Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κανουν ολες φραπε στον Βαρδαρη συναδελφε? Δευτερα πρωι με τη βροχη πηγα και δεν επαιξε κατι παραπανω απο μασαζ.Ειχε μια μελαχρινη λεπτη πολυ ομορφη παντως.Αυτη κανει φραπέ?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πριν από 20 μερες στον βαρδαρη πηρα τη Λένα.Ρωσακι που το επαιζε ελληνιδα,ζητησε μονη της να βγαλει τα ρουχα της.Τελειο βυζι,τατου στον κωλο,αφηνε χαδια,φιλια,γλυψιματα παντου.Μονο εκτονωση.Γενικα ολα πολυ καλα.Πηγα ξανα ενα σαββατο πρωι πηρα μια λιγο γεματη μελαχρινη με ωραιο προσωπο. Τιποτα εξτρα και πετσετα. Ξαναπαω και παιρνω μια ξανθια απο καλαμαρια ειπε,40αρα που ενω μεσα απο την ιατρικη στολη δε φαινοταν να φοραει τιποτα μου εκανε μονο με πετσετα. Τι εκανα στραβα? Εγνατια κοντα στην καμαρα κατι μπαζα αλλα πηρα ενα μικρο ωραιο ελληνιδα αλλα πολυ σοβαρο και πετσετα.Τζιφος
Ιωνος Δραγουμη η 40αρα Ερικα πολυ καλη.Βυζι μεγαλο σιλικονατο,τεραστιες ρογες φουλ στα 120 ευρω και κωλαρακι.Γενικα πολυ καλη
Αυτη η Ερικα που λες πρεπει να ειναι η Ελενα(η οπως διαολο τη λενε) απο Αργοναυτων,χαλια φατσα,ωραιο σωμα,σιλικονατα στηθια,φουλ προγραμμα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το μικρο στην Εγνατια ειναι καλο αλλα προφανως αβγαλτο,καποιος πρεπει να το ξεψαρωσει,μακαρι να βρεθει ο μαγκας.

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
agnius εχεις απολυτο δικιο.η ερικα ειναι η πρωην τζενη απο καλαμαρια, πρωην ελενα απο μποντυ ρελαξ!120 το φουλ, πολυ καλη  περιποιηση και τα χαρακτηριστικα οπως ακριβως τα περιεγραψες. σε οποιον αρεσουν οι milf ειναι ο,τι πρεπει.εκει στη δραγουμη ειναι αλλη μια ελληνιδα, ψηλη, μελαχροινη, ωραιο κορμι(απο ο,τι ειδα) αλλα λιγο "αγρια".κατι απο γκοθικ μου εβγαλε.δεν δοκιμασα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μάγκες προσοχή και το τονίζω-φωνάζω  :bounce:. Βαρδάρης μόνο  φραπές, μην περιμένετε είτε τώρα είτε αργότερα, κάτι πολύ περισσότερο στο συγκεκριμένο μαγαζί από οποιαδήποτε κοπέλλα. Μην ξοδεύετε άδικα extra λεφτά.

Το μαγαζί εκεί αξίζει μόνο αν γουστάρετε παράλληλα και ένα καλό μασάζ.

Καλύτερα κρατήστε τα λεφτά είτε για κάποιο άλλο μαγαζί που θα παίζει και φούλ αν έχετε περισσότερες γκάβλες και θέλετε κάτι παραπάνω από φραπέ ή για να δοκιμάσετε κάποια άλλη κοπέλλα από το εν λόγω μαγαζί όπου ειδικά εκεί τα κορίτσια αλλάζουν αρκετά συχνά.
φιλε εχεις απολυτο δικιο. δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κανεις τιποτα περισσοτερο στο Βαρδαρη. Γιαυτο καποιοι ειδημωνες τυπου deus ας μην κανουν τους εξυπνους λεγοντας οτι μετραει το ποσα αφηνεις. οι κοπελες που δουλευουν Σαββατο ειναι απο Παρασκευοπουλου και μονο αυτες σε γνωστους προχωρανε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΑΓΓΕΛΙΑ: ανταλλασσω προσβαση στο SMILE με προσβαση στο  body free. η παλαιοτητα και το"συγγραφικο" παρελθον των ενδιαφερομενων θα ληφθει υποψιν. μονο P.M.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φιλε εχεις απολυτο δικιο. δεν υπαρχει περιπτωση να κανει κανεις τιποτα περισσοτερο στο Βαρδαρη. Γιαυτο καποιοι ειδημωνες τυπου deus ας μην κανουν τους εξυπνους λεγοντας οτι μετραει το ποσα αφηνεις. οι κοπελες που δουλευουν Σαββατο ειναι απο Παρασκευοπουλου και μονο αυτες σε γνωστους προχωρανε
συνάδελφε "παρτιζάνε-φιλοξενούμενε" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ ως πολύ παλιός και τακτικός πελάτης, έβαλα το post αυτό για τον Βαρδάρη, κυρίως για να "προστατέψουμε" τους νέους συναδέλφους που ίσως προσδοκάνε κάποια στιγμή κάτι παραπάνω στο μαγαζί εκείνο, παρασυρόμενοι από την ομορφιά και τσαχπινιά κάποιων κοριτσιών του μαγαζιού που όντως είναι κούκλες. Είναι κρίμα κάποιος να ματώσει οικονομικά για τον λόγο αυτό και όταν την πάρει χαμπάρι στο τέλος να μείνει :jerking:.
Τα παραπάνω του φραπέ παίζουν μόνο στο υποκατάστημα της Παρασκευοπούλου, που λειτουργεί πριβέ για τους παλιούς και τακτικούς πελάτες του Βαρδάρη.

Φοβερή πάντως η "αγγελία" για το smile κ body free που έβαλες. Πολύ πρωτότυπο και δεν κάνω πλάκα. Μπράβο στον Βασίλη πάντως που έχει το μαγαζί πριβέ και γουστάρουμε όλοι μας.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΓΓΕΛΙΑ: ανταλλασσω προσβαση στο SMILE με προσβαση στο  body free. η παλαιοτητα και το"συγγραφικο" παρελθον των ενδιαφερομενων θα ληφθει υποψιν. μονο P.M.
Xexe,
μου αρεσε... να σαι καλα, μ΄εκανες και γελασα μετα απο μια δυσκολη μερα. Ε, λοιπον η ευρηματικοτητα παντα διεκρινε τους αιδιοκυνηγους... Αξιος αξιος
Και πως θα γινει το αλληλοκονε? θα παρει ο ενας τον αλλο απο το χερακι και τουμπαλιν? θα διπλομαμισουμε δηλαδη?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
παιδιά στο body-free, για το κονέ πρέπει να πάει κάποιος μαζί στο μαγαζί με παλιό μέλος, αλλιώς μέσω τηλέφωνου μόνο με τίποτα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
παιδιά στο body-free, για το κονέ πρέπει να πάει κάποιος μαζί στο μαγαζί με παλιό μέλος, αλλιώς μέσω τηλέφωνου μόνο με τίποτα.
το ξερω αλλα επειδη μου εχει καρφωθει να παω γιαυτο εκανα την προταση φιλε μου

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές !!!!
Λέω να κάνω μια επίσκεψη σε κάποιο απο αυτά τα μαγαζιά , δεν έχω κονέ (εγώ παίζω σε στριπ & κωλόμπαρα) , ποιό να τιμήσω ? Υπ`οψιν μου φτάνει ένα χαλαροτικό μασαζάκι και μια εκτόνωση . Όποιος καλός συνάδερφος μπορεί & θέλει ας στείλει κανένα pm με τηλ. Φυσικά μπορώ να βοηθήσω με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ πείρα μου στις άλλες κατηγόριες !!!!

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα και απο μενα...η αλήθεια ειναι πως τωρα ανακάλυψα αυτο το τοπικ..
θα μπορούσε καποιος να μου στειλει πμ τηλεφωνο η διευθυνση απο ενα απο τα παραπάνω μαγαζιά που να κάνουν στανταρ εκτόνωση?
σας ευχαριστω εκ των πρωτέρων.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βαρδάρη πάντως πάω μια μέρα και είναι μια καινούρια γεμάτη,μέτρια αλλά γκαβλιάρα,την παίρνω,μέχρι τότε μόνο φραπέ εκεί,αυτή μου κάνει και πίπα χωρίς και είναι έτοιμη να προχωρήσει αλλά εγώ τελείωσα....πάω μετά μία εβδομάδα με την ίδια,πάω να προχωρήσω και μου λέει...εγώ δεν κάνω τέτοια,σε παρακαλώ,μάλλον με μπέρδεψες με άλλη!!!.....προφανώς την πρώτη φορά ήταν καινούρια και δεν ήξερε ενώ μετά την έκανε παρατήρηση το αφεντικό να μην κάνει φουλ....

ΥΓ πάντως κοπέλες από Βαρδάρη δουλεύουν Παρασκευοπούλου(όπου είναι η Εβίτα η μελαχροινή χοντρούλα) όπου κάνουν φουλ!!!,δεν ξέρω αν γίνεται και το αντίστροφο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καμια πληροφορια για Ι δραγουμη;τηλεφωνο, διευθυνση;

indy

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι στο σημερινο αγγελειοφορο αλλα  και στη  Μετροσπορ δεν υπηρχε αγγελια του Βαρδαρη.
Μπορει καποιος να στελει το τηλ pm?
Ειδα επισης  αγγελια για καινουργιο χωρο στην Καλαμαρια γνωριζει κανεις κατι γι'αυτο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αγαπητοι συναγωνιστες.το μαγαζι στους αμπελοκηπους υπαρχει?αυτο στην κασσανδρου?σας το λεω γιατι εχω δοκιμασει πολλα και δεν γουσταρω αλλο.
Βαρδαρης 2 φορες καλουτσικα και μασαζ και φραπες
Β.γεωργιου 3φορες τα ιδια
Ι.δραγουμη 2 φορες ας μην σχολιασο!
Λ.καρανανλη επισης!4 φορες το γνωστο παραμυθη μυοχαλαρωτικο μασαζ και μονο.φενεται οτι το πανε για πριβε.
δεν γουσταρω αλλο να κανω ασκοπες προσπαθειες διχως αποτελεσμα.κατι αλλο θελω για να πεζει φουλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom