Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η ερικα ειναι η δημητρα απο ολγας, τζενη απο αργοναυτων κλπ κλπ...
σιγα ρε φιλε το φοβερο κομματι. οπου δουλευει μοιραζει το τηλεφωνο της για βι..... στο ιδιο μαγαζι δουλευει και η κορη της
sorry

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προσπαθω να στείλω προσωπικο μηνυμα σε κάποιο (ως απαντηση) και βγάζει ότι δε βρέθηκε.τι μπορεί να συμβαίνει;

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
καποιος ας μου στειλει το τηλ για Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ,please.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ρε παιδια ολο ζητατε!συγνωμη δηλαδη τοσες φορες τα λεμε παρτε καμια εφημεριδα αγγελιοφορο πιο πολη να το βρειτε το τηλεφωνο!ψαχτηται και λιγο απο μονη σας,ολα στο πιατο?μια βοηθεια να την δωσουμε περιπου τι λεει η καθε αγγελια για το καθε μασατζιδικο παντα σε p.m.κανενα μασατζιδικο αλλο που πεζει μιλφακη καυλιαρικο με στητο βυζακη ακομα και σιλικονατο δεν με χαλαει!δωστε info

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια εχω μερικες αποριες.. Οποιος μπορει ας απαντησει

1) Για να πας σε μασατζιδικο πρεπει πρωτα να παρεις τηλ κ να κλεισεις ραντεβου,την ταδε ωρα , με την ταδε κοπελα, ή μπορεις να πας στο ετσι , να χτυπησεις κουδουνι κ να διαλεξεις τοτε?

2) Διαβασα στα προηγουμενα thread οτι δεν πετυχαινεις σεξ η πιπα με την πρωτη. Σε ολα ισχυει  αυτο ανεξαιρετως? Δηλαδη αν παω εγω , καινουργιος κ ζητησω το full προγραμμα (οπως διαβασα πιο πριν) δεν θα δεχτει? (μη μου πειτε θα δωσω κ 100 κ θα παρω μονο μασαζ!!!!!)

Τελος μασαζ Ν.εγνατια (smile) Vs Δελφων/καλλιδοπουλου (Απο ποια μερια? απο την εμπορικη?? Ενα μουμερο οδου βοηθαει πολυ..)

--> Ποιο ειναι καλυτερο?

Ευχαριστω..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδια εχω μερικες αποριες.. Οποιος μπορει ας απαντησει

1) Για να πας σε μασατζιδικο πρεπει πρωτα να παρεις τηλ κ να κλεισεις ραντεβου,την ταδε ωρα , με την ταδε κοπελα, ή μπορεις να πας στο ετσι , να χτυπησεις κουδουνι κ να διαλεξεις τοτε?

2) Διαβασα στα προηγουμενα thread οτι δεν πετυχαινεις σεξ η πιπα με την πρωτη. Σε ολα ισχυει  αυτο ανεξαιρετως? Δηλαδη αν παω εγω , καινουργιος κ ζητησω το full προγραμμα (οπως διαβασα πιο πριν) δεν θα δεχτει? (μη μου πειτε θα δωσω κ 100 κ θα παρω μονο μασαζ!!!!!)

Τελος μασαζ Ν.εγνατια (smile) Vs Δελφων/καλλιδοπουλου (Απο ποια μερια? απο την εμπορικη?? Ενα μουμερο οδου βοηθαει πολυ..)

--> Ποιο ειναι καλυτερο?

Ευχαριστω..

Για το 1): απ' όσο ξέρω λειτουργούν μόνο με ραντεβού, δηλαδή πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κανονίσεις και από πολύ νωρίτερα. Παίρνεις τηλ και λες "σε ένα μισάωρο θέλω να περάσω", και συνήθως βολεύει.
Για το 2): πάλι απ' όσο ξέρω στα περισσότερα μασατζίδικα δεν πετυχαίνεις σεξ ή πίπα με την πρώτη, αλλά μέχρι να "σε μάθουν" σου κάνουν μόνο μασάζ. Τώρα αν πέσεις στο κατάλληλο μασατζίδικο, στην κατάλληλη κοπέλα ή πουλήσεις και λίγο παππά τότε παίζει και να καταφέρεις κάτι απ την πρώτη, είτε φουλ είτε απλά πίπα.
Στο 3) δεν ξέρω να σε βοηθήσω, εγώ έχω δοκιμάσει μόνο ένα μασατζίδικο και δεν μπορώ να συγκρίνω.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ακριβος ετσι ωπος τα λες johnwoo.οχι απο την πρωτη φορα αλλα μετα απο καμια 10αρια φορες!ενταξη 1 2 αντε 3 να πεξει φουλ!αλλα απο οτι φενεται θελουν να αρμεγουν κοσμο.οχι ολοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο!σε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω το smile,πεζει μιλφακη?γινεται να χτυπισω κουδουνη και να μπω ετσι?θα δεχτη ο τυπος?αμα ειναι ευγενικος και διαβαζει αυτο το ποστ....θα δεχθει:))

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ακριβος ετσι ωπος τα λες johnwoo.οχι απο την πρωτη φορα αλλα μετα απο καμια 10αρια φορες!ενταξη 1 2 αντε 3 να πεξει φουλ!αλλα απο οτι φενεται θελουν να αρμεγουν κοσμο.οχι ολοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο!σε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω το smile,πεζει μιλφακη?γινεται να χτυπισω κουδουνη και να μπω ετσι?θα δεχτη ο τυπος?αμα ειναι ευγενικος και διαβαζει αυτο το ποστ....θα δεχθει:))

δεν είναι θέμα αρμέγματος...από ό,τι κατάλαβα κάνουν πελατολόγιο και σιγά σιγά από φραπέ φτάνουν στο φουλ...έξυπνη τακτική για να αποφύγουν αστυνομίες...όχι ότι άμα θέλει η αστυνομία δεν μπορεί να τους πιάσει με κάποιο τρόπο...απλά ας πούμε δεν καρφώνονται αμέσως ότι παίζει φουλ πρόγραμμα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ΒΟΥΛΓΑΡΗ..... ΛΙΛΑ. πολυ καλο κορμι αλλα απο μασαζ αστο καλυτερα. δεν ειχα διαθεση για σπρωξιμο κ επελεξα απλα μια πιπα. θα λεγα οτι αξιζε τα λεφτα τησ παντωσ
μπορείς να μου στείλεις με pm πλήρη δ/νση και τηλνο;

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
gepap,αν πάρεις το τηλ.και την διεύθυνση για το Βούλγαρη στείλτην και σε μένα με προσωπικό pm.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
δεν είναι θέμα αρμέγματος...από ό,τι κατάλαβα κάνουν πελατολόγιο και σιγά σιγά από φραπέ φτάνουν στο φουλ...έξυπνη τακτική για να αποφύγουν αστυνομίες...όχι ότι άμα θέλει η αστυνομία δεν μπορεί να τους πιάσει με κάποιο τρόπο...απλά ας πούμε δεν καρφώνονται αμέσως ότι παίζει φουλ πρόγραμμα
ειναι θεμα αρμεγματος φιλε wobasor και τα φτωχα και ηλιθια μυαλα τους!η αστυνομια αμα θελει ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!το πελατολογιο το κανουν αυτοι για τουσ φραγκατους.οταν βλεπει εμας τους νεους μας λενε...αυτος μεροκαματιαρης,νεος ηρθε να γα..ση?τι να τον παρουμε?ενω κατι γερους κατι φραγκατους απο την 1η φουλ!τα εχω ακουσει και τα ειδα μπροστα μου.μην μας περναν για μαλακες τα αφεντικα γιατι ωπος μας κοβουν εμας φατσες τουσ κοβουμε και εμεις!

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Εντυπώσεις από Βαρδάρη έχω.Καλό μαγαζί αλλάμέχρι εκεί!Εγώ γύρω στις 6-7  φορές που πήγα,με ωραία κορίτσια,αλλά μόνο φραπέ. Για Εγνατία απέναντι από Καμάρα δεν ξέρω αλλα θέλω να το επισκφτώ.Αφού πρώτα μάθω εντυπώσεις από συναδέλφους που το επισκέφτηκαν.Κανένα τηλ υπάρχει?(Σε PM εννοείται)

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ρε παιδια τι γινεται?ολα νεκρα? κανενα νεο?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Παρα πολυ νεκρα.ναι.αλλα οπως και να το παρει κανεις και τα μασατζιδικα ειναι λαχειο σαν της γκομενες.αλλα ειπαμε ποσα μαγαζια εχουνε καραμπαζα κοπελες για φτησιμο!να ειναι καμια μουναρα,μουναρος παλιο μαλακες αφεντικα οχι μονο να την σας χρυσοπληρωσο αλλα να γα..σω και εσας μαζι με την γκομενα μεχρι και τους τοιχους και τα πατωματα να τα παρω ολα παρτουζα!τι να σας κανω...μπαζα φερνετε να δουλεια θα δειτε....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Παρα πολυ νεκρα.ναι.αλλα οπως και να το παρει κανεις και τα μασατζιδικα ειναι λαχειο σαν της γκομενες.αλλα ειπαμε ποσα μαγαζια εχουνε καραμπαζα κοπελες για φτησιμο!να ειναι καμια μουναρα,μουναρος παλιο μαλακες αφεντικα οχι μονο να την σας χρυσοπληρωσο αλλα να γα..σω και εσας μαζι με την γκομενα μεχρι και τους τοιχους και τα πατωματα να τα παρω ολα παρτουζα!τι να σας κανω...μπαζα φερνετε να δουλεια θα δειτε....
σιγα ρε φιλε...
σου τις χρωστανε η στις υποσχεθηκανε??? μεχρι να γαμησεις τα πατωματα και τους τοιχους, δε βολευεσαι με τις πριζες??? αν περιμενεις τα μασατζιδικα να πηδηξεις....  το εχω ξαναπει. εχετε μπερδεψει την π...τσα με τη βουρτσα. προσοχη οταν χτενιζεστε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σωστος ο παιχτης(φιλοξ.).Αν θες γαμ.στα σιγουρα υπαρχουν αλλοι τροποι.Ψαχνεσαι με κολ γκερλς,ισως παιδευτεις λιγο αλλα σιγουρα θα βρεις κατι στα γουστα σου η προσφορα ειναι μεγαλυτερη εκει.Στα μασαζ κανεις δε σου υποσχεται τιποτα και το ξερουμε καλα.Αν θες παλι πεταγεσαι στις γειτονες χωρες.Πιστευω οτι ολα ειναι δημ.σχεσεις που αν δεν εχεις πρεπει να ψαχτεις (και να τα χωσεις)λιγο παραπανω.Αυτα!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
σιγα ρε φιλε...
σου τις χρωστανε η στις υποσχεθηκανε??? μεχρι να γαμησεις τα πατωματα και τους τοιχους, δε βολευεσαι με τις πριζες??? αν περιμενεις τα μασατζιδικα να πηδηξεις....  το εχω ξαναπει. εχετε μπερδεψει την π...τσα με τη βουρτσα. προσοχη οταν χτενιζεστε...
οχι δεν μου της χρωστανε ουτε της υποσχεθηκανε αλλα μασατζιδικα με μπαζα κοπελες δεν λεει.οσο για το αν βολευτο με της πριζες,βολευομαι και με της βρισες....μαλιστα μερικες φορες τριζουν και δονιζουν!δεν παω στα μασατζιδικα μονο για να γαμισω αλλα και για καλες υπηρεσιες.τι ζηταμε?καλη συμπεριφορα,αξιες υπηρεσιες,και ωρεες γκομενες.αλλα τα αφεντικα τρομπαρουν αντι να το καλητερεψουν το χειροτερευουν!τι κοσμο ειχε αυτο το thread και τι εχει τωρα?ολο νεοι και νεοι που λογικα αφεντικα ειναι και γραφουν της δικες τους ηλιθιοτητες.αλλα εμεις ξερουμε πιοι ειναι oi γνησιοι users και πιοι οι μπαρουφατζιδες που πουλανε παραμυθη για να παμε εμεις στα μαζαγια σαν προβατα στη σφαγη.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οχι δεν μου της χρωστανε ουτε της υποσχεθηκανε αλλα μασατζιδικα με μπαζα κοπελες δεν λεει.οσο για το αν βολευτο με της πριζες,βολευομαι και με της βρισες....μαλιστα μερικες φορες τριζουν και δονιζουν!δεν παω στα μασατζιδικα μονο για να γαμισω αλλα και για καλες υπηρεσιες.τι ζηταμε?καλη συμπεριφορα,αξιες υπηρεσιες,και ωρεες γκομενες.αλλα τα αφεντικα τρομπαρουν αντι να το καλητερεψουν το χειροτερευουν!τι κοσμο ειχε αυτο το thread και τι εχει τωρα?ολο νεοι και νεοι που λογικα αφεντικα ειναι και γραφουν της δικες τους ηλιθιοτητες.αλλα εμεις ξερουμε πιοι ειναι oi γνησιοι users και πιοι οι μπαρουφατζιδες που πουλανε παραμυθη για να παμε εμεις στα μαζαγια σαν προβατα στη σφαγη.
σε παλιωσαν τα 17 (ΔΕΚΑΕΠΤΑ) σου μηνυματα φιλε και αντι να ηδονιζεσαι δονεισαι οπως λες.  ουτε υποχρεωμενος εισαι να πας αλλα μη λες οτι πας για καλη συμπεριφορα ενω ζητας μουναρες για να τις σκισεις( για να τις παρεις παρτουζα με τα κουφωματα). δηλαδη απο ποτε η καλη συμπεριφορα ειναι προνομιο των εμφανισιμων ανθρωπων. κατασταλλαξε στο τι πραγματικα θελεις και μετα ζητα απο καποιους απο εμας πληροφοριες για το που θα το βρεις. και οσο για το οτι "κραζεις" τους νεους  κανε εναν κοπο και δες τι γραφει με ελληνικους χαρακτηρες κατω απο το nick name σου...
αν δεν απατομαι γραφει:  "Νέος"

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Η φάση του μασάζ είναι τελείως διαφορετική από αυτήν των οίκων ανοχής. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στις υπηρεσίες υπάρχει και το μασάζ για το οποίο στην παρούσα ενότητα νομίζω ότι όλοι εμείς ως  πελάτες το δίνουμε εξίσου αρκετή βαρύτητα. Επίσης κατά την γνώμη μου μετράει και η όλη παρέα-συμπεριφορά της κοπέλλας.

Επιπλέον μέσα σε όλα, ας μην παραβλέπουμε και τους ένστολους όσο και αν είναι "ταϊσμένοι" οι αρμόδιοι, εφόσον τα μασατζίδικα δεν λειτουργούνε ως "κανονικοί" οίκοι ανοχής.

Και στα πλαίσια των μασατζίδικων πάντα, να θέσω και το εξής: "έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το ακάποτο στοματικό, όσο και αν αυτό μας γκαβλώνει και το γουστάρουμε περισσότερο?".

Και τέλος μια προσωπική διαπίστωση συνάδελφε goystakias και υπόλοιποι αγαπητοί συναδελφοι μετά από πάρα πολλά χρόνια που είμαι στον χώρους αυτούς: Είσαι και είμαστε πελάτης(ες) και μας βλέπουν καθαρά και μόνο ως €. Χάρη στους πούτσους μας, όλες αυτές οι ελευθέρων ηθών κοπέλλες έχουν κονομήσει της Παναγιάς τα μάτια (αν και ελάχιστες από αυτές κάνουν σωστή διαχείριση αυτών που κερδίζουν και οι περισσότερες έμειναν ή θα μείνουν στον άσσο χτυπώντας το κεφάλι τους όταν πια θα είναι πολύ αργά...).
Αν λοιπόν δεν έμεινες ικανοποιημένος από αυτό που σου παρέχουν, έχεις κουραστεί από τις ίδιες και ίδιες κοπέλλες, κάνε τα παράπονά σου ή/και  απλά μην ξαναπατήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι τα αφεντικά παίρνουν τα μηνύματά τους και μέσα από το φόρουμ αυτό.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εντυπώσεις από Βαρδάρη έχω.Καλό μαγαζί αλλάμέχρι εκεί!Εγώ γύρω στις 6-7  φορές που πήγα,με ωραία κορίτσια,αλλά μόνο φραπέ. Για Εγνατία απέναντι από Καμάρα δεν ξέρω αλλα θέλω να το επισκφτώ.Αφού πρώτα μάθω εντυπώσεις από συναδέλφους που το επισκέφτηκαν.Κανένα τηλ υπάρχει?(Σε PM εννοείται)
geia sto forum,sxetika me ton filo pou eipe gia Egnatia apenanti apo Kamara. Piga itan 3 kopeles mia kaloutsiki kai 2 xontres. Elena Nena kai Maria piga me tin Elena 50eyro gia frape afou me eliose sto masaz.o Frape arketa kalos.den mporo na sigkrino giati den exo paei allou. ston Aggelioforo pou leei gia xeiromalakseis ton oneiron sou einai auto

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom