Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
oxi συνάδελφοι δεν ξανάνοιξε,απλά ανέφερε ένας φίλος ένα αρκετά παλιό και ιστορικό "μαγαζί"

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μετα απο απουσια 4 μηνων λογω τεχνικου προβληματος με το προφιλ μου επιστρεφω....
κατα τη γνωμη μου το καλυτερο service αυτην την εποχη στην πολη το παρεχει το smile στη ν. εγνατια.
και ευτυχως που δουλευει με τοσα στεγανα για να επιβιωνει και να το χαιρομαστε.
κορυφαια γυναικα προσωπικα εκει θεωρω την ελενα. 38-40 χρονων με πολυ καλο μασαζ και εξισου καλη συνεχεια και συμπεριφορα. Η Χαρα για την οποια εχουν γραψει πολλα εμενα με αφηνει αδιαφορο απο την εποχη που δουλευε  στη Μαρτιου και την ειχαν μονο για "body to body".
περιμενω καποιον να μου πει αν ξερει για τιποτα κατ'οικον και ας μην ειναι φουλ οπως λετε οι περισσοτεροι...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Λοιπον για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, ειναι αστειο ενα μελος με 0(μηδεν)post ή με 1 post να ζητανε πληροφοριες με  p.m. . το site  ειναι για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πληροφοριων.
επισης πριν ζητησετε κατι διαβαστε ολο το thread γιατι μπορει η ερωτηση σας να μην εχει νοημα.
Το SMILE  δεν δεχεται νεους πελατες αν δεν πανε με καποιον παλιο οποτε μη μου ζητατε το τηλέφωνο αλλο.

meandirtyjoe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο αστείο είναι φίλε filoxenoumene;... Είναι εξωφρενικό!
Ντροπή σε αυτούς που ζητάνε πληροφορίες χωρίς να έχουν κανένα post!!! Ντροπή τους!!!
Πως τολμάτε; Πως σας πέρασε απ'το μυαλό κάτι τέτοιο;... Τι θράσος είναι αυτό;...

Ρε παιδιά δεν χαλαρώνετε λιγάκι;.... Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν
καβαλήσει το καλάμι... χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Που νομίζετε ότι "γράφετε";...
Σε κάποιο κλειστό club φιλοσοφικών προβληματισμών ή μήπως σας ζητάμε τίποτα λεφτά;
Όλοι εδω μέσα ψάχνουμε το ίδιο πράγμα. Τι ρατσισμός είναι αυτός με τα νέα μέλη;
Το είδα και σε άλλες συζητήσεις αυτό.
Τι είδους "αρχή" είναι αυτή που λέει ότι για να σου δώσω πληροφορίες πρέπει
να είσαι παλιό μέλος, με πολλά posts; Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι κατέχετε
κάποιο πολυτιμότατο μυστικό που δεν θα πρέπει να το μάθουν και οι άλλοι;...
Και στο κάτω κάτω, πως να συνεισφέρει ένα νέο μέλος όταν κανείς απ΄τα "έμπειρα"
μέλη δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί πληροφορίες και εμπειρίες που θα βοηθήσουν
και το νέο μέλος να αποκτήσει κι αυτός εμπειρίες και να τις μοιραστεί με τους υπόλοιπους;
Ποιός είναι άλλωστε ο σκοπός της ύπαρξης αυτού του forum; Και γιατί ένα νέο μέλος να
πρέπει να παιδευτεί για να βρεί μια πληροφορία απ'τη στιγμή που κάποιος "συναγωνιστής"
μπορεί χωρίς κόπο να τον βοηθήσει; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη που έχουν
διάφοροι. Αν εγώ παιδεύτηκα για να μάθω κάτι, γιατί να μην βοηθήσω τον "νέο" ώστε να
μην τραβήξει κι αυτός τα ίδια; θα χάσω κάτι εγώ βοηθώντας τον;

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Το σκεπτικό σου δεν με αφήνει αδιαφορο για να μην σου πω πως κατα 98% με βρίσκει απολύτως σύμφωνο μαζί σου.  Απλά βαριέμαι να το αναλύσω.  (το 2% είναι για το θέμα με τους μπάτσους...αλλα αν θέλουν να μάθουν θα μάθουν...)

ΆΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!
Είμαι πελάτης στην Βασ.Γεωργίου και με έχουν ταράξει στο φραπέ...Τι να κάνω?Εχω ήδη 4 επισκέψεις..και μόνο μαλακία.. ούτε ενα Scottie Pippen..τίποτα.Κάποιος άλλος πελάτης του εν λόγω μαγαζιού...?Παίζει τίποτα παραπάνω η τζάμπα τους τα σκάω?

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Νέοι και παλιοί συνάδελφοι χαλαρώστε. Θέλει συνεχές ψάξιμο το θέμα. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας κάθε φορά και τι βαλάντιο διαθέτει ανάλογα με την περίσταση. Η αγορά είναι ανοικτή, οι επιλογές όχι πολλές αλλά αρκετές σε σχέση με πιο παλιά. Και σίγουρα παίζει και ρόλο το πόσο συχνός πελάτης είσαι στο μαγαζί.

Δεν είσαι ευχαριστημένος από ένα μαγαζί? Πάνε σε άλλο. Στο φινάλε αν υπάρχουν παράπονα πέστε την ανοικτά και στα αφεντικά ρε παιδιά, ειδικά αν είστε τακτικοί πελάτες.

Πελάτες είμαστε. Εμείς και μόνον εμείς διαμορφώνουμε την αγορά και εμείς πρέπει να ζητάμε να ανανεώνεται όσο γίνεται πιο συχνά το προσωπικό σε ένα μαγαζί. Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο όλων.  Πχ τα νέα κορίτσια στην Καραμανλή είναι πολύ καλά  ;). Έπρεπε να γίνει αυτή η ανανέωση για αυτό και μπράβο στους υπεύθυνους για τις επιλογές τους. Για αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι συνάδελφοι αναφέρονται στο εν λόγω μαγαζί τελευταία.

Δεν είσαι ευχαριστημένος από το πρόγραμμα και περίμενες κάτι περισσότερο πέστο  :(, θέλει το μαγαζί ανανέωση προσωπικού πέστο. Μιλάτε ρε παιδιά. Γράφτε τα και στο φόρουμ, αφού τα αφεντικά το διαβάζουνε και παίρνουν τα μηνύματά τους  :rockon:.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μόνο αστείο είναι φίλε filoxenoumene;... Είναι εξωφρενικό!
Ντροπή σε αυτούς που ζητάνε πληροφορίες χωρίς να έχουν κανένα post!!! Ντροπή τους!!!
Πως τολμάτε; Πως σας πέρασε απ'το μυαλό κάτι τέτοιο;... Τι θράσος είναι αυτό;...

Ρε παιδιά δεν χαλαρώνετε λιγάκι;.... Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν
καβαλήσει το καλάμι... χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Που νομίζετε ότι "γράφετε";...
Σε κάποιο κλειστό club φιλοσοφικών προβληματισμών ή μήπως σας ζητάμε τίποτα λεφτά;
Όλοι εδω μέσα ψάχνουμε το ίδιο πράγμα. Τι ρατσισμός είναι αυτός με τα νέα μέλη;
Το είδα και σε άλλες συζητήσεις αυτό.
Τι είδους "αρχή" είναι αυτή που λέει ότι για να σου δώσω πληροφορίες πρέπει
να είσαι παλιό μέλος, με πολλά posts; Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι κατέχετε
κάποιο πολυτιμότατο μυστικό που δεν θα πρέπει να το μάθουν και οι άλλοι;...
Και στο κάτω κάτω, πως να συνεισφέρει ένα νέο μέλος όταν κανείς απ΄τα "έμπειρα"
μέλη δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί πληροφορίες και εμπειρίες που θα βοηθήσουν
και το νέο μέλος να αποκτήσει κι αυτός εμπειρίες και να τις μοιραστεί με τους υπόλοιπους;
Ποιός είναι άλλωστε ο σκοπός της ύπαρξης αυτού του forum; Και γιατί ένα νέο μέλος να
πρέπει να παιδευτεί για να βρεί μια πληροφορία απ'τη στιγμή που κάποιος "συναγωνιστής"
μπορεί χωρίς κόπο να τον βοηθήσει; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη που έχουν
διάφοροι. Αν εγώ παιδεύτηκα για να μάθω κάτι, γιατί να μην βοηθήσω τον "νέο" ώστε να
μην τραβήξει κι αυτός τα ίδια; θα χάσω κάτι εγώ βοηθώντας τον;
λοιπον πολυπραγμωνα φιλοσοφε, ασε καταρχην την ειρωνια για αλλους και αλλου. οταν ενα μελος που δεν εχει "πιστοποιησει" με τη συμμετοχη του σε συζητησεις και οχι απαραιτητα σε παροχη πληροφοριων ( το site εχει και αλλα θεματα) την πραγματικη του ιδιοτητα τοτε εχω το δικαιωμα να μην τον εμπιστευομαι. ειδικα οταν αντι να ρωτησει δημοσιως και να παρει απαντηση με pm καταφευγει εξ αρχης στο pm. επειδη στο παρελθον υπηρξα μαρτυρας πεσιματος αστυνομιας στην Αναληψη θα μου επιτρεψεις και εσυ και οποιος αλλος συμφωνει απο 0.1 εως 100%  μαζι σου να ειμαι ισως και υπερ του δεοντος επιφυλακτικος και ειδικα για χωρους κρυφους η με στεγανα. ποτε δεν αγνοησα ερωτηση που μου εγινε για πληροφοριες απο μελος που ειχε ηδη δωσει το στιγμα του

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Απορίες
1.  Τι έχει απογίνει το μαγαζί στους Αμπελόκηπους;  Το έχετε επισκευτεί τελευταία;
2.Το μαγαζί στη Μαυροκορδάτου έκλεισε;  Πήγα 2 φορές χωρίς να πάρω τηλ και δεν απαντούσαν το κουδούνι.  Ο φίλος με τα γεμιστά της πεθεράς του πέρασε από εκει;
3.  Τί εχει απογίνει το μαγαζί της Β. Ολγας πάνω απ το σεβεν;  Παλιά ήταν πολύ καλό, δουλευε η  Δήμητρα (μετά και τώρα σε άλλα μαγαζιά με άλλα ονόματα για τους γνωρίζοντες) και γενικά είχε πολύ κοσμο.  Εχω να πάω ένα χρόνο και σταμάτησα γιατί επαιζε μόνο φραπές απο κάτι ξυνομουτσουνες που λες και σου έκαναν χάρη.  Εχει κλείσει;  Μήπως έχει πάει κανείς πρόσφατα;

Δώστε τα φώτα σας

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Απορίες
1.  Τι έχει απογίνει το μαγαζί στους Αμπελόκηπους;  Το έχετε επισκευτεί τελευταία;
2.Το μαγαζί στη Μαυροκορδάτου έκλεισε;  Πήγα 2 φορές χωρίς να πάρω τηλ και δεν απαντούσαν το κουδούνι.  Ο φίλος με τα γεμιστά της πεθεράς του πέρασε από εκει;
3.  Τί εχει απογίνει το μαγαζί της Β. Ολγας πάνω απ το σεβεν;  Παλιά ήταν πολύ καλό, δουλευε η  Δήμητρα (μετά και τώρα σε άλλα μαγαζιά με άλλα ονόματα για τους γνωρίζοντες) και γενικά είχε πολύ κοσμο.  Εχω να πάω ένα χρόνο και σταμάτησα γιατί επαιζε μόνο φραπές απο κάτι ξυνομουτσουνες που λες και σου έκαναν χάρη.  Εχει κλείσει;  Μήπως έχει πάει κανείς πρόσφατα;

Δώστε τα φώτα σας
ο φιλος με τα γεμιστα παρακαλειται να παρει τη συνταγη απο τη πεθερα του και να μου τη στειλει με pm. και να μη φοβηθει. δεν ειμαι μπατσος.
λοιπον για να σοβαρευτω (λιιιιιιγο): θα απαντησω στις ερωτησεις 2 και 3. για την 1 θα ζητησω τη βοηθεια του κοινου.
2. αυτη στη μαυροκορδατου πρεπει να την πληρωσε γιατι ανοιξε "μαγαζι" χωρις να εχει ακρες στην ΕΛ.ΑΣ.
3. στην Ολγας εγω πηγαινω μονο για μασαζ αλλα οι ξινοφατσες παραμενουν ξινοφατσες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδή τόσο καλό μασάζ κάνουν στην Ολγας που συνεχίζεις και πηγαίνεις;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επίσης αν θέλετε να το κάνουμε λίγο ρετρό, πήγαινε κανείς σε ένα μασατζίδικο το 2003 Ανθέων δεξιά, πάνω από ένα λουλουδάδικο;  Μετά αλλαξε διευθυνση και πήγε στο δρόμο που είναι μετά τη συνδίκα δεξιά (μονόδρομος, μόνο κατεβαίνει).  Είχα πάει και στα 2.  Θυμάται κανεις; 

Επίσης άν πηγαινε κανείς στο goldfinger...  Πριν το 15Αυγουστο είδα κάτι αγγελίες με "χρυσά χέρια" αλλά το τηλ που πήρα ήταν κλειστό.  Τελευταία φορά είχα πάει καλοκαίρι 2004

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επίσης αν θέλετε να το κάνουμε λίγο ρετρό, πήγαινε κανείς σε ένα μασατζίδικο το 2003 Ανθέων δεξιά, πάνω από ένα λουλουδάδικο;  Μετά αλλαξε διευθυνση και πήγε στο δρόμο που είναι μετά τη συνδίκα δεξιά (μονόδρομος, μόνο κατεβαίνει).  Είχα πάει και στα 2.  Θυμάται κανεις; 

Επίσης άν πηγαινε κανείς στο goldfinger...  Πριν το 15Αυγουστο είδα κάτι αγγελίες με "χρυσά χέρια" αλλά το τηλ που πήρα ήταν κλειστό.  Τελευταία φορά είχα πάει καλοκαίρι 2004

φίλε ανθέων το είχε μία ξανθιά ελληνίδα πολύ καλή MILF(δεν δούλευε,αφεντικό ήταν),η οποία αργοτερα το μετέφερε Β Γεωργίου στη Φορντ,αλλά στον 1ο όροφο(όχι το άλλο που υπάρχει στον τέταρτο ακόμα)...στη συνέχεια το πούλησε,αυτή έφυγε και το μαγαζί έκλεισε ή λειτουργούσε χωρίς αγγελία πριβέ με μια ξανθιά χοντρούλα και κάτι άλλες μέτριες....όσο για μετά την Π Συνδίκα εννοείς την Αναλήψεως?από κεί στο ρετιρέ αν θυμάσαι ξεκίνησε το μαγαζί Συνδίκα τώρα Βούλγαρη με την Εβίτα τη χοντρούλα(η οποία τώρα είναι στο Ράδιο Σίτι με κάτι μέτρεις έως μπάζα που κάνον φουλ)....αυτά
όσον αφορά τα χρυσά δάχτυλα στη Νέα Εγνατία...αίσχος μόνο μασαζ από κάτι χοντρές,μια φορά πήγα και αηδίασα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στη Ανθέων εννοώ άλλο, πιο πριν, πάνω από ένα λουλουδάδικο, το είχε ένας άντρας με ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο (για όσους ξερουν) και μετά το πήγε στην οδό που λές (μάλλον Αναλήψεως).  Το μαγαζί στη Π. Συνδίκα είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά, θυμάμαι οτι ήταν σε ήσυχο μέρος με παρκινγκ κτλ.  Εκεί πρωτοδούλεψε και η Εβίτα

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
το μαγαζί στους Αμπελόκηπους το επισκέπτηκα δύο φορές προ δύο ετών. Από τότε δεν έτυχε να ξαναπάω. Πάντως η αγγελία με το τηλέφωνο του μαγαζιού στην εφημερίδα "μέτροσπόρ" δημοσιεύεται σχεδόν κάθε μέρα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στο gold finger έχει πάει κανείς τελευταία;

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρομαι στο ίδιο μαγαζί με αυτό που λέει ο συνάδελφος punter παραπάνω, αλλά αρκετά παλιότερα είχα πάει επί της Ν.Εγνατίας, λίγα τετράγωνα πριν το smile του Βασίλη από την ίδια μεριά του δρόμου, σε ένα μασάζ που έκανε μια πολλή γλυκιά νεαρή κοπέλλα η Μαρίνα, η οποία κρατούσε το μαγαζί με την μητέρα της. Τρείς φορές θυμάμαι το επισκέπτηκα, αλλά έπαιζε μόνο πετσέτα...

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πάντως παιδιά, εντάξει καλά είναι να πηγαίνουμε σε αρκετά διαφορετικά μαγαζιά, αλλά κάποια στιγμή θα κατασταλάξουμε σε δύο-τρία όπου και θα μας περιποιηθούνε περισσότερο αν είμαστε και τακτικοί πελάτες. Μιλώ τουλάχιστον από προσωπικής πείρας. 

Προσωπικά για μασάζ και φραπέ προτιμώ σταθερά εδώ και πολύ καιρό το μαγαζί του Βαρδάρη στην Πλ.Δημοκρατίας. Έχει κοπέλλες για όλα τα γούστα, ως προς το θέμα του σωματότυπου και της όλης εμφάνισης και τα κορίτσια κάνουν πολύ καλό μασάζ και εκτόνωση. Μάλιστα αυτήν την περίοδο γίνεται και μερική ανανέωση προσωπικού και έχουν έρθει και νέα κορίτσια - αυτό για τους πιο παλιούς πελάτες ειδικά -  :) .

Για φούλ πολύ καλά στην Καραμανλή(πρώην Συνδίκα), τουλάχιστον από την δική μου εμπειριά μέχρι στιγμής με την Λίλα  - απίστευτα κατά την γνώμη μου μελαχροινό γκαβλιάρικο μωρό -   ;) , αλλά και το smile του Βασίλη που είναι ήσυχο μιας και δουλεύει πριβέ πλέον, αλλά γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να γίνει μια μερική τουλάχιστον ανανέωση προσωπικού και κεί.   

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πού μπορώ να βρω διευθύνσεις και τηλέφωνα για αυτό στην Καραμανλή,΄και στο Βαρδάρη?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Eεπειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα να αναφέρεται σε κάποιο σημείο κάτι σχετικό με τις τιμές, όποιος μπορεί ασ δώσει μια ιδέα.Επίσης, σε ποια εφημερίδα ή  site  να ψάξω για τηλέφωνο, τουλάχιστόν γιαυτά που δεν πρέπει να πας συστημένος

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Eεπειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα να αναφέρεται σε κάποιο σημείο κάτι σχετικό με τις τιμές, όποιος μπορεί ασ δώσει μια ιδέα.Επίσης, σε ποια εφημερίδα ή  site  να ψάξω για τηλέφωνο, τουλάχιστόν γιαυτά που δεν πρέπει να πας συστημένος
metrosport

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom