Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αν είναι να πάω δέκα φορές για αν δω αν θα μου κάτσει μια μέτρια ή ένα μπάζο με 60 ευρώ την επίσκεψη , ευχαριστώ , δε θα πάρω. Τα μασατζίδικα τα θεωρώ κοροϊδία (χωρίς να θέλω να θίξω όποιους πάνε) , πόσο μάλλον αυτά της Θεσσαλονίκης.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως να παρακαλάει κάποιος για φουλ  στη Β.Γεωργίου,όπου έχει τραγικά μπάζα,είναι μεγάλη κατάντια...μακριά από αυτό το μαγαζί...το παίζουν και δύσκολες οι βρωμιάρες...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πάντως να παρακαλάει κάποιος για φουλ  στη Β.Γεωργίου,όπου έχει τραγικά μπάζα,είναι μεγάλη κατάντια...μακριά από αυτό το μαγαζί...το παίζουν και δύσκολες οι βρωμιάρες...
Σε ποιον αναφέρεσαι; να υποθέσω ότι άλλο είναι αυτό στην Βασ. Γεωργίου και άλλο  στην Ανδρ. Γεωργίου. το τελευταίο αξίζει, γιατί για εκεί ετοιμαόμουν αρχικά;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γενικά το λέω...β.γεωργίου μακριά,αν θες πέταξε τα λεφτά στο Θερμαικό...όσο για Α.Γεωργίου δεν ξέρω καθόλου...που είναι στο μύλο?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομίζω πως ναι . Εκεί τουλάχιστόν είναι η Ανδ Γεωργίου. Ε΄χουν αγγελία στο ν αγγελιοχώρο και μάλιστα με σταθερό. κάνοντας μια ανασκόπιση του τι γράφτηκε σε γενικές γραμμές γράφτηκαν καλές κριτικές για αυτό. είναι η επόμενη δοκιμή που θα κάνω μάλλον

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν πρέπει να είναι ακριβώς μασαζ,αλλά σαν μπουρδέλο κάπως πιο πολυτελές...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μάλλόν έχει ς δίκιο . πέρασα σήμερα α μια  βόλτα και νομίζω πως είδα και εγώ κάτι σαν μπουρδέλο πολυτελείας. Σκοπεύω να δοκιμάσω σύντομα, εκτός αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
μάλλόν έχει ς δίκιο . πέρασα σήμερα α μια  βόλτα και νομίζω πως είδα και εγώ κάτι σαν μπουρδέλο πολυτελείας. Σκοπεύω να δοκιμάσω σύντομα, εκτός αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο
μην δοκιμαζεις δεν αξιζει το κοπο.5-10 λεπτα μασαζ και μετα χοσιμο και 60 ευρω.αν παρεις και jacuzzi θα σταξεις 120.αστο φιλε...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Να πω κάτι που με πικραίνει. Αν πεις στο εξωτερικό φουλ πρόγραμμα θα νομίζουν ότι λες για A-level.Εδώ παλιά φουλ πρόγραμμα σήμαινε σεξ. Σήμερα το φουλ πρόγραμμα συμαίνει στοματικό; Αύριο τι θα σημαίνει; Δικαίωμα για πιασίματα; Και μετά απλά θα τη βλέπεις μισόγυμνη χωρίς να πιάνεις; Και φυσικά θα πρέπει να δίνει 5-10 μεροκάματα και να έχεις και συστάσεις... Αν κάποιος από το Αμστερνταμ διαβάζει αυτό το thread θα έχει λυθεί στο γέλιο  :(
πεστααααααααααα χρυσοστομαι πεστα :dancing: :dancing:!αυτα ελεγα αν πας σε λιγα post πιο πισω και ηρθα σε κοντρα με καποιον συναδελφο.μονο θα λυθει στο γελιο,θα γινουν πλουσιες και οι εταιριες που πουλανε πανες ακρατιας ελαφρας μορφης.... :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καποια βοηθεια για το τηλ. του resort (ολγας και καλλιδοπουλου), εχω παρει 3 αγγελιοφωρους και δεν περιγραφει καποια αγγελια τον συγκεκριμενο χωρο! Μην παω και χτυπησω κατευθειαν το κουδουνι απο κατω σαν τσομπανης!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι νεος στο site και θελω βοηθεια. πηγα πριν λιγες μερες στην βασ.ολγας 126
καλος χωρος καλο μασσαζ εκτονωσει αλλα τιποτα παραπανω. χθες πηγα βασ.γεωργιου πανω απο
φορντ χαλεια πολυ χαλια μασσαζ χαλια. πετσετα. σαμπινα. οποιος μπορει ας μου στειλει το
τηλεφονο απο βουλγαρη και τι μπορω να κανω ωστε ναπαιξει φουλ προγραμα τουλαχιστον απο δευτερη φορα.
και μια αφελει ερωτειση. φραπες =μαλακια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και μια αφελει ερωτειση. φραπες =μαλακια

Μεσα επεσες φιλε pantos45 και γω γελασα πολυ οταν καταλαβα την παρομοιωση!!! Και γω νεος ειμαι στο site και σκεφτομαι να κανω μια δοκιμη στο χωρο των μασαζ, ετσι απο περιεργια, αλλα και για μια καλη καβαντζα που και που, οταν.... δε λειτουργουν οι δικες μου καβαντζες! Χωρις να ξερω ακομη πως λειτουργουν οι χωροι, με την πρωτη ευκαιρια θελω να επισκεφτω το καλλιδοπουλου,πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο, απο βαρδαρη για εμας που "περπαταμε" τα 35.(Διακριτικα,εχεμυθα και καπως πιο κυριλλε,ετσι?)

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνο απολυτα  φιλε maximos555.Εγω διαβαζοντας πολλες απο τις σελιδες του site κατελειξα
στην Βουλγαρι λογω περισοτερων πιθανοτητων  για φουλ προγραμα. Ας βοηθεισει καποιος ρε παιδια μου λειπουν 4 νουμερα 694****760.ευχαριστω!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Απαγορεύεται η δημόσια ανταλλαγή τηλεφώνων.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Συμφωνο απολυτα  φιλε maximos555.Εγω διαβαζοντας πολλες απο τις σελιδες του site κατελειξα
στην Βουλγαρι λογω περισοτερων πιθανοτητων  για φουλ προγραμα. Ας βοηθεισει καποιος ρε παιδια μου λειπουν 4 νουμερα 694****760.ευχαριστω!!!
δοκιμασε συνδιασμους αδεφε δεν ειναι πολλοι....3 νουμερακια ειναι :cheesy:

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
αν και δεν θελει να γινεται διαφημηση για το μαγαζι του μεσω ιντερνετ, νομιζω οτι το μαγαζι του βασιλη στην ν.εγνατια ειναι απο τα καλυτερα αυτην την στιγμη στην πολη. πολυ δυνατα κοματια ,για ολα τα γουστα, και παντα καλες υπηρεσιες. ειμαι σιγουρος για δυο πραγματα:1) θα μου ζαλισετε το κεφαλι για να σας δωσω το τηλεφωνο.κατι που δεν μπορω να κανω,γιατι και να σας το δωσω δεν προκειται να γινει τιποτα. ακομα και απο εκει αν πατε δεν προκειται να σας ανοιξει αν δεν σας ξερει.2) υπαρχουν πολλοι απο εδω που πανε αλλα δεν λενε τιποτα.αυτα!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αν και δεν θελει να γινεται διαφημηση για το μαγαζι του μεσω ιντερνετ, νομιζω οτι το μαγαζι του βασιλη στην ν.εγνατια ειναι απο τα καλυτερα αυτην την στιγμη στην πολη. πολυ δυνατα κοματια ,για ολα τα γουστα, και παντα καλες υπηρεσιες. ειμαι σιγουρος για δυο πραγματα:1) θα μου ζαλισετε το κεφαλι για να σας δωσω το τηλεφωνο.κατι που δεν μπορω να κανω,γιατι και να σας το δωσω δεν προκειται να γινει τιποτα. ακομα και απο εκει αν πατε δεν προκειται να σας ανοιξει αν δεν σας ξερει.2) υπαρχουν πολλοι απο εδω που πανε αλλα δεν λενε τιποτα.αυτα!!!

Αφού δεν θέλει και δεν, δεν..........εσύ γιατί γράφεις τώρα??????

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
για να προσπαθησουν...καπως, με καποιο τροπο....

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
nikolg15 για πέσμας έναν τρόπο;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

εκτός από Χαρά,τι νέο υπάρχει?έχω καιρό να πάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom