Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Εχθές το βράδυ πήγα λουξερι ήταν μόνο διαθέσιμοι τζένη πέρασε στο δωμάτιο αρκετά αδύνατη με μικρό στήθος ομορφούλα στο πρώτο μέρος με πασάλεψε λάδια σε όλο το σώμα αυτό δεν το λες μασάζ ,δεν μπορούσα να βγουν τα λάδια μετά από πάνω μου και πάρα πολύ φλυαρία με ρωτούσε για τα πάντα δεν με άφησε να χαλαρώσω καθόλου επομένως και μασάζ χάλια και κεφάλι πρησμένο .
στο δεύτερο μέρος αν και μπορώ να πω με άφησε ένα αγγίξω εννοείται πάνω από το εσώρουχο και εννοείται ότι ήθελε συν 20 για να το βγάλει φυσικά και δεν τα έδωσα ήταν καλουτσηκα.
μία πάρα πολύ χλιαρή συνεδρία ο χώρος στη μοναστηρίου καινούργιος και αρκετά καλός μπορώ να πω . Συμπέρασμα ακόμα ένα χαμένο 50άρκο από την τσέπη μου.
στο δεύτερο μέρος αν και μπορώ να πω με άφησε ένα αγγίξω εννοείται πάνω από το εσώρουχο και εννοείται ότι ήθελε συν 20 για να το βγάλει φυσικά και δεν τα έδωσα ήταν καλουτσηκα.
μία πάρα πολύ χλιαρή συνεδρία ο χώρος στη μοναστηρίου καινούργιος και αρκετά καλός μπορώ να πω . Συμπέρασμα ακόμα ένα χαμένο 50άρκο από την τσέπη μου.