You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ Β ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕ ΜΑΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ
μην πηγαίνετε ρε παιδιά σε αυτές τις γύφτισσες,βρωμιάρες,αγενείς και κακάσχημες....ΜΑΚΡΥΑ
Πριν 2 βδομάδες πήγα στο κατάστημα του Βαρδάρη.Πήρα Μυρτώ.Πολύ καλό ξανθό με ωραίο πρόσωπο.Καλό μασάζ και καλός φραπές.Θέλω να ρωτήσω τους συναγωνιστές όμως αν γνωρίζουν στο συγκεκριμένο να αφήνουν πιασίματα και να μένει από πάνω τουλάχιστον γυμνή η κοπέλα.Καλό δε θα ήταν να βλέπουμε κιόλας και να πιάνουμε??
Sexomanis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια μιας και είμαι παντρεμενος και μένω κοντά στην Βουλγαρη θα με βόλευε αφανταστα να πηγαίνω. Εάν μπορεί κάποιος ας μοθ πει λεπτομέριες για τιμες, πως γινετε το σκηνικό και που είναι και πιες μέρες είναι καλυτερο να πας
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
γεια σε ολους τουσ συναγωνιστες τον μασατζιδικον.ξερει κανεις τι παιζει Β.γεωργιου?εχει μεγαλες η μικρες?οποιος το επισκευτικε τελευταια p.m.το τηλεφωνο το εχω απο αυτο το μασατζιδικο,επιασα δουλεια απο χθες εκει κοντα.
δες και λίγο παραπάνω ρε φίλε....μακριά...αν θες πέτα τα λεφτά σου στο Θερμαικό καλύτεραγεια σε ολους τουσ συναγωνιστες τον μασατζιδικον.ξερει κανεις τι παιζει Β.γεωργιου?εχει μεγαλες η μικρες?οποιος το επισκευτικε τελευταια p.m.το τηλεφωνο το εχω απο αυτο το μασατζιδικο,επιασα δουλεια απο χθες εκει κοντα.
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
παληκαρια ξερει καπιος πιο μασατζιδικο παιζει MILF ???please αν καπιος γνωριζει ας πει.τιποτε αλλο.ευχαριστο προκαταβολικα
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
nikdav λες για το body-relax η body free?to body-relax ειναι μονο για μασαζ και τιποτε αλλο και καραμπαζα οι γκομενες.τα παλιοτερα post αλλα λενε,το body free ειναι prive.
Συναγωνιστές καλημέρα.
Αύριο θα ανέβω Θεσσαλονίκη για 2 μέρες.Εχω να ανέβω 12 χρόνια,και δεν έχω ιδέα τι παίζει.Θα μένω στο κέντρο ,κοντά στην πλατεία Δημοκρατίας.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
1)Μασατζίδικο στο κέντρο που εχει ΣΙΓΟΥΡΑ φραπέ από την πρώτη φορά σε ένα άγνωστο
2)Αν υπάρχει και μασάζ ,με πήδημα από την πρώτη φορά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,όποιον μπορέσει και με βοηθήσει και του εύχομαι για μια ζωή ΚΑΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ.
Αύριο θα ανέβω Θεσσαλονίκη για 2 μέρες.Εχω να ανέβω 12 χρόνια,και δεν έχω ιδέα τι παίζει.Θα μένω στο κέντρο ,κοντά στην πλατεία Δημοκρατίας.
1)Μασατζίδικο στο κέντρο που εχει ΣΙΓΟΥΡΑ φραπέ από την πρώτη φορά σε ένα άγνωστο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,όποιον μπορέσει και με βοηθήσει και του εύχομαι για μια ζωή ΚΑΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ.
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
Μαγαζια τα οποια απο την πρωτη φορα που θα πας να πεξει φραπες χλωμο!τα αφεντικα ειναι παρα πολυ καχυποπτα και αμμεσως βαζουν στο μυαλο τους....μπατσουλης ειναι??λες και αν θελουν να τους κανουν ενα ντου και σε 2 λεπτα να πανε με χειροπεδες δεν μπορουν!εσας περιμενουν να πιασετε τον που..ο του μπατσ.Συναγωνιστές καλημέρα.
οσο φυλαρακη για φουλ θελει να καταθεσεις μια περιουσια ευρω για να σε καταλαβουν καλα οτι δεν εισαι μπατσ και να χωσεις.με 2-3 φορες αν πας εκτος απο της αθλιες υπηρεσιες που θιαθετουν ενα τεραστιο ποσοστο και το γνωστο παραμυθη 'αυτο ειταν τελιοσαμε'ενα κολομασαζ με χαδια και το 50αρη 'φερε μαλακα πελατη'τιποτε αλλο δεν κανουν!
babatsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
body-relax: επαιζε και φουλ μεχρι πριν κανενα μηνα, οταν και εφυγαν τα καλυτερα απο εκει κομματια.ηταν πολυ συμπαθητικα και ευχαριστα.πλεον στη δραγουμη παιζει φοβερο μιλφακι, ονοματι ερικα, το ζεσταινει ευκολα και καλα!
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
Ι.δραγουμη εχει πολη ομορφες,σεξη και γκαυλιαρες γυναικες αλλα στης υπηρεσιες τους δεν ειναι ενταξη,πολυ ψηλομητες και αγενης.ο καθενας ας κρινει μονος του
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
η ερικα ειναι η δημητρα απο ολγας, τζενη απο αργοναυτων κλπ κλπ...body-relax: επαιζε και φουλ μεχρι πριν κανενα μηνα, οταν και εφυγαν τα καλυτερα απο εκει κομματια.ηταν πολυ συμπαθητικα και ευχαριστα.πλεον στη δραγουμη παιζει φοβερο μιλφακι, ονοματι ερικα, το ζεσταινει ευκολα και καλα!
σιγα ρε φιλε το φοβερο κομματι. οπου δουλευει μοιραζει το τηλεφωνο της για βι..... στο ιδιο μαγαζι δουλευει και η κορη της
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
μποντυ ριλαξ για φουλ δυσκολα,ισως θελει να σε ξερουν καλα.μονο μασαζ πεζει εκει και παραμυθια και μπαζα,μια ψηλη νταρντανα ξανθια πως δεν την βαλαν για πορτιερισα?θα τους ξαναεπισκευτο να με κανει αυτη μασαζ μηπως και μου φυγουν τα αλατα απο τα ξυγκια γιατι την ειδα θα εχει βαρη χερη.αλλου για μιλφακη παιζει?εστω και για φραπε