Εδω υπαρχουν ανθρωποι που εκθιαζουν την Μπελλα απο Κρυσταλ...Αλλος λεει εμπειρια ειναι κ αλλος για τον πουτσο...
Α βγαλε ακρη ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 201
Που στον Εύοσμο ήθελες φαπες που σε κοιτούσε με ύφος χιλίων καρδινάλιων όταν έμπαινες μέσα στο αχουρι το τουφεκιΕδω υπαρχουν ανθρωποι που εκθιαζουν την Μπελλα απο Κρυσταλ...
Για πες λεπτομέρειεςΠήγα έγο!!Πόλη καλή κοπέλα
Εδω τα πετσεταδικα δεν εχουν παντοφλα μιας χρησης εσυ ψαχνεις για jaccuzia και πολυθρονες....στο golden αν θες με 30 ευρω κανεις jaccuzi πολυθρονα και μασαζ και φευγεις καινουργιος...Εν τω μεταξύ μόνο το Golden Spa προσφέρει jacuzzi και θερμαινόμενη πολυθρόνα;
Τελευταία τροποποίηση:
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
καλά δεν βλέπεις αυτή είναι για την οποία γράφω με ενα μήνυμα και σήμερα εγράφη σαν μέλος για να σου πει με ορθογραφία 5 χρονου ( πολύ καλή κοπέλα ) Έλεος ποια .......... δεν πριν γράψειςΓια πες λεπτομέρειες
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Ουστ........ μωρή κάμπια που πήγες εσύ και είναι και πολύ καλή κοπέλα δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο με την ίδια ορθογραφία καθυστερημένου μου έγραφες και στο Instagram που θες 150 ευρω για να μας τριψης τον πούτσο στα σκυλιά τον δίνω σε εσένα ούτε και τζάμπα να μου τον ακουμπήσειςΠήγα έγο!!Πόλη καλή κοπέλα
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
και εγω θα ηθελα να μαθω εχω καιρο να παωκαλημέρα ποια αξίξει;;
Mounikapelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Εξαρτάται τι ψάχνεις φίλε... Τις έχω δει σχεδόν όλες. Τι γούστο έχεις;καλημέρα ποια αξίξει;;
Εγώ έχω κάνει 3 φορές με φαιη 1 με Δόμνα και μια με Νικόλ.
Στα δικά μου ταίριαξε η φαιη λόγω σωματοτυπου, είναι πιο λεπτή ψηλή και πολύ ωραίο πρόσωπο
Τώρα αν εσύ θες βυζια και κωλαρα δε θα σου κάνει.
ΠΗΓΕΣ ΕΣΎ; ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ ΣΉΜΕΡΑ.... ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ...Πήγα έγο!!Πόλη καλή κοπέλα
ΡΕ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΣ...
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι με 57 μνμτα από το 2012 που μας λένε τι είναι σωστό και τι όχι... Ρε σα δε ντρέπεσαι κοπρεΕδω υπαρχουν ανθρωποι που εκθιαζουν την Μπελλα απο Κρυσταλ...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.531
- Πόντοι
- 2.356
Παις ρε φηλε κ αλα γηα την κοπελα αιγο σε πηστεβωΠήγα έγο!!Πόλη καλή κοπέλα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κε αιγο των πειστεβοΠαις ρε φηλε κ αλα γηα την κοπελα αιγο σε πηστεβω
Mounikapelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά γιατί τόσο μπουλινκ με τους καινούριους και τα λίγα μηνύματα;
Τι να κάνουμε κάποιοι ήρθαμε αργότερα στο πρωτάθλημα δεν είναι όλα ίσα και όμοια
Τι να κάνουμε κάποιοι ήρθαμε αργότερα στο πρωτάθλημα δεν είναι όλα ίσα και όμοια
Άμα έχεις 50 μηνύματα από τον Φλεβάρη ... Είναι κατανοητό.... Αν έχεις 50 μηνύματα από τον Φλεβάρη του 2012...οχι ρε φίλε... Είσαι μλκς...Ρε παιδιά γιατί τόσο μπουλινκ με τους καινούριους και τα λίγα μηνύματα;
μαι καίρασε κε μελωμακαρονω.Πήγα έγο!!Πόλη καλή κοπέλα
Φίλε μου, είναι το τι γράφουν, όχι το ότι έχουν λίγα μνμ.Ρε παιδιά γιατί τόσο μπουλινκ με τους καινούριους και τα λίγα μηνύματα;
Διάβασε “πίσω από τις γραμμές” και θα δεις την κοπέλα, τον νταβά ή κάποιον που θέλει να μας περάσει κάτι.
Γνώμη μου να τα αγνοούμε αυτά τα μνμ και να μην τους την λέμε. Θα υπάρχουν κι αυτά σε ένα ανώνυμο φόρουμ και έχουν και την πλάκα τους.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Διάβασε λίγο πιο πίσω. 2 φορές γράψαμε. Καλή χρονιάΓια Τζένη από λουξουρι μοναστηριού έχουμε καμία περιγραφή