You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Περιοχή City Gate, ΟΠΑΠ κλπ... Εχει ακουστεί εδω ότι είναι κανονικό κέντρο spa χωρίς άλλες υπηρεσίες. Απλά ρωτάω μήπως άλλαξε κάτι
Α μπράβο, ένα ισόγειο σπα κοντά στο city gate. Δεν το ξέρω προσωπικά αλλά από συναγωνιστές που είναι γνώστες του μασάζ και τους εμπιστεύομαι είχα ακούσει κι εγώ ότι είναι απλό κέντρο σπα και δεν παίζει κάτι πονηρό
το spa prive έχει φοβερό περιβάλλον παιδιά και ειλικρινά μακάρι έστω και σε ένα 30%-40% να είχαν το ίδιο περιβάλλον και τα μασατζίδικα που αναφερόμαστε εδώ. Από ότι ξέρω είναι όλες τις ώρες ανοικτό. Έχει και πριβέ χώρο αν θέλεις να κάνεις φάση με κάποια κοπέλλα ;).
Ως προς το μασάζ είναι φθηνό σχετικά, ξεκινάν από 30 ή 35 € (δεν θυμάμαι 100%) οι τιμές και μετά ανάλογα με το είδους του μασάζ (σοκολάτα, αιθέρια έλαια κλπ) το κόστος ανεβαίνει λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, παίζει μόνο όμως μασάζ με πετσέτα, τίποτα παραπάνω.
Για το μαγαζί στην Μαρτίου, πρέπει να πάς οπωσδήποτε συστημένος από πρίν από παλιό πελάτη για να παίξουν τα περαιτέρω, αλλιώς απλό μασάζ με πετσέτα μόνο και κεί...
Ως προς το μασάζ είναι φθηνό σχετικά, ξεκινάν από 30 ή 35 € (δεν θυμάμαι 100%) οι τιμές και μετά ανάλογα με το είδους του μασάζ (σοκολάτα, αιθέρια έλαια κλπ) το κόστος ανεβαίνει λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, παίζει μόνο όμως μασάζ με πετσέτα, τίποτα παραπάνω.
Για το μαγαζί στην Μαρτίου, πρέπει να πάς οπωσδήποτε συστημένος από πρίν από παλιό πελάτη για να παίξουν τα περαιτέρω, αλλιώς απλό μασάζ με πετσέτα μόνο και κεί...
Για την Μαρτίου το περισσότερο μόνο από κονέ μέσω παλιού πελάτη, αλλιώς τίποτα παραπάνω από απλό μασάζ.φιλε στοφος, μονο μασαζ ή παιζει και κατι περισσοτερο?μας τα μπερδεψες λιγο.....
Για το spa prive εννοώ ότι υπάρχουν και ειδικοί χώροι κάτι σαν ημιδιαμονή αντί να πάς σε ένα από τα κλασσικά ξενοδοχεία του είδους.
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωραια, περιμενω να δω ποιος φιλος θα με συστησει στη Μαρτιου .
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ποια ειναι η ελενα που δουλευε στην αργοναυτων?
ρωταω επειδη δουλευει σολο κατ'οικον. ειναι καλη?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
απανταω στην ερωτηση μου και λεω οτι η ελενα ειναι η ξαδερφη του Μουρεσαν στην Ελλαδα. ψηλη χοντρη και ΑΣΧΗΜΗ.ποια ειναι η ελενα που δουλευε στην αργοναυτων?
απανταω στην ερωτηση μου και λεω οτι η ελενα ειναι η ξαδερφη του Μουρεσαν στην Ελλαδα. ψηλη χοντρη και ΑΣΧΗΜΗ.
Τελικά το έψαξες μόνος σου, συνάδελφε; Τελικά κυκλοφορούν και μπάζα στα μασατζίδικα; Νόμιζα ότι είχαν ένα επίπεδο γενικότερα! Κι εγώ είχα πετύχει μία θεόχοντρη στην Βούλγαρη αλλά επειδή οι άλλες ήταν φυσιολογικές θεώρησα ότι την είχαν για σπάσιαλ γούστα.
μια τελευται κριτικη για το "ελευθερο σωμα" στη Ν.Εγνατια.
οι κοπελες εμφανισημες (αλλοδαπες).
Θετικα. -δεν βιαζονται, -κανουν full-full προγραμμα, -καλα προκαταρτικα, -καλο στοματικο (ανευ προ)
αρνητικα. -δεν υπαρχει μασαζ, -μετριο περιβαλλον(οχι κακο παντως), η τιμη (100ε)
Θετικα. -δεν βιαζονται, -κανουν full-full προγραμμα, -καλα προκαταρτικα, -καλο στοματικο (ανευ προ)
αρνητικα. -δεν υπαρχει μασαζ, -μετριο περιβαλλον(οχι κακο παντως), η τιμη (100ε)
μάγκες είμαι από Aθήνα και θα ανέβω Θεσσαλονίκη για ένα τριημεράκι και λέω να κάνω καμιά βολτίτσα σε κάνα μαγαζί να πιω κάνα φραπεδάκι. Από ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω τον Αγγελιοφόρο και να την ψάξω. Από μία ανάγνωση στο forum έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι καλό είναι αυτό στη Βούλγαρη, στην Εγνατίας και αυτό που λέτε στο Βαρδάρη στην πλατεία Δημοκρατίας (εντωμεταξύ δεν έχω ιδέα από δρόμους στη Θεσσαλονίκη ). Έχετε να προτείνετε κάτι για κάποιον που είναι νέος στην πόλη; Γουστάρω να έχει μασαζάκι, να μην είναι ξεπέτα. Άλλα φραπεδάκι να έχει σίγουρα γιατί για φουλ δεν το βλέπω μιας και είμαι άγνωστος.
μάγκες είμαι από Aθήνα και θα ανέβω Θεσσαλονίκη για ένα τριημεράκι και λέω να κάνω καμιά βολτίτσα σε κάνα μαγαζί να πιω κάνα φραπεδάκι. Από ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω τον Αγγελιοφόρο και να την ψάξω. Από μία ανάγνωση στο forum έβγαλα σαν συμπέρασμα ότι καλό είναι αυτό στη Βούλγαρη, στην Εγνατίας και αυτό που λέτε στο Βαρδάρη στην πλατεία Δημοκρατίας (εντωμεταξύ δεν έχω ιδέα από δρόμους στη Θεσσαλονίκη ). Έχετε να προτείνετε κάτι για κάποιον που είναι νέος στην πόλη; Γουστάρω να έχει μασαζάκι, να μην είναι ξεπέτα. Άλλα φραπεδάκι να έχει σίγουρα γιατί για φουλ δεν το βλέπω μιας και είμαι άγνωστος.
πήγαινε βαρδάρη ή Βούλγαρη...και τα δύο έχουν μασαζ...εγνατία άστο
συμφωνώ, ότι Βαρδάρης και Βούλγαρη (πρ.Συνδίκα) είναι τα δύο top μαγαζιά στην πόλη μας. Από θέμα μασάζ, βάζω πρώτο τον Βαρδάρη όπου όμως παίζει μόνο μέχρι φραπέ, ενω στης Βούλγαρη το μαγαζί έχεις δυνατότητα επιλογής και για τα υπόλοιπα προγράμματα αν κάτσει έτσι η φάση και η διάθεση ;) - καλαμάκι και φούλ δηλ. -.πήγαινε βαρδάρη ή Βούλγαρη...και τα δύο έχουν μασαζ...εγνατία άστο
Δές και pm για περισσότερες λεπτομέρειες.
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο στον Βαρδαρη που περιπου βρισκεται?
συμφωνώ, ότι Βαρδάρης και Βούλγαρη (πρ.Συνδίκα) είναι τα δύο top μαγαζιά στην πόλη μας. Από θέμα μασάζ, βάζω πρώτο τον Βαρδάρη όπου όμως παίζει μόνο μέχρι φραπέ, ενω στης Βούλγαρη το μαγαζί έχεις δυνατότητα επιλογής και για τα υπόλοιπα προγράμματα αν κάτσει έτσι η φάση και η διάθεση ;) - καλαμάκι και φούλ δηλ. -.
Δές και pm για περισσότερες λεπτομέρειες.
Μπορεί κάποιος να μου πει σε pm ή εδώ που βρίσκεται αυτό στην βούλγαρη και το τηλέφωνο?
Τι ηληκίες είναι οι κοπέλες?
Ευχαριστώ...
25-30 περίπου είναι οι ηλικίες των κοριτσιών συνάδελφε, τουλάχιστον από αυτές που είδα εγώ. Δές κ pm επίσης.Μπορεί κάποιος να μου πει σε pm ή εδώ που βρίσκεται αυτό στην βούλγαρη και το τηλέφωνο?
Τι ηληκίες είναι οι κοπέλες?
Ευχαριστώ...
αν μπορει καποιος φιλος ας στειλει με πμ το τηλ απο βουλγαρη.Το τηλ το εχουν και σε καποια αγγελια;25-30 περίπου είναι οι ηλικίες των κοριτσιών συνάδελφε, τουλάχιστον από αυτές που είδα εγώ. Δές κ pm επίσης.
μια τελευται κριτικη για το "ελευθερο σωμα" στη Ν.Εγνατια.
Τι εννοεις δεν υπαρχει μασαζ?
Μπαινουμε δηλ διαλεγουμε κοπελα και φουλ στο ψητο?
Στειλε πληροφοριες με πμ
Θα με ενδιεφερε παντως αν ειναι ετσι
ναι ακριβως αυτο εννοω.
οτι δεν υπαρχει καθολου μασαζ, αλλα υπαρχουν προκαταρικα (χαδια, στοματικο κλπ).
Δυστυχως δεν δουλευει με τηλεφωνο αλλα με γνωστους που πανε οποτε γουσταρουν και ισως να περιμενουν και λιγο (μια κοπελλα πρωινη βαρδια, τρεις σε βραδινη).
Οποιος θελει περισσοτερα μονο σε pm
οτι δεν υπαρχει καθολου μασαζ, αλλα υπαρχουν προκαταρικα (χαδια, στοματικο κλπ).
Δυστυχως δεν δουλευει με τηλεφωνο αλλα με γνωστους που πανε οποτε γουσταρουν και ισως να περιμενουν και λιγο (μια κοπελλα πρωινη βαρδια, τρεις σε βραδινη).
Οποιος θελει περισσοτερα μονο σε pm