Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

papasto

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι παλιός στο κουρμπέτι απλά δεν είχα λογαριασμό και αποφάσισα να κάνω γιατί δεν θεωρώ σωστό να παίρνεις μόνο πληροφορίες και να μη δίνεις κιόλας...
Λοιπόν έχω κάποιες απορίες εσείς που τα παρακολουθείτε πιο τακτικά αν ξέρει κανείς και μπορεί να μου πει και στην πορεία επειδή έχω κάνει αρκετά μασάζ στη πόλη θα καταθέσω κ εγώ απόψεις και εμπειρίες!!!

1. Η Αθηνά η Μιλφάρα από τον μασάτζιο τι κάνει ξέρει κανείς? Μια μέρα ξαφνικά εξαφανίστηκε... Ήταν και καλό παιδί και πολύ καλό μασάζ και καυλιάρικο τελείωμα σου κάνε!!!
2.Η Μαγκί που ήταν παλιά για καιρό στο Vana ισχύει ότι είναι στη Λάρισα? Έχει πάει κανείς να μας πει τα ίχνη της? Επίσης πολύ καυλιάρικο μασάζ.
3. Πέρα από τη Νεφέλη που για μένα ξεχωρίζει στη πόλη και τη Νάντια όσο έκανε στο Κρυσταλ έχει κάτι άλλο αξιόλογο η πόλη να μου προτείνετε?

Όποιος ξέρει κάτι απαντάει...Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Από ότι ξέρω από Italia Που είμαι και πάει συχνά η Νεφελία η μελαχρινή παντρέυεται με επιχειρηματία Έλληνα της Επαρχίας και θα σταματήσει.Ανησύχησε και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Non sappiamo degli altri.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.203
Πόντοι
3.786
Από ότι ξέρω από Italia Που είμαι και πάει συχνά η Νεφελία η μελαχρινή παντρέυεται με επιχειρηματία Έλληνα της Επαρχίας και θα σταματήσει.Ανησύχησε και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Non sappiamo degli altri.
Εκεί που βρίσκεται τώρα ο Σίλβιο δεν μπορεί να ανησυχεί πλέον.Άκρα του τάφου σιωπή κυριολεκτικά

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.089
Πόντοι
736
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι παλιός στο κουρμπέτι απλά δεν είχα λογαριασμό και αποφάσισα να κάνω γιατί δεν θεωρώ σωστό να παίρνεις μόνο πληροφορίες και να μη δίνεις κιόλας...
Λοιπόν έχω κάποιες απορίες εσείς που τα παρακολουθείτε πιο τακτικά αν ξέρει κανείς και μπορεί να μου πει και στην πορεία επειδή έχω κάνει αρκετά μασάζ στη πόλη θα καταθέσω κ εγώ απόψεις και εμπειρίες!!!

1. Η Αθηνά η Μιλφάρα από τον μασάτζιο τι κάνει ξέρει κανείς? Μια μέρα ξαφνικά εξαφανίστηκε... Ήταν και καλό παιδί και πολύ καλό μασάζ και καυλιάρικο τελείωμα σου κάνε!!!
2.Η Μαγκί που ήταν παλιά για καιρό στο Vana ισχύει ότι είναι στη Λάρισα? Έχει πάει κανείς να μας πει τα ίχνη της? Επίσης πολύ καυλιάρικο μασάζ.
3. Πέρα από τη Νεφέλη που για μένα ξεχωρίζει στη πόλη και τη Νάντια όσο έκανε στο Κρυσταλ έχει κάτι άλλο αξιόλογο η πόλη να μου προτείνετε?

Προς το παρόν όμως πάλι ζητάς πληροφορίες προκαταβολικά, χωρίς να δώσεις.
Γεμίσαμε παρτάκηδες.
Οι 1,2 ξέρουμε τι κάνουν , αλλα γιατί να πούμε οεο;
Με το 3 δεν ασχολούμαι υπάρχουν καλύτερες!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παιδιά.

Για να λες ότι αξίζει η νεφέλη σημαίνει ότι την δοκίμασες
Οπως κ την Αθηνά π ψάχνεις
Δεν είδα να κάνεις καμία ενημέρωσή όμως για καμία

Dionisos181

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα.Ψαχνω μια Κατερινα απο Αρετσου,που εχω δει να αναφερεται πολλες φορες εδω μεσα,αλλα δεν βρισκω ουτε αγγελια ουτε τηλεφωνο..Αν μπορει καποιος να βοηθησει,θα το εκτιμουσα.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.200
Πόντοι
201
Καλησπερα.Ψαχνω μια Κατερινα απο Αρετσου,που εχω δει να αναφερεται πολλες φορες εδω μεσα,αλλα δεν βρισκω ουτε αγγελια ουτε τηλεφωνο..Αν μπορει καποιος να βοηθησει,θα το εκτιμουσα.
ψαξε στο freelist που λεει οτι ειναι γυμναστρια (μαλλον σουμο γυμναζει)
τι την θες ρε αδερφε αυτην,να σου σπασει τα παπαρια απο την παρλα??

Dionisos181

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Μια που λεει "πτυχιουχος μαλλαξης...αποκατασταση και απομακρυνση του γαλακτικου οξεος των μυων.." κτλ κτλ??? Ε ας μιλαει,δεν με ενοχλει.Αρκει να ειναι καλη στα υπολοιπα.Κι επισης αμα θελω και με ενοχλει,της λεω να μη μιλαει τοσο.

• Like
Αντιδράσεις: tefras

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Αδερφέ μακριά!Αληθεια δεν αξίζει γι αυτό που θες!Αυτο είναι το τηλ αλλά πια δεν αξίζει καθόλου.. 698 2179301

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Παιδιά ψάχνω κάτι καινούριο στην πόλη.Με ενδιαφέρει να είναι εμφανίσιμη και να κάνει καλό μασάζ!Φραπες καλαμάκι δεν με ενδιαφέρει και τόσο όχι ότι θα πω όχι κι ολας.Απλα βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια ιδρύματα και τα ίδια και τα ίδια κορίτσια.Εχει πάρει το ματάκι μου αρκετές αγγελίες κατά διαστήματα που δεν έχω δει κάτι εδώ μέσα!Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Dionisos181

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Αδερφέ μακριά!Αληθεια δεν αξίζει γι αυτό που θες!Αυτο είναι το τηλ αλλά πια δεν αξίζει καθόλου.. 698 2179301
Ναι,ευχαριστω!Την ειδα και φωτο στο Viber..Δεν μ φαινεται και τοσο ασχημη περιπτωση..Ειμαι και σε φαση που καταγραφω εμπειριες..οποτε θα παω οταν βολεψει.και θα γραψω και μια κριτικη εδω.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Ναι,ευχαριστω!Την ειδα και φωτο στο Viber..Δεν μ φαινεται και τοσο ασχημη περιπτωση..Ειμαι και σε φαση που καταγραφω εμπειριες..οποτε θα παω οταν βολεψει.και θα γραψω και μια κριτικη εδω.
Ρε φίλε αυτή δεν κανει ούτε για Τσατσα σε μπουρδελο έτσι όπως είναι.Ειχα πάει το 2010 μαζί της πρώτη φορά και ήταν αρκετά καλή βυζι ευδιάθετη ,βέβαια μέχρι ισπανικό έκανε τότε.Επειτα για κάποια χρόνια δεν ειχα ξαναπάει την ειχα χάσει και ξαναπήγα μια μες το κοβιντ.Εεε δεν βλέπονταν.Εκτοτε απο εμένα έχει μεγάλο Χ.Αν δεν ακούς πήγαινα αλλά τσάμπα το πενηντάρικο.

Dionisos181

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Ρε φίλε αυτή δεν κανει ούτε για Τσατσα σε μπουρδελο έτσι όπως είναι.Ειχα πάει το 2010 μαζί της πρώτη φορά και ήταν αρκετά καλή βυζι ευδιάθετη ,βέβαια μέχρι ισπανικό έκανε τότε.Επειτα για κάποια χρόνια δεν ειχα ξαναπάει την ειχα χάσει και ξαναπήγα μια μες το κοβιντ.Εεε δεν βλέπονταν.Εκτοτε απο εμένα έχει μεγάλο Χ.Αν δεν ακούς πήγαινα αλλά τσάμπα το πενηντάρικο.
Θα δω..μαλλον θα παω.Εσυ την ειδες και νεοτερη,γι αυτο ισως απογοητευτηκες με την εξέλιξή της.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Θα δω..μαλλον θα παω.Εσυ την ειδες και νεοτερη,γι αυτο ισως απογοητευτηκες με την εξέλιξή της.
Ωραία να πας είναι δικαίωμα σου αλλά θέλω μόλις πας να μας γράψεις και κάτι εδώ να φωτίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να κάνει πειράματα.Επισης λυπάμαι που θα το πω φίλε μου αλλά βλέπω 14 μυνηματα εδώ δικα σου,μια για τη ροζιτα,μια για την κορινα μια για την Κατερίνα αλλά δεν βλέπω να έγραψες την εμπειρία σου κάπου μετά.Δεν είναι το φόρουμ μόνο για κονε.Ειναι και για να γράφεις και για να ακούς εμπειριες απο άλλους .

Μακεδνος

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Φύγε μακρυά. Είχα κάνει το λάθος να τη συναντήσω 2 χρόνια πριν τον κοβιντ. Όταν άνοιξε η πόρτα ξενέρωσα αλλά λέω θα μπω ένα μασάζ φραπέ και θα φύγω. Ε μόνο στο μασάζ έμεινα, μιλούσε ακατάπαυστα για άσχετα θέματα και δε μου σηκώθηκε ποτέ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Φύγε μακρυά. Είχα κάνει το λάθος να τη συναντήσω 2 χρόνια πριν τον κοβιντ. Όταν άνοιξε η πόρτα ξενέρωσα αλλά λέω θα μπω ένα μασάζ φραπέ και θα φύγω. Ε μόνο στο μασάζ έμεινα, μιλούσε ακατάπαυστα για άσχετα θέματα και δε μου σηκώθηκε ποτέ.
Όλοι λέμε πως η κοπέλα είναι χάλια και δεν αξίζει, και όμως κάποιοι θέλουν να πάνε. Δεν το καταλαβαίνω, είπαμε να έχουμε βίτσια, αλλά όχι κ έτσι

Μακεδνος

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Όλοι λέμε πως η κοπέλα είναι χάλια και δεν αξίζει, και όμως κάποιοι θέλουν να πάνε. Δεν το καταλαβαίνω, είπαμε να έχουμε βίτσια, αλλά όχι κ έτσι
Το θέμα είναι όταν θα πάει ( γιατί θα πάει) να είναι αντικειμενικός στην περιγραφή του και όχι του τύπου είχε βυζάρες εμένα μου άρεσε

Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
205
Πόντοι
20
Αυτό είναι το body free χωρίς να είναι το body free; Ίδιο τηλέφωνο αλλά και στον ίδιο χώρο πού ήταν;

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Lex88

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Για να λες ότι αξίζει η νεφέλη σημαίνει ότι την δοκίμασες
Οπως κ την Αθηνά π ψάχνεις
Δεν είδα να κάνεις καμία ενημέρωσή όμως για καμία
Καλησπέρα αδερφέ μ!
Φυσικά και τις 3 τις έχω δοκιμάσει που ανέφερα στο post μου...Και τη Νεφέλη και την Αθηνά και την Μαγκί.
Απλά την πρώτη ξέρω που να την βρω και σήμερα αν θέλω ενώ τις άλλες δυο τις έχω χάσει και ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει άποψη για να βοηθήσει αν τις έχει δει κάπου...Πχ για την Μαγκί που ταν στο Βάνα παλιά άκουσα ότι είναι σε μαγαζί της Βάνας στη Λάρισα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει...
Την Αθηνά την έχω χάσει τελείως που έκανα στο massagio...Την Νεφέλη είναι ακόμα Crystal και κάνω μαζί της κανονικά..

Τώρα δν ανέφερα σχόλια για αυτές γιατί στο παρελθόν έχω δει πολλά σχόλια και για τις 3 και είπα να μην γίνομαι κουραστικός αλλά μιας και το αναφέρεις να σας πω...
1. Νεφέλη Κρυσταλ.
Μαγικό πρόγραμμα όσες φορές και αν έκανα και πολύ ωραίο μωρό αντικειμενικά...κορμάρα καυλωτική φάτσα όχι τόσο όμορφη ίσως για κάποιους άλλα καυλωτική πάντα με διάθεση καλή και του γουστάρει αυτό που κάνει δεν νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία πράγμα για μένα σημαντικό...της βάζω άριστα!
2.Αθηνά Μασσάτζιο.
Μαγικό μασάζ αρχικά για τέτοιο σπα....μιλγ εμφανισιακά...όχι όμορφη ιδιαίτερα αλλά έχει κάτι το σέξυ πάνω της και στο βλέμμα της και πολύ καλό δεύτερο μέρος επίσης...πάντα διάθεση και αυτή και πολύ καλό παιδί...ευγενικό κλπ κλπ...Δν έχει τη φρεσκάδα προφανώς και το κορμί της Νεφέλης επ ουδενί αλλά είναι κάτι το διαφορετικό και πολύ καλό μιλφάκι....
3.Μάγκι Βάνα τότε.
Απ τα πιο καυλωτικά μωράκια που 'χω κάνει μασάζ στη πόλη...μελανούρι κοντό φρέσκο με τατουαζάκια και πολύ καυλωτικό κορμάκι γενικά....φοβερό βυζί και επιδερμίδα σώματος...τελείωνα μαζί της σε χρόνο μηδέν...ήταν κάτι το τρομερό...πολύ ιδιαίτερο και σέξυ κορίτσι...επίσης Φούλ άξιζε...τώρα άκουσα τα τελευταία χρόνια ότι πήρε ύφος κλπ και κάποιους δν τους φέρθηκε ευγενικά κλπ πριν φύγει από τη Θεσσαλονίκη...δν ξέρω εγώ κάτι τέτοιο δν έζησα και δν μπορώ να το πω...

Βασική σημείωση ότι είμαι παλιός στην πιάτσα πολύ και ότι γράφω είναι κάποια και παλιές συναντήσεις δν γίναν εχθές....κάνω μασάζ τέτοια από το 2009 σίγουρα...
Και αν σκεφτώ έχω και άλλες πολλές να πώ καλές....Μια πολύ καλή επίσης πχ για τους παλιούς που την είχα βγάλει και γκόμενα για μια φάση ήταν μια από το Olga's Day Spa τότε ξανθιά λεπτή στεγνή πολύ με κορμάκι πολύ ωραίο και καυλωτικό βλέμμα μικρό στητό στήθος αλλά επίσης χάθηκε κάποια στιγμή... πρέπει να μπλεξε με μύκονο απ όσο είχα μάθει....δν θυμαμαι το όνομα της καθόλου...

Το θέμα είναι ότι τώρα απ όσα μαγαζιά πάω εγώ δν βρίσκω σοβαρή γκόμενα να κάνω και να γουστάρω τύπου Νεφέλης...Υπάρχει κάτι αξιόλογο να μου προτείνει κάποιος ή να μου πει αν φάνηκε καμιά από τις παραπάνω πουθενά που δεν το ξέρω...?

Lex88

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Προς το παρόν όμως πάλι ζητάς πληροφορίες προκαταβολικά, χωρίς να δώσεις.
Γεμίσαμε παρτάκηδες.
Οι 1,2 ξέρουμε τι κάνουν , αλλα γιατί να πούμε οεο;
Με το 3 δεν ασχολούμαι υπάρχουν καλύτερες!
Έχεις απόλυτο δίκιο φιλαράκι ζητώ συγνώμη απ' όλους νομίζω με το τελευταίο μήνυμα μου να σε κάλυψα έστω λίγο...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Αυτό είναι το body free χωρίς να είναι το body free; Ίδιο τηλέφωνο αλλά και στον ίδιο χώρο πού ήταν;

Απεναντι στο παλιο Venus spa μετακομισε.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom