Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
παιδια δεν υπαρχει καλο η κακο μαγαζι,υπαρχουν καλες και κακες γκομενες που απλως αλλαζουν μερη,οσες καλες περιπτωσεις εντοπιζονται καλο ειναι να αναφερονται.Τα μαγαζια ολα ειναι πανω-κατω τα ιδια,κανεις δε θα σου πει τι παιζει απο την αρχη χωρις να σε ξερει,επομενως ειναι σιγουρο οτι θα ματωσεις μεχρι να ανακαλυψεις μια καλη φαση.Τουλαχιστον εδω με αλληλοβοηθεια μπορουμε να αποφυγουμε φολες αν και παντα υπαρχει το ρισκο της πρωτης φορας με μια γκομενα.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
παιδια δεν υπαρχει καλο η κακο μαγαζι,υπαρχουν καλες και κακες γκομενες που απλως αλλαζουν μερη,οσες καλες περιπτωσεις εντοπιζονται καλο ειναι να αναφερονται.Τα μαγαζια ολα ειναι πανω-κατω τα ιδια,κανεις δε θα σου πει τι παιζει απο την αρχη χωρις να σε ξερει,επομενως ειναι σιγουρο οτι θα ματωσεις μεχρι να ανακαλυψεις μια καλη φαση.Τουλαχιστον εδω με αλληλοβοηθεια μπορουμε να αποφυγουμε φολες αν και παντα υπαρχει το ρισκο της πρωτης φορας με μια γκομενα.
ΣΥΜΦΩΝΟ!Αλλα αυτα που ρωταω δεν απαντηθικαν για τα συγκεκριμενα μαγαζια δωστε info εστω και pm που μπορω να βρω τηλεφωνα

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ναι ρε παιδια, εγω στα μπουρδελα γυρνουσα και τωρα που βλεπω οτι παιζει τετοια φαση...δεν εχω ιδέα που ειναι αυτα τα μαγαζιά καθώς και τηλεφωνα, η τελος παντων που τα βρίσκω.
αν μπορει κανείς να μας καθοδηγήσει στελνωντας πμ η λεγοντας μας που ψαχνουμε και βρισκουμε τα τηλ!
ευχαριστώ.!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ναι ρε παιδια, εγω στα μπουρδελα γυρνουσα και τωρα που βλεπω οτι παιζει τετοια φαση...δεν εχω ιδέα που ειναι αυτα τα μαγαζιά καθώς και τηλεφωνα, η τελος παντων που τα βρίσκω.
αν μπορει κανείς να μας καθοδηγήσει στελνωντας πμ η λεγοντας μας που ψαχνουμε και βρισκουμε τα τηλ!
ευχαριστώ.!
αν ψαξεις στο thread  πιο πανω θα βρεις οδηγιες και απαντησεις στις ερωτησεις σου

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Συναδελφοι στο σημερινο αγγελειοφορο αλλα  και στη  Μετροσπορ δεν υπηρχε αγγελια του Βαρδαρη.
Μπορει καποιος να στελει το τηλ pm?
Ειδα επισης  αγγελια για καινουργιο χωρο στην Καλαμαρια γνωριζει κανεις κατι γι'αυτο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

στην Κρηνη υπαρχει μασαζ αλλα μονο μασαζ και ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο. το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν η αιτια της αντιπαραθεσης μου με τον thesspunter ο οποιος με p.m. διεδιδε οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι γινονται ολα. Επαναλαμβανω οτι εκει παιζει μονο μασαζ και τιποτα περισσοτερο. ANGEL SPA λεγεται και εχει και αγγελια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συμφωνω με τον filoxenoumeno,αυτο στη Κρηνη ξεχαστε το,μου εφαγε πολυ ωρα να το βρω και στο τελος ανακαλυψα οτι ειναι σκετο μασσαζ(και μανικιουρ-πεντικιουρ για γυναικες)και ξενερωτη φαση.Παντως αν θελετε να βρειτε τα μαγαζια που εχουν προαναφερθει αγοραστε Μετροσπορ η αγγελιοφορο και παρτε σβαρνα τα τηλεφωνα και επιλεξτε ενα απο τα προτεινομενα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
συνάδελφοι και γώ στο angel spa στην Κρήνη έπαιξα κανονικά φούλ από την πρώτη φορά.

Πήγα όμως με προσωπική σύσταση από άλλον συνάδελφο-φίλο, οπότε στο μαγαζί παίζουν τα παραπάνω του απλού μασάζ μόνο με τέτοιου είδους κονέ.

Το μαγαζί πάντως είναι πολύ καλό και ήσυχο.

Από ότι έμαθα πάντως από πολύ αξιόπιστη πηγή, τον τελευταίο καιρό σε κάποια μασατζίδικα στην πόλη μας έχουν γίνει τρία πεσίματα από μυστικούς ένστολους. Οπότε για αυτό μάλλον τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σχετική επιφυλακτικότητα.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πάτερ μου, το "ένστολος" το χρησιμοποιώ αντί της κανονικής λέξης που θα έπρεπε να αναφέρω και δεν το κάνω στον αέρα για ευνόητους λόγους.

Ευλόγησον

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πάτερ μου, το "ένστολος" το χρησιμοποιώ αντί της κανονικής λέξης που θα έπρεπε να αναφέρω και δεν το κάνω στον αέρα για ευνόητους λόγους.

Ευλόγησον

ναι βρε, κι εγω αστιευομαι..

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
σαφώς πάτερ μου και πάλι την ευλογία σου...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
παιδιά γνωρίζει κανείς αν παιζει κατι παραπάνω στο μασατζίδικο σε ενα στενο παρακάτω απο to citygate? (κοντά στον οπαπ)

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
που ρε κικα;στο σπα πριβε;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
νομίζω ότι πριν από λίγες σελίδες στο παρόν τόπικ έχει αναφερθεί ότι το σπα πριβέ είναι "κανονικό" μασατζίδικο και δεν παίζει κάτι ύποπτο εκτός από το να σε πασαλείβουν με σιρόπι σοκολάτας και κάτι τέτοια μυστήρια. Δες τις περιγραφές των φίλων για να μάθεις ακριβώς

anakin25

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
855
Πόντοι
80
Χερετω κ γω τα αλανια της πολης για πρωτη φορα! Σημερα το απογεμα εκανα μια επισκεψη στην Βουλγαρη να δω τι πεζει..
Με υποδεχτηκε μια μαρια ξανθουλα λεπτη οχι τπτ σπουδεο, πολυ ευγενικη ομως που αυτη δεν εκανα μασαζ απλα ηταν υποδοχη.(ηταν κ αρρωστη μαλλον γιαυτο) Ειδα 2 κοπελες μια που δεν θυμαμε το ονομα της ξανθια λεπτη μετρια φατσα κ αθλια προφορα(βλαχα) κ μια λιλα καστανη πολυ ωραιο σωμα κ αυτη μετρια.Πηρα τη λιλα κ μου ειπε οτι ηταν λιγες μερες εκει.Πολυ καλο μερος ησυχο.Διαλεκσα μασαζ(πιο πολυ) κ φραπε.Το μασαζ  φανηκε οτι η κοπελα δεν ηξερε να το κανει αλλα προσπαθησε,ομηλιτικη σου μιλουσε ανετα, κ ο φραπες ομως πολυ καλος! 
Βασικα..χωρος κ κλιμα καλο, μασαζ ουτε καν μετριο, φραπες καλος!Για πρωτη εμπειρια καλουτσικα..Μου προσφερθηκαν ολες οι υπηρησιες αφου πρωτα βεβεα πηγα συστημενος κ τον ευχαρηστω πολυ γιαυτο..
αυτα προς το παρων!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
.....Βασικα..χωρος κ κλιμα καλο, μασαζ ουτε καν μετριο, φραπες καλος!Για πρωτη εμπειρια καλουτσικα..Μου προσφερθηκαν ολες οι υπηρησιες αφου πρωτα βεβεα πηγα συστημενος κ τον ευχαρηστω πολυ γιαυτο..
αυτα προς το παρων!
...O φραπές είναι "όλες οι υπηρεσίες";..... :think:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
o συνάδελφος προφανώς εννοεί ότι του είπαν εξ αρχής όλα τα προγράμματα του μαγαζιού δηλ. ότι παίζει και καλαμάκι και φούλ.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...O φραπές είναι "όλες οι υπηρεσίες";..... :think:
στη Βουλγαρη παζουν ολες οι υπηρεσιες, αλλα απο ολους οσους επισκεφτηκαν το μαγαζι η εντυπωση ειναι οτι οι υπηρεσιες ειναι μετριες (και η δικια μου εντυπωση ιδια). Γενικα δεν διαβαζουμε τα ποστς συναδερφοι..... Υπαρχουν κριτικες των τελευταιων 2 εβδομαδων για τη Βουλγαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom