manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
oxi συνάδελφοι δεν ξανάνοιξε,απλά ανέφερε ένας φίλος ένα αρκετά παλιό και ιστορικό "μαγαζί"
λοιπον πολυπραγμωνα φιλοσοφε, ασε καταρχην την ειρωνια για αλλους και αλλου. οταν ενα μελος που δεν εχει "πιστοποιησει" με τη συμμετοχη του σε συζητησεις και οχι απαραιτητα σε παροχη πληροφοριων ( το site εχει και αλλα θεματα) την πραγματικη του ιδιοτητα τοτε εχω το δικαιωμα να μην τον εμπιστευομαι. ειδικα οταν αντι να ρωτησει δημοσιως και να παρει απαντηση με pm καταφευγει εξ αρχης στο pm. επειδη στο παρελθον υπηρξα μαρτυρας πεσιματος αστυνομιας στην Αναληψη θα μου επιτρεψεις και εσυ και οποιος αλλος συμφωνει απο 0.1 εως 100% μαζι σου να ειμαι ισως και υπερ του δεοντος επιφυλακτικος και ειδικα για χωρους κρυφους η με στεγανα. ποτε δεν αγνοησα ερωτηση που μου εγινε για πληροφοριες απο μελος που ειχε ηδη δωσει το στιγμα τουΜόνο αστείο είναι φίλε filoxenoumene;... Είναι εξωφρενικό!
Ντροπή σε αυτούς που ζητάνε πληροφορίες χωρίς να έχουν κανένα post!!! Ντροπή τους!!!
Πως τολμάτε; Πως σας πέρασε απ'το μυαλό κάτι τέτοιο;... Τι θράσος είναι αυτό;...
Ρε παιδιά δεν χαλαρώνετε λιγάκι;.... Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν
καβαλήσει το καλάμι... χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί. Που νομίζετε ότι "γράφετε";...
Σε κάποιο κλειστό club φιλοσοφικών προβληματισμών ή μήπως σας ζητάμε τίποτα λεφτά;
Όλοι εδω μέσα ψάχνουμε το ίδιο πράγμα. Τι ρατσισμός είναι αυτός με τα νέα μέλη;
Το είδα και σε άλλες συζητήσεις αυτό.
Τι είδους "αρχή" είναι αυτή που λέει ότι για να σου δώσω πληροφορίες πρέπει
να είσαι παλιό μέλος, με πολλά posts; Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι κατέχετε
κάποιο πολυτιμότατο μυστικό που δεν θα πρέπει να το μάθουν και οι άλλοι;...
Και στο κάτω κάτω, πως να συνεισφέρει ένα νέο μέλος όταν κανείς απ΄τα "έμπειρα"
μέλη δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί πληροφορίες και εμπειρίες που θα βοηθήσουν
και το νέο μέλος να αποκτήσει κι αυτός εμπειρίες και να τις μοιραστεί με τους υπόλοιπους;
Ποιός είναι άλλωστε ο σκοπός της ύπαρξης αυτού του forum; Και γιατί ένα νέο μέλος να
πρέπει να παιδευτεί για να βρεί μια πληροφορία απ'τη στιγμή που κάποιος "συναγωνιστής"
μπορεί χωρίς κόπο να τον βοηθήσει; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη που έχουν
διάφοροι. Αν εγώ παιδεύτηκα για να μάθω κάτι, γιατί να μην βοηθήσω τον "νέο" ώστε να
μην τραβήξει κι αυτός τα ίδια; θα χάσω κάτι εγώ βοηθώντας τον;
ο φιλος με τα γεμιστα παρακαλειται να παρει τη συνταγη απο τη πεθερα του και να μου τη στειλει με pm. και να μη φοβηθει. δεν ειμαι μπατσος.Απορίες
1. Τι έχει απογίνει το μαγαζί στους Αμπελόκηπους; Το έχετε επισκευτεί τελευταία;
2.Το μαγαζί στη Μαυροκορδάτου έκλεισε; Πήγα 2 φορές χωρίς να πάρω τηλ και δεν απαντούσαν το κουδούνι. Ο φίλος με τα γεμιστά της πεθεράς του πέρασε από εκει;
3. Τί εχει απογίνει το μαγαζί της Β. Ολγας πάνω απ το σεβεν; Παλιά ήταν πολύ καλό, δουλευε η Δήμητρα (μετά και τώρα σε άλλα μαγαζιά με άλλα ονόματα για τους γνωρίζοντες) και γενικά είχε πολύ κοσμο. Εχω να πάω ένα χρόνο και σταμάτησα γιατί επαιζε μόνο φραπές απο κάτι ξυνομουτσουνες που λες και σου έκαναν χάρη. Εχει κλείσει; Μήπως έχει πάει κανείς πρόσφατα;
Δώστε τα φώτα σας
Επίσης αν θέλετε να το κάνουμε λίγο ρετρό, πήγαινε κανείς σε ένα μασατζίδικο το 2003 Ανθέων δεξιά, πάνω από ένα λουλουδάδικο; Μετά αλλαξε διευθυνση και πήγε στο δρόμο που είναι μετά τη συνδίκα δεξιά (μονόδρομος, μόνο κατεβαίνει). Είχα πάει και στα 2. Θυμάται κανεις;
Επίσης άν πηγαινε κανείς στο goldfinger... Πριν το 15Αυγουστο είδα κάτι αγγελίες με "χρυσά χέρια" αλλά το τηλ που πήρα ήταν κλειστό. Τελευταία φορά είχα πάει καλοκαίρι 2004
metrosportEεπειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα να αναφέρεται σε κάποιο σημείο κάτι σχετικό με τις τιμές, όποιος μπορεί ασ δώσει μια ιδέα.Επίσης, σε ποια εφημερίδα ή site να ψάξω για τηλέφωνο, τουλάχιστόν γιαυτά που δεν πρέπει να πας συστημένος