babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για στειλε και σε εμας συντροφε pm για τα περαιτερω
δοκίμασα σήμερα σε αυτό στη Βούλγαρη.Ραντεβού κατά τις 8:30, δύο κοπέλες ελληνίδες.Σίσσυ και Τζίνα( η Μασάγια είναι λεει το πρωι ενώ υπάρχει και η Λίνα).Στην υποδοχή η Τζήνα, κοντούλα, αρκετά αδύνατη, μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο (και μάτια).Ζήτησα τη Σίσσυ, κατόπιν υπόδειξης του προέδρου, αλλά δεν με ενθουσίασε. Ψιλή,ωραίο σώμα, αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου.Τελικά το έσωσα και διαλέγω τη Τζίνα. αν και πρω΄τη επίσκεψη, επειδή ήξερα τα ονόματα των κοριτσιών ( ευχαριστώ πρόεδρε)μου προσφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες. Οπότε και εγώ διάλεξα το full.Μπανάκι και μετά μασάζ γι αρκετή ώρα( το ζήτησα), ώσπου ήρθε η ώρα για full.Μέτρια πίπα, αν και φιλότιμη.Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, αλλά λίγο το άγχο ςτου πρωτάρη, λίγο η κούραση δεν έγινε τίποτα, χωρίς ωστόσο ευθύνη του "μαγαζιού".Η κοπέλα ήθελε να συνεχίσουμε αλλά κατάλλαβα ότι ήταν μάταιο οπότε σταματήσαμε.Σρε γενικές γραμμές:Ευχάριστη εμπειρία, αν πας σε καλή ώρα έχεις άνεση χρόνου, νορμάλ εως αρκετά χρήματα, σαφώς όμως προτιμότερο από Βαρδάρι
σε μεγαλο βαθμο το οφειλω και σε εσενα(thanks).επαιξε ρολο οτι ηξερα τα ονοματα των κοριτσιων +κατι χαζομαρες που ειπα για το που εμαθα το τηλ.Η σισυ πολυ ωραιο σωμα αλλα προσωπο υστερει.οταν ξαναδοκιμασω ενδεχομενως και συντομα αν δεν ειναι και η λινα να τη δω μπορει να δοκιμασω με σισυ.η τζινα καλη, αλλα πολυ αδυνατηΑ ρε κουφάλα, Pakara, φουλ πρόγραμμα απ την πρώτη φορά; Ωραία πράγματα! Χαίρομαι αν σε βοήθησα! Όσο για την Σίσυ, δεν ήταν υπόδειξη, απλά σου είπα με ρώτησες και σου είπα ποιες κοπέλες έχω δει από κει.