Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
απο οσο ξερω καθολου. παντου τρωω και απο την πρωτη φορα. την μασαγια και εγω την εχω φαει στην τραπεζουντος. στη βουλγαρη δεν ασχοληθηκα μαζι της γιατι ειχε καινουργιο υλικο. δεν πας και εσυ να δοκιμασεις με καμια αλλη εκτος την μασαγια και αφου ειναι η τριτη σου φορα εκει να δουμε τι θα γινει?

δεν ήξερα ότι δούλευε και αλλού πριν η μασάγια και είχε ήδη όνομα, αν και λογικό είναι.
Τι καινούργιο υλικό έχει στην Βούλγαρη; Πόσο καινούργιο; Έχει φέρει καλές; Εγώ ούτως ή άλλως θα πάω κάποια στιγμή μάλλον στην Βούλγαρη γιατί δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Όμως δεν θα πάω αμέσως γιατί τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν συχνές εξορμήσεις. Όταν πάω θα ενημερώσω πάντως

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
JohnWoo, επειδή δεν μένω πλέον Θεσσαλονίκη,και σαν ανώτερος που είσαι έχεις κάτι καλό να μου προτείνεις για να μην χάσω χρόνο και χρήμα ???

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι μια νέα πολλή καλή κατά την γνώμη μου επιλογή είναι το μαγαζί στην Κρήνη του οποίου τα τηλέφωνα είναι (υπάρχουν και στον Αγγελιοφόρο):

69**-***566
69**-***079

Giosakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι μια νέα πολλή καλή κατά την γνώμη μου επιλογή είναι το μαγαζί στην Κρήνη του οποίου τα τηλέφωνα είναι (υπάρχουν και στον Αγγελιοφόρο):

69**-***566
69**-***079
Καμιά λεπτομέρεια παραπάνω μπορείς να δώσεις;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
JohnWoo, επειδή δεν μένω πλέον Θεσσαλονίκη,και σαν ανώτερος που είσαι έχεις κάτι καλό να μου προτείνεις για να μην χάσω χρόνο και χρήμα ???

Φίλε μου, το "ανώτερος" μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Αν εννοείς αν έχω κάτι καλό να προτείνω από μασατζίδικα η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω πάει μόνο σ' αυτό της Βούλγαρη που γενικά με άφησε αρκετά ευχαριστημένο. Θα ξαναπάω τώρα στα κοντά να επιβεβαιώσω και ότι άλλες κοπέλες κάνουν "φουλ" όπως ρωτάει ο συνάδελφος nikolg. Όμως δεν έχω πάει σε κανένα άλλο για να κάνω σύγκριση και να έχω σφαιρική άποψη. Πάντως γενικά απ το να δώσω καμία 70 ευρώ για μπάζο callgirl προτιμώ να δώσω 100 για χαλαρωτικό μασάζ και πήδημα σε μασατζίδικο.
Πάντως ας μας πουν οι συναγωνιστές που έχουν πάει σε 2 ή περισσότερα μασατζίδικα με τι σειρά τα κατατάσουνε

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε, συναγωνιστή και επίτιμε πρόεδρε της μπουρδελο-τραβελο-μασαζο-πιατσο-Θεσσαλονίκης επειδή παρατηρώ εδώ και καιρό τα έγκριτα και έγκυρα post σου, περιμένω με ανυπομονησία κανένα review σου από χαλαρωτικό μασαζάκι στα "spa" της συμπρωτεύουσας. γίνε ο δάσκαλος μας και βάλε μας στο δρόμο που εσύ χαράζεις στην "κόκκινη κοινωνία" της σαλόνικας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πρόεντρε και εγκώ σσε σσένα απευτύνομαι.  Μήπως ξέρεις κανένα μαγκαζί με μασσσαζζζάκι, μετά πίπα μετά κώλο μετά γκαμήσι μετά ξύλο μετά ξανά γκαμίσι μετά ξανά ξύλο μετά ξανά μανά πίπα χύσιμο στόμα όβερ;  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σπασίμπα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε, συναγωνιστή και επίτιμε πρόεδρε της μπουρδελο-τραβελο-μασαζο-πιατσο-Θεσσαλονίκης επειδή παρατηρώ εδώ και καιρό τα έγκριτα και έγκυρα post σου, περιμένω με ανυπομονησία κανένα review σου από χαλαρωτικό μασαζάκι στα "spa" της συμπρωτεύουσας. γίνε ο δάσκαλος μας και βάλε μας στο δρόμο που εσύ χαράζεις στην "κόκκινη κοινωνία" της σαλόνικας...

Φίλε σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά είμαι απλά ένας τυπικός πουτανιάρης με μέτρια οικονομικά που κάνει μία στο τόσο και μία βόλτα απ τα "μαγαζιά". Δεν είμαι και κανένας φοβερός γνώστης.
Πάντως θα ξαναπάω σύντομα στην Βούλγαρη και θα δώσω αναφορά, αλλά μην περιμένετε να πάρω και όλα τα μασατζίδικα σβάρνα και να κάνω στατιστική έρευνα, εκτός αν βρείτε καμιά στατιστική εταιρία να με χρηματοδοτήσει...!

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Πάτερ γιοσάκη και αγαπητοί συνάδελφοι το μαγαζί στην Κρήνη που αναφέρομαι παραπάνω, επαναλαμβάνω ότι αξίζει κατά την γνώμη μου και της προσωπικής μου εμπειρίας, επίσκεψης και γώ θα το πράξω για δεύτερη φορά σύντομα.

Πάντως ρε μάγκες χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κανέναν, οι περισσότεροι που είστε και παλιά μέλη έχετε χαθεί, ούτε καν αναφέρεστε έστω και γενικά σε κάποια μαγαζιά (όπως κάνει πχ ο έμπειρος συνάδελφος wobasor αλλά και ο πρόεδρος Γούμενος), γιατί όπως και να το κάνουμε όλοι μας γουστάρουμε να βρίσκουμε νέους χώρους και κοπέλλες και κυρίως να μην χαραμίζουμε από δω και από κεί τα λεφτά μας. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μικρή πόλη, τα κορίτσια πάνω-κάτω είναι συγκεκριμένα και αν λέμε πολλές λεπτομέρειες στον αέρα μπορεί να πάει στραβά το πράγμα, όπως έγινε σε κάποιες περιπτώσεις φίλων με το μαγαζί στην Καραμανλή (πρώην Συνδίκα). Άλλωστε βλέπετε πλέον ότι αρκετά μαγαζιά έχοντας ήδη αρκετή στάνταρ πελατεία, το έχουν γυρίσει ή τείνουν να το γυρίσουν προς το πριβέ.   

Πρόεδρε Γούμενε (μήπως διοικείς ακόμα και τρώμε όλοι μας παππά με τον Τέο...?-πλάκα κάνω-) πολύ σωστάς μιλάς και τα λές.

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια χτεσ πηγα καλαμαρια σοφουλη. μολισ μπηκα εφαγα φολα, 2 μπαζα ολα κι ολα, η μια δεν ειχε κ καναδυο δοντακια. εφυγα κ πηγα β γεωργιου. εκει ειπα να μεινω. ηρθε μια λοησ η οποια δεν ελεγε εμφανισιακα κ εκανε απλο μασαζ. στο τελοσ ειπε την αλλη φορα καλυτερα. φευγοντασ ειδα ενα ωραιο ξανθο. την αλλη φορα θα παρω αυτην. ξερει κανεισ πωσ την λεν?

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
παιδια χτεσ πηγα καλαμαρια σοφουλη. μολισ μπηκα εφαγα φολα, 2 μπαζα ολα κι ολα, η μια δεν ειχε κ καναδυο δοντακια. εφυγα κ πηγα β γεωργιου. εκει ειπα να μεινω. ηρθε μια λοησ η οποια δεν ελεγε εμφανισιακα κ εκανε απλο μασαζ. στο τελοσ ειπε την αλλη φορα καλυτερα. φευγοντασ ειδα ενα ωραιο ξανθο. την αλλη φορα θα παρω αυτην. ξερει κανεισ πωσ την λεν?
στη σοφουλη η μονη που αξιζε ηταν η τζενη αλλα εχει καιρο που εφυγε. καποιοι απο εδω ξερουν που πηγε αλλα το κρατανε μυστικο.
στη β.γεωργιου η ξανθια που λες πρεπει να ειναι η αφεντικινα (απο οσα εχω καταλαβει) και το κανει σε λιγους και εκλεκτους!!!!

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πιτσιρικα η αφεντικινα που λεσ? με καρε μαλακι?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πάτερ γιοσάκη και αγαπητοί συνάδελφοι το μαγαζί στην Κρήνη που αναφέρομαι παραπάνω, επαναλαμβάνω ότι αξίζει κατά την γνώμη μου και της προσωπικής μου εμπειρίας, επίσκεψης και γώ θα το πράξω για δεύτερη φορά σύντομα.

Πάντως ρε μάγκες χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κανέναν, οι περισσότεροι που είστε και παλιά μέλη έχετε χαθεί, ούτε καν αναφέρεστε έστω και γενικά σε κάποια μαγαζιά (όπως κάνει πχ ο έμπειρος συνάδελφος wobasor αλλά και ο πρόεδρος Γούμενος), γιατί όπως και να το κάνουμε όλοι μας γουστάρουμε να βρίσκουμε νέους χώρους και κοπέλλες και κυρίως να μην χαραμίζουμε από δω και από κεί τα λεφτά μας. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μικρή πόλη, τα κορίτσια πάνω-κάτω είναι συγκεκριμένα και αν λέμε πολλές λεπτομέρειες στον αέρα μπορεί να πάει στραβά το πράγμα, όπως έγινε σε κάποιες περιπτώσεις φίλων με το μαγαζί στην Καραμανλή (πρώην Συνδίκα). Άλλωστε βλέπετε πλέον ότι αρκετά μαγαζιά έχοντας ήδη αρκετή στάνταρ πελατεία, το έχουν γυρίσει ή τείνουν να το γυρίσουν προς το πριβέ.   

Πρόεδρε Γούμενε (μήπως διοικείς ακόμα και τρώμε όλοι μας παππά με τον Τέο...?-πλάκα κάνω-) πολύ σωστάς μιλάς και τα λές.

Συνάδελφε όπως λες έλειπαν όντως αναλυτικές και συγκεκριμένες πληροφορίες απ το τόπικ, αλλά χθες οι συναγωνιστές πρόσθεσαν κάποια ποστ με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και θα προσθέσω κι εγώ το δικό μου review σύντομα. Αφού τα μασατζίδικα είναι απ τις λίγες αν όχι η μόνη λύση της προκοπής που μας μένει στην Θεσ/νίκη καλό θα ήταν να κυκλοφορούν μερικές αναλυτικές περιγραφές.
Συνάδελφε nikolg, ποιες δοκίμασες στην Βούλγαρη και δεν σου έκαναν φουλ; Ρωτάω για να ξέρω όταν θα διαλέγω.

ΥΓ: stofos, o τέο είναι φυσικά μαριονέτα μου ;)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Γεια σας απο dimwhoo.
Νεος στην παρεα ερχομαι να συμπληρωσω με τις λιγες γνωσεις που κατεχω επι του θεματος την ήδη απ' οτι διαβαζω εγκυκλοπαιδικη γνωση και αποψη των υπολοιπων και αυτο επειδη ποτε δεν είναι αρκετη η κριτικη σ' ολα τα θεματα ποσο μαλλον του καλου γουστου και της διασκέδασης.
Λοιπον
Ν. Εγνατία 8. Πηγα δύο φορες. Καλο μασαζ τιποτε το ζουμερο.
Βαθμολογία
Χωρος 7/10
Μασαζ 7/10
Κοπελες 5/10
Εξυπηρέτηση 7/10
Κόστος 40€
Εγνατία 12.
Αν σε ξέρουν εχει την προσοχη για την οποία πηγαινεις
Βαθμολογία
Χωρος 8/10
Μασαζ 7/10
Κοπελες 5/10
Εξυπηρέτηση 8/10
Κόστος 50€ για το απλο και 70€ για το διπλο
Ερωτηση στους πολυμαθεις συναγωνιστές
Δεν εχω παει στην Βουλγαρη. Ειναι όντως καλη αυτη η Ταιλανδεζα. Με ποσο τρεχει. Τηλεφωνο please σε pm.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, είμαι σε θέση να προσθέσω καινούργια κριτική για Βούλγαρη.
Ξαναπήγα μετά από αρκετό καιρό (1-2 μήνες) και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έγινε κάποια αλλαγή προσωπικού γιατί καμία απ τις κοπέλες που δοκίμασα παλιότερα (Βίκυ, Μασάγια) ή απ όσες είχα απλά δει εκεί μέσα δεν ήταν και τώρα. Τώρα είδα τρεις κοπέλες, όλες ελληνίδες απ ότι κατάλαβα, δύο αρκετά καλές, εμφανίσημες και ευχάριστες και (εδώ είναι το περίεργο) ένα απίστευτα χοντρό μπάζο. Ελπίζω αυτήν να την έχουν για "ειδικά γούστα" και να μην είναι αντιπροσωπευτική του επιπέδου του μαγαζιού...
Τέλος πάντων, διάλεξα μία συμπαθητική καστανή κοπελίτσα με σκουλαρίκι στην μύτη (δεν συγκράτησα όνομα). Το μασάζ ήταν πολύ χαλαρωτικό και κατά την διάρκεια με ρωτάει κιόλας πόσες φορές έχω ξαναέρθει, τι πρόγραμμα έχω κάνει και τι θέλω τώρα, οπότε λέω κι εγώ ότι έχω κάνει "φουλ" με την Μασάγια και ήθελα και τώρα φουλ. Κανένα πρόβλημα.
Οπότε για να μην τα πολυλογώ, μετά το μασάζ μου κάνει μία πίπα με καπότα, σχετικά βιαστική και μέτρια δυστυχώς, και μετά επακολουθεί και το γαμήσι, που ήταν καλύτερο απ ότι η πίπα σε ποιότητα. Δεν ενθουσιάστικα, και αν δεν ήταν το μασάζ θα μου φαινόταν πολύ ξεπέτα η φάση για να αξίζει το 100άρικο, αλλά παρόλα αυτά επιμένω ότι τα μασατζιδικα είναι η καλύτερη λύση που έχουμε εμείς οι low-budget, περιστασιακοί πουανιάρηδες.
Για τον φίλο Nikolg, προφανώς κι άλλες κοπέλες εκτός απ την Μασάγια κάνουν "φουλ", οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημά σου είναι ότι σε πήραν με κακό μάτι ή εσύ έπεσες στην περίπτωση.
Για τον dimwhoo, τώρα που πήγα η ταϊλανδέζα δεν ήταν εκεί αλλά δεν ήξερα να ρωτήσω αν δουλεύει ακόμα στο μαγαζί και απλά έλειπε ή αν έχει σταματήσει.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Buongiorno ragazzi
John Woo σε μερσω σφόδρα για τις εξαντλητικές θα έλεγα  πληροφορίες τις οποίες ως άλλος Κεντερης θα τρέξω να τις εμπλουτίσω μόλις επισκεφθώ το περί ου ο λόγος. Βεβαία για να καταφέρουν οι ήρωές μας εν τρομερό κτύπημα στον εχθρό θα πρέπει να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες από τις φίλιες δυνάμεις μήπως σε βρίσκω εύκαιρο ώστε να μου στείλεις σε παρακαλώ το τηλ σε pm ή την οδό.
Thanks προκαταβολικά

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως, συναγωνιστές, αν και δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από το μαγαζί της Βούλγαρη, διστάζω να τσεκάρω και κανένα άλλο γιατί μάλλον θα χρειαστούν αναγκαστικά μία ή περισσότερες επισκέψεις πριν φτάσω στο φουλ, πράγμα που μου φαίνεται ασύμφορο.
Οπότε οι συναγωνιστές τι λέτε; Εσείς πιο μαγαζί της κατηγορίας θεωρείτε καλύτερο;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πάντως, συναγωνιστές, αν και δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από το μαγαζί της Βούλγαρη, διστάζω να τσεκάρω και κανένα άλλο γιατί μάλλον θα χρειαστούν αναγκαστικά μία ή περισσότερες επισκέψεις πριν φτάσω στο φουλ, πράγμα που μου φαίνεται ασύμφορο.
Οπότε οι συναγωνιστές τι λέτε; Εσείς πιο μαγαζί της κατηγορίας θεωρείτε καλύτερο;
Συνέχισε να πηγαίνεις Βούλγαρη, εχεις κάνει την καλύτερη επιλογή

Giosakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφε όπως λες έλειπαν όντως αναλυτικές και συγκεκριμένες πληροφορίες απ το τόπικ, αλλά χθες οι συναγωνιστές πρόσθεσαν κάποια ποστ με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και θα προσθέσω κι εγώ το δικό μου review σύντομα.
Σε άλλο τόπικ είναι τα ποστς;
Βάσει των όσων γράφει ο αδελφός Woo περί ερωτήσεων που του έκαναν στη Βούλγαρη, ο πρωτάρης θα πρέπει να πει ότι έχει δήθεν ξαναπάει, αν θέλει να του κάνουν κάτι περισσότερο από μια δια χειρός εκτόνωση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom