Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις μια "κυρια που προσφερει μασαζ κατ'οικον" απο αγγελιοχωρο???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εχει δοκιμασει κανεις μια "κυρια που προσφερει μασαζ κατ'οικον" απο αγγελιοχωρο???

λοιπόν η εν λόγω κυρία είναι ψυχοπαθής...παίρνεις τηλέφωνο αρχίζεις να μιλάτε και αυτή το κλείνει...ξαναπαίρνεις,το ξανακλέινει,μετά σου λέει μου έπεσε η μπαταρία,πας να μιλήσεις και το ξανακλείνει!!!!!....γενικά μία μέρα δοκίμασα ολά του Αγγελιοφόρου...ρε παιδιά όλα ήταν κλειστά ή δεν απαντούσαν....ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ,πού ζούμε στην Ουγκάντα....άλλο ναέίναι μπάζα οι κοπέλες και άλλο να μην απαντάνε στα τηλεφωνα,ενώ κάθε μέρα έχουν αγγελία...γιατί πληρώνουν άραγε?

ΥΓ στα πρώτα νούμερα του Αγγελιοφόρου που λέει για κάτι θειικά πλάσματα το σηκώνει μια αγενέστατη γυναίκα...τη λες ας πούμε τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα και σου λέει άμα θες σε γαμάει κιόλας και το κλείνει,ψευτομαγκιές δηλαδή....Λοιπόν η Θεσσαλονίκη είναι μικρή,άκου λοιπόν....Η φωνή σου είναι χαρακτηριστική και σε πρόδωσε....Η τηλεφωνήτρια είναι μία ψηλή και χοντρή ξανθιά ονόματι Κατερίνα με πολύ μεγάλο κώλο, αγενέστατη,που δούλευε σε διάφορα μπουρδέλα της πόλης και τελευταία σε εκέινο μετά τις Ψιψίνες στη Γιαννιτσών τέρμα....αργότερα με δύο φίλες της μεγάλες δούλευε και βίζιτα σε ξενοδοχεία....εδώ και 2-3 χρόνια το παίζει τσατσά και στέλνει κοπέλες σε ραντεβού.....ενδέχεται όμως να έρχεται και η ίδια στα ραντεβού....

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι μπράβο να βγαίνουν στη φόρα τα τσουλάκια που παίρνουμε τηλ και μας βρίζουν  και το κλείνουν!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έτσι μπράβο να βγαίνουν στη φόρα τα τσουλάκια που παίρνουμε τηλ και μας βρίζουν  και το κλείνουν!!!

στη θεσσαλονίκη αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό....όλοι οι τελειωμένοι,οι καμένοι,οι απελπισμένοι ψυχάκηδες έχουν βάλει αγγελία στον Αγγελιοφόρο....και δεν απαντάνε κιόλας....τι να πεις

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είχα κλείσει κοπέλα από το τηλ. το Αγγελιοφόρου 698..869, όταν φτάνει η ώρα να έρθουν οι κοπέλες μου λέει η τύπισα να κατέβω κάτω, στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ΑΝΕΣΙΣ και να τις παραλάβω, περιμένω , τίποτα, μετά την πέρνω ξανά και μου λέει φίλε είσαι μπάτσος δεν ερχόμαστε...
Μετά πέρνω τηλ. στο 694..216, πάλι από Αγγελιοφόρο, μου λέει ΟΚ δίνω αριθμό δωματίου, περνάνε 2 ώρες τίποτα πέρνω τηλ. δεν απάντάει ψυχή, έδωσα 30 ευρώ στο ΑΝΕΣΙΣ χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Θα ήθελα πολύ να τους σπάσω τα μούτρα, γαμώ τα δήθεν γραφεία τους...
Ο δε μαλάκας ρεσεψιονίστ στο ΑΝΕΣΙΣ μου είπε το αμίμητο δήθεν ότι έπρεπε να δώσω ταυτότητα και όνομα κοπέλας που θα έρθει ... Ρε ουστ από δω...
Αν δεν γίνετε επαγγελματίες δεν θα δείτε χαίρι ποτέ, μια ζωή κάτι απατεώνες θα σας εκμεταλλεύονται ...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σε άλλο τόπικ είναι τα ποστς;
Βάσει των όσων γράφει ο αδελφός Woo περί ερωτήσεων που του έκαναν στη Βούλγαρη, ο πρωτάρης θα πρέπει να πει ότι έχει δήθεν ξαναπάει, αν θέλει να του κάνουν κάτι περισσότερο από μια δια χειρός εκτόνωση ...

Τα ποστ στα οποία αναφερόμουν είναι 1-2 σποραδικές αναφορές σε αυτό το τόπικ.
Απ ότι κατάλαβα, επειδή στην Βούλγαρη υπάρχει μία σταθερή κοπέλα, κάτι σαν τσατσά, δεν ξέρω αν μπορείς να την πάρεις κι αυτήν για μασάζ, δεν το δοκίμασα, λογικά αυτή θα κόβει φάτσες και επιπλέον θα κρατάνε και τα τηλέφωνα των πελατών κάπου, οπότε δεν θα ναι εύκολο να το παίξεις παλιός αν πηγαίνεις πρώτη φορά. Δεν ξέρω όμως, δοκιμάστε το ελεύθερα.
Πάντως παιδιά όσοι έχουν απορίες για την Βούλγαρη ή για το θέμα γενικότερα ας γράφουν εδώ αντί να στέλνουν ΡΜ για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
στη θεσσαλονίκη αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό....όλοι οι τελειωμένοι,οι καμένοι,οι απελπισμένοι ψυχάκηδες έχουν βάλει αγγελία στον Αγγελιοφόρο....και δεν απαντάνε κιόλας....τι να πεις

κλασικό πλέον... και τραγικό... Γι αυτό και έχω σταματήσει να προσπαθώ απ τις αγγελίες...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
άλλο ναέίναι μπάζα οι κοπέλες και άλλο να μην απαντάνε στα τηλεφωνα,ενώ κάθε μέρα έχουν αγγελία...γιατί πληρώνουν άραγε?
Αυτο ειναι και το μεγαλο ερωτημα.αν κρινω απο τις τιμες που ζητανε π.χ. για δημοσιευση αγγελιας για μηχανη, τοτε το φαινομενο ειναι το λιγοτερπ ανεξηγητο

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που λες φίλε stratford έγινε και σε μένα αλλά στο φιλοξένεια  :headbang:(αυτή η κότα στο τηλέφωνο μου πρότεινε όταν τη ρώτησα σε ποιο ξενοδοχείο).Μετά από 2 ώρες αναμονή και παίρνοντάς την τηλ μου λεει:κατέβα να την παραλάβεις  :think: :think:
Αλλά!....Μετά τηλεφώνησα στο 694...216 και ευτυχώς μου στείλανε μια ψιλοχοντρούλα αλλά πιτσιρίκα. Μετά το κάζο που έπαθα με την προηγούμενη και με το φόβο μη μείνω με τα 30 ευρώ στον κ...λο και με την που..α στο χέρι  :jerking: :jerking:μια χαρά ήταν η χοντρούλα!
Α! και μια λεπτομέρεια! Όταν είχα πάρει πρώτη φορά τηλ (στην πρώτη που μ΄έστεισε εννοώ) μου είπε αν θέλω τα κανονικά κορίτσια με 100€ ή αν ήθελα έχει και ένα μοντέλο με 200 ή 250(δε θυμάμαι).Επειδή λοιπόν δε διάλεξα το μοντέλο της υπέθεσα ότι γι αυτό μου κανε αυτή τη μαλακία. :idiot: :idiot: :idiot: Άθλιοι!!!

Επισκέπτης
body relax στην εγνατια.δουλευει η τζενη απο την καλαμαρια, για οσους την γνωριζουν, 40€ το απλο, πολυ καλη "φιλοξενια" και ευκολα το προχωραει κανεις

Επισκέπτης
και η βικυ απο αυτο της βουλγαρη βρισκεται πλεον στον ιδιο χωρο.αγγελια και τηλ θα βρειτε στον αγγελιοφορο 23109....8.
οποιος γνωριζει κατι για αυτην ας ενημερωσει
υπαρχει ακομη μια ελληνιδα γυρω στα 25,γεματουλα αλλα σφιχτο κορμι, με πολυ ψαρωτικες ερωτησεις αλλα δεν προχωρησα.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
χμ, η βίκυ ήταν πολύ συμπαθητική αλλά θα δίσταζα να δοκιμάσω καινούργιο μασατζίδικο μόνο γι αυτόν τον λόγο. Σε τι ύψος της εγνατίας πέφτει αυτό το μαγαζί, συνάδελφε;
Όσοι συναγωνιστές πήγαν στην Βούλγαρη πρόσφατα, τι εντυπώσεις έχετε; Η μασάγια είναι ακόμη εκεί;

meandirtyjoe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους "συναγωνιστές"...
Καλως ήρθα κι εγώ στην παρέα σας.  :grin:

Μπορεί κάποιος καλός φίλος να μου στείλει
με pm το τηλ. για Αργοναυτών - Καλαμαριά (Χατζής)
και ότι άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη;

Έψαξα στις σχετικές εφημερίδες αλλά δυστυχώς
δεν βρήκα το σχετικό τηλέφωνο.

Ευχαριστώ.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Σημερα γυρω στις 4 το απογευμα επισκεψη στο anti stress βουλγαρη. Ηταν 2 ελληνιδες καλες σισσι και τζινα , πηρα τζινα γιατι σισσι ειχα παρει  οποτε χωρις πολλα πολλα αστερι σε ολα της.
Ποιος απο τα γκαρντασια ηταν εκεινη την ωρα στο διπλανο δωματιο με την σισσι και την εκανε να κελαιδαει ? εεεεε?  ποιος ο κερατουκλης ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
οσο για τα TOP massasoura εχουμε και λεμε anti stress στην βουλγαρη με απ' ολα πιτα , ψωμακι και αλλα , body relax στη νεα εγνατια και αυτο απο τα ιδια και για τις 3 σερβιτορες που εχει δηλαδη τζενη απο καλαμαρια , βικη απο βουλγαρη και χριστινα - το καλυτερο για μενα αλλα θελει να σε μαθει πρωτα - και last but not least body free στην νεα εγνατια παλι που σερβιρεσαι στο χερι .... χωρις λαδια και ξυδια. στα μειον οτι πρεπει να εισαι γνωστος οχι με τις σερβιτορες αλλα με τον μαιτρ...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
εαν εχει αλλαξει κατι στα υπολοιπα snack bar παρακαλω συμπληρωστε ή ενημερωστε...
Ο λαος πειναει ....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σημερα γυρω στις 4 το απογευμα επισκεψη στο anti stress βουλγαρη. Ηταν 2 ελληνιδες καλες σισσι και τζινα , πηρα τζινα γιατι σισσι ειχα παρει  οποτε χωρις πολλα πολλα αστερι σε ολα της.
Ποιος απο τα γκαρντασια ηταν εκεινη την ωρα στο διπλανο δωματιο με την σισσι και την εκανε να κελαιδαει ? εεεεε?  ποιος ο κερατουκλης ?

Την Σίσσι πήρα κι εγώ, μου διέφευγε το όνομα. Ήταν και σε μένα πολύ εκδηλωτική σε φωνές κλπ. οπότε μάλλον το έχει σύστημα. Η Τζίνα πώς είναι συνάδελφε; Δεν πρέπει να την έχω δει. Καλή είναι; Σε σέρβις είναι καλύτερη απ την Σίσσι;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Στερημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε
Επανέρχομαι από την συνεδρία της σελίδας 31 για να μεταφέρω την καθ’ όλα θετική εμπειρία μου στη Βούλγαρη. Η κοπέλα μελαχρινή όμορφο σώμα αρκετά ψηλή. Επιβεβαιώνω τα όσα είπαν οι προλαλησαντες για το θετικό των επιπλέον επισκέψεων διότι μόλις ακούσαν ότι ήμουν πελάτης στην Συνδίκα άλλαξε και το τραγούδι. Πολύ όμορφη εμπειρία θα έλεγα.
Βαθμολογία
Χώρος 8/10
Μασάζ 7/10
Κοπέλες 8/10, δεν θυμάμαι το όνομα στην αρχη μου είπε ότι δεν κάνει φουλ
Εξυπηρέτηση 8/10

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι να προσθέσω και εγώ τα θετικότατα σχόλια μου για το μελαχροινό μωρό στην Καραμανλή (πρώην μαγαζί Συνδίκα). Ψηλή, μελαμψή με πολύ όμορφο σώμα (τα πόδια της τέλεια) και πρόσωπο. Έκανα φούλ και ήτανε super. Κατά την γνώμη μου αξίζει για αυτό που προσφέρει. Την άλλη κοπέλλα στην βάρδια δεν την είδα γιατί ήτανε με πελάτη, οπότε εντυπώσεις για αυτήν προσεχώς. Διευκρινίζω μόνο ότι έχω πάει και άλλη μια φορά στον νέο χώρο του μαγαζιού και ήμουνα παλιός πελάτης όταν ήτανε στην Συνδίκα.

Να προσθέσω ακόμα ότι και το μαγαζί στην Κρήνη για το οποίο κάνω αναφορά στην σελ.30, παίζει φούλ. Εκεί έκανα με την Ιωάννα που είναι φοβερό γκαβλάκι.

Αυτά από το μέτωπο ως τώρα  ;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom