Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οποιος παει στο καινουριο ας στειλει τις εντυπωσεις του μαζι με ονοματα,σε αυτο στην Ολυμπιαδος εχει παει κανεις?

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Οποιος παει στο καινουριο ας στειλει τις εντυπωσεις του μαζι με ονοματα,σε αυτο στην Ολυμπιαδος εχει παει κανεις?
μην τολμησεις!!!! γιατι πρεπει να εισαι πολυ τολμηρος οταν δεις τις κοπελες αλλα και παλι αν πουμε οτι εχεις περιεργα γουστα (σαν εμενα) δεν αξιζει καθολου και μαλιστα σε κοιταν παραπανω στην τσεπη απο οτι πρεπει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο.κ,καταλαβα,απορριπτεται,παιδια καποιος να μου στειλει τηλ.απο Βουλγαρη να περασω μια βολτιτσα.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
μακρια απο ολυμπιαδος, μακριααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για αυτο στη Β.Γεωργιου τι λετε?Πηγα ενα πρωι,ηταν μια ξανθουλα με καρε και μια μαυρη.Η ξανθουλα μου ειπε οτι παιζει μονο μασαζ,ουτε καν εκτονωση,αλλα στην αναμονη ακουγα τον τυπο να αναστεναζει και να βογγα.Μπηκα με τη μαυρη-ημουν μες τις καβλες μου-και μου ειπε τα ιδια μαλιστα μου εβαλε πετσετα πανω απο τα γεν.οργανα.Μετα απο πιεση τελικα μου πηρε πιπα(καλη)και αφου με τον τσαμπουκα της εβγαλα το βρακακι την πηρα.Συμπερασμα αν τολμας νικας(οχι παντα φυσικα).Τι εμπειριες εχετε απο εκει?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
για αυτο στη Β.Γεωργιου τι λετε?Πηγα ενα πρωι,ηταν μια ξανθουλα με καρε και μια μαυρη.Η ξανθουλα μου ειπε οτι παιζει μονο μασαζ,ουτε καν εκτονωση,αλλα στην αναμονη ακουγα τον τυπο να αναστεναζει και να βογγα.Μπηκα με τη μαυρη-ημουν μες τις καβλες μου-και μου ειπε τα ιδια μαλιστα μου εβαλε πετσετα πανω απο τα γεν.οργανα.Μετα απο πιεση τελικα μου πηρε πιπα(καλη)και αφου με τον τσαμπουκα της εβγαλα το βρακακι την πηρα.Συμπερασμα αν τολμας νικας(οχι παντα φυσικα).Τι εμπειριες εχετε απο εκει?
ο τολμων ΠΗΔΑ!

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον φιλαρες,
επειδη μεσα στις τελευταιες εβδομαδες πηγα σε ολα τα μαγαζια που αναφερονται εδω μεσα, ή σχεδον σε ολα, διαβαστε μια συγκριτικη κριτικη (σε ολα ζητησα το μαχιμουμ των προγραμματων)
Βαρδαρη- καλο μασαζ, καλος φραπες, μετριες προς το καλογκομενες,καλος χωρος, ολα μια χρυση μετριοτητα που δεν το μετανιωνεις ομως που πηγες.
Β.Γεωργιου- καλυτερες γκομενες, μετριος προς το κακο χωρος, μετριο μασαζ, μετριος φραπες
καλυτερος ο βαρδαρης
Αργοναυτων- μετριες προς το καλες γκομενες (αλλα ψυλομυτες), καλος χωρος, μετριο μασαζ, καλος φραπες με αντιφατικες αποψεις στο τελος
Β.ΟΛγας, μετριος χωρος αλλα πολυ φιλικος, πολυ καλο μασαζ, καλος φραπες, αλλα πολυ μετριες γκομενες
Βουλγαρη- πολυ ωραιος χωρος και φιλικο περιβαλον, ωραιες γκομενες, αλλα μετριο προς το κακο το στοματικο και το μασαζ
"Ελευθερο σωμα"- μετριος χωρος, πολυ ωραιες γκομενες, εξαιρετικο στοματικο και φουλ προγραμμα, καθολου μασαζ (αρνητικο)

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος να μου στείλει το τηλ από το ελέυθερο σώμα και που βρίσκεται και μια κριτική για τις κοπέλες που παίζουν, αν είναι εύκολο......
thankssss

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λοιπον φιλαρες,
επειδη μεσα στις τελευταιες εβδομαδες πηγα σε ολα τα μαγαζια που αναφερονται εδω μεσα, ή σχεδον σε ολα, διαβαστε μια συγκριτικη κριτικη (σε ολα ζητησα το μαχιμουμ των προγραμματων)
Βαρδαρη- καλο μασαζ, καλος φραπες, μετριες προς το καλογκομενες,καλος χωρος, ολα μια χρυση μετριοτητα που δεν το μετανιωνεις ομως που πηγες.
Β.Γεωργιου- καλυτερες γκομενες, μετριος προς το κακο χωρος, μετριο μασαζ, μετριος φραπες
καλυτερος ο βαρδαρης
Αργοναυτων- μετριες προς το καλες γκομενες (αλλα ψυλομυτες), καλος χωρος, μετριο μασαζ, καλος φραπες με αντιφατικες αποψεις στο τελος
Β.ΟΛγας, μετριος χωρος αλλα πολυ φιλικος, πολυ καλο μασαζ, καλος φραπες, αλλα πολυ μετριες γκομενες
Βουλγαρη- πολυ ωραιος χωρος και φιλικο περιβαλον, ωραιες γκομενες, αλλα μετριο προς το κακο το στοματικο και το μασαζ
"Ελευθερο σωμα"- μετριος χωρος, πολυ ωραιες γκομενες, εξαιρετικο στοματικο και φουλ προγραμμα, καθολου μασαζ (αρνητικο)

φίλε αν εξαιρέσεις το μπόντι φρι που έχει ρωσίδες,σε κανένα από τα άλλα δεν υπάρχουν καλές γκόμενες...εκτός αν συνηθίσαμε στα μπάζα και τα βλέπουμε ως γκόμενες....ιδίως ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχει τρομερά μπάζα,αυτή η μαύρη που αναφέρεται παραπάνω είναι έκτρωμα....δεν είναι ακριβώς μαύρη αλλά πολύ μελαμψή με άφρο μαλλί,τραγωδία όπως και ο χώρος γενικά...
όσο για Ολυμπιάδος και Ι.Δραγούμη, καλύτερα να τα πετάξετε στη θάλασσα τα λεφτά σας παρά να τα δώσετε εκεί....

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
τα μασατζίδικα της πολης μας υπαρχει ποικηλια αλλα θελει ψαξιμο!αναφερομαι παντα για το κεντρο.μαγκες....της ωραιες γκομενες απο τα μασατζιδικα δεν της παρουσιαζουν σε ολους αυτο ειναι συγουρο!θελω πληροφοριες για αυτο στην κασσανδρου και αυτο στην παρασκευοπουλου,εκεινο στους αμπελοκηπους τι λεει?υπαρχει?

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε αν εξαιρέσεις το μπόντι φρι που έχει ρωσίδες,σε κανένα από τα άλλα δεν υπάρχουν καλές γκόμενες...εκτός αν συνηθίσαμε στα μπάζα και τα βλέπουμε ως γκόμενες....ιδίως ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχει τρομερά μπάζα,αυτή η μαύρη που αναφέρεται παραπάνω είναι έκτρωμα....δεν είναι ακριβώς μαύρη αλλά πολύ μελαμψή με άφρο μαλλί,τραγωδία όπως και ο χώρος γενικά...
όσο για Ολυμπιάδος και Ι.Δραγούμη, καλύτερα να τα πετάξετε στη θάλασσα τα λεφτά σας παρά να τα δώσετε εκεί....
φιλε μαλλον ισως εχεις δικιο για τους χαρακτηρισμους σου για τις γκομενες, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα στη θεσσαλονικη....., και η αναφορα μου ηταν παντα συγκριτικοι, ωστε να βγαλουν συμπερασματα οι διαβαζοντες...
και στη Βουλγαρη που οι γκομενες ειναι ανω του μετριου, αυτο που παιρνεις ειναι κατω του μετριου....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για αυτο λοιπον οποιος πετυχει νεο αστερι πρεπει να μας το υποδυκνυει και να υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μας>Εγω παντως θα πεταχτω μεχρι το Shenzhen της Κινας τον αλλο μηνα μπας και ξεφυγω λιγο απο τις ξενερωτες καταστασεις της πολης μας.Εκει τα μασατζιδικα ειναι οπως ειναι εδω τα περιπτερα,σε καθε γωνια υπαρχει και ενα.Με 20Ε σου κανουν σπεσιαλ μασσαζ και αν επιμεινεις πολυ και σταξεις κανα δεκαρικο ακομη σου καθονται>Στη πιπα ειναι οι Κινεζες επιφυλακτικες,αλλα αν πιεσεις γινεται κι αυτο.Και επειδη υπαρχει τοση ποικιλια σε μαγαζια,αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις αστερια.Και ελπιζω οταν γυρισω να ακουσω απο σας για κανενα νεο αστερι(λιγο δυσκολο).

deus

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μακρια απο ολυμπιαδος, μακριααααααααα

συμφωνωωω....
...ψηφιζω βαρδαρη η Ιωαννα ειναι the best:))

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ποσο προχοραει η Ιωάννα deus;εξαρταται απο το ποσοεσ εχεισ παει΄.στειλε πληροφοριες.Κυριακη βραδυ πηγα βασ.ολγας πηρα ναταλια, καλη στις υπηρεσιες, μετρια εμφανιση.εβαλα στο ματι μια ματινα ομως.ξερει κανεισ τπτ;

deus

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...μετραει  το ποσο καιρο τα  <<<ακουμπας>>.....
και ποσο ανοιχτοχερης εισαι...  αρα ολα εξαρτωνται απο εμας. :think:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Πριν από 20 μερες στον βαρδαρη πηρα τη Λένα.Ρωσακι που το επαιζε ελληνιδα,ζητησε μονη της να βγαλει τα ρουχα της.Τελειο βυζι,τατου στον κωλο,αφηνε χαδια,φιλια,γλυψιματα παντου.Μονο εκτονωση.Γενικα ολα πολυ καλα.Πηγα ξανα ενα σαββατο πρωι πηρα μια λιγο γεματη μελαχρινη με ωραιο προσωπο. Τιποτα εξτρα και πετσετα. Ξαναπαω και παιρνω μια ξανθια απο καλαμαρια ειπε,40αρα που ενω μεσα απο την ιατρικη στολη δε φαινοταν να φοραει τιποτα μου εκανε μονο με πετσετα. Τι εκανα στραβα? Εγνατια κοντα στην καμαρα κατι μπαζα αλλα πηρα ενα μικρο ωραιο ελληνιδα αλλα πολυ σοβαρο και πετσετα.Τζιφος
Ιωνος Δραγουμη η 40αρα Ερικα πολυ καλη.Βυζι μεγαλο σιλικονατο,τεραστιες ρογες φουλ στα 120 ευρω και κωλαρακι.Γενικα πολυ καλη

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Β.Γεωργιου πριν μια βδομαδα.ΜΕ υποδεχετε μια αστεια και καλα βραζιλιανα σιτεμενη.Εγω για απω ανατολη την εκοψα.Παιρνω προγραμμα των 60 ευρω με δυο κοπελες.Ερχονατι δυο συμπαθητικες βουλγαρες που το επαιξαν παρθενες.Πετσετα και χαλια μασαζ.Απογοητευση.Αν και τους ειπα οτι εκει ειχα κανει εκτονωση με τηΝ κρητικια που με λιγο ψηστηρι εκανε σουπερ εκτονωση.Το παλεψα πολυ αλλα οι βουλγαρες το επαιξαν κινεζες.Εχει αλλαξει κατι στο μαγαζι η απλα φοβουνται απο την πρωτη φορα?

indy

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι. Παρακολουθω το sait εδω και πολυ καιρο και σας βρησκω ολους πολυ αγωνιστικους!!
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στειλει pm  το τηλ του βαρδαρη?
Ευχαριστω και να συνεχισουμε ολοι τον αγωνα για το κοινο καλο.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μάγκες προσοχή και το τονίζω-φωνάζω  :bounce:. Βαρδάρης μόνο  φραπές, μην περιμένετε είτε τώρα είτε αργότερα, κάτι πολύ περισσότερο στο συγκεκριμένο μαγαζί από οποιαδήποτε κοπέλλα. Μην ξοδεύετε άδικα extra λεφτά.

Το μαγαζί εκεί αξίζει μόνο αν γουστάρετε παράλληλα και ένα καλό μασάζ.

Καλύτερα κρατήστε τα λεφτά είτε για κάποιο άλλο μαγαζί που θα παίζει και φούλ αν έχετε περισσότερες γκάβλες και θέλετε κάτι παραπάνω από φραπέ ή για να δοκιμάσετε κάποια άλλη κοπέλλα από το εν λόγω μαγαζί όπου ειδικά εκεί τα κορίτσια αλλάζουν αρκετά συχνά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom