You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Στα Βρασνά είναι μεγάλε, λάθος κάνεις
Τη Δήμητρα που λέτε την φωνάζουν και Μέμα ?
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δημητρα ή Μεμα ή Ταναλια ή Σουπιά ή Χρυσοδακτυλη...Τη Δήμητρα που λέτε την φωνάζουν και Μέμα ?
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγνατιας 57 Οντως Απιστευτο
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
????Εγνατιας 57 Οντως Απιστευτο
λίγο άσχετο, συναγωνιστές αλλά πριν λίγο καιρό στο ίδιο τόπικ αναφέρθηκε η πληροφορία ότι το μασατζίδικο της Βούλγαρη έχει κάμερες και οι επιδώσεις μας βγαίνουν στο ίντερνετ. Προσωπικά δεν έχω λόγους (γυναίκα, γκόμενα, επικριτικούς γνωστούς) να με απασχολεί πολύ αυτό, αλλά ένα φιλαράκι που ενδιαφερόταν κόμπλαρε λίγο. Τι πληροφορίες έχετε σχετικά μ' αυτό; Υπάρχει τέτοια πρακτική στο συγκεκριμένο ή σε άλλα μασατζίδικα; Που προωθούνται τα συγκεκριμένα βιντεάκια;
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου εγω το εγραψα. δε μπορω να σου πω απο που ειχα την πληροφορια αλλα ειναι 100% ΕΓΚΥΡΗ. σκοπος ειναι ο ελεγχος του προσωπικου αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει κανεις...λίγο άσχετο, συναγωνιστές αλλά πριν λίγο καιρό στο ίδιο τόπικ αναφέρθηκε η πληροφορία ότι το μασατζίδικο της Βούλγαρη έχει κάμερες και οι επιδώσεις μας βγαίνουν στο ίντερνετ. Προσωπικά δεν έχω λόγους (γυναίκα, γκόμενα, επικριτικούς γνωστούς) να με απασχολεί πολύ αυτό, αλλά ένα φιλαράκι που ενδιαφερόταν κόμπλαρε λίγο. Τι πληροφορίες έχετε σχετικά μ' αυτό; Υπάρχει τέτοια πρακτική στο συγκεκριμένο ή σε άλλα μασατζίδικα; Που προωθούνται τα συγκεκριμένα βιντεάκια;
δεν μπορω να αποδειξω αυτα που λεω και οπως εχω ξαναπει μπορει καλλιστα καποιος να αμφιβαλλει. κακου του κεφαλιου του
Ευχαριστώ, συνάδελφε. Δεν σε αμφισβητώ αν μου λες ότι η πληροφορία σου είναι 100% έγκυρη. Πάντως κι εσύ ο ίδιος λες ότι είναι για τον έλεγχο του προσωπικού (φαντάζομαι για να επιβεβαιωθούν ότι δεν θα τσεπώσει τίποτα έξτρα καμία γκόμενα;) και όχι απαραίτητα για άλλο λόγο. Τέλος πάντων, δεν έχει και σημασία, εγώ και να γίνω εν αγνοία μου πορνοστάρ δεν με πειράζει καθόλου (με πειράζει μόνο που δεν μπορώ να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!). Αν κάποιος έχει λόγους να ανησυχεί ας ψάξει άλλα μασατζίδικα για να είναι σίγουρος.
να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? ημουν παλιος πελατης της τραπεζουντος(καλος!!!) αλλα τωρα στη βουλγαρη δυο φορες που πηγα ουτε φραπε. μου πουλουσαν το γνωστο παραμυθι( εμεις οχι,και μονο μασαζ).
εκτος την μασαγια εχετε φαει αλλην εκει μεσα???? γιατι εκτος απο αυτην δεν εχω ακουσει κριτικη για αλλην.
εκτος την μασαγια εχετε φαει αλλην εκει μεσα???? γιατι εκτος απο αυτην δεν εχω ακουσει κριτικη για αλλην.
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορει καποιος να μου στειλει με pm το τηλ του Βασιλη απο ν. εγνατια 122????
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε το γνωριζω. αλλα θελω να του τηλεφωνησω για κατι. δε ζητησα καποιον να τηλεφωνησει για να μου κανει κονε αλλα καποιον να μου δωσει τον αριθμοσυνάδελφε bianconero το μαγαζί του Βασίλη παίζει πλέον εδώ και αρκετό καιρό πριβέ μόνο με παλιούς πελάτες. Μόνο μαζί με παλιό πελάτη αν πάς και σε κάνει κονέ γίνεται η φάση.
να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? ημουν παλιος πελατης της τραπεζουντος(καλος!!!) αλλα τωρα στη βουλγαρη δυο φορες που πηγα ουτε φραπε. μου πουλουσαν το γνωστο παραμυθι( εμεις οχι,και μονο μασαζ).
Κι εγώ την μασάγια δοκίμασα, κυρίως επειδή μου φάνηκε ξεχωριστή περίπτωση μια ταϋλανδέζα ώστε να σκάσω το 100άρικο. Πριν την μασάγια, την προηγούμενη φορά που πήγα μου έκανε μασάζ (και μόνο μασάζ) μια ελληνίδα αρκετά καλή, Βίκυ την έλεγαν. Όμως φαντάστηκα ότι μου έκανε μόνο μασάζ επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη. Λογικά αν μία κοπέλα κάνει "φουλ πρόγραμμα" θα κάνουν κι οι υπόλοιπες, τι να πω, δεν ξέρω...
Μήπως έχεις φάτσα μπάτσου, συναγωνιστή;
απο οσο ξερω καθολου. παντου τρωω και απο την πρωτη φορα. την μασαγια και εγω την εχω φαει στην τραπεζουντος. στη βουλγαρη δεν ασχοληθηκα μαζι της γιατι ειχε καινουργιο υλικο. δεν πας και εσυ να δοκιμασεις με καμια αλλη εκτος την μασαγια και αφου ειναι η τριτη σου φορα εκει να δουμε τι θα γινει?Κι εγώ την μασάγια δοκίμασα, κυρίως επειδή μου φάνηκε ξεχωριστή περίπτωση μια ταϋλανδέζα ώστε να σκάσω το 100άρικο. Πριν την μασάγια, την προηγούμενη φορά που πήγα μου έκανε μασάζ (και μόνο μασάζ) μια ελληνίδα αρκετά καλή, Βίκυ την έλεγαν. Όμως φαντάστηκα ότι μου έκανε μόνο μασάζ επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη. Λογικά αν μία κοπέλα κάνει "φουλ πρόγραμμα" θα κάνουν κι οι υπόλοιπες, τι να πω, δεν ξέρω...
Μήπως έχεις φάτσα μπάτσου, συναγωνιστή;