Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Αν εισαι θαμωνας θα την μαθεις κι αυτην..αν πας για τη δοκιμη δυσκολα..στο γραφειακι δεξια απ τα δωματια καθετε.

Νεαρή (γύρω στα 25 την έκοψα) Ελληνίδα ομορφούλα καθαρή, έχει δικό της χώρο στην άνω Πόλη, κάνει 2 προγράμματα μασάζ με εκτόνωση με την κλασική τιμή που συναντάς και στα μασάτζιδικα ή σεξ με τα διπλά (όχι πρωκτικό), ευχάριστη εμπειρία θα έλεγα
Είναι αυτή που μισοφαίνεται στη φωτογραφία?

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Πέρασμα από Crystal με το καυλέτο την Άρτεμις. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος ότι καλύτερο, έβγαλε πολύ καύλα.
Τέτοιο δεύτερο μέρος έχει καμία άλλη που προτείνεις από το μαγαζί αυτό? π.χ. ίριδα...

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
318
Πόντοι
21
Τέτοιο δεύτερο μέρος έχει καμία άλλη που προτείνεις από το μαγαζί αυτό? π.χ. ίριδα...
Ίριδα, Νεφέλη, Μπέλλα,, Ραφαέλα. Με την όρεξη και τις στιγμές τους. Αν είναι σωστός κάποιος, δεν βλέπω λόγο να υπάρξει πρόβλημα. Απλά δεν είναι value for money.

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Μασάζολαγνοι φίλοι προχθές δέχτηκα κλήση από τον παρακάτω αριθμό 6944400121 σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google είδα ότι ο αριθμός ανήκει σε εταιρεία κινητής η οποία χρεώνει αριθμούς άσκοπα είτε τρώει τίς μονάδες ή χρεώνει και τρώει την κάρτα του κινητού και κάπου έλεγε ότι είναι σάν το pretador προσοχή

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Πέρασμα από Zesi spa στην Μοναστηρίου δύο κοπέλες η μία που πέρασα μικρόκαμομενη όμορφη μελαχρινή γύρω στο 1,70 αδύνατη στα τού αγώνα πολύ καλή ίσως θα μπορούσε καί καλύτερα ο χώρος είναι σκατα παλιό διαμέρισμα αλλά οκ όχι αχουρι ήταν και ο μαλακάς ο Μιχάλης μέσα μάλλον γιατί άκουσα ομιλίες και πιθανόν και κοπέλες οι οποίες δεν εμφανίστηκαν το παράβολο κλασικά στα 60 80 Euro ίσως προτιμήθη πάλι

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω

• Χαχα
Αντιδράσεις: Vlc

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μετά από δύο χρόνια (κάτοικος εξωτερικού) λέω να επισκεφτώ την Μαριάννα (έχω τα κονε από τότε που δούλευε στον Βασίλη Μοναστηριού). Γνωρίζει κανένας σχετικά με το ροστερ της αυτό το διάστημα?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.530
Πόντοι
456
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.
Ναι οκ. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι ψηλές κοντές αδύνατες χοντρές? Στιλ νεφέλη Μπέλα από Krystal? Στιλ Ντάρια ή Φενια από Elegance?

Max_N

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom