Επισκέπτης
το τελος γραφεται με ωμεγα ρεεεεεε
φοραει μια στη β. ολγας. τουλαχιστον την εχω δει. μπορει να ετυχε αλλα στα μασατζιδικα δε μπορεις να εισαι σιγουρος γιατι οι κοπελες δε φορανε "στολη" οπως πχ στα μπουρδελα. δοκιμασε εκει αλλα πες το και στον mpotofilos...μηπως ξερει κανενας φιλος σε ποια μασατζιδικα φορανε τα κοριτσια μποτες?
εχης δικιο φηλε.το τελος γραφεται με ωμεγα ρεεεεεε
ΝΑΙ θα το βρεις στον αγγελιοφόρο.Όλγας 44 - 1ος όροφος Resort. τεμάχιο που σερβίρει μπριζόλα "μασάγια"Ακομα μια ερωτηση: το καινουριο που λετε Ολγας με Καλλιδοπουλου εχει καποια συγκεκριμενη αγγελια στον αγγελιοφωρο για να βρω το τηλ.?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
..στη Β.Όλγας το τεμάχιο Φωτεινή φοράει μπότες...φοραει μια στη β. ολγας. τουλαχιστον την εχω δει. μπορει να ετυχε αλλα στα μασατζιδικα δε μπορεις να εισαι σιγουρος γιατι οι κοπελες δε φορανε "στολη" οπως πχ στα μπουρδελα. δοκιμασε εκει αλλα πες το και στον mpotofilos...
ετσι πρεπει φιλε αμα δεν φοναξουμε δεν γινετε τιποτα .εσυ μια κουβεντα ειπες ολοι μαζι να δοσουν πληροφοριες!εγω τοσες φορες ρωτισα για μιλφακη ....τιποτα ακομα!αλλα οποιος ξερει ας με στειλη p.m.(οχι γιαυτο της ι.δραγουμη πηγα και την ειδα και ξερω)αλλο.και εγω προτεινο στα μασατζιδικα οι κοπελες να φορανε κολιτες φουστες η αθλιτικα κολαν που σχηματιζονται ομοιομορφα τα μουνοχιλα και τα πεταχτα κολομερια!ντεκολτε μαλινα για να πεταγονται η ρογες,ολα αυτα για να μας καυλοσουν.ας φορανε και την στολη και οταν μας λενε γυριστε απο μπροστα....και τελιονει το μασαζ ομορφα...πετανε την ποδια και........ .ναι βρε κοριτσια φτιαχτε λιγη ατμοσφαιρα αρσενικα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!