Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παντα ατακτε πιτσι! 8α φορεσεις για μενα καυλιαρη μου?

Επισκέπτης
παντα ατακτε πιτσι! 8α φορεσεις για μενα καυλιαρη μου?
σταματα γκαυλιαρετζο....μιν με αναβεις παλιοαναφτρα μου...μασ βλεπει και κοσμος....δε πρεπει να αποκαλιφθει το παθος μασ...!!1
μπουαχχαχαχααχαχαχαχχααχαχ!!!!!

nikdav

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα γυρω στις 4 το απογευμα επισκεψη στο anti stress βουλγαρη. Ηταν 2 ελληνιδες καλες σισσι και τζινα , πηρα τζινα γιατι σισσι ειχα παρει  οποτε χωρις πολλα πολλα αστερι σε ολα της.
Ποιος απο τα γκαρντασια ηταν εκεινη την ωρα στο διπλανο δωματιο με την σισσι και την εκανε να κελαιδαει ? εεεεε?  ποιος ο κερατουκλης ?
στείλε μου σε παρακαλω το τηλ της βουλγαρη. ευχαριστω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
στειλτε το και σε μενα παιδια να δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις.Υπαρχει σε αγγελια στον τυπο?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
την προηγουμενη εβδομαδα πηγα στο μασαζ στην μαυροκορδατου.εχει ερθει μια κοπελα, η βικη(δεν ξερω αν ειναι η βικη που ηταν στη βουλγαρη.μετρια φατσα, τελειο σωμα, απιστευτο στηθος, χαλια μασαζ.ζηταει 150 για φουλ-δεν ειναι καλα-.Μονο αν εισαι γνωστος του μαγαζιου αφηνει περισσοτερα

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κι εγω την σισυ ειχα παρει την περασμενη εβδομαδα και δεν μου αρεσε το σερβις της παρα την καλη προσπαθεια και διαθεση (παντα χαμογελαστη). τελειως αψυχη η πιπα

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σύντροφοι!
Μπορείτε να δώσετε στοιχεία με ΡΜ γι' αυτό το μαγαζί?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Με χαρά μου βλέπω πως υπάρχει ζήτηση στη θεσσαλονίκη. Να υπήρχαν και οι ανάλογες γυναίκες καλά θα ήταν. Γενικά value/money πολύ χαμηλό  :huh:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εχεις απολυτο δικιο,με τις ελληνιδες ειναι δυσκολα τα πραγματα,ψαχνεις καλη με τα κυαλια και οι περισσοτερες ειναι ανιδεες απο customer service,θαρρεις και σου κανουν χαρη.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο,με τις ελληνιδες ειναι δυσκολα τα πραγματα,ψαχνεις καλη με τα κυαλια και οι περισσοτερες ειναι ανιδεες απο customer service,θαρρεις και σου κανουν χαρη.
σε σημαντικό βαθμό αρκετές από τις Ελληνίδες κοπέλλες των μασάζ δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι θα πεί "καλή εξυπηρέτηση πελατείας". Ας το ορίσουμε λοιπόν για να τις το μεταφέρουν καλύτερα και τα αφεντικά τους που διαβάζουν το φόρουμ:

Κάθε πελάτης πάει κατά καιρούς σε ορισμένα μαγαζιά ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρονται και την οικονομική του κατάσταση.
Από κάθε μαγαζί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τουλάχιστον, "επικεντρώνεται" σε 2-3 κοπέλλες είτε στο ίδιο μαγαζί ή / και σε άλλα μαγαζιά, κρίνοντας ανάλογα με την εμφάνιση, το πρόγραμμα αλλά και την όλη συμπεριφορά της κοπέλλας. Αν ένας πελάτης που είναι χρόνια στον χώρο των μασάζ και έχει πάει μ' αρκετές κοπέλλες είτε στο ίδιο μαγαζί, είτε και σε άλλα και τις περισσότερες φορές προτιμάει κάποια(ες) κοπέλλα(ες) σημαίνει ότι εκτιμάει την κοπέλλα αυτή τόσο σαν επαγγελματία, αλλά και ευρύτερα σαν άνθρωπο ειδικά αν πρόκειται για παλιό πελάτη του μαγαζιού. Με την συχνή προτίμηση αυτή, ο πελάτης "τιμάει" την συγκεκριμένη κοπέλλα, αλλά και το μαγαζί με την τακτική του παρουσία. Ευτυχώς σε μια παρόμοια δική μου περίπτωση, αυτό έγινε σύντομα κατανοητό, αφού όμως έθεσα στα αφεντικά το θέμα - για αυτό σας λέω λέτε τα τους και προσωπικά - για ένα συγκεκριμένο μαγαζί όπου πραγματικά έχοντας μακροχρόνια σχέση, εκτιμώ τόσο τους ιδιοκτήτες-υπεύθυνους του, μα και την καλή καρδιά και ψυχή που'χει αυτή η τόσο ευμετάβλητη μελαχροινή τρελλή κουκλάρα που με μεγάλη μου χαρά έστω και μετά από καιρό, επιτέλους διαπιστώνω ότι αρχίζει σιγά-σιγά να σκέπτεται σοβαρότερα και να κοιτάζει και πιο μακροχρόνια κάποια πράγματα στην ζωή της...  :) Και ελπίζω ότι με την βοήθεια αυτών που εύχομαι ότι θα συνεχίζουν να την συμβουλεύουν, να το κάνει-σχεδιάζει όλο και περισσότερο...

Άλλωστε ο συχνός και ο καλός πελάτης θα συστήσει το μαγαζί και κατ' επέκταση την(ις) κοπέλλα(ες) και σε άλλους πελάτες, είτε σε συζητήσεις κατ'ιδίαν, είτε μέσω του φόρουμ, είτε με προσωπικά μηνύματα.

Και πιστέψτε το οι "πριβέ" συζητήσεις για τα μαγαζιά και τις κοπέλλες είναι πολλαπλάσιες αυτών που φαίνονται εδώ.

Πάντως αισιοδοξώ ότι σιγά-σιγά η μη επαρκής εξυπηρέτηση πελατείας, αρχίζει και φθίνει.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και πιστέψτε το οι "πριβέ" συζητήσεις για τα μαγαζιά και τις κοπέλλες είναι πολλαπλάσιες αυτών που φαίνονται εδώ.

Πάντως αισιοδοξώ ότι σιγά-σιγά η μη επαρκής εξυπηρέτηση πελατείας, αρχίζει και φθίνει.
σε αυτό βοηθάει μάλλον αρκετα και το σάιτ. Η ανταλλαγή πληροφοριών, όχι απαραίτητα τηλεφώνων,προστατευει από πολλές κακές και δαπανηρές επιλογές

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και εμεις πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι πριν κανουμε το βημα για το δωματιο,καλο θα ηταν να ανταλλαζουμε 5-6 κουβεντες με την κοπελλα που επιθυμουμε και να της δινουμε να καταλαβει τι ζηταμε απο εκεινη.Αν πεσουμε σε τειχος,απλα την κανουμε για αλλο μαγαζι.Και αν δεν εξυπηρετηθουμε σωστα,μπορουμε να εκφρασουμε την διαμαρτυρια μας και οχι απλα να φυγουμε ματωμενοι.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες ψαχνω μασατζιδικο για φουλ προγραμα οπιοσ ξερει κατι καλο να με πει να παμε μαζι και του κερναο τα γαμησιατικα

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Φιλαράκια - θα παρακαλούσα κανα pm για την ΒΟΥΛΓΑΡΗ (τηλ.)

nikdav

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συντροφοι. Λοιπον στη μαυροκορδατου η καινουργια τα κανει ολα αλλα οχι και οτι ειναι κατι καλο...Τωρα για την βουλγαρη πηγα για πρωτη φορα μετα την τραπεζουντος και πηρα τη σισσυ στοματικο αλλα χαλια μαυρα, βλαχακι το κοριτσι ακόμη και στην ομιλία της, στην συμπεριφορα της παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες το μονο που καταφερνει ειναι να σε χαλασει την εστω λιγη διαθεση που μπορει να σου φτιαξει....Δεν ξερω για την αλλη που εχει....θα την δοκιμασω κ αυτη και θα σας πω. Κατα τα άλλα τιποτε καλο στον οριζοντα απο πονηρησ πλευρας. Οποιος Θελει απλα μασαζ ας παει στην Βασ. Ολγας πανω απο την NISSAN πολυ καλο μασαζ.....καλη συνεχεια στην ενημερωση

dalli

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια αν και δεν συμμετεχω στις συζητηση σας αλλα σας διαβαζω συνεχεια σε λιγες μερες ανοιγει ενα καινουργιο στουντιο.περιοχη β.ολγας.Αυτα απο μενα η πληροφορια ειναι απο εγκυρη πηγη.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ειπε καποιος για μαυροκορδατου ή εγω εχω χασει κοματια απο το εργο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom