Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
819
Πόντοι
96
Αυτό είναι το body free χωρίς να είναι το body free; Ίδιο τηλέφωνο αλλά και στον ίδιο χώρο πού ήταν;

Με τα ίδια ιατρικά κρεβάτια εξέτασης για μασαζοκρεβατα.

papasto

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Signori fantastici!Ο κλιντον ήθελε και 20αρα Μασατζου.Οπότε μάθαμε τι συμβαίνει και Θεσσαλ. οι 20αρες μασσατζού πάνε με Κλιντον και τραμπ ηλικίες.Το μάθαμε και αυτό,οι ηλικιωμένοι 70+ της elite τις παίρνουν. Και το ΕΚΑΒ θα είναι δίπλα από εδω και πέρα.

Συνημμένα

• TELEMMGLPICT000361647292_17044653358080_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6b...jpeg
    TELEMMGLPICT000361647292_17044653358080_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6b...jpeg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Απεναντι στο παλιο Venus spa μετακομισε.
Δεν μετακόμισε. Το body free έκλεισε οριστικά. Απέναντι στο παλιό το Venus άνοιξε ο τριαινας Απλά έχει πάρει το πελατολόγιο του Νίκου

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Signori fantastici!Ο κλιντον ήθελε και 20αρα Μασατζου.Οπότε μάθαμε τι συμβαίνει και Θεσσαλ. οι 20αρες μασσατζού πάνε με Κλιντον και τραμπ ηλικίες.Το μάθαμε και αυτό,οι ηλικιωμένοι 70+ της elite τις παίρνουν. Και το ΕΚΑΒ θα είναι δίπλα από εδω και πέρα.
Αν εξαιρέσουμε τα παιδιά κάτω των 18 ...αν αυτοί που κατάφεραν να γίνουν "βασιλιάδες" επί γης δεν γαμανε τον αφρό τότε ποιος θα το κάνει ???? Η πλειοψηφία των κακομοίρηδων που δεν βγάζουν τον μήνα ??!.....+ ένα επιπλέον respect στον clinton που τον τσιμπουκωνε η Λεβίνσκι γιατί σαν μύστης γνώριζε πως οι χοντρές είναι απιαστες στον πεοθηλασμο

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Δεν μετακόμισε. Το body free έκλεισε οριστικά. Απέναντι στο παλιό το Venus άνοιξε ο τριαινας Απλά έχει πάρει το πελατολόγιο του Νίκου
Ε τοτε καναν κλωνο του θα ειδα στο γραφειο..

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Σχετικά με τη Κατερίνα Αρετσού. Ειχα πάει για το μασαζ με το black N decker και πραγματικά ήταν καλό. Το δεύτερο πρόγραμμα τις τελευταίες φορές δεν το πήρα. Ήταν πεταμένα € διότι έγινε μπακατέλα. Ο ως ρε μάγκες έχει κάτι μερακλήδες 70+ που είναι φανατικοί. Και καλά κάνουν. Μακάρι στα 70 να έχουμε και εμείς ορμές και να τον βάζουμε στις βυζαρες της κάθε Κατερίνας να μας τον στραγγίζει. Προς το παρόν επιλέγουμε Νεφελοειδή τυπάκια

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Μετά από ένα πέρασμα αυτές τις μέρες από Κρυσταλ, δοκιμάστηκε Ίριδα , Νεφέλη, Μπέλλα και Κασσάνδρα,χοντρικά να τα λέμε πάντα όλες αξίζουν τα εξτραδακια που προσφέρουν αρκεί να υπάρχει σωστή τιμολόγηση υπηρεσιών ...
Μην μασάτε μάγκες...
Πατήστε πόδι και ζητήσετε άφοβα πράγματα!
Αλλά επίσης μάθετε να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι και να λέτε όχι στις παπατζες τύπου : +20 να βγάλω το εσώρουχο η +20 να βγάλω το πάνω μέρος...
ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΈΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Παλιος συναθλητης και θα ηθελα να επανελθω. Διαβαζω και ακρη δεν βγαζω!!!! Τα μασατζιδικα οπως τα θυμαμαι με
α' προγραμμα φραπε
β' προγραμμα καλαμακι
γ' προγραμμα μπριζολα
με αρκετα καλη περιποιηση υπαρχουν?? Γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι ολα γινανε του α' προγραμματος. Αν κανεις συνοδηπορος θα μπορουσε να με βοηθησει να επανελθω θα το εκτιμουσα.Ισως και σε pm. Θελω μασατζιδικα τυπου Μαριαννας, Νικη-Ελενα κλπ για οσους θυμουνατι'
ενημερωτικα δοκιμασα στο Ανιτα spa στην Λαγκαδα με μια κοπελα ψηλη μελαχροινη. Πολυ προσχαρη και περιποιητικη θα ελεγα αξιζε το 50 για μασαζ και χειρωνακτικη εκτονωση αλλα θελω κατι παραπανω. Εστω μια καλη βαθια πιπα! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Καλη χρονια σε ολους!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Μετά από ένα πέρασμα αυτές τις μέρες από Κρυσταλ, δοκιμάστηκε Ίριδα , Νεφέλη, Μπέλλα και Κασσάνδρα,χοντρικά να τα λέμε πάντα όλες αξίζουν τα εξτραδακια που προσφέρουν αρκεί να υπάρχει σωστή τιμολόγηση υπηρεσιών ...
Μην μασάτε μάγκες...
Πατήστε πόδι και ζητήσετε άφοβα πράγματα!
Αλλά επίσης μάθετε να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι και να λέτε όχι στις παπατζες τύπου : +20 να βγάλω το εσώρουχο η +20 να βγάλω το πάνω μέρος...
ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΈΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Αυτο το Κρυσταλ ειναι στην Λαμπρακη???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Παλιος συναθλητης και θα ηθελα να επανελθω. Διαβαζω και ακρη δεν βγαζω!!!! Τα μασατζιδικα οπως τα θυμαμαι με
α' προγραμμα φραπε
β' προγραμμα καλαμακι
γ' προγραμμα μπριζολα
με αρκετα καλη περιποιηση υπαρχουν?? Γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι ολα γινανε του α' προγραμματος. Αν κανεις συνοδηπορος θα μπορουσε να με βοηθησει να επανελθω θα το εκτιμουσα.Ισως και σε pm. Θελω μασατζιδικα τυπου Μαριαννας, Νικη-Ελενα κλπ για οσους θυμουνατι'
ενημερωτικα δοκιμασα στο Ανιτα spa στην Λαγκαδα με μια κοπελα ψηλη μελαχροινη. Πολυ προσχαρη και περιποιητικη θα ελεγα αξιζε το 50 για μασαζ και χειρωνακτικη εκτονωση αλλα θελω κατι παραπανω. Εστω μια καλη βαθια πιπα! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Καλη χρονια σε ολους!
Για την νίκη Εχω χρόνια να ακούσω νέα μάλλον σταμάτησε η βάσια συνεχίζει αν είσαι παλιός όπως λες την ξέρεις Αλλά δε γνωρίζω τι έχει τώρα
Η Έλενα ποια είναι

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
526
Πόντοι
81
Για την νίκη Εχω χρόνια να ακούσω νέα μάλλον σταμάτησε η βάσια συνεχίζει αν είσαι παλιός όπως λες την ξέρεις Αλλά δε γνωρίζω τι έχει τώρα
Η Έλενα ποια είναι
Έχω πάρει την Βάσια πριν μια δεκαετία όταν ήταν στην Δωδεκανήσου. Δε μου άρεσαν οι κοπέλες που είχε τότε κ την πρότεινα να περάσω με την ίδια χαχα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Έχω πάρει την Βάσια πριν μια δεκαετία όταν ήταν στην Δωδεκανήσου. Δε μου άρεσαν οι κοπέλες που είχε τότε κ την πρότεινα να περάσω με την ίδια χαχα
Φαντάσου τι δράκους είχε

Κατά καιρούς φέρνει κάνα Καλό είχα πετύχει πριν 1 χρόνο περίπου Αλλά από τότε δε ξανά πήγα

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Εχει φιλε αγγελια η Βασια?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Η Έλενα ποια είναι
Η Ελενα ειναι η πρωτη συνεταιρισα της Νικης(Ελιζα) στην Δωδεκανησου. Η Νικη σταματησε εδω και πολυ καιρο. Μαλιστα μηπως εγω την γνωρισα σαν Ελενα και το πραγματικο ηταν Βασια? Μετα απο 10 χρονια ..... καιω και λιγα λαδια! χαχαχαχαχ. Εγω ημουν φαν της Νικης η Ελιζα οπως θες! Σημερα υπαρχουν ετσι τετοια μαγαζια? Η ολα ειναι μπες και αρχινα το παζαρι 20 για το σουτιες,20 για να πιασεις βυζι κλπκλπκλπ??

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Η Ελενα ειναι η πρωτη συνεταιρισα της Νικης(Ελιζα) στην Δωδεκανησου. Η Νικη σταματησε εδω και πολυ καιρο. Μαλιστα μηπως εγω την γνωρισα σαν Ελενα και το πραγματικο ηταν Βασια? Μετα απο 10 χρονια ..... καιω και λιγα λαδια! χαχαχαχαχ. Εγω ημουν φαν της Νικης η Ελιζα οπως θες! Σημερα υπαρχουν ετσι τετοια μαγαζια? Η ολα ειναι μπες και αρχινα το παζαρι 20 για το σουτιες,20 για να πιασεις βυζι κλπκλπκλπ??
Υπάρχει η βάσια δυτικά άκουσα κ για την Μαρία π ήταν λαδάδικα τελευταία κ ανατολικά η Μαριάννα η Εβίτα κ το αντί στρες τότε Μακης τώρα Στέλιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom