Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (11 μέλη και 33 επισκέπτες)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
τελικα πηγε κανενας καλιδοπουλου με ολγας να μας πει αντηποσεις ? :think: :think:
κατόπιν νέας ενημέρωσης που είχα συνάδελφοι, μάλλον από τέλη αυτής της βδομάδας-από Πέμπτη λογικά- θα γίνει η μετακόμιση του μαγαζιού (Βαρδάρης πάει σε Καλλιδοπούλου με Όλγας, ενω η Παρασκευοπούλου πάει Βαρδάρη). Από τις περιγραφές για τον νέο χώρο, σχημάτισα την εντύπωση ότι θα είναι super. Θα το δούμε βέβαια επί τω έργω αυτό  :cheesy:.

Ελπίζω μόνο εκτός από τον καλύτερο χώρο που θα μας περιμένει,να γίνει και στην Καλλιδοπούλου πλέον, μερική τουλάχιστον ανανέωση προσωπικού. Η ανανέωση αυτή χρειάζεται γιατί παλιοί μακροχρόνιοι συνάδελφοι-πελάτες του Βαρδάρη, οι οποίοι σχετικά κάπως "αραίωσαν" από το μαγαζί, νοιώθοντας ότι κορέστηκαν πια από τα υπάρχοντα κορίτσια, περιμένουν ενημέρωση για ¨νέο καλό αίμα¨ ώστε να επανέλθουν.   

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, να θυμισω οτι καλο θα ειναι να μην χρησιμοποιουμε γλαφυρη γλωσσα στις περιγραφες μας, για να μη δημιουργησουμε άθελά μας καποιο προβλημα σε καποιο μαγαζι ή καποιο κοριτσι..

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
συνάδελφοι επισκέπτηκα τον νέο χώρο στην Καλλιδοπούλου με Όλγας. Οι εντυπώσεις μου άριστες. Το μαγαζί όντως είναι πανέμορφο και το περιβάλλον πολύ προσεγμένο.

Τα δωμάτια πολύ ωραία και το τζακούζι που πήρα πολύ άνετο και χαλαρωτικό.

Όταν πήγα εγώ ήτανε χαλαρά από κόσμο οπότε το μασάζ με την κοπέλλα που έκανα κράτησε πολύ περισσότερο από το κανονικό και το ευχαριστήθηκα περισσότερο.

Τα κορίτσια είναι από το μαγαζί στον Βαρδάρη, αλλά από ότι έμαθα αναμένονται και νέες κοπέλλες ελπίζουμε σύντομα.

Αυτά από μένα παίδες για τον νέο αυτό χώρο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια αποροια ρε παιδες.πιασιματα στα μασατσιδικα αφηνουνοι κοπελες η οχι.

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλτατε στοφοσ μπορω να εχω τηλ για το συγκεκριμενο μαγαζι?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
φιλε στοφος το προγραμα εχακολουθει να ειναι το ιδιο ?
γιατι πιγα και γω ασ μην πω με πια κοπελα εκανα και μου λεγε κατι κινεζικα
δεν εβγαλε τιποτα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μπορείτε να μου στείλετε το πμ αυτό το καλό μασάζ στην Καλλιδοπούλου

komodino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να με πάλι εδώ (αν και δυσκολεύτηκα να μπω). Έλειπα λοιπόν σε επαγγελματική απόσπαση στην Αθήνα και γιαυτο και δεν είχατε νέα μου. Ειναι καλό όμως να σε θυμούνται!
Δεν θα σας πω πως πέρασα γιατι θα βάλετε τα κλάματα! Το μόνο που θα σας πώ είναι οτι "νοικίασαμε" κοπελες με τον συνάδελφο για 5 μέρες μετά τις 6 το απόγευμά και ήταν πάντα απικο εκεί που έπρεπε και με ένα καινούργιο βίτσιο κάθε μέρα. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Τώρα περι αυτού...
Απορίες
2.Το μαγαζί στη Μαυροκορδάτου έκλεισε;  Πήγα 2 φορές χωρίς να πάρω τηλ και δεν απαντούσαν το κουδούνι.  Ο φίλος με τα γεμιστά της πεθεράς του πέρασε από εκει;

Να σας πω πέρασα απο εκεί προχθές Κυριακή, χτύπησα κουδούνι (και εγω χωρίς τηλ). Βγήκε μία Θείτσα_Κοφα_Ξεπλυμένο_Μαλί μου είπε "που΄σε αγόρι;" ; έκανα έτσι να δώ στο βάθος εμπόρευμα...τιποτα. Ζήτησα την κυρία Φρώσο (ελπίζοντας οτι δεν την λένε Φρώσο) και ανακουφισμένος ζήτησα συγνώμη για το λάθος και έφυγα.
Διαβάζοντας τα παραπάνω θέματα για το εν λόγο μαγαζί μάλλον έκλεισε και πέτυχα καμία αναπληροματική γιατι αλλιώς δεν κολάει.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι τουλάχιστον από ότι ξέρω εγώ, το μαγαζί στην Καλλιδοπούλου από προγράμματα κλπ, παίζει ότι έπαιζε και στον Βαρδάρη πριν γίνει η μετακόμιση.

Το τηλέφωνο και το όνομα του μαγαζιού για τους υπάρχοντες πελάτες ισχύει ως έχει.

Για τους άλλους συναδέλφους, sorry παιδιά αλλά σε κάποιον που δεν ξέρω προσωπικά δεν μπορώ να δώσω άλλα στοιχεία για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο μαγαζί και στις κοπέλλες. Νομίζω πώς είναι κατανοητό αυτό.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
το καλύτερο με διαφορά είναι το Μπόντι Φρι,από γυναίκες και πρόγραμμα.όλες καλές ρωσσίδες....αλλά υπάρχει η μαλακία με τα κρεβάτια του μασαζ εντελώς άβολα,αλλά και ο μαλάκας το αφεντικό που την ώρα που γαμάς σε βλέπει από την οθόνη που έχει τοποθετημένη κάτω από το γραφείο του....
...γράψε δ/νση για το που είναι....ή στείλε πμ

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το καλύτερο με διαφορά είναι το Μπόντι Φρι,από γυναίκες και πρόγραμμα.όλες καλές ρωσσίδες....αλλά υπάρχει η μαλακία με τα κρεβάτια του μασαζ εντελώς άβολα,αλλά και ο μαλάκας το αφεντικό που την ώρα που γαμάς σε βλέπει από την οθόνη που έχει τοποθετημένη κάτω από το γραφείο του....

...γράψε δ/νση για το που είναι....ή στείλε πμ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δοκιμασα  για δευτερη φορα σε αυτο στη βουλγαρη.η μασαγια μου ειπαν οτι σταματησε οποτε ειπα να δοκιμασω με τη λιλα.πηρα το προγραμμα των 100€.αρκετα καλο μασαζ,συμπαθητική πιπα και γαμησι με αυτην απο πανω, ο[ου προσπαθησε αρκετα.γενικα θα ελεγα οτο αξιζε περισσοτερο απ οτι με τη τζινα.παντως τα 100€ μου φαινονται αρκετα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλη συμμετοχη απο την κοπελα,θα ελεγα οτι αξιζε περισσοτερο απ οτι με τη τζινα.τα 100€ μαλλον ειναι ομως υπερβολικα

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλη συμμετοχη απο την κοπελα,θα ελεγα οτι αξιζε περισσοτερο απ οτι με τη τζινα.τα 100€ μαλλον ειναι ομως υπερβολικα
και το κακό συνάδελφε είναι ότι σε όλα τα μαγαζιά ισχύει το €100 για το φούλ και το €80 ή €70 για το στοματικό. Δυστυχώς έτσι έχει καθοριστεί στην πιάτσα. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αυτά για τα παραπάνω προγράμματα ώστε κάποιος να τα επιλέγει σε τακτική βάση. Πέραν του ότι παρατηρώ σε μεγάλο βαθμό ότι εδώ και αρκετό καιρό και οι κοπέλλες είναι οι ίδιες και οι ίδιες. "Περσυνά (και παλαιότερα προσθέτω εγώ) ξινά σταφύλια" που λέει και η παροιμία  >:(.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και το κακό συνάδελφε είναι ότι σε όλα τα μαγαζιά ισχύει το €100 για το φούλ και το €80 ή €70 για το στοματικό. Δυστυχώς έτσι έχει καθοριστεί στην πιάτσα. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αυτά για τα παραπάνω προγράμματα ώστε κάποιος να τα επιλέγει σε τακτική βάση. Πέραν του ότι παρατηρώ σε μεγάλο βαθμό ότι εδώ και αρκετό καιρό και οι κοπέλλες είναι οι ίδιες και οι ίδιες. "Περσυνά (και παλαιότερα προσθέτω εγώ) ξινά σταφύλια" που λέει και η παροιμία  >:(.
δεν ξερω μηπως υπαρχει η δυνατοτητα για δυο εκτονωσεις με 130 εως 150.σε πολλα cg νομιζω οτι ισχυει.αυτο νομιζω οτι θα αξιζε

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επισκέφθηκε κανείς το spa στις prive souites; αναμένουμε νέα και εντυπώσεις.. 

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια παιδια!!!ειμαι καινουριος.ειναι σε καποια αγγελια σε εφημεριδα τα μασατζιδικα καλλιδοπουλου κ βουλγαρη για την τζινα κ τη λιλα τι παιζει?τηα εχει φουλ απο την πρωτη φορα?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
πηρα πριν τρεισ μερες μαρινα στο βασ.ολγας πανω από σεβεν.χαλια, τραγικα.στο μαγαζι αυτο απο οτι ξερω παιζει μονο φραπες.οσες φορες εχω παει σάυτο ειναι πολυ καλα. πρωτη φορα ετσι χάλια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πηρα πριν τρεισ μερες μαρινα στο βασ.ολγας πανω από σεβεν.χαλια, τραγικα.στο μαγαζι αυτο απο οτι ξερω παιζει μονο φραπες.οσες φορες εχω παει σάυτο ειναι πολυ καλα. πρωτη φορα ετσι χάλια.

έτσι ήταν πάντα η Βασ. Όλγας...μάπα γκόμενες και μάπα πρόγραμμα,χωρίς έξτρα....δήθεν σοβαρό μαγαζί....πρέπει να θέλεις να πετάξεις 50 ευρώ για να πας εκεί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom