Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Περιοχή City Gate, ΟΠΑΠ κλπ... Εχει ακουστεί εδω ότι είναι κανονικό κέντρο spa χωρίς άλλες υπηρεσίες. Απλά ρωτάω μήπως άλλαξε κάτι

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Περιοχή City Gate, ΟΠΑΠ κλπ... Εχει ακουστεί εδω ότι είναι κανονικό κέντρο spa χωρίς άλλες υπηρεσίες. Απλά ρωτάω μήπως άλλαξε κάτι

Α μπράβο, ένα ισόγειο σπα κοντά στο city gate. Δεν το ξέρω προσωπικά αλλά από συναγωνιστές που είναι γνώστες του μασάζ και τους εμπιστεύομαι είχα ακούσει κι εγώ ότι είναι απλό κέντρο σπα και δεν παίζει κάτι πονηρό

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
το spa prive έχει φοβερό περιβάλλον παιδιά και ειλικρινά μακάρι έστω και σε ένα 30%-40% να είχαν το ίδιο περιβάλλον και τα μασατζίδικα που αναφερόμαστε εδώ. Από ότι ξέρω είναι όλες τις ώρες ανοικτό. Έχει και πριβέ χώρο αν θέλεις να κάνεις φάση με κάποια κοπέλλα  ;).
Ως προς το μασάζ είναι φθηνό σχετικά, ξεκινάν από 30 ή 35 € (δεν θυμάμαι 100%) οι τιμές και μετά ανάλογα με το είδους του μασάζ (σοκολάτα, αιθέρια έλαια κλπ) το κόστος ανεβαίνει λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, παίζει μόνο όμως μασάζ με πετσέτα, τίποτα παραπάνω.

Για το μαγαζί στην Μαρτίου, πρέπει να πάς οπωσδήποτε συστημένος από πρίν από παλιό πελάτη για να παίξουν τα περαιτέρω, αλλιώς απλό μασάζ με πετσέτα μόνο και κεί...

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
φιλε στοφος, μονο μασαζ ή παιζει και κατι περισσοτερο?μας τα μπερδεψες λιγο.....

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φιλε στοφος, μονο μασαζ ή παιζει και κατι περισσοτερο?μας τα μπερδεψες λιγο.....
Για την Μαρτίου το περισσότερο μόνο από κονέ μέσω παλιού πελάτη, αλλιώς τίποτα παραπάνω από απλό μασάζ.

Για το spa prive εννοώ ότι υπάρχουν και ειδικοί χώροι κάτι σαν ημιδιαμονή αντί να πάς σε ένα από τα κλασσικά ξενοδοχεία του είδους.

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ωραια, περιμενω να δω ποιος φιλος θα με συστησει στη Μαρτιου :grin:.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ποια ειναι η ελενα που δουλευε στην αργοναυτων?
ρωταω επειδη δουλευει σολο κατ'οικον. ειναι καλη?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ποια ειναι η ελενα που δουλευε στην αργοναυτων?
ρωταω επειδη δουλευει σολο κατ'οικον. ειναι καλη?
απανταω στην ερωτηση μου και λεω οτι η ελενα ειναι η ξαδερφη του Μουρεσαν στην Ελλαδα. ψηλη χοντρη και ΑΣΧΗΜΗ.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
απανταω στην ερωτηση μου και λεω οτι η ελενα ειναι η ξαδερφη του Μουρεσαν στην Ελλαδα. ψηλη χοντρη και ΑΣΧΗΜΗ.

Τελικά το έψαξες μόνος σου, συνάδελφε; Τελικά κυκλοφορούν και μπάζα στα μασατζίδικα; Νόμιζα ότι είχαν ένα επίπεδο γενικότερα! Κι εγώ είχα πετύχει μία θεόχοντρη στην Βούλγαρη αλλά επειδή οι άλλες ήταν φυσιολογικές θεώρησα ότι την είχαν για σπάσιαλ γούστα.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια τελευται κριτικη για το "ελευθερο σωμα" στη Ν.Εγνατια.
οι κοπελες εμφανισημες (αλλοδαπες).
Θετικα.  -δεν βιαζονται, -κανουν full-full προγραμμα,  -καλα προκαταρτικα,  -καλο στοματικο (ανευ προ)
αρνητικα.  -δεν υπαρχει μασαζ, -μετριο περιβαλλον(οχι κακο παντως),  η τιμη (100ε)

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μάγκες είμαι από Aθήνα και θα ανέβω Θεσσαλονίκη για ένα τριημεράκι και λέω να κάνω καμιά βολτίτσα σε κάνα μαγαζί να πιω κάνα φραπεδάκι. Από ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω τον Αγγελιοφόρο και να την ψάξω. Από μία ανάγνωση στο forum έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι καλό είναι αυτό στη Βούλγαρη, στην Εγνατίας και αυτό που λέτε στο Βαρδάρη στην πλατεία Δημοκρατίας (εντωμεταξύ δεν έχω ιδέα από δρόμους στη Θεσσαλονίκη ). Έχετε να προτείνετε κάτι για κάποιον που είναι νέος στην πόλη; Γουστάρω να έχει μασαζάκι, να μην είναι ξεπέτα. Άλλα φραπεδάκι να έχει σίγουρα γιατί για φουλ δεν το βλέπω μιας και είμαι άγνωστος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μάγκες είμαι από Aθήνα και θα ανέβω Θεσσαλονίκη για ένα τριημεράκι και λέω να κάνω καμιά βολτίτσα σε κάνα μαγαζί να πιω κάνα φραπεδάκι. Από ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω τον Αγγελιοφόρο και να την ψάξω. Από μία ανάγνωση στο forum έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι καλό είναι αυτό στη Βούλγαρη, στην Εγνατίας και αυτό που λέτε στο Βαρδάρη στην πλατεία Δημοκρατίας (εντωμεταξύ δεν έχω ιδέα από δρόμους στη Θεσσαλονίκη ). Έχετε να προτείνετε κάτι για κάποιον που είναι νέος στην πόλη; Γουστάρω να έχει μασαζάκι, να μην είναι ξεπέτα. Άλλα φραπεδάκι να έχει σίγουρα γιατί για φουλ δεν το βλέπω μιας και είμαι άγνωστος.

πήγαινε βαρδάρη ή Βούλγαρη...και τα δύο έχουν μασαζ...εγνατία άστο

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πήγαινε βαρδάρη ή Βούλγαρη...και τα δύο έχουν μασαζ...εγνατία άστο
συμφωνώ, ότι Βαρδάρης και Βούλγαρη (πρ.Συνδίκα) είναι τα δύο top μαγαζιά στην πόλη μας. Από θέμα μασάζ, βάζω πρώτο τον Βαρδάρη όπου όμως παίζει μόνο μέχρι φραπέ, ενω στης Βούλγαρη το μαγαζί έχεις δυνατότητα επιλογής και για τα υπόλοιπα προγράμματα αν κάτσει έτσι η φάση και η διάθεση  ;) - καλαμάκι και φούλ δηλ. -. 

Δές και pm για περισσότερες λεπτομέρειες.

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτο στον Βαρδαρη που περιπου βρισκεται?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Thanks συναγωνιστές. Σε ένα από τα δύο θα πάω. Θα ψάξω χάρτες, θα πάρω τηλέφωνα και θα την βρω την άκρη. Έτσι κι αλλιώς γουστάρω τη διαδικασία του ψαξίματος.

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνώ, ότι Βαρδάρης και Βούλγαρη (πρ.Συνδίκα) είναι τα δύο top μαγαζιά στην πόλη μας. Από θέμα μασάζ, βάζω πρώτο τον Βαρδάρη όπου όμως παίζει μόνο μέχρι φραπέ, ενω στης Βούλγαρη το μαγαζί έχεις δυνατότητα επιλογής και για τα υπόλοιπα προγράμματα αν κάτσει έτσι η φάση και η διάθεση  ;) - καλαμάκι και φούλ δηλ. -. 

Δές και pm για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε pm ή εδώ που βρίσκεται αυτό στην βούλγαρη και το τηλέφωνο?
Τι ηληκίες είναι οι κοπέλες?
Ευχαριστώ...

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος να μου πει σε pm ή εδώ που βρίσκεται αυτό στην βούλγαρη και το τηλέφωνο?
Τι ηληκίες είναι οι κοπέλες?
Ευχαριστώ...
25-30 περίπου είναι οι ηλικίες των κοριτσιών συνάδελφε, τουλάχιστον από αυτές που είδα εγώ. Δές κ pm επίσης.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
25-30 περίπου είναι οι ηλικίες των κοριτσιών συνάδελφε, τουλάχιστον από αυτές που είδα εγώ. Δές κ pm επίσης.
αν μπορει καποιος φιλος ας στειλει με πμ το τηλ απο βουλγαρη.Το τηλ το εχουν και σε καποια αγγελια;

opapatzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια τελευται κριτικη για το "ελευθερο σωμα" στη Ν.Εγνατια.
οι κοπελες εμφανισημες (αλλοδαπες).
Θετικα.  -δεν βιαζονται, -κανουν full-full προγραμμα,  -καλα προκαταρτικα,  -καλο στοματικο (ανευ προ)
αρνητικα.  -δεν υπαρχει μασαζ, -μετριο περιβαλλον(οχι κακο παντως),  η τιμη (100ε)

Τι εννοεις δεν υπαρχει μασαζ?
Μπαινουμε δηλ διαλεγουμε κοπελα και φουλ στο ψητο?
Στειλε πληροφοριες με πμ
Θα με ενδιεφερε παντως αν ειναι ετσι

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ναι ακριβως αυτο εννοω.
οτι δεν υπαρχει καθολου μασαζ, αλλα υπαρχουν προκαταρικα (χαδια, στοματικο κλπ).
Δυστυχως δεν δουλευει με τηλεφωνο αλλα με γνωστους που πανε οποτε γουσταρουν και ισως να περιμενουν και λιγο (μια κοπελλα πρωινη βαρδια, τρεις σε βραδινη).
Οποιος θελει περισσοτερα μονο σε pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom