Αγγελιοφόρο κυρίως ή / και μέτροσπορ. Τιμές € 50 φραπές, 80 € καλαμάκι, 100 φούλ πακέτο ;)Eεπειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα να αναφέρεται σε κάποιο σημείο κάτι σχετικό με τις τιμές, όποιος μπορεί ασ δώσει μια ιδέα.Επίσης, σε ποια εφημερίδα ή site να ψάξω για τηλέφωνο, τουλάχιστόν γιαυτά που δεν πρέπει να πας συστημένος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Γίγαντα Πετρουλάκη. Ακριβώς πάντως ο φραπές, με το καλαμάκιΑγγελιοφόρο κυρίως ή / και μέτροσπορ. Τιμές € 50 φραπές, 80 € καλαμάκι, 100 φούλ πακέτο ;)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Γίγαντα Πετρουλάκη. Ακριβώς πάντως ο φραπές, με το καλαμάκι
Σε μερικές καφετέριες έχει και 70
έτσι, έτσιΣε μερικές καφετέριες έχει και 70
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
καλησπερα απο Βελιγραδι!Στη Ανθέων εννοώ άλλο, πιο πριν, πάνω από ένα λουλουδάδικο, το είχε ένας άντρας με ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο (για όσους ξερουν) και μετά το πήγε στην οδό που λές (μάλλον Αναλήψεως). Το μαγαζί στη Π. Συνδίκα είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά, θυμάμαι οτι ήταν σε ήσυχο μέρος με παρκινγκ κτλ. Εκεί πρωτοδούλεψε και η Εβίτα
εχετε δικιο και οι δυο. το μαγαζι εκεινο το ειχαν μαζι ο θοδωρος ( αναληψη, μαρτιου, ανθεων) με τη Μαρια (Β.Γεωργιου). αλλα για πολυ λιγο γιατι μαλωσαν
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
καλησπερα απο Βελιγραδι!
Στο Βελιγράδι εκτός από τις δίμετρες μουνάρες στους δρόμους, παίζει τίποτα καλό σε μασάζ; Σκέφτομαι να πεταχτώ μία βόλτα αυτές τις μέρες...
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγνατιας 81! συνεχιζει να ειναι αριστη η ελενα, βικυ λιγο βαρεμενη και η τριτη κοπελα ασχολειται μονο με μασαζ,χωρις τπτ αλλο.
οπου ελενα η παλια τζενη απο καλαμαριας.
αρνητικο το γεγονος οτι καθεμια ζητα και αλλο ποσο για να συνεχισει κατι μετα το μασαζ!
αρνητικο το γεγονος οτι καθεμια ζητα και αλλο ποσο για να συνεχισει κατι μετα το μασαζ!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
εγνατιας 81! συνεχιζει να ειναι αριστη η ελενα, βικυ λιγο βαρεμενη και η τριτη κοπελα ασχολειται μονο με μασαζ,χωρις τπτ αλλο.
Παλικαράκι διάβασε λίγο παλιότερα ποστ...
ενα εχω να πω μακρια απο αυτο το μαγαζι σημερα το επισκεφθηκα για πρωτη φορα και θα κλαιω για πολυ καιρο τα 60 ευρουλακια που μου φαγαν τα σουπερ μπαζα(ρανια-λενα) χωρις καν να κερασουν φραπεδακιΧαιρετώ τους "συναγωνιστές"...
Καλως ήρθα κι εγώ στην παρέα σας.
Μπορεί κάποιος καλός φίλος να μου στείλει
με pm το τηλ. για Αργοναυτών - Καλαμαριά (Χατζής)
και ότι άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη;
Έψαξα στις σχετικές εφημερίδες αλλά δυστυχώς
δεν βρήκα το σχετικό τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
ΜΑΚΡΙΑ!!! Μ'αρεσει που ημουν αναμεσα στο body relax και σάυτο και τελικα την εφαγα την παπαρα μου.
Να ρωτησω και κατι ρε μαγκες στο φουλ προγραμμα πηδας το ολο 45λεπτο που υποτιθεται πως κραταει το μασαζ?
την επομενη φορα λεω να δοκιμασω το body relax μπορει να δωσει συμβουλη κανενα αγορι?
χωρίς παρεξήγηση, συνάδελφε, το'φαγες το κεφάλι σου τζάμπα. Αφού αναφερθήκαμε σε αυτό το μαγαζί πιο παλιά. Στο κάτω-κάτω μπορούσες να δείς τα κορίτσια και αν δεν σου άρεζαν να την έκανες χωρίς να καταθέσεις .
Στο body relax είναι σαφώς καλύτερα, αλλά πρέπει να σε ξέρουν από παλιά τα κορίτσια για να παίξει κάτι περισσότερο από απλό μασάζ εντός δωματίου. Αναφέρομαι πάντα όσο αφορά αυτά που είδα και ξέρω, εκτός και αν τώρα έχει αλλάξει κάτι. Πάντως ένα φιλαράκι που πήγε προ μηνός περίπου χωρίς να είναι παλιός πελάτης, αλλά και χωρίς να έχει σύσταση από άλλον παλιό πελάτη των κοριτσιών, του κάνανε μόνο μασάζ χωρίς καν φραπέ...
Στο body relax είναι σαφώς καλύτερα, αλλά πρέπει να σε ξέρουν από παλιά τα κορίτσια για να παίξει κάτι περισσότερο από απλό μασάζ εντός δωματίου. Αναφέρομαι πάντα όσο αφορά αυτά που είδα και ξέρω, εκτός και αν τώρα έχει αλλάξει κάτι. Πάντως ένα φιλαράκι που πήγε προ μηνός περίπου χωρίς να είναι παλιός πελάτης, αλλά και χωρίς να έχει σύσταση από άλλον παλιό πελάτη των κοριτσιών, του κάνανε μόνο μασάζ χωρίς καν φραπέ...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
σε ενα pm σου με αποκαλεις πισογλεντη και μου λες οτι μου γαμας το σπιτι. λοιπον "ΑΝΤΡΑ" ο ανδρισμος καποιου δε φαινεται οταν ανωνυμα και κρυμμενος πισω απο μια οθονη βριζει κατι τοσο ιερο. Η πολη μας ειναι μικρη και η επιρρέπεια σου στα πασης φυσεως μαγαζια ( μπουρδελα, μασατζιδικα κλπ) μπορει καποια μερα να σε φερει διπλα μου η μπροστα μου. θυμησου αυτο που σου λεω. τους χαρακτηρισμους σου δεν στους επιστρεφω γιατι καλο ειναι οπως ειπα καποια πραγματα να τα σεβομαστε. θα διατηρησω παντως τον χαρακτηρισμο που σου απεδωσα μεσω pm αυτον του ΜΠΟΥΦΟΥ γιατι μονο τετοιος μπορει να ειναι κανεις που εμπειριες αλλων τις παρουσιαζει για δικες του. και για να καταλαβουν οι υπολοιποι, ο "ΑΝΤΡΑΣ" thesspunter μου μιλησε για ενα μασατζιδικο ( δεν εχει αναφερθει ποτε) με συγκεκριμενη διευθυνση και τιμες κλπ κλπ αλλα δυο μερες μετα ενω σε 2 μηνυματα του αναφερει με βεβαιοτητα την οδο , μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρος σε ποιον δρομο ειναι. να θυμησω μονο οτι παλαιοτερα ο φιλος JohnWoo σε εχει κατηγορησει για το ιδιο οσον αφορα τα κωλομπαρα, οτι μεταφερεις εμπειριες αλλων για δικες σου. Λοιπον "ΑΝΤΡΑ" ειναι χαρα ολων μας να σε γεμιζουμε με εμπειριες.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Είσαι λάθος σε αυτά που γράφεις και στο εξήγησα με πμ αλλά δεν λες να το καταλάβεις. Σου έδωσα πληροφορίες για ένα μαγαζί και σου είπα που είναι αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα της οδού (γιατί απλά δεν το συγκράτησα τις 3 φορές που πήγα). Με ειρωνευτηκες και με είπες ψεύτη. Μετά σου έγραψα λοιπόν πώς να πας στο μαγαζί, από που να στρίψεις και που είναι, απλά δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα της οδου. Τί να κάνουμε που δεν μένω σε εκείνη την περιοχή, όπως εσύ, για να την ξέρω απ' έξω; Επίσης μετά σου απάντησα για το όνομα της οδού αφού την είδα στο driveme.gr. Εσύ συνέχισες την ειρωνία και μου έγραψες οτι δεν έχω πάει κτλ. Οσον αφορά τους χαρακτηρισμούς μου σου απάντησα με pm μόλις. Αν θέλεις μπορείς να παίρνεις πληροφορίες από πιο ΕΜΠΕΙΡΑ και ΒΓΑΛΜΕΝΑ μέλη του site, τα οποία και τα κατονομάζεις σε ορισμένα σου ποστ...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
σε ενα pm σου με αποκαλεις πισογλεντη και μου λες οτι μου γαμας το σπιτι. λοιπον "ΑΝΤΡΑ" ο ανδρισμος καποιου δε φαινεται οταν ανωνυμα και κρυμμενος πισω απο μια οθονη βριζει κατι τοσο ιερο. Η πολη μας ειναι μικρη και η επιρρέπεια σου στα πασης φυσεως μαγαζια ( μπουρδελα, μασατζιδικα κλπ) μπορει καποια μερα να σε φερει διπλα μου η μπροστα μου. θυμησου αυτο που σου λεω. τους χαρακτηρισμους σου δεν στους επιστρεφω γιατι καλο ειναι οπως ειπα καποια πραγματα να τα σεβομαστε. θα διατηρησω παντως τον χαρακτηρισμο που σου απεδωσα μεσω pm αυτον του ΜΠΟΥΦΟΥ γιατι μονο τετοιος μπορει να ειναι κανεις που εμπειριες αλλων τις παρουσιαζει για δικες του. και για να καταλαβουν οι υπολοιποι, ο "ΑΝΤΡΑΣ" thesspunter μου μιλησε για ενα μασατζιδικο ( δεν εχει αναφερθει ποτε) με συγκεκριμενη διευθυνση και τιμες κλπ κλπ αλλα δυο μερες μετα ενω σε 2 μηνυματα του αναφερει με βεβαιοτητα την οδο , μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρος σε ποιον δρομο ειναι. να θυμησω μονο οτι παλαιοτερα ο φιλος JohnWoo σε εχει κατηγορησει για το ιδιο οσον αφορα τα κωλομπαρα, οτι μεταφερεις εμπειριες αλλων για δικες σου. Λοιπον "ΑΝΤΡΑ" ειναι χαρα ολων μας να σε γεμιζουμε με εμπειριες.
Και τελος "ΑΝΤΡΑ" να πω οτι δειγμα ανδρισμου δεν ειναι να ζητας συγγνωμη με pm ενω "δημοσιως" συνεχιζεις την ειρωνικη σου σταση και ειδικα οταν αποδιδεις το οτι εγινε στην κατασταση μεθης στην οποια ησουν οταν "στολιζες" εμενα και το σπιτι μου. Δεν θα επανελθω στο θεμα γιατι δε φταινε σε τιποτα οι υπολοιποι φιλοι. Για μενα προσωπικα μετα τα οσα εχεις πει δεν υπαρχεις σαν μελος και θα αγνοω καθε σου γνωμη ή πληροφορια. θα ηθελα μονο να κανω μια (ρητορικη) ερωτηση: χθες βραδυ εσυ μεθυσες οπως μου ειπες ή μηπως παλι κανενας φιλος σου και μου μετεφερες την εμπειρια;;; και να θυμασε πως ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ.Είσαι λάθος σε αυτά που γράφεις και στο εξήγησα με πμ αλλά δεν λες να το καταλάβεις. Σου έδωσα πληροφορίες για ένα μαγαζί και σου είπα που είναι αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα της οδού (γιατί απλά δεν το συγκράτησα τις 3 φορές που πήγα). Με ειρωνευτηκες και με είπες ψεύτη. Μετά σου έγραψα λοιπόν πώς να πας στο μαγαζί, από που να στρίψεις και που είναι, απλά δεν ήμουν σίγουρος για το όνομα της οδου. Τί να κάνουμε που δεν μένω σε εκείνη την περιοχή, όπως εσύ, για να την ξέρω απ' έξω; Επίσης μετά σου απάντησα για το όνομα της οδού αφού την είδα στο driveme.gr. Εσύ συνέχισες την ειρωνία και μου έγραψες οτι δεν έχω πάει κτλ. Οσον αφορά τους χαρακτηρισμούς μου σου απάντησα με pm μόλις. Αν θέλεις μπορείς να παίρνεις πληροφορίες από πιο ΕΜΠΕΙΡΑ και ΒΓΑΛΜΕΝΑ μέλη του site, τα οποία και τα κατονομάζεις σε ορισμένα σου ποστ...
ρε παιδιά αντί να κοιτάξουμε να ανοίξουμε ο ένας τα μάτια του άλλου και να μη σκορπάμε άσκοπα λεφτά μάλλον προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια του άλλουΚαι τελος "ΑΝΤΡΑ" να πω οτι δειγμα ανδρισμου δεν ειναι να ζητας συγγνωμη με pm ενω "δημοσιως" συνεχιζεις την ειρωνικη σου σταση και ειδικα οταν αποδιδεις το οτι εγινε στην κατασταση μεθης στην οποια ησουν οταν "στολιζες" εμενα και το σπιτι μου. Δεν θα επανελθω στο θεμα γιατι δε φταινε σε τιποτα οι υπολοιποι φιλοι. Για μενα προσωπικα μετα τα οσα εχεις πει δεν υπαρχεις σαν μελος και θα αγνοω καθε σου γνωμη ή πληροφορια. θα ηθελα μονο να κανω μια (ρητορικη) ερωτηση: χθες βραδυ εσυ μεθυσες οπως μου ειπες ή μηπως παλι κανενας φιλος σου και μου μετεφερες την εμπειρια;;; και να θυμασε πως ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ.
Νομίζω ότι τα παραπάνω μηνύματα μεταξύ των παλιών και μάχιμων μελών του site, punter και "φιλοξενούμενου" δεν βοηθούνε κανέναν.
Κρατήστε για σας τα προσωπικά σας ρε παιδιά και βοηθήστε τους συναδέλφους με τις πολύτιμες γνώσεις σας.
Και ειδικά στην ενότητα των μασάζ, όπου το "πακέτο" των υπηρεσιών που μας παρέχονται είναι από τις ακριβότερες και πρέπει μέσα από τα μηνύματα και την κριτική μας να το δείχνουμε τόσο στα αφεντικά όσο και στα κορίτσια.
Με την ανοικτή κριτική μας είτε σε ένα μαγαζί γενικά, είτε σε κοπέλλες μεμονωμένα, δεν εκθέτουμε κανέναν. Στο φινάλε η δουλειά τους είναι. Ίσα-ίσα που τους βοηθάμε να βελτιωθούνε σε όλους τους τομείς (προσωπικό - ανανέωση προσωπικού, ποιότητα-χρόνος μασάζ, περιβάλλον-καθαριότητα κλπ κλπ). Και να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματα τα παίρνουν...
Κρατήστε για σας τα προσωπικά σας ρε παιδιά και βοηθήστε τους συναδέλφους με τις πολύτιμες γνώσεις σας.
Και ειδικά στην ενότητα των μασάζ, όπου το "πακέτο" των υπηρεσιών που μας παρέχονται είναι από τις ακριβότερες και πρέπει μέσα από τα μηνύματα και την κριτική μας να το δείχνουμε τόσο στα αφεντικά όσο και στα κορίτσια.
Με την ανοικτή κριτική μας είτε σε ένα μαγαζί γενικά, είτε σε κοπέλλες μεμονωμένα, δεν εκθέτουμε κανέναν. Στο φινάλε η δουλειά τους είναι. Ίσα-ίσα που τους βοηθάμε να βελτιωθούνε σε όλους τους τομείς (προσωπικό - ανανέωση προσωπικού, ποιότητα-χρόνος μασάζ, περιβάλλον-καθαριότητα κλπ κλπ). Και να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματα τα παίρνουν...
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει αναφερθει ενα μαγαζι στη μαρτιου? δωστε τα φωτα σας
Και να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματα τα παίρνουν...
Μακάρι, συναγωνιστή. Μακάρι να παίρνουν τα μηνύματα μπας και αυτό συντελέσει στην βελτίωση τον υπηρεσιών με το να ξέρουν ότι η πελατεία έχει κρίση και ανταλλάζει γνώμες.
Συντροφοι καλημέρα!
Μήπως υπάρχει καμμιά πληροφορία για το Spa Prive στην Κωλλέτη?
θύμισέ μου που ακριβώς βρίσκεται αυτό. Κάτι μου λέει το όνομα, νομίζω ότι κάπου έχω ακούσει σχετικά