Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά!καινούριος, αλλα παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες το θέμα σας. κάπου αναφέρθηκε για μια τύπισα κατα μπότσαρη μεριά με σόλωνος νομίζω...έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες? αν γίνεται ένα pm όποιος γνωρίζει κανά τηλ. πάντως κατάλαβα ότι γενικά σ'αυτή την περιοχή έχει κίνηση ε?
ευχαριστώ

εγώ ήξερα απλά ότι η περιοχή είναι γεμάτη από φρουτάδικα και κωλόμπαρα, αλλά για μασάζ δεν ξέρω κάτι. Έχω ακούσει για διάφορα μασατζίδικα εκεί κοντά από αυτό το thread αλλά για Μπότσαρη & Σόλωνος τίποτα...

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εϊναι απελπισία που δεν ψάχνεται στις προηγούμενες σελίδες και θέλετε απάντηση. Αυτό Μπότασαη με Σόλωνος ήταν μια +40 βαριεστημλενη με χυμένο βυζί απρόθυμη. Είχα πάει το 2006 το καλοκαίρι. πεταμένα 80 ευρώ, σαν να γαμούσα πτώμα, ούτε καν ανέπνεε.
Αλλά ρε μάγκες ψάξτε και στις προηγούμενες σελίδες...

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει δικιο ο συναγωνιστης , το μπαζο αυτο δινει και κωλο αλλα πεταμενα λεφτα , για οσους θυμουνται το RELAX στην Λαγκαδα δουλευε εκει εκτελωντας χρεοι 'τσατσας'.
εισοδοσ διπλα απο το βενζιναδικο επι τισ μποτσαρη , και ο χωρος μεσα πολυ χαλι , τα ντουβαρια ετοιμα να πεσουν απο την υγρασια , γαμηση του ελεους με λιγα λογια, μακριααααααα. ;)σ
Εϊναι απελπισία που δεν ψάχνεται στις προηγούμενες σελίδες και θέλετε απάντηση. Αυτό Μπότασαη με Σόλωνος ήταν μια +40 βαριεστημλενη με χυμένο βυζί απρόθυμη. Είχα πάει το 2006 το καλοκαίρι. πεταμένα 80 ευρώ, σαν να γαμούσα πτώμα, ούτε καν ανέπνεε.
Αλλά ρε μάγκες ψάξτε και στις προηγούμενες σελίδες...

reveal

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
@stratford

δεν έχεις άδικο φίλε απλά στις προηγούμενες αναφορές βρήκα μόνο ένα όνομα, ρένα. τώρα τα ξανακοίταξα πιο προσεκτικά και βρήκα και μια αναφορά που έχει πλάκα "δεν ειναι αυτη η αστεια στη μποτσαρη με την περουκα" :)
συνδυασμός του παραπάνω + όσα γράψατε εσύ και ο thess37 μου δώσαν μια "καλή" απάντηση...

να ευχαριστήσω και δημόσια 2 παλικάρια που με βοήθησαν σε πέρσοναλ επικοινωνία!

komodino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστορια έχει ως εξης ...
Ανακαλυψα το φορουμ σημερα το πρωι τυχαια, μιας και κολοβαραω στην δουλεια και μεροκάματο δεν βγαινει. Είπα δεν διαβαζω παρακατω μπας και βρω σωστες πληροφοριες που να παω να το ριξω αφου τον παιζω ολη μερα (μεταφορικα) και μου πριχτηκαν (κυριολεκτικα). Ετσι λοιπον απο το πρωι εχω βγαλει τα ματια μου στο φορουμ και παρολο που οι ωρες περασαν ευχαριστα διαβαζοντας, τελικα ακρη δεν βρηκα.
Ενδιαφερων παρουσιαζει το μαγαζι στην βασ. Γεωργιου πρωτον γιατι ειναι διπλα στην δουλεια μου και δευτερων γιατι οι 2 απο τις κοπελες που αναφερονται στα ποστσ ειναι και πελατισες μου. Ετσι λεω να χρησιμοποιησω την πληροφορια και την πελατιακη μας σχεση  :rolleyes: . απο οτι καταλαβα να περιμενω μια μ@λ@κι@ στην καλυτερη περίπτωση ¨???
Τώρα περι αυτου με την Μαυροκορδατου (καπου αναφερθηκε) θα το διερευνισω και θα μοιραστω την σοφια που θα αποκτησω εκει καθως στην ιδια οδο μενει η πεθερα μου... (ναι αγαπη μου στην "μαμα" παω να φαω τα γεμιστα που μας ετοιμασε).
Γενικοτερα βολευει.
Αυτα προς το παρων. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ στο bourdela.com και θα υπαρξει συνέχεια.
Βεβαιως και δεχομαι προσκλησεις σε πριβε για σεξ απο γυναικες αλλα δεν υποσχομαι οτι θα απαντησω θετικα.

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστορια έχει ως εξης ...
Ανακαλυψα το φορουμ σημερα το πρωι τυχαια, μιας και κολοβαραω στην δουλεια και μεροκάματο δεν βγαινει. Είπα δεν διαβαζω παρακατω μπας και βρω σωστες πληροφοριες που να παω να το ριξω αφου τον παιζω ολη μερα (μεταφορικα) και μου πριχτηκαν (κυριολεκτικα). Ετσι λοιπον απο το πρωι εχω βγαλει τα ματια μου στο φορουμ και παρολο που οι ωρες περασαν ευχαριστα διαβαζοντας, τελικα ακρη δεν βρηκα.
Ενδιαφερων παρουσιαζει το μαγαζι στην βασ. Γεωργιου πρωτον γιατι ειναι διπλα στην δουλεια μου και δευτερων γιατι οι 2 απο τις κοπελες που αναφερονται στα ποστσ ειναι και πελατισες μου. Ετσι λεω να χρησιμοποιησω την πληροφορια και την πελατιακη μας σχεση  :rolleyes: . απο οτι καταλαβα να περιμενω μια μ@λ@κι@ στην καλυτερη περίπτωση ¨???
Τώρα περι αυτου με την Μαυροκορδατου (καπου αναφερθηκε) θα το διερευνισω και θα μοιραστω την σοφια που θα αποκτησω εκει καθως στην ιδια οδο μενει η πεθερα μου... (ναι αγαπη μου στην "μαμα" παω να φαω τα γεμιστα που μας ετοιμασε).
Γενικοτερα βολευει.
Αυτα προς το παρων. Αυτο ειναι το πρωτο ποστ στο bourdela.com και θα υπαρξει συνέχεια.
Βεβαιως και δεχομαι προσκλησεις σε πριβε για σεξ απο γυναικες αλλα δεν υποσχομαι οτι θα απαντησω θετικα.
καλως ηρθες φιλε...
μια συμβουλη! καλυτερα να πας να φας τα γεμιστα της πεθερας σου παρα να επισκεφτεις το εν λογω σπιτι!!!

reveal

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
κι εγώ 2 μέρες τώρα γεμιστά είχα σπίτι...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι στις εφημερίδες κυκλοφορεί μία αγγελία που αναφέρεται σε "καινούργιο, πολυτελή χώρο για μασάζ στην Καλαμαριά". Είναι καινούργιο μασατζίδικο ή κάποιο απ τα ήδη υπάρχοντα; Η αγγελία έχει δύο κινητά και ένα σταθερό. Ξέρει κανείς;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στείλε μου σε pm το σταθερό και θα σου πώ

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε ΓΟΥΜΕΝΕ είναι το γνωστό μασατζίδικο, πάνω από Σοφούλη, στο ύψος του ΧΑΤΖΗ αλλά δεν δουλεύει η Δήμητρα εκεί. Εϊναι ένα καραμπάζο, λέει ότι είναι πρώην μοντέλο, ναχαμε να λέγαμε....Επίσης έχει ήδη αναφερθεί το μασ. της Νέας Εγνατίας 120 (122) με αρκετά καλή βαθμολογία, σε σχέση βέβαια με τα υπόλοιπα, παίζει και φουλ μετά από 3 φορές επίσκεψη, έχει κυρίως μιλφ (Λίζα και Χαρά είναι δυνατές) και μια κοπέλα επίσης δυνατή αν και πιο νεαρή που δούλευε στη Δραγούμη. Βέβαια αυτό της ΝΕγνατίας ΔΕΝ έχει τηλ. σε αγγελία εδώ και καιρό.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πρόεδρε ΓΟΥΜΕΝΕ είναι το γνωστό μασατζίδικο, πάνω από Σοφούλη, στο ύψος του ΧΑΤΖΗ αλλά δεν δουλεύει η Δήμητρα εκεί. Εϊναι ένα καραμπάζο, λέει ότι είναι πρώην μοντέλο, ναχαμε να λέγαμε....Επίσης έχει ήδη αναφερθεί το μασ. της Νέας Εγνατίας 120 (122) με αρκετά καλή βαθμολογία, σε σχέση βέβαια με τα υπόλοιπα, παίζει και φουλ μετά από 3 φορές επίσκεψη, έχει κυρίως μιλφ (Λίζα και Χαρά είναι δυνατές) και μια κοπέλα επίσης δυνατή αν και πιο νεαρή που δούλευε στη Δραγούμη. Βέβαια αυτό της ΝΕγνατίας ΔΕΝ έχει τηλ. σε αγγελία εδώ και καιρό.

σ ευχαριστώ, φίλε stratford, απλά είδα τυχαία και ξαφνικά την αγγελία και είπα να ρωτήσω τι είναι. Της Ν. Εγνατίας είναι αυτό που λέτε "του  Βασίλη" υποθέτω; Καλό ακούγεται, ειδικά επειδή μ αρέσουν τα μιλφ, αλλά 3 επισκέψεις μέχρι να κάνεις φουλ είναι αρκετές, ειδικά για εμένα που δεν πηγαίνω και συχνά. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πάντως

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.εχω 5-6 μερες ανακαλυψα το site καλο φενετε.ριχτε που.....ς ριχτε!βαρατε αβερτα!απο ενα μασατζιδικο δεν λεω πιο και ουτε κανω κριτικη παραλιγο να την βγαλω γκομενα αλλα απο οτι φενετε ηθελε να με αποσπαση extra-money και ουτε ξαναπαω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

mayer

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η δημητρα απο την καλαμαρια που πηγε ρε παιδια.μπορει καποιος να με βοηθησει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom