Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

linguist

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
διαβάζω αυτή τη στιγμή στον aggelioxoro δυο αγγελίες - η μία είναι από το ERΩΣ και η άλλη από ανεξάρτητη παίχτρια (694...328). Έχει κανείς εμπειρία; Σχόλια;

Μερσί

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Γκαρντάσια γειά σας. Όποιος είναι παλιός πελάτης της και ψάχνει την Τζένη που ήτανε στο μαγαζί στην Καλαμαριά, ας μου στείλει pm να τον ενημερώσω που είναι τώρα. 

nikolas34

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια συγχαρητηρια καλη δουλεια!!! ενημερωνομαι συχνα απο το σαιτ. Ξερει κανεις που πηγε η κλειω απο δραγουμη?? τι παιζει εκει εχω να παω 1 μηνα. ευχαριστω

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εγνατιας 57 ?  εχεις κανεις τηλεφωνο ? πως ειναι το απιστευτο δηλαδη ?

m_29_gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι μήνυμα κεραυνός ήταν αυτο? Ξανα - Άνοιξε το Εγνατίας 57?

nikolas34

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιος ξερει για την κλειω απο δραγουυμη που πηγε ας στειλει pm thanks

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
λίγο άσχετο, συναγωνιστές αλλά πριν λίγο καιρό στο ίδιο τόπικ αναφέρθηκε η πληροφορία ότι το μασατζίδικο της Βούλγαρη έχει κάμερες και οι επιδώσεις μας βγαίνουν στο ίντερνετ. Προσωπικά δεν έχω λόγους (γυναίκα, γκόμενα, επικριτικούς γνωστούς) να με απασχολεί πολύ αυτό, αλλά ένα φιλαράκι που ενδιαφερόταν κόμπλαρε λίγο. Τι πληροφορίες έχετε σχετικά μ' αυτό; Υπάρχει τέτοια πρακτική στο συγκεκριμένο ή σε άλλα μασατζίδικα; Που προωθούνται τα συγκεκριμένα βιντεάκια;

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λίγο άσχετο, συναγωνιστές αλλά πριν λίγο καιρό στο ίδιο τόπικ αναφέρθηκε η πληροφορία ότι το μασατζίδικο της Βούλγαρη έχει κάμερες και οι επιδώσεις μας βγαίνουν στο ίντερνετ. Προσωπικά δεν έχω λόγους (γυναίκα, γκόμενα, επικριτικούς γνωστούς) να με απασχολεί πολύ αυτό, αλλά ένα φιλαράκι που ενδιαφερόταν κόμπλαρε λίγο. Τι πληροφορίες έχετε σχετικά μ' αυτό; Υπάρχει τέτοια πρακτική στο συγκεκριμένο ή σε άλλα μασατζίδικα; Που προωθούνται τα συγκεκριμένα βιντεάκια;
φιλε μου εγω το εγραψα. δε μπορω να σου πω απο που ειχα την πληροφορια αλλα ειναι 100% ΕΓΚΥΡΗ. σκοπος ειναι ο ελεγχος του προσωπικου αλλα ποτε    δεν ξερεις τι μπορει να κανει κανεις...
δεν μπορω να αποδειξω αυτα που λεω και οπως εχω ξαναπει μπορει καλλιστα καποιος να αμφιβαλλει. κακου του κεφαλιου του

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ, συνάδελφε. Δεν σε αμφισβητώ αν μου λες ότι η πληροφορία σου είναι 100% έγκυρη. Πάντως κι εσύ ο ίδιος λες ότι είναι για τον έλεγχο του προσωπικού (φαντάζομαι για να επιβεβαιωθούν ότι δεν θα τσεπώσει τίποτα έξτρα καμία γκόμενα;) και όχι απαραίτητα για άλλο λόγο. Τέλος πάντων, δεν έχει και σημασία, εγώ και να γίνω εν αγνοία μου πορνοστάρ δεν με πειράζει καθόλου (με πειράζει μόνο που δεν μπορώ να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!). Αν κάποιος έχει λόγους να ανησυχεί ας ψάξει άλλα μασατζίδικα για να είναι σίγουρος.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? ημουν παλιος πελατης της τραπεζουντος(καλος!!!) αλλα τωρα στη βουλγαρη δυο φορες που πηγα ουτε φραπε. μου πουλουσαν το γνωστο παραμυθι( εμεις οχι,και μονο μασαζ).
εκτος την μασαγια εχετε φαει αλλην εκει μεσα???? γιατι εκτος απο αυτην δεν εχω ακουσει κριτικη για αλλην.

m_29_gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, σε ολους,
Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, ξέρει κανείς αν άνοιξε το ΕΓΝΑΤΙΑΣ 57?

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπορει καποιος να μου στειλει με pm το τηλ του Βασιλη απο ν. εγνατια 122????

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
συνάδελφε bianconero το μαγαζί του Βασίλη παίζει πλέον εδώ και αρκετό καιρό πριβέ μόνο με παλιούς πελάτες. Μόνο μαζί με παλιό πελάτη αν πάς και σε κάνει κονέ γίνεται η φάση.

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συνάδελφε bianconero το μαγαζί του Βασίλη παίζει πλέον εδώ και αρκετό καιρό πριβέ μόνο με παλιούς πελάτες. Μόνο μαζί με παλιό πελάτη αν πάς και σε κάνει κονέ γίνεται η φάση.
φιλε το γνωριζω. αλλα θελω να του τηλεφωνησω για κατι. δε ζητησα καποιον να τηλεφωνησει για να μου κανει κονε αλλα καποιον να μου δωσει τον αριθμο

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? ημουν παλιος πελατης της τραπεζουντος(καλος!!!) αλλα τωρα στη βουλγαρη δυο φορες που πηγα ουτε φραπε. μου πουλουσαν το γνωστο παραμυθι( εμεις οχι,και μονο μασαζ).
εκτος την μασαγια εχετε φαει αλλην εκει μεσα???? γιατι εκτος απο αυτην δεν εχω ακουσει κριτικη για αλλην.

Κι εγώ την μασάγια δοκίμασα, κυρίως επειδή μου φάνηκε ξεχωριστή περίπτωση μια ταϋλανδέζα ώστε να σκάσω το 100άρικο. Πριν την μασάγια, την προηγούμενη φορά που πήγα μου έκανε μασάζ (και μόνο μασάζ) μια ελληνίδα αρκετά καλή, Βίκυ την έλεγαν. Όμως φαντάστηκα ότι μου έκανε μόνο μασάζ επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη. Λογικά αν μία κοπέλα κάνει "φουλ πρόγραμμα" θα κάνουν κι οι υπόλοιπες, τι να πω, δεν ξέρω...
Μήπως έχεις φάτσα μπάτσου, συναγωνιστή;

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Κι εγώ την μασάγια δοκίμασα, κυρίως επειδή μου φάνηκε ξεχωριστή περίπτωση μια ταϋλανδέζα ώστε να σκάσω το 100άρικο. Πριν την μασάγια, την προηγούμενη φορά που πήγα μου έκανε μασάζ (και μόνο μασάζ) μια ελληνίδα αρκετά καλή, Βίκυ την έλεγαν. Όμως φαντάστηκα ότι μου έκανε μόνο μασάζ επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη. Λογικά αν μία κοπέλα κάνει "φουλ πρόγραμμα" θα κάνουν κι οι υπόλοιπες, τι να πω, δεν ξέρω...
Μήπως έχεις φάτσα μπάτσου, συναγωνιστή;
απο οσο ξερω καθολου. παντου τρωω και απο την πρωτη φορα. την μασαγια και εγω την εχω φαει στην τραπεζουντος. στη βουλγαρη δεν ασχοληθηκα μαζι της γιατι ειχε καινουργιο υλικο. δεν πας και εσυ να δοκιμασεις με καμια αλλη εκτος την μασαγια και αφου ειναι η τριτη σου φορα εκει να δουμε τι θα γινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom