Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για στειλε και σε εμας συντροφε pm για τα περαιτερω

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σε αυτό στην λεοφ. καραμανλή, πόσες κοπέλες έχει???
ποιες κοπέλες δοκιμάσατε? και πώς σας φάνηκαν?

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πηγα σ αυτο στη Βουλγαρη, μετα απο τα καλα λογια συναδερφων.
ο χωρος πολυ ωραιος (ο ωραιοτερος σε μασατζιδικα της πολης μας).
Η ρεσεψιονιστ πολυ ευγενικη και εξυπηρετικη.
Οι κοπελλες -σχετικα- εμφανισημες.
Η κοπελα που πηρα εμφανισημη και ευχαριστη.
αλλα .............
ρε παιδια , δεν ηξερε να το δουλευει το προγραμμα των 80ε. και το μασαζ μετριο και το στοματικο κατω του μετριου.
Ισως δεν ημουν τυχερος.....

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ελευθερο σωμα...μονο ξυλο δεν εφαγα απο τον τυπο στην πορτα, ο οποιος χωρις να του πω και πολλα(με το καλησπερα στην κυριολεξια) με παρεπεμψε στο απεναντι, ητοι body relax στην ν. εγνατια 81. πληροφορηθηκα επισης απο εγκυρη πηγη οτι η παλια "τζενη"(της καλαμαριας) και πρωην "ελενα" του εν λογω καταστηματος εφυγε για αλλο μαγαζι της πολης.πηρα ωστοσο τηλ και οποιος θελει ας στειλει πμ.
για αυτο της αγγελιας με το τηλ 2310 31.......5 καπου στην μαρτιου, επρεπε να δωσω ονομα πελατη, ο οποιος και να τους καλεσει πρωτα και μετα να παω...με λιγα λογια καποιος απο εδω μεσα πρεπει να μας δωσει τα φωτα του για αυτο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θέλει σύσταση η Μαρτίου?.....σύσταση για να επισκεφτείς τις αρκούδες???.......

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
(ελευθερο σωμα)
χμ, σορρυ παιδες.
δεν το περιμενα να μην καν βαζουν μεσα τους αγνωστους...
και ειναι μαλλον το καλυτερο....

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οντως οι κοπελες που ειδα ηταν μαλλον αλλοδαπα και αρκετα ωραιες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρόεδρε δες τα πμ σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γεια σας μαγκες,απο καινουριο μαγαζι παιζει τιποτε?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ρε μάγκες γιατί δεν κάνετε τον κόπο να διαβάζετε όλες τις προηγούμενες σελίδες για το τι παίζει σε κάθε μαγαζί?

Η Τζένη από Καλαμαριά (ως Έλενα στην Ν.Εγνατία-body relax-) είναι πλέον στο μαγαζί της Ι.Δραγούμη στο κέντρο, τηλ. 69**-***747, 69**-***501 - αναλυτικά είναι στον Αγγελιοφόρο - (παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα για τα τηλέφωνα)

Αν κάποιος συνάδελφος επισκεπτεί το παραπάνω μαγαζί γιατί προσωπικά δεν έχω εμπειρία από κεί και πάει με άλλη κοπέλλα ας μας στείλει τα σχόλια του.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μαγκες,ειμαι νεος στο site αλλα παλιος στα κολπα,απο εποχης που τα μαγαζια ειχαν μουναρες απο Ουκρανια-Ρωσσια,ξερετε το παλιο relax κ.τ.λ.Τωρα ψαχνεις κανενα αστερι με τα κυαλια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δοκίμασα σήμερα σε αυτό στη Βούλγαρη.Ραντεβού κατά τις 8:30, δύο κοπέλες ελληνίδες.Σίσσυ και Τζίνα( η Μασάγια είναι λεει το πρωι ενώ υπάρχει και η Λίνα).Στην υποδοχή η Τζήνα, κοντούλα, αρκετά αδύνατη, μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο (και μάτια).Ζήτησα τη Σίσσυ, κατόπιν υπόδειξης του προέδρου, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ψιλή,ωραίο σώμα, αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου.Τελικά το έσωσα και διαλέγω τη Τζίνα. αν και πρω΄τη επίσκεψη, επειδή ήξερα τα ονόματα των κοριτσιών ( ευχαριστώ πρόεδρε)μου προσφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες. Οπότε και εγώ διάλεξα το full.Μπανάκι και μετά μασάζ γι αρκετή ώρα( το ζήτησα), ώσπου ήρθε η ώρα για full.Μέτρια πίπα,  αν και φιλότιμη.Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, αλλά λίγο το άγχο ςτου πρωτάρη, λίγο η κούραση δεν έγινε τίποτα, χωρίς ωστόσο ευθύνη του "μαγαζιού".Η κοπέλα ήθελε να συνεχίσουμε αλλά κατάλλαβα ότι ήταν μάταιο οπότε σταματήσαμε.Σρε γενικές γραμμές:Ευχάριστη εμπειρία, αν πας σε καλή ώρα έχεις άνεση χρόνου, νορμάλ  εως αρκετά χρήματα, σαφώς όμως προτιμότερο από Βαρδάρι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτο της Ν. Εγνατιας εχει ενα πολυ ωραιο μωρο τη Γιουλη που ομως πλεον κανει μονο μασσαζ-ετσι τουλαχιστον λεει-ουτε καν φραπε,στο μαγαζι της Αργοναυτων ομως την ειχα παρει μια φορα(με τα χιλια ζορια ομως),παντως ειναι ισως ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στη πιατσα.

dinitikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ι.Δραγούμη
Ανάμεσα και απο τα 50 στα 100
η μια 220 και η άλλη 120
Ψυχρότητα κοροϊδία.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δοκίμασα σήμερα σε αυτό στη Βούλγαρη.Ραντεβού κατά τις 8:30, δύο κοπέλες ελληνίδες.Σίσσυ και Τζίνα( η Μασάγια είναι λεει το πρωι ενώ υπάρχει και η Λίνα).Στην υποδοχή η Τζήνα, κοντούλα, αρκετά αδύνατη, μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο (και μάτια).Ζήτησα τη Σίσσυ, κατόπιν υπόδειξης του προέδρου, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ψιλή,ωραίο σώμα, αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου.Τελικά το έσωσα και διαλέγω τη Τζίνα. αν και πρω΄τη επίσκεψη, επειδή ήξερα τα ονόματα των κοριτσιών ( ευχαριστώ πρόεδρε)μου προσφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες. Οπότε και εγώ διάλεξα το full.Μπανάκι και μετά μασάζ γι αρκετή ώρα( το ζήτησα), ώσπου ήρθε η ώρα για full.Μέτρια πίπα,  αν και φιλότιμη.Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, αλλά λίγο το άγχο ςτου πρωτάρη, λίγο η κούραση δεν έγινε τίποτα, χωρίς ωστόσο ευθύνη του "μαγαζιού".Η κοπέλα ήθελε να συνεχίσουμε αλλά κατάλλαβα ότι ήταν μάταιο οπότε σταματήσαμε.Σρε γενικές γραμμές:Ευχάριστη εμπειρία, αν πας σε καλή ώρα έχεις άνεση χρόνου, νορμάλ  εως αρκετά χρήματα, σαφώς όμως προτιμότερο από Βαρδάρι

Α ρε κουφάλα, Pakara, φουλ πρόγραμμα απ την πρώτη φορά; Ωραία πράγματα! Χαίρομαι αν σε βοήθησα! Όσο για την Σίσυ, δεν ήταν υπόδειξη, απλά σου είπα με ρώτησες και σου είπα ποιες κοπέλες έχω δει από κει.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Α ρε κουφάλα, Pakara, φουλ πρόγραμμα απ την πρώτη φορά; Ωραία πράγματα! Χαίρομαι αν σε βοήθησα! Όσο για την Σίσυ, δεν ήταν υπόδειξη, απλά σου είπα με ρώτησες και σου είπα ποιες κοπέλες έχω δει από κει.
σε μεγαλο βαθμο το οφειλω και σε εσενα(thanks).επαιξε ρολο οτι ηξερα τα ονοματα των κοριτσιων +κατι χαζομαρες που ειπα για το που εμαθα το τηλ.Η σισυ πολυ ωραιο σωμα αλλα προσωπο υστερει.οταν ξαναδοκιμασω ενδεχομενως και συντομα αν δεν ειναι και η λινα να τη δω μπορει να δοκιμασω με σισυ.η τζινα καλη, αλλα πολυ αδυνατη

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
απ' αυτες φορουσε καμια μποτες?

Stories