Επισκέπτης
απ' αυτες φορουσε καμια μποτες?
παλι μποτες ψαχνεις εσι ατακτε τιμορε???
απ' αυτες φορουσε καμια μποτες?
σταματα γκαυλιαρετζο....μιν με αναβεις παλιοαναφτρα μου...μασ βλεπει και κοσμος....δε πρεπει να αποκαλιφθει το παθος μασ...!!1παντα ατακτε πιτσι! 8α φορεσεις για μενα καυλιαρη μου?
θα σε απογοητευσωαπ' αυτες φορουσε καμια μποτες?
στείλε μου σε παρακαλω το τηλ της βουλγαρη. ευχαριστωΣημερα γυρω στις 4 το απογευμα επισκεψη στο anti stress βουλγαρη. Ηταν 2 ελληνιδες καλες σισσι και τζινα , πηρα τζινα γιατι σισσι ειχα παρει οποτε χωρις πολλα πολλα αστερι σε ολα της.
Ποιος απο τα γκαρντασια ηταν εκεινη την ωρα στο διπλανο δωματιο με την σισσι και την εκανε να κελαιδαει ? εεεεε? ποιος ο κερατουκλης ?
σε σημαντικό βαθμό αρκετές από τις Ελληνίδες κοπέλλες των μασάζ δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι θα πεί "καλή εξυπηρέτηση πελατείας". Ας το ορίσουμε λοιπόν για να τις το μεταφέρουν καλύτερα και τα αφεντικά τους που διαβάζουν το φόρουμ:εχεις απολυτο δικιο,με τις ελληνιδες ειναι δυσκολα τα πραγματα,ψαχνεις καλη με τα κυαλια και οι περισσοτερες ειναι ανιδεες απο customer service,θαρρεις και σου κανουν χαρη.
σε αυτό βοηθάει μάλλον αρκετα και το σάιτ. Η ανταλλαγή πληροφοριών, όχι απαραίτητα τηλεφώνων,προστατευει από πολλές κακές και δαπανηρές επιλογέςΚαι πιστέψτε το οι "πριβέ" συζητήσεις για τα μαγαζιά και τις κοπέλλες είναι πολλαπλάσιες αυτών που φαίνονται εδώ.
Πάντως αισιοδοξώ ότι σιγά-σιγά η μη επαρκής εξυπηρέτηση πελατείας, αρχίζει και φθίνει.