιδικο χωρίς να πάρω πρώτα τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού; Οκ φαντάζομαι ότι μπορεί να μην υπαρχει κάποια διαθέσιμη κοπέλα και να είναι όλες με πελάτη, αλλά μπορώ απλά να μπω μέσα και να δω διαθεσιμότητα κτλ;

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Καλό κοριτσάκι με πολύ φρέσκια σφιχτή λευκή επιδερμίδα. Απλό μασάζ , καλό το δευτερο μέρος χωρίς προσποίηση. Κακό οτι σταματά αμέσως μόλις αρχίζεις να τελειώνεις

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Παίδες μία Ναταλία στο crystal μήπως είναι η Ναταλία της Βάνας; Κανένα καινούργιο πρόσωπο στο crystal έχουμε;
Πριν τρεις μέρες που πήγα είχε μία πολύ αδύνατη μικρή ,νεο πρόσωπο ομορφούλικο, δε ρώτησα ποια είναι είχα ραντεβου

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Massagio Ισμήνη. Όμορφο κοριτσάκι.Αδύνατη σχετικά κοντούλα με όμορφο μέτριο στήθος. Μέτριο μασάζ κ μέτριο 2ο μέρος. Για τα δικά μου πάντα γούστα.

Romantikos_001

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Μία απορία θέλω να εκφράσω: όταν σ ένα κατάστημα προσφέρεται καλαμάκι και στη συνέχεια σ έναν πελάτη που επιθυμεί μόνο φραπέ η κοπέλα χρησιμοποιεί φτυσιματα, κινδυνεύει αυτός ο πελάτης να κολλήσει κάτι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom