Η ιστορια έχει ως εξης ...
Ανακαλυψα το φορουμ σημερα το πρωι τυχαια, μιας και κολοβαραω στην δουλεια και μεροκάματο δεν βγαινει. Είπα δεν διαβαζω παρακατω μπας και βρω σωστες πληροφοριες που να παω να το ριξω αφου τον παιζω ολη μερα (μεταφορικα) και μου πριχτηκαν (κυριολεκτικα). Ετσι λοιπον απο το πρωι εχω βγαλει τα ματια μου στο φορουμ και παρολο που οι ωρες περασαν ευχαριστα διαβαζοντας, τελικα ακρη δεν βρηκα.
Ενδιαφερων παρουσιαζει το μαγαζι στην βασ. Γεωργιου πρωτον γιατι ειναι διπλα στην δουλεια μου και δευτερων γιατι οι 2 απο τις κοπελες που αναφερονται στα ποστσ ειναι και πελατισες μου. Ετσι λεω να χρησιμοποιησω την πληροφορια και την πελατιακη μας σχεση
. απο οτι καταλαβα να περιμενω μια μ@λ@κι@ στην καλυτερη περίπτωση ¨???
Τώρα περι αυτου με την Μαυροκορδατου (καπου αναφερθηκε) θα το διερευνισω και θα μοιραστω την σοφια που θα αποκτησω εκει καθως στην ιδια οδο μενει η πεθερα μου... (ναι αγαπη μου στην "μαμα" παω να φαω τα γεμιστα που μας ετοιμασε).
Γενικοτερα βολευει.
Αυτα προς το παρων. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ στο bourdela.com και θα υπαρξει συνέχεια.
Βεβαιως και δεχομαι προσκλησεις σε πριβε για σεξ απο γυναικες αλλα δεν υποσχομαι οτι θα απαντησω θετικα.