Στο τέλος θα μας πει πως τον άφησε δάκτυλο και γλυφό....Έχω συγκλονιστεί......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αν εισαι θαμωνας θα την μαθεις κι αυτην..αν πας για τη δοκιμη δυσκολα..στο γραφειακι δεξια απ τα δωματια καθετε.
Είναι αυτή που μισοφαίνεται στη φωτογραφία?Νεαρή (γύρω στα 25 την έκοψα) Ελληνίδα ομορφούλα καθαρή, έχει δικό της χώρο στην άνω Πόλη, κάνει 2 προγράμματα μασάζ με εκτόνωση με την κλασική τιμή που συναντάς και στα μασάτζιδικα ή σεξ με τα διπλά (όχι πρωκτικό), ευχάριστη εμπειρία θα έλεγα
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Τέτοιο δεύτερο μέρος έχει καμία άλλη που προτείνεις από το μαγαζί αυτό? π.χ. ίριδα...Πέρασμα από Crystal με το καυλέτο την Άρτεμις. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος ότι καλύτερο, έβγαλε πολύ καύλα.
Ίριδα, Νεφέλη, Μπέλλα,, Ραφαέλα. Με την όρεξη και τις στιγμές τους. Αν είναι σωστός κάποιος, δεν βλέπω λόγο να υπάρξει πρόβλημα. Απλά δεν είναι value for money.Τέτοιο δεύτερο μέρος έχει καμία άλλη που προτείνεις από το μαγαζί αυτό? π.χ. ίριδα...
Μασάζολαγνοι φίλοι προχθές δέχτηκα κλήση από τον παρακάτω αριθμό 6944400121 σε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google είδα ότι ο αριθμός ανήκει σε εταιρεία κινητής η οποία χρεώνει αριθμούς άσκοπα είτε τρώει τίς μονάδες ή χρεώνει και τρώει την κάρτα του κινητού και κάπου έλεγε ότι είναι σάν το pretador προσοχή
Πέρασμα από Zesi spa στην Μοναστηρίου δύο κοπέλες η μία που πέρασα μικρόκαμομενη όμορφη μελαχρινή γύρω στο 1,70 αδύνατη στα τού αγώνα πολύ καλή ίσως θα μπορούσε καί καλύτερα ο χώρος είναι σκατα παλιό διαμέρισμα αλλά οκ όχι αχουρι ήταν και ο μαλακάς ο Μιχάλης μέσα μάλλον γιατί άκουσα ομιλίες και πιθανόν και κοπέλες οι οποίες δεν εμφανίστηκαν το παράβολο κλασικά στα 60 80 Euro ίσως προτιμήθη πάλι
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
μασαζοtester
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Μετά από δύο χρόνια (κάτοικος εξωτερικού) λέω να επισκεφτώ την Μαριάννα (έχω τα κονε από τότε που δούλευε στον Βασίλη Μοναστηριού). Γνωρίζει κανένας σχετικά με το ροστερ της αυτό το διάστημα?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Ναι οκ. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι ψηλές κοντές αδύνατες χοντρές? Στιλ νεφέλη Μπέλα από Krystal? Στιλ Ντάρια ή Φενια από Elegance?Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.
Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
Θες να δώσεις συγχαρητήρια;Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;
Δεν καταλαβαινωΘες να δώσεις συγχαρητήρια;
Και εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ρωτάς δημόσια ποια είναιΔεν καταλαβαινω
Mαλλον για κουμπάρος πάειΔεν καταλαβαινω
και εγω θελω να παω -γουσταρω γκαστρωμενεςΚαλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
δεν υπαρχει πλακα εκανακαι εγω θελω να παω -γουσταρω γκαστρωμενες
John_282
Μέγας
- Εγγρ.