Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η φάση του μασάζ είναι τελείως διαφορετική από αυτήν των οίκων ανοχής. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα στις υπηρεσίες υπάρχει και το μασάζ για το οποίο στην παρούσα ενότητα νομίζω ότι όλοι εμείς ως  πελάτες το δίνουμε εξίσου αρκετή βαρύτητα. Επίσης κατά την γνώμη μου μετράει και η όλη παρέα-συμπεριφορά της κοπέλλας.

Επιπλέον μέσα σε όλα, ας μην παραβλέπουμε και τους ένστολους όσο και αν είναι "ταϊσμένοι" οι αρμόδιοι, εφόσον τα μασατζίδικα δεν λειτουργούνε ως "κανονικοί" οίκοι ανοχής.

Και στα πλαίσια των μασατζίδικων πάντα, να θέσω και το εξής: "έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι κινδύνους μπορεί να κρύβει το ακάποτο στοματικό, όσο και αν αυτό μας γκαβλώνει και το γουστάρουμε περισσότερο?".

Και τέλος μια προσωπική διαπίστωση συνάδελφε goystakias και υπόλοιποι αγαπητοί συναδελφοι μετά από πάρα πολλά χρόνια που είμαι στον χώρους αυτούς: Είσαι και είμαστε πελάτης(ες) και μας βλέπουν καθαρά και μόνο ως €. Χάρη στους πούτσους μας, όλες αυτές οι ελευθέρων ηθών κοπέλλες έχουν κονομήσει της Παναγιάς τα μάτια (αν και ελάχιστες από αυτές κάνουν σωστή διαχείριση αυτών που κερδίζουν και οι περισσότερες έμειναν ή θα μείνουν στον άσσο χτυπώντας το κεφάλι τους όταν πια θα είναι πολύ αργά...).
Αν λοιπόν δεν έμεινες ικανοποιημένος από αυτό που σου παρέχουν, έχεις κουραστεί από τις ίδιες και ίδιες κοπέλλες, κάνε τα παράπονά σου ή/και  απλά μην ξαναπατήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι τα αφεντικά παίρνουν τα μηνύματά τους και μέσα από το φόρουμ αυτό.

ετσι ακριβως....
το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι το φαστ φουντ που μπορει να μεινεις και ικανοποιημενος με το χαμπουργκερ ή τη σαλατα αλλα δεν μπορεις να εχεις και πολυ ιδιαιτερες απαιτησεις. Και παλι ομως συγκρινεις και δοκιμαζεις...
οι ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ειναι οι καντινες που θα σταματησεις να φας το λουκανικο σου στο δρομο ή στο αυτοκινητο, κυριως γιατι εισαι του "βρωμικου" φαγητου.  Οσο πιο βρωμικο τοσο πιο νοστιμο...
το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ειναι το καλο εστιατοριο οπου μετραει πολυ το σερβις, το περιβαλον, τα ορεχτικα. Πληρωνεις κατι παραπανω και απαιτεις..
τελος ειδικη κατηγορια ειναι τα CALL GIRLS, τα οποια οχι δεν ειναι Delivery αλλα Catering που οργανωνεις σε ειδικο χωρο και για ειδικες περιστασεις
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό στους Αμπελόκηπους έκλεισε γιατί είχε κάνει έφοδο η Αστυνομία και τους έπιασαν.Γράφτηκε στις φυλλάδες την ανοιξη...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Μετα απο μια μαλλον ανεπιτυχη επιτοπια αυτοψια .

Το μαγαζι στην Καραμανλη-Βουλγαρη ειναι αυτο που εχει ταμπελα Φροντιδα Υγειας ?
Το μαγαζι Καλιδοπουλου-Ολγας ειναι το Resort ?

Αν οχι μια λιιγο πιο συγκεκριμενη πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη . :)

Ευχαριστω !

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις καμμια πληροφορια για κασσανδρου 49. Πηγα μια φορα ειχε μονο μασαζ αρκετα διεγερτικο μπορω να πω για  20 ευρω.Το μαγαζι λεγεται νανσυ

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
σε παλιωσαν τα 17 (ΔΕΚΑΕΠΤΑ) σου μηνυματα φιλε και αντι να ηδονιζεσαι δονεισαι οπως λες.  ουτε υποχρεωμενος εισαι να πας αλλα μη λες οτι πας για καλη συμπεριφορα ενω ζητας μουναρες για να τις σκισεις( για να τις παρεις παρτουζα με τα κουφωματα). δηλαδη απο ποτε η καλη συμπεριφορα ειναι προνομιο των εμφανισιμων ανθρωπων. κατασταλλαξε στο τι πραγματικα θελεις και μετα ζητα απο καποιους απο εμας πληροφοριες για το που θα το βρεις. και οσο για το οτι "κραζεις" τους νεους  κανε εναν κοπο και δες τι γραφει με ελληνικους χαρακτηρες κατω απο το nick name σου...
αν δεν απατομαι γραφει:  "Νέος"
φιλοξ δεν ξερεις πρωτον απο ποτε διαβαζω τα post οκ?τα 17 msg ασε το ποτε γραφτηκαν.η συμπεριφορα μετραει!την οποια λιγα την εχουν.για το αν ηδονιζουμαι η δονιζομαι ειναι παραγωγα αν θημασε απο το σχολειο.κλειστο το θεμα εδω.ξερω τι θελω και το εχω γραψει και αυτα που ζηταω να τα ακουν και τα αφεντικα ειναι μεγαλα τα ποσα και ο πελατης εχει την μεγαλη "απαιτηση" εφοσον τα σταζει να εχει καλες υπηρεσιες βεβαιως και μουναρες.εστω στην τελικη σωστες υπηρεσιες και καλη συμπεριφορα τα λεω εως εδω καλα?θελω απαντηση?οι 2-3 επαγγελματιες το κανουν αυτο!οι υπολοιπη κοιτανε πως να τα αρπαξουν και οπως ειπε και ο φιλος stofos θα μεινουν στον ασσο γιατι εμεις τους αναιβαζουμε εμεις τους κατεβαζουμε!δεν ΄"κραζω" τους νεους user,"κραζω" τους (νεους μπαρουφατζιδες-αφεντικα user) κατανοιτο?τους οποιους γνωριζουμε πως πανε να μας καλοπιασουν σαν να παμε προβατα στη σφαγη

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
φιλοξ δεν ξερεις πρωτον απο ποτε διαβαζω τα post οκ?τα 17 msg ασε το ποτε γραφτηκαν.η συμπεριφορα μετραει!την οποια λιγα την εχουν.για το αν ηδονιζουμαι η δονιζομαι ειναι παραγωγα αν θημασε απο το σχολειο.κλειστο το θεμα εδω.ξερω τι θελω και το εχω γραψει και αυτα που ζηταω να τα ακουν και τα αφεντικα ειναι μεγαλα τα ποσα και ο πελατης εχει την μεγαλη "απαιτηση" εφοσον τα σταζει να εχει καλες υπηρεσιες βεβαιως και μουναρες.εστω στην τελικη σωστες υπηρεσιες και καλη συμπεριφορα τα λεω εως εδω καλα?θελω απαντηση?οι 2-3 επαγγελματιες το κανουν αυτο!οι υπολοιπη κοιτανε πως να τα αρπαξουν και οπως ειπε και ο φιλος stofos θα μεινουν στον ασσο γιατι εμεις τους αναιβαζουμε εμεις τους κατεβαζουμε!δεν ΄"κραζω" τους νεους user,"κραζω" τους (νεους μπαρουφατζιδες-αφεντικα user) κατανοιτο?τους οποιους γνωριζουμε πως πανε να μας καλοπιασουν σαν να παμε προβατα στη σφαγη
αν κρινω απο την ορθογραφια σου δεν πολυθυμασαι τα του σχολειου. και για να μην εκτιθεσαι πιο πολυ,  αλλο το ηδονίζομαι (ηδονη) και αλλο δονούμαι(δονηση)...  οσο για το αν η κατασταση στα μασατζιδικα ειναι χαλια αρχιζω να αμφιβαλλω για την κριτικη ικανοτητα ορισμενων. παρουσιαζετε ρε παιδια συγκεκριμενα μαγαζια με χαλια προσωπικο και χαλια συμπεριφορα. θελοντας ιδιοις ομμασι να διαπιστωσω καποια απο τα γραφομενα ειδα οτι η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε! μηπως τελικα η συμπεριφορα του προσωπικου ειναι οτι μας αξιζει. μπορει ολοι οι πελατες να πληρωνουν το ιδιο αντιτιμο αλλα το πως φερομαστε στις γυναικες λειτουργει με μια "ανταποδοτικοτητα". τωρα αν περιμενετε  να πηδηξετε με το που θα μπειτε στο δωματιο φυσικο ειναι να προκαλεσετε μια αρνηση η οποια μεταφραζεται σε "κακη" συμπεριφορα. εγω προσωπικα επειδη κατα 90-95% ενδιαφερομαι για μασαζ ποτε δεν εχω γινει αποδεκτης κακης συμπεριφορας. παντως οποιος εχει καιρο να παει απο Ολγας (seven) ας κανει μια βολτα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας μη συνεχιστει η κοντρα αυτη,δεν οδηγει πουθενα.Ο καθενας απο μας εχει τα δικα του γουστα,απαιτησεις και συμπεριφορα που τον χαρακτηριζει και εισπραττει την αναλογη ανταποδοση και απο το μαγαζι.Ας επικεντρωθουμε στις πληροφοριες και εντυπωσεις μας απο τα μαγαζια και κυριως-ως γνησιοι γαμω-σκαουτερς-στην ανευρεση νεων ταλεντων.Καθε πληροφορια ειναι χρησιμη.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλημερα !

Ευχαριστω !
συνάδελφε το μαγαζί στην Βούλγαρη-Καραμανλή λέγεται anti-stress και έχει φέρει πρόσφατα και 2 καινούργιες κοπέλλες, όχι όμως τίποτα το ιδιαίτερο.

Resort λέγεται το μαγαζί στην Καλλιδοπούλου-Όλγας.

Στο μαγαζί στο seven έχω να πάω καιρό, αλλά ξέρω ότι όλα τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί έχουν σπουδές πάνω στην φυσιοθεραπεία.

Πάντως για το θέμα της συμπεριφοράς των κοριτσιών απέναντί μας, πιστεύω ότι σίγουρα πρώτα μετράει και η δική μας στάση και τρόπος απέναντι σε αυτές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτές είναι άνθρωποι με αισθήματα, ευαισθησίες και ανασφάλειες, όσο και αν αυτά δεν μπορούν να μας τα δείξουν ανοικτά λόγω της δουλειάς τους. Βεβαίως είναι συνειδητή τους επιλογή αυτό που κάνουν με το αζημίωτο μάλιστα...

Όπως και να έχει πάντως και μείς δείχνουμε την προτίμησή μας περισσότερο σε κάποιες κοπέλλες και τις συστήνουμε και σε άλλους φίλους είτε μέσω του φόρουμ, είτε με προσωπικά μηνύματα κάνοντας έτσι διαφήμιση τόσο στην κοπέλλα όσο και στο μαγαζί φυσικά.

Πχ προ λίγου καιρού, προσωπικά μου έκανε θετικότατη εντύπωση η στάση της Λίας που δουλεύει στο μαγαζί στην  Καλλιδοπούλου. Δύο φορές έχω πάει μαζί της. Βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας και γούστων, ένα πολύ όμορφο, γλυκό κορίτσι, πάντοτε φιλική, ευγενική, χαμογελαστή, υπομονετική. Στο δέυτερο ραντεβού μάλιστα και αφού τελειώσαμε μου λέει "ευχαριστώ". Εγώ της λέω κοπέλλα μου πρέπει να σου πώ "ευχαριστώ". Και μου ανταπαντάει αυτή: "όχι, εγώ σε ευχαριστώ γιατί είσαι πολύ ευγενής". Ομολογώ παιδιά ότι έπαθα πλάκα με τον τρόπο του κοριτσιού αυτού μιας και ελάχιστες φορές συναντώ από κοπέλλες τέτοια συμπεριφορά στα μασατζίδικα.

Δυστυχώς λίγες από τις κοπέλλες στους χώρους αυτούς αντιλαμβάνονται ότι με την σωστή τους στάση κερδίζουν διαχρονικά τόσο τον παλιό πελάτη, αλλά και νέους πελάτες μέσω της σύστασης από παλαιότερους-η ανανέωση πελατολογίου είναι πάντα απαραίτητη-. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ο παλιός πελάτης εύλογα κάποια στιγμή θα την βαρεθεί την παλιά κοπέλλα και θα ζητήσει και νέα πρόσωπα στο μαγαζί.

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να διοργανώσουμε ημερίδα με θέμα: "management συμπεριφοράς προσωπικού και υπευθύνων στα μασατζίδικα" :grin:, γιατί σε κάποια μαγαζιά ορισμένοι κύριοι και κυρίες δεν έχουν αντιληφθεί ότι τα 50 € κατ'ελάχιστον που τους δίνουμε δεν είναι ποσό της πλάκας όταν για κάποιους άλλους δεν είναι ούτε το ημερήσιο μεροκάματό τους.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο stofos, σε ολα οσα εγραψε! Καινουριος εδω, ασχετος τελειως απο τον χωρο των μασαζ, σκεφτομαι πλεον να κανω μια δοκιμη, εστω και για ενα μασαζ και οτι προκυψει,αν προκυψει! Αλλα ειναι πολυ σημαντικο να παραμενουμε πανω απ ολα ανθρωποι και να μην μας τυφλωνει το κατω κεφαλι ετσι οπως μας τρελαινει πανω στις καβλες!

Οσο για τις τιμες, οντως μου ακουγονται υπερβολικες, αλλα δε νομιζω να φταινε οι κοπελες γι αυτο, οποτε στη συμπεριφορα τους μαλλον παιζει ρολο η δικη μας απεναντι τους! Στο κατω κατω -φανταζομαι οτι- το 'αφεντικο' εκει πρεπει να ειναι, ας καταθετουμε εκει τα παραπονα μας.

Αυτα για πρωτο post, δεν κανω τον εξυπνο,ειπα αλλωστε οτι ακομα δεν εχω επισκεφθει καποιο χωρο μασαζ, αλλα η στοιχειωδης ευγενεια παντα ειναι ευπροσδεκτη απο ολους!

Επισης φιλε stofos σ'ευχαριστω, μου δινεις μια κατευθυνση, απο που να ξεκινησω να κανω μια δοκιμη στα μασαζ, γιατι ειναι αληθεια οτι διαβαζοντας προσεκτικα τα θεματα εχω μπερδευτει λιγακι προς τα που να κινηθω, πολλες διαφορετικες αποψεις και πολλοι χωροι σε μπερδευουν..... που να επιλεξεις να πας, πως να φερθεις, πως να μιλησεις κ.λ.π..... :huh:

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
1
Στην Κασσανδρου εχω παει κι εγω και δεν επαιξε κατι παραπανω. Αν καποιοσ ξερει κατι παραπανω ,ας πει.Οσον αφορα την λια, φιλε στοφος, μεχρι που φτανετε?αφηνει πιασιματα ή οχι?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Στην Κασσανδρου εχω παει κι εγω και δεν επαιξε κατι παραπανω. Αν καποιοσ ξερει κατι παραπανω ,ας πει.Οσον αφορα την λια, φιλε στοφος, μεχρι που φτανετε?αφηνει πιασιματα ή οχι?
η λια κανονικα κανει "φουλ" οπως το λετε, αλλα τωρα αλλαξε η πολιτικη του μαγαζιου. κανει ωραιο μασαζ ομως

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Η Μαρία από Εγν.136 αξίζει?Γιατί έχω ακούσει ότι στο συγκεκριμένο παίζει και μία Έλενα.Κάποιος συνάδελφος να με καθοδηγήσει μήπως?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αν κρινω απο την ορθογραφια σου δεν πολυθυμασαι τα του σχολειου. και για να μην εκτιθεσαι πιο πολυ,  αλλο το ηδονίζομαι (ηδονη) και αλλο δονούμαι(δονηση)...  οσο για το αν η κατασταση στα μασατζιδικα ειναι χαλια αρχιζω να αμφιβαλλω για την κριτικη ικανοτητα ορισμενων. παρουσιαζετε ρε παιδια συγκεκριμενα μαγαζια με χαλια προσωπικο και χαλια συμπεριφορα. θελοντας ιδιοις ομμασι να διαπιστωσω καποια απο τα γραφομενα ειδα οτι η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε! μηπως τελικα η συμπεριφορα του προσωπικου ειναι οτι μας αξιζει. μπορει ολοι οι πελατες να πληρωνουν το ιδιο αντιτιμο αλλα το πως φερομαστε στις γυναικες λειτουργει με μια "ανταποδοτικοτητα". τωρα αν περιμενετε  να πηδηξετε με το που θα μπειτε στο δωματιο φυσικο ειναι να προκαλεσετε μια αρνηση η οποια μεταφραζεται σε "κακη" συμπεριφορα. εγω προσωπικα επειδη κατα 90-95% ενδιαφερομαι για μασαζ ποτε δεν εχω γινει αποδεκτης κακης συμπεριφορας. παντως οποιος εχει καιρο να παει απο Ολγας (seven) ας κανει μια βολτα.
η ορθογραφια φιλοξενουμενε ειναι το τελευταιο που εχεις να πεις.και το αν εκτιθομαι η οχι φενετε!τα του σχολειου που μου λες και τα παραγωγα τα βλεπει το forum ok?και οι κριτικη μου ικανοτητα την γνωριζω καλα!τα ιδια ακριβως ειχες κανει και με τον thesspunter τοτε για να μην με θεωρεις και αστοιχειοτο!ακριβως τα ιδια πας να κανεις και σε μενα προσεχε!εσυ σε λιγο θα κανεις και 'συνδικαλισμο' στα μασατζιδικα!δινω τελος και δεν θελω να συνεχισο ελιξε το θεμα τελος!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η ορθογραφια φιλοξενουμενε ειναι το τελευταιο που εχεις να πεις.και το αν εκτιθομαι η οχι φενετε!τα του σχολειου που μου λες και τα παραγωγα τα βλεπει το forum ok?και οι κριτικη μου ικανοτητα την γνωριζω καλα!τα ιδια ακριβως ειχες κανει και με τον thesspunter τοτε για να μην με θεωρεις και αστοιχειοτο!ακριβως τα ιδια πας να κανεις και σε μενα προσεχε!εσυ σε λιγο θα κανεις και 'συνδικαλισμο' στα μασατζιδικα!δινω τελος και δεν θελω να συνεχισο ελιξε το θεμα τελος!
ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ...
αντε πηδα κανεναν τοιχο ρε λιγουρη και ασε κατα μερους την κριτικη. και οσο για το ατομο που αναφερεις ειδες οτι εχει εξαφανιστει. αλλα μηπως εισαι εσυ ο ιδιος???? αλλαξε ο Μανωλιος??? ΒΛΑΚΑ

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μηπως ξερει κανενας φιλος σε ποια μασατζιδικα φορανε τα κοριτσια μποτες?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλημερα !

Ευχαριστω !

Ναι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ακομα μια ερωτηση: το καινουριο που λετε Ολγας με Καλλιδοπουλου εχει καποια συγκεκριμενη αγγελια στον αγγελιοφωρο για να βρω το τηλ.?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ...
αντε πηδα κανεναν τοιχο ρε λιγουρη και ασε κατα μερους την κριτικη. και οσο για το ατομο που αναφερεις ειδες οτι εχει εξαφανιστει. αλλα μηπως εισαι εσυ ο ιδιος???? αλλαξε ο Μανωλιος??? ΒΛΑΚΑ
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΗΣ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ!οτι θελω θα πιδηξω και τοιχους και πατωματα και κουφωματα και καγκελα και τα συνεφα αν χρειαζστει!και κριτηκη εχω το δικαιωμα να κανω γιατι ειμαι πελατης και πληρωνο και οποιος θελει ανταποκρινεται,οποιος δεν θελει τον ευχαριστο και παω αλλου!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΜΑΙ Ο GOYSTAKIAS!τελος δεν γνωριζομαστε...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
o
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΗΣ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ!οτι θελω θα πιδηξω και τοιχους και πατωματα και κουφωματα και καγκελα και τα συνεφα αν χρειαζστει!και κριτηκη εχω το δικαιωμα να κανω γιατι ειμαι πελατης και πληρωνο και οποιος θελει ανταποκρινεται,οποιος δεν θελει τον ευχαριστο και παω αλλου!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΜΑΙ Ο GOYSTAKIAS!τελος δεν γνωριζομαστε...
ουται εγο σαι εβρησσα. οκ . ταιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom