Η φάση του μασάζ είναι τελείως διαφορετική από αυτήν των οίκων ανοχής. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στις υπηρεσίες υπάρχει και το μασάζ για το οποίο στην παρούσα ενότητα νομίζω ότι όλοι εμείς ως πελάτες το δίνουμε εξίσου αρκετή βαρύτητα. Επίσης κατά την γνώμη μου μετράει και η όλη παρέα-συμπεριφορά της κοπέλλας.
Επιπλέον μέσα σε όλα, ας μην παραβλέπουμε και τους ένστολους όσο και αν είναι "ταϊσμένοι" οι αρμόδιοι, εφόσον τα μασατζίδικα δεν λειτουργούνε ως "κανονικοί" οίκοι ανοχής.
Και στα πλαίσια των μασατζίδικων πάντα, να θέσω και το εξής: "έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το ακάποτο στοματικό, όσο και αν αυτό μας γκαβλώνει και το γουστάρουμε περισσότερο?".
Και τέλος μια προσωπική διαπίστωση συνάδελφε goystakias και υπόλοιποι αγαπητοί συναδελφοι μετά από πάρα πολλά χρόνια που είμαι στον χώρους αυτούς: Είσαι και είμαστε πελάτης(ες) και μας βλέπουν καθαρά και μόνο ως €. Χάρη στους πούτσους μας, όλες αυτές οι ελευθέρων ηθών κοπέλλες έχουν κονομήσει της Παναγιάς τα μάτια (αν και ελάχιστες από αυτές κάνουν σωστή διαχείριση αυτών που κερδίζουν και οι περισσότερες έμειναν ή θα μείνουν στον άσσο χτυπώντας το κεφάλι τους όταν πια θα είναι πολύ αργά...).
Αν λοιπόν δεν έμεινες ικανοποιημένος από αυτό που σου παρέχουν, έχεις κουραστεί από τις ίδιες και ίδιες κοπέλλες, κάνε τα παράπονά σου ή/και απλά μην ξαναπατήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι τα αφεντικά παίρνουν τα μηνύματά τους και μέσα από το φόρουμ αυτό.