Συναγωνιστές, είμαι σε θέση να προσθέσω καινούργια κριτική για Βούλγαρη.
Ξαναπήγα μετά από αρκετό καιρό (1-2 μήνες) και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έγινε κάποια αλλαγή προσωπικού γιατί καμία απ τις κοπέλες που δοκίμασα παλιότερα (Βίκυ, Μασάγια) ή απ όσες είχα απλά δει εκεί μέσα δεν ήταν και τώρα. Τώρα είδα τρεις κοπέλες, όλες ελληνίδες απ ότι κατάλαβα, δύο αρκετά καλές, εμφανίσημες και ευχάριστες και (εδώ είναι το περίεργο) ένα απίστευτα χοντρό μπάζο. Ελπίζω αυτήν να την έχουν για "ειδικά γούστα" και να μην είναι αντιπροσωπευτική του επιπέδου του μαγαζιού...
Τέλος πάντων, διάλεξα μία συμπαθητική καστανή κοπελίτσα με σκουλαρίκι στην μύτη (δεν συγκράτησα όνομα). Το μασάζ ήταν πολύ χαλαρωτικό και κατά την διάρκεια με ρωτάει κιόλας πόσες φορές έχω ξαναέρθει, τι πρόγραμμα έχω κάνει και τι θέλω τώρα, οπότε λέω κι εγώ ότι έχω κάνει "φουλ" με την Μασάγια και ήθελα και τώρα φουλ. Κανένα πρόβλημα.
Οπότε για να μην τα πολυλογώ, μετά το μασάζ μου κάνει μία πίπα με καπότα, σχετικά βιαστική και μέτρια δυστυχώς, και μετά επακολουθεί και το γαμήσι, που ήταν καλύτερο απ ότι η πίπα σε ποιότητα. Δεν ενθουσιάστικα, και αν δεν ήταν το μασάζ θα μου φαινόταν πολύ ξεπέτα η φάση για να αξίζει το 100άρικο, αλλά παρόλα αυτά επιμένω ότι τα μασατζιδικα είναι η καλύτερη λύση που έχουμε εμείς οι low-budget, περιστασιακοί πουανιάρηδες.
Για τον φίλο Nikolg, προφανώς κι άλλες κοπέλες εκτός απ την Μασάγια κάνουν "φουλ", οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημά σου είναι ότι σε πήραν με κακό μάτι ή εσύ έπεσες στην περίπτωση.
Για τον dimwhoo, τώρα που πήγα η ταϊλανδέζα δεν ήταν εκεί αλλά δεν ήξερα να ρωτήσω αν δουλεύει ακόμα στο μαγαζί και απλά έλειπε ή αν έχει σταματήσει.